J.V. CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : J.V. CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 452.135.113

Publication

03/06/2013
ÿþ Mod WoM 11.1

-41 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leiarren, de 2 3 ME 1 2013

DE GRIPPER,

Griffie

Ondernemingsnr : 0452.135.113

Benaming

(voluit) : J.V. CONSULTING

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Turnhoutsebaan 127, 3271 Scherpenheuvel-Zichem

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING EN INVEREFFENINGSTELLING - BENOEMING VAN VEREFFENAAR - AANPASSING STATUTEN

Uit èen akte verleden voor geassocieerd notaris Annelies Podevyn, met standplaats te Aartselaar op 28 maart 2013, geregistreerd op 3 april 2013, boek 543, blad 67, vak 18. Ontvangen 25 Euro, de eerstaanwezend inspecteur L. Eeckeleers, blijkt dat een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ",l.V. CONSULTING", met zetel Tumhoutsebaan 127, 3271 Scherpenheuvel-Zichem en dat volgende beslissingen werden genomen:

EERSTE BESLISSING

De vergadering krijgt lezing en gaat over tot goedkeuring van het bijzonder verslag van de zaakvoerder, de dato eenendertig januari tweeduizend dertien, alsook van het verslag van de externe accountant van de vennootschap, met name de heer Paul Waegeman, voornoemd, met betrekking tot de voorgestelde ontbinding van de vennootschap, de dato vijftien februari tweeduizend dertien, evenals van de staat van activa en passiva van de vennootschap opgesteld per eenendertig december tweeduizend en twaalf, dus niet meer dan drie maanden voor onderhavige akte.

De besluiten van het verslag van de externe accountant de dato vijftien februari tweeduizend dertien luiden als volgt:

" Dit verslag werd opgesteld in het kader van de procedure die voorzien wordt door het Wetboek van Vennootschappen, artikel 181, bij vereffening van een vennootschap.

 De controle op de staat van activa en passiva werd uitgevoerd in overeenstemming met de norm van het Instituut van de accountants en de belastingconsulenten. (IAB).

 De boekhoudkundige staat van activa en passiva op datum van 31/12/2012 , die mij door het bestuursorgaan werd overhandigd was niet ouder dan drie maanden voor de datum van de geplande algemene vergadering, die wordt bijeengeroepen om zich uit te spreken over de beslissing om de vennootschap al dan niet te ontbinden. Het balanstotaal van de staat van activa en passiva, opgesteld door het bestuursorgaan, bedraagt 29.971,97 EUR en geeft een negatief eigen vermogen van 33.784,37 EUR. Op deze staat werden door mij geen waardecorrecties aangebracht.

 Volgens het bijzonder verslag van de zaakvoerder zullen de aandeelhouders het door hen bij de oprichting gestort kapitaal volledig terugkrijgen. De uitkering zal in totaal afgerond 175.000 EUR bedragen nog te corrigeren met de te betalen RV op de liquidatiebonus.

 Er zijn geen gebeurtenissen na de opstelling van de boekhoudkundige staat gemeld.

 Er zijn geen inlichtingen die ondergetekende onontbeerlijk acht, om de algemene vergadering voor te lichten en die niet in het verslag van de zaakvoerder of in dit besluit zijn opgenomen.

Op basis van hetgeen voorafgaat en het volledig nazicht dat ik heb uitgevoerd op de staat van activa en passiva per 31/12/2012 van de BVBA J.V. Consulting kan ik besluiten dat deze staat, op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, een volledige, getrouwe en juiste weergave is van de vennootschap op die datum.

Aartselaar, opgesteld op 15 februari 2013, (getekend) Waegeman Paul, Extern accountant IAB nr. 6219N54"

De vergadering besluit hierop de vennootschap vroegtijdig te ontbinden en in vereffening te stellen, en dit met ingang van heden. De vennootschap bestaat enkel nog voor haar vereffening.

Stemming: Deze beslissing wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

TWEEDE BESLISSING

Onder de opschortende voorwaarde van de homologatie door de rechtbank van koophandel te Leuven wordt tot vereffenaar benoemd : de heer Vincent Oomen, voornoemd, die verklaart te aanvaarden.

Zijn _ mandaat_is niet bezotdigd

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

ri Voor-

behouden

aan he4

Belgisch

Staatsblad

De vereffenaar beschikt over de meest uitgebreide machten voor de uitoefening van zijn mandaat, namelijk' deze voorzien bij artikel 181 en volgende van het wetboek van vennootschappen. Aan de vereffenaar wordt de bijzondere volmacht gegeven teneinde onder meer over te gaan tot de Indiening van het verzoekschrift op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel tot de bevestiging van de benoeming van de vereffenaar, alsook het aanwijzen van een vervanger als vereffenaar tegenover de bevoegde rechtbank van koophandel indien de door de algemene vergadering benoemde vereffenaar en/of haar vaste vertegenwoordiger niet zouden worden aanvaard door de rechtbank. Hij zal ook de toestemming van de algemene vergadering niet moeten inroepen voor de gevallen voorzien in de artikelen 182 en 185 van voormeld wetboek, daar de vergadering hem uitdrukkelijk machtiging verleent voor alle handelingen in voornoemde artikelen aangestipt,

met uitzondering van de voortzetting van de activiteit van de vennootschap. De vereffenaar zal ondermeer

mogen vervreemden, verkopen, afstaan en overdragen alle goederen van de vennootschap, zowel roerende als onroerende, zelfs uit de hand, voor de tegenwaarde en onder de voorwaarden die hij zal goedvinden. De vereffenaar zal derden als gevolmachtigde mogen aanstellen en hen de machten verlenen die hij nuttig of nodig acht. Alle akten, van welke aard ook, welke de vennootschap in vereffening verbinden, zullen door de vereffenaar mogen ondertekend worden. De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken en hij zal zich mogen beroepen op de boeken en geschriften van de vennootschap. De handtekening van de vereffenaar volstaat om geldig de vennootschap in liquidatie te verbinden.

Stemming:Deze beslissing wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

DERDE BESLISSING:

De vergadering stelt het einde van de opdracht van zaakvoerder, zijnde de heer Vincent Oomen, wonende te Scherpenheuvel-Zichem (Averbode), Tumhoutsebaan 127 voornoemd, vast gelet op de ontbinding en de in vereffeningstelling van de vennootschap en de benoeming van een vereffenaar en verleent décharge aan de heer Vincent Oomen, zaakvoerder voor het door hen tot op heden gevoerde bestuur.

Stemming Deze beslissing wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

VIERDE BESLISSING:

De statuten dienen voortaan gelezen en geïnterpreteerd te worden, rekeninghoudend met de toestand van ontbinding en invereffeningstelling. De hiernavolgende bepalingen, welke handelen over bestuur en toezicht en ontbinding en vereffening zijn niet meer van toepassing, in de mate zij onverenigbaar zijn met deze toestand.

De laatst gecoördineerde tekst van de statuten wordt aangevuld met een nieuwe bepaling, welke zonodig voorgaande artikels vervangt en die luidt als volgt:

"Toestand na ontbinding en invereffeningstelling

Bij besluit van de buitengewone algemene vergadering van achtentwintig maart tweeduizend dertien werd de vennootschap ontbonden en in vereffening gesteld, zodat zij nog slechts bestaat voor de noodwendigheden van haar vereffening. De vertegenwoordigingsbevoegdheid van de vennootschap berust thans bij de vereffenaar, die verantwoording verschuldigd is onder het wettelijk voorziene toezicht. Tot vereffenaar werd aangesteld: de heer Vincent Oomen, wonende te 3271 Scherpenheuvel-Zichem, Tumhoutsebaan 127. Zijn mandaat is niet bezoldigd.

Machten van de vereffenaar

De vereffenaar beschikt over de meest uitgebreide machten voor de uitoefening van zijn mandaat, namelijk deze voorzien bij artikel 181 en volgende van het wetboek van vennootschappen. Hij zal ook de toestemming van de algemene vergadering niet moeten inroepen voor de gevallen voorzien in de artikelen 182 en 185 van voormeld wetboek, daar de vergadering hem uitdrukkelijk machtiging verleent voor alle handelingen in voomoemde artikelen aangestipt, met uitzondering van de voortzetting van de activiteit van de vennootschap. De vereffenaar zal ondermeer mogen vervreemden, verkopen, afstaan en overdragen alle goederen van de vennootschap, zowel roerende als onroerende, zelfs uit de hand, voor de tegenwaarde en onder de voorwaarden die hij zal goedvinden. De vereffenaar zal derden als gevolmachtigde mogen aan-Istellen en hen de machten verlenen die hij nuttig of nodig acht. Alle akten, van welke aard ook, welke de vennootschap in vereffening verbinden, zullen door de vereffenaar mogen ondertekend worden,. De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken en hij zal zich mogen beroepen op de boeken en geschriften van de vennootschap, De handtekening van de vereffenaar volstaat om geldig de vennootschap in liquidatie te verbinden"

Stemming Deze beslissing wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

ViJFDE BESLISSING:

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen op het Ondernemingsloket en de Kruispuntbank en bij de diensten van de S.T.W., wordt volmacht gegeven aan de heer Paul Waegeman, voornoemd.

Stemming: Deze beslissing wordt genomen met eenparigheid van stemmen.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

DE GEASSOCIEERD NOTARIS Peter DEHANDSCHUTTER

Tegelijk neergelegd: afschrift van de akte - homologatie benoeming vereffenaar - coördinatie





Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.05.2012, NGL 23.07.2012 12338-0474-014
27/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.05.2011, NGL 21.09.2011 11551-0167-011
19/08/2011 : ME302066
15/06/2010 : ME302066
16/04/2009 : ME302066
04/09/2008 : ME302066
04/10/2007 : ME302066
29/11/2006 : ME302066
12/09/2005 : AN302066
15/07/2015
ÿþ

Mod PaF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van

KECHTBANK VAN

.~*....

0 6 -07- 2015

111111q1.1111111111119

LEUVEN

Griffie

Ondernemingsnr : 0452,135.113

Benaming (voluit) : J.V. CONSULTING

(verkort)

: Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Turnhoutsebaan 127, 3271 Zichem, België

(volledig adres)

Onàerwerp(en) akte :

Tekst :

Uittreksel van de bijzondere algemene vergadering van 14 oktober 2014.

1. Kennisname en goedkeuring van het verslag van de vereffenaar

De aandeelhouders nemen kennis van de vereffeningsrekeningen die hen door de vereffenaar werden voorgelegd. De aandeelhouders keuren de vereffeningsrekeningen unaniem goed.

2. Bespreking van het verslag van de vereffenaar

De vergadering neemt kennis van het versaag van de vereffenaar over de door hem gestelde verefeningsverrichtingen , dat door hem werd neergelegd op

de zetel van de vennootschap samen met aile bewijsstukken.

De aandeelhouders keuren unaniem de voorgestelde verdeling goed.

3. Kwijting aan de vereffenaar

De vergadering verleent volledige en onbeperkte kwijting aan de vereffenaar voor de door hem vervulde opdracht.

4. Afsluiting van de vereffening

De vergadering stelt vast dat ingevolge de afsluiting van de vereffening de vennootschap, ingeschreven in het Registervoor Rechtspersonen te Leuven onder het nummer 0452.135.113 , met maatschappelijke zetel te 3271 Sherpenheuvel-Zichem, Turnhoutsebaan 127, definitief opgehouden heeft te bestaan, zelfsvoorde behoeften van de vereffening, ondervoorbehoud van het passief voortbestaan van de vennootschap gedurende vijfjaar.

5. Consignatie van gelden

Op de laatste blz. van Luik_ "vormbaden : k2ecto : -Nàam Qnlioedanigiied vande instrumentérede riótdrÈé, ïtzij van dé persé(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

4

Voor- Ltzilt - vervolg !Md PDF11.1

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Aangezien aile schulden ten overstaan van derden werden vereffend, beslissen de aandeelhouders unaniem dat er geen consignatie dient te gebeuren van gelden.

6. Kwijting aan de zaakvoerder

De vergadering verleent volledige en onbeperkte kwijting aan de gewezen bestuurders voor de door hen vervulde opdracht gedurende begin van het boekjaar v5r ontbinding van de vennootschap tot op datum van ontbinding.

7. Bewaring van de boeken bescheiden

De vergadering besluit dat de boeken en bescheiden gedurende ten minste vijfjaar zullen bewaard blijven op nagemeld adres: Antwerpsesteenweg 41 te 2630 Aartsefaar.(kantooradresvan accountant Waegeman Paul)

8. Volmacht voorde administratieve formaliteiten

Er wordt eveneens volmacht verleend aan de vereffenaar om het nodige te doen voor de neerlegging van de notulen van de vergadering met een uittreksel ter publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad , op de griffie van de Rechtbank van Koophandel en voor schrapping van de inschrijving van de vennootschap in het Registervoor Rechtspersonen. Tevens geeft de vergadering de opdracht aan de vereffenaar om de formaliteiten i.v.m. de fiscale aangiften te verrichten.

Oomen Vincent - Vereffenaar

Op de laatste blz, van Luik i3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nCen)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

05/01/2005 : AN302066
18/05/2004 : AN302066
10/10/2003 : AN302066
05/12/2002 : AN302066
19/12/2001 : AN302066
03/10/2000 : AN302066
03/10/2000 : AN302066
03/10/2000 : AN302066
03/10/2000 : AN302066
01/03/1994 : AN302066

Coordonnées
J.V. CONSULTING

Adresse
TURNHOUTSEBAAN 127 3271 ZICHEM

Code postal : 3271
Localité : Zichem
Commune : SCHERPENHEUVEL-ZICHEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande