JA-NA CARS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JA-NA CARS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 503.983.492

Publication

01/03/2013
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I11111i~m

u35593~~~~u~*inuru

*130

Ondernemingsnr : 0503.983.492.

Benaming

(voluit) : JA-NA CARS

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : 9320 Nieuwerken/Aalst - Terbekenstraat 6

(volledig adres)

Onderwerp akte : Uittreksel uit de bijz. alg. vergadering : Benoeming.

Uittreksel uit de bijzondere algemene vergadering gehouden op: 15-02-2012.

De voorzitter opent de vergadering in de aanwezigheid van:

Als beherend vennoot: EUC JANA CARS BELGIUM Ltd, gevestigd te DEPT 730 - 43 OWSTON ROAD CARCROFT, DONCASTER - ONS 8DA ENGELAND, ingeschreven in het "Registrer of Companies for England and Wales"onder het nummer 08390487, met als vaste vertegenwoordiger Mevr. KELLY VAN OUDENHOVE  RRN° 810219-150.25 en wonende te 9320 AalstlNieuwerkerken, Terbekenstraat 8.

Als stille vennoot. EUC JANA CARS EUROPE Ltd, gevestigd te DEPT 730 - 43 OWSTON ROAD CARCROFT, DONCASTER - DN8 8DA ENGELAND, ingeschreven in het "Registrer of Companies for England and Wales"ander het nummer 08390303, met als vaste vertegenwoordiger Mevr. KELLY VAN OUDENHOVE RRN° 810219-150.25 en wonende te 9320 Aalst/Nieuwerkerken, Terbekenstraat 6.

Als meewerkend vennoot r Dhr. ARIJS FRANK - RRN° 671201-419.72 en wonende 9470 Denderleeuw De Nayerstraat 4 b1.

De beherend vennoot EUC JANA CARS BELGIUM Ltd heeft vanaf heden de volgende beslissing goedgekeurd:

Vanaf heden wordt voor onbepaalde duur aangesteld ais meewerkend-vennoot belast met de dagdagelijkse technische leiding : Dhr. ARIJS FRANK - RRN° 671201-419.72 en wonende 9470 Denderleeuw  De Nayerstraat 4 b1, die verklaart deze functie te aanvaarden. Dhr. Arijs Frank verklaart eveneens dat hij zijn diploma's en beroepskennis ter beschikking stelt van JA-NA CARS Gcv.

Na het nemen van deze beslissing wordt de vergadering gesloten.

Getekend

Als beherend vennoot EUC JANA CARS BELGIUM Ltd hierbij vertegenwoordigd door: Mevr. KELLY VAN OUDENHOVE

Ais zaakvoerder: Mevr. KELLY VAN OUDENHOVE

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

' ht-Fi- ~;~Ci~; s!'.i,.',

VAN KOOPHANDEL

19 FEB. 2013

DENDERMONDE

Griffie

21/02/2013
ÿþOndememingsnr : Benaming 50.E dJ ó s 4%9_

(voluit) JA-NA CARS

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : 9320 NIEUWERKERKEN/AALST - TERBEKENSTRAAT 6 (volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Heden 07-02-2013 zijn samengekomen met de bedoeling een vennootschap op te richten onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap voor onbepaalde duur :

Als beherend vennoot EUC JANA CARS BELGIUM Ltd, gevestigd te DEPT 730 - 43 OWSTON ROAD CARCROFT, DONCASTER - DN6 8DA ENGELAND, ingeschreven in het "Registrar of Companies for England and Wales"onder het nummer 08390487, met als vaste vertegenwoordiger Mevr. KELLY VAN OUDENHOVE  RRN° 810219-150.25 en wonende te 9320 Aalst/Nieuwerkerken, Terbekenstraat 6.

Als stille vennoot: EUC JANA CARS EUROPE Ltd, gevestigd te DEPT 730 - 43 OWSTON ROAD CARCROFT, DONCASTER - DN6 8DA ENGELAND, ingeschreven in het 'Registrar of Companies for England and Wales"onder het nummer 08390303, met als vaste vertegenwoordiger Mevr. KELLY VAN OUDENHOVE  RRN° 810219-150.25 en wonende te 9320 Aalst!Nieuwerkerken, Terbekenstraat 6.

De vennootschap wordt opgericht onder de naam "JA-NA CARS", met maatschappelijke zetel te 9320 Aalst/Nieuwerkerken, Terbekenstraat 6 en het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op duizend Euro (1000,- ¬ ), vertegenwoordigt door duizend aandelen zonder nominale waarde. De beherend vennoot doet een inbreng van ¬ 100; door storting in de kas van de vennootschap en waarvoor hij 100 aandelen zonder nominale waarde krijgt. De beherend vennoot is onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor de schulden van de vennootschap.

De stille vennoot doet een inbreng van ¬ 900,- door storting in de kas van de vennootschap en waarvoor hij 900 aandelen zonder nominale waarde krijgt De stille vennoot staat voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in tot het bedrag dat hij heeft ingebracht.

De vennootschap beschikt aldus over een vermogen van eenduizend euro (¬ 1000, )

De vennootschap heeft als doel: Algemene Bouwonderneming, verbouwen, bouwen, schilder werken, ramen,Handelsbemiddeling in meubels en decoratie materiaal, huishoudelijke artikelen en ijzerwaren, Handelsbemiddeling in hout en bouwmaterialen, Verhuur van machines voor de bouwnijverheid met en zonder" bedieningspersoneel Overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen, Glaszettenschilderen , Plaatsen van vloerbedekking van hgee of andere materialen, Plaatsen van vloer- en wandtegels, Plaatsen van behang, binnenhuis decoratie, Metaalschrijnwerk, Schrijnwerk van hout of van kunststof, Stukadoorswerk, Overige bouwinstallatie, Overig ioodgieterwerk, Installatie van verwarming, klimaatregeling en ventilatie, Isolatiewerkzaamheden, Elektrische installatie, Overige werkzaamheden in de bouw, Overige waterbouw, Aanleg van spoorwegen, wegen, straten, vliegvelden en sportaccommodaties, Dakbedekking en bouw van dakconstructies, Aanleg van pijpleidingen, telecommunicatieleidingen en hoogspanningsleidingen, Optrekken van gebouwen voor industrieel of commercieel gebruik, voor landbouwdoeleinden Optrekken van andere residentiële gebouwen en van kantoorgebouwen, Bouwen van individuele huizen, Slopen van gebouwen, Stukadoorswerk, Niet-gespecialiseerde handelsbemiddeling, Algemene Elektriciteit werken, Renovatie en opkuis van gebouwen , Import Export algemeen, alle vormen van; consulting en diensten aan privé en ondernemingen, Volledige binnenhuis inrichting, dit alles in de meest ruimste zin van het woord. Het aankopen, het verkopen en het plaatsen van zonnepanelen. De aankoop, de verkoop, de vervaardiging, de verwerking, de uitvoer, de invoer, de verdeling, de vertegenwoordiging, de makelarij, de commissie, de uitwisseling, en de handel in al zijn vormen van huisdieren en neerhofdieren, paarden, vee, materiaal voor de zadelmakerij, materiaal voor de stal en tuigkamer, informaticamateriaal, roerende goederen en meubels, wagens, vrachtwagens, toestellen voor de civiele bouwkunde, motoren, fietsen, boten, caravans, mobilhomes, aanhangwagens en andere nieuwe en tweedehandsvoertuigen, banden en binnenbanden, brandstoffen, smeermiddelen, ferrometalen en non-ferrometaien, tweedehandsgoederen,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie Van-di t iE H-iT13ANK

VAN KOOPHANDEL

V beh aa Bel Staa

Griffie

III

II

1 1 FEB. 2013 DENDERMONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

accessoires en wisselstukken voor auto's en andere voertuigen, het smeren en het onderhoud, het verhuren met en zonder chauffeur, de vervaardiging van de bovenvermelde auto's en voertuigen, voertuigen en wisselstukken, het uitbaten van een garage of van servicestations, de vertegenwoordiging van Belgische of buitenlandse bedrijven uit de auto-industrie, de bouw, de inrichting, de uitbating, de aankoop, de verkoop en de verhuur van parkings, garages, opslagplaatsen en loodsen, de organisatie van een zaal voor de verkoop van tweedehands goederen, en artikels en goederen die volledig of gedeeltelijk beschadigd zijn door de tijd en door het gebruiken van deze goederen; de handel in al zijn vormen, groothandel of kleinhandel, en met ieder mogelijke distributiemethode, van alle consumptiegoederen, onderhoudsgoederen en voorzieningen en van alle algemene willekeurige goederen; over te gaan tot alle onderzoeken, studies, werken om de aanpassing en de invoering van industriële en commerciële ondernemingen, alsook van privé-bedrijven te bevorderen, te verwezenlijken, of te vergemakkelijken, op de Europese markt en op de wereldmarkt; alle transacties behandelen, voor andermans rekening, of in de hoedanigheid van agent of makelaar, die van dien aard zijn dat ze de economische activiteit van de Europese landen versterken evenals de economische banden tussen deze landen, en de banden met de overzeese gebiedsdelen of de landen op andere continenten, Dit omvat ook het zoeken naar afzetmarkten en bevoorradingsbronnen, octrooien, licenties of andere intellectuele rechten; het aanbieden van diensten van welke aard dan ook, in het bijzonder de installatie van bureaus, het vertalen, het produceren, het verlenen van advies, het aanbieden van gebruikersdiensten inzake publiciteit en op gebieden die betrekking hebben op promotie en communicatie in al hun vormen, het onderzoeken, bedenken, creëren, bestuderen, ontwikkelen, organiseren en aanwenden van alle programma's of publicitaire campagnes; in het algemeen: alle prestaties verrichten die nuttig zijn voor de goede werking van een onderneming, ofwel alleen, ofwel in samenwerking met derden,in welke hoedanigheid dan ook; alle nationale en internationale transportoperaties, besteldiensten, de verdeling van pakketjes; alle werken aan gebouwen die momenteel onbeschermd zijn, alle werken rond metalen constructies en metalen kunstwerken, ateliers voor de vervaardiging van stalen geraamtes en voor koperslagerswerk, waterbouwkundige werken, en industriële leidingen, het plaatsen van diverse leidingen, het autogeen lassen, het monteren, demonteren en onderhouden van elektromechanische uitrustingen, onderzoek rond elektrische industriële installaties, het leveren en monteren van elektrische industriële installaties, het installeren van steigers, het installeren van thermische isolatie en geluidsisolatie, het plaatsen van hekwerken, graafwerkzaamheden, het plaatsen van siersmeedwerk, van luiken en van fabrieken van metalen ramen en deuren en van kunststoframen en kunststofdeuren, het inrichten van pompstations en centrifugestations, bestratingsbedrijven; laad- en loswerken op welk gebied dan ook, laden, lossen, slopen. De onderneming kan alle roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die in verband staan met de sociale doelstellingen van de onderneming, Ze kan zich op alle mogelijke manieren interesseren voor alle zaken, bedrijven of ondernemingen die een vergelijkbare, gelijkaardige of verwante doelstelling nastreven of die van dien aard zijn dat ze bevorderlijk zijn voor de ontwikkeling van de onderneming, dat ze de onderneming grondstoffen kunnen verschaffen of de afzet van haar producten kan vergemakkelijken, Het uitbaten van horecagelegenheden o.a.: cafés, restaurant, taverne, dancings, hotels, verbruiksalons,bars, snackbars, pita-eethuizen en pizzeria's. Organiseren van evenementen. Uitbaten van een muzieklabel, uitbaten van een boekingskantoor, Audio-visuele productiediensten. Webshop, aankoop, verhuur en doorverkoop van audiomateriaal, Marketing- en promotiediensten. Webdesign. Aankoop, verkoop, installatie van zonnepanelen. Meer bepaald het organiseren van sportwedstrijden, -kampen, - trainingen.

in het bijzonder zal de vennootschap zich bezig houden met algemeen onderhoud, reparatie, handelsbemiddeling en detailhandel van auto's en lichte bestelwagens (=3,5 ton). Reparatie en montage van specifieke auto-onderdelen en carrosserieherstelling. AI deze activiteiten in de meest uitgebreide zin behoren tot de doelstelling.

Om dit doel te verwezenlijken kan en mag de vennootschap samenwerken met, deelnemen in; of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondememimgen van allerlei aard; alle verbintenissen aangaan, roerende en omroerende goederen kopen, verkopen, huren en verhuren; kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen zelfs door haar goederen in hypotheek of in pand te geven; inclusief de eigen handelszaak. Het stellen van persoonlijke of zakelijke borgen in het voordeel van derden. Het verwerven en huren met het oog op het verhuren en onderverhuren van onroerende goederen en eigen roerende installaties, Een patrimonium bestaande uit eigen roerende en onroerende goederen te verwerven, te behouden in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden. Het optreden als tussenpersoon, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, bij onroerende en alle commerciele activiteiten.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

Bovenvermelde opsomming is verklarend en niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel en of enig ander doel.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur en bekomt rechtspersoonlijkheid met ingang vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, Het boekjaar loopt telkens van 1 januari tot 31 December van ieder jaar. In afwijking van deze regel begint het eerste boekjaar op datum van heden om te eindigen op datum van 31 DECEMBER van het volgende kalender jaar.

De oprichters verklaren tevens dat de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van de Vennootschappen alle verbintenissen overneemt die tot op heden in haar naam werden aangegaan.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders natuurlijke- of rechtspersonen al of niet bezoldigd. Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijke doel, met als uitzondering van die handelingen, waarvoorvolgens de wet de algemene vergadering bevoegd is,

De jaarvergadering wordt gehouden op 31 mei van ieder jaar om 20.00 uur op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in België door de zaakvoerders vast te stellen en in de oprichtingsbrieven aangeduid. De eerste jaarvergadering zal aldus gehouden worden na het afsluiten van het eerste boekjaar.

Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van alle kosten en delgingen, maakt de nettowinst uit van de vennootschap, De algemene vergadering zal met gewone meerderheid van stemmen besluiten over de aanwending van de winst, voor zover deze niet in strijd zijn met de wettelijke bepalingen en de bepalingen van het huishoudelijk reglement.

Nadat de vennootschap aldus heden werd opgericht, beslist de beherend vennoot EUC EUC JANA CARS BELGIUM Ltd, gevestigd te DEPT 730 - 43 OWSTON ROAD CARCROFT, DONCASTER - DN6 8DA ENGELAND, ingeschreven in het "Registrar of Companies for England and Wates"onder het nummer 08390487, met als vaste vertegenwoordiger Mevr. KELLY VAN OUDENHOVE  RRN° 810219-150.25 en wonende te 9320 AalstiNieuwerkerken, Terbekenstraat 6, om tot onbezoldigd zaakvoerder, voor onbepaalde duur, vanaf heden aan te stellen Mevr. KELLY VAN OUDENHOVE, die verklaart deze functie te aanvaarden.

Na het nemen van deze beslissingen werd de vergadering opgeheven,

Getekend

Als beherend vennoot EUC JANA CARS BELGIUM Ltd vertegenwoordigd door: Mevr. KELLY VAN

OUDENHOVE

Als zaakvoerder: Mevr. KELLY VAN OUDENHOVE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-`behoûden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/06/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



ni

i





*15076700*







Ondernemingsnr : 0503.983.492

Benaming

(voluit) : JA-NA CARS

(verkort) :



GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

2 0 MEI 2015

AFDELIIG ifft NDERMONDE



"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap



Zetel : 9320 Aalst, Terbekenstraat 6

(volledig adres)

Onderwerp akte ; STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Ivo VRANCKEN te Genk op 12 mei 2015, dewelke binnen de wettelijke termijn ter registratie zal worden neer-gelegd, houdende buitengewone algemene; vergadering van de vennoten van de gewone commanditaire vennootschap "JA-NA CARS", dat met. eenparigheid van stemmen volgende beslissingen werden genomen:

EERSTE BESLUIT: De vergadering bevestigt kennis te hebben gekregen van het bijzonder verslag van het: bestuursorgaan de dato 22 april 2015, betreffende de toelichting bij de omvorming van de vennootschap in een' besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, conform artikel 778 van het Wetboek van ven nootschappen. Aan dit verlag is een staat van actief en passief van de vennoot-schap, afgesloten volgens de boekhoudkundige toestand per 31 maart 2015, ge-hecht.

Bovendien bevestigt de vergadering kennis te hebben gekregen van het verslag van de BVBA J. VANDE MOORTEL EN C°, Bedrijfsrevisoren, met zetel te 9700 Oudenaarde, Stationsstraat 27, vertegenwoordigd door de heer Bert De Clercq, bedrijfsrevisor, de dato 7 mei 2015.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor luidt als volgt:

" 6. BESLUIT

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige over-waardering heeft plaatsgehad van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 maart 2015 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld.

Daartoe hebben we deze tussentijdse staat onderworpen aan een beperkt nazicht. Dit beperkt nazicht; bestond voornamelijk uit de ontleding, de vergelijking en de be-spreking van de financiële informatie. Het was dan ook minder diepgaand dan een volkomen controle van de balans.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Het netto-actief volgens deze staat bedraagt 40.853,92 euro, dit is 39.853,92 euro hoger dan het maatschappelijk kapitaal dat 1.000,00 euro bedraagt.

Het netto-actief is hoger dan het minimum kapitaal voor een BVBA, zijnde 18.550,00 euro.

Echter om te voldoen aan het minimum kapitaal voor een BVBA dient een bijko-mende kapitaalverhoging te gebeuren. Na de omvorming wordt onmiddellijk beslo-ten het kapitaal te verhogen met 17.600,00 euro naar 18.600,00 euro door een in-breng in natura van een rekening courant.

Oudenaarde, 7 mei 2015

BVBA J. Vande Mooitel & Co,

Bedrijfsrevisoren

Vertegenwoordigd door de heer Bert De Clercq

Bedrijfsrevisor"

De vergadering ontslaat de notaris van de volledige lezing van deze verslagen, bespreekt de verslagen en.

geeft haar goedkeuring aan deze verslagen.

TWEEDE BESLUIT: De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen deze gewone commanditaire vennootschap (GCV) te wijzigen van rechtsvorm en deze om te vormen in een vennootschap met volkomen rechtspersoonlijkheid, met na-me in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BVBA) niet toepassing van de artikel 774 en volgende van het Wetboek van vennootschappen. De vennootschap blijft dus. haar rechtspersoonlijkheid behouden, maar bestaat vanaf heden onder de rechtsvorm van een BVBA, zoals hierna uitdrukkelijk bepaald.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/06/2015 - Annexes du Moniteur belge L Deze besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal alle over-eenkomsten, aangegaan door de GCV JA-NA CARS overnemen.

De activa en de passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en waardevermeerderingen blijven dezelfde en de BVBA JA-NA CARS zal de boeken en de comptabiliteit, die door de gewone commanditaire vennootschap wordt gehou-den, voortzetten, uiteraard rekening houdend met de kapitaalverhoging, zoals hierna vermeld.

De vennootschap behoudt het ondememingsnummer waaronder zij is inge-schreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Uit fiscaal oogpunt wordt uitdrukkelijk bedongen dat de BVBA JA-NA CARS geen nieuwe vennootschap is, maar wel de voortzetting van de GCV JA-NA CARS die onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap reeds vroeger be-stond.

De omzetting gebeurt onder het regime van artikel 211 van het Wetboek In-komstenbelasting, artikel 121 van het Wetboek Registratierechten en de artikelen 11 en 18 §3 van het B,T.W. Wetboek.

De omvorming geschiedt op basis van de staat van actief en passief van de ven-nootschap, afgesloten per 31 maart 2015, zoals weergegeven in de bovenvermelde verslagen van het bestuursorgaan en van de bedrijfsrevisor.

Alle verrichtingen, die sedert die datum werden gedaan door de GCV worden ge-acht verricht te zijn door de BVBA, inzonderheid wat betreft het opmaken van de maatschappelijke bescheiden.

De bestaande aandelen worden aandelen op naam, ingeschreven in het aan-delenregister van de vennootschap. Van deze inschrijving worden certificaten af-gegeven aan de vennoten.

Elke vennoot zal één (1) aandeel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ontvangen in ruil voor één (1) aandeel van de omgezette gewone commanditaire vennootschap.

Overeenkomstig 781,§4 van het Wetboek van Vennootschappen heeft de be-herende vennoot haar instemming betuigd met de omzetting van de vennootschap, zoals hiervoor vermeld.

De vergadering zal in het zevende besluit de statuten van de vennootschap onder haar nieuwe vorm vast stellen.

DERDE BESLUIT:

Verslag bedrijfsrevisor

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste verslag de dato 12 mei 2015, van de BVBA J. VANDE MOORTEL EN C°, Bedrijfsrevisoren, met zetel te 9700 Oudenaarde, Stationsstraat 27, vertegenwoordigd door de heer Bert De Clercq, bedrijfsrevisor, hiertoe aangesteld door de raad van bestuur, betreffende de hierna vernielde inbrengen in natura.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

" Ondergetekende, BVBA J. Vande Moortel & C° Bedrijfsrevisoren, vertegenwoor-digd door de heer Bert De Clercq, Bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 9700 Ou-denaarde, Stationsstraat 27, werd aangesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, om verslag uit te brengen over een kapitaalver-hoging door middel van een niet-geldelijke inbreng in de BVBA JA-NA CARS.

Ik ben van oordeel dat de beschrijving en de toegepaste schattingswijzen van de inbreng zoals zij voorkomen in de identificatie van de verrichting overeenstemmen met de bedrijfseconomische aanvaardbare grondslagen. Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat;

1.de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Insti-tuut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura;

2.het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waarde-ring van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natu-ra;

3.de beschrijving van de inbreng in natura, in casu een deel van de rekening courant van mevrouw Kelly Van Oudenhove, beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid;

4.de voor de inbreng in natura door het bestuursorgaan weerhouden methode van waardering in de gegeven omstandigheden bedrijfseconomisch verant-woord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt ten minste overeenkomt met het aantal en de waarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen;

5.de vergoeding bestaat uit 431 aandelen van de vennootschap JA-NA CARS BVBA, zonder vermelding van een nominale waarde en met dezelfde rechten en verplichtingen als de reeds bestaande aandelen. De totale waarde van deze aandelen als vergoeding voor de inbreng in natura bedraagt 17.600,00 euro. De kapitaalverhoging bedraagt 17.600,00 euro.

6,de wederzijdse rechten der betrokken partijen geëerbiedigd en hun verplich-tingen volledig vastgelegd zijn.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uit-spraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen `fairness opinion' is.

Aldus opgesteld en beëindigd te Oudenaarde op 12 mei 2015.

BVBA J. Vande Moortel & C°

Bedrijfsrevisoren

Vertegenwoordigd door Bert De Clercq,

Bedrijfsrevisor."

Verslag zaakvoerder

`4 ~

d

V ~ , 4 1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste bijzondere verslag van de zaakvoerder de dato

12 mei 2015,

Neerlegging verslagen

Een exemplaar van beide voormelde verslagen zef samen met een uitgifte van on-derhavig proces-verbaal

neergelegd worden op de griffie van de bevoegde recht-bank van koophandel.

VIERDE BESLUIT:

A) Kapitaalverhoging

De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal een eerste maal te verhogen met 431,00 EUR om het kapitaal te brengen van 1.000,00 EUR op 1.431,00 EUR door de inbreng in natura van een schuldvordering in rekening-courant met betaling van een totale uitgiftepremie van 17.169,00 EUR en met creatie van 431 nieuwe aandelen zonder vermelding van een nominale waarde.

De kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de hierna beschreven inbreng in natura, in ruil waarvoor (afgerond) 431 nieuwe aandelen zullen worden uitgegeven, zonder vermelding van een nominale waarde, uitgegeven tegen een globale nettoprijs van 17.600,00 EUR, inclusief de uitgiftepremie van 17.169,00 EUR.

Deze nieuw uit te geven aandelen zullen van dezelfde aard zijn als de bestaande aandelen, zij zullen dezelfde rechten en plichten hebben als de bestaande en zij zullen in de winst en/of verlies deelnemen pro rata temporis.

Inbreng in natura van vordering rekening-courant

De kapitaalverhoging wordt volledig onderschreven en volstort door volgende in-breng in natura:

Mevrouw VAN OUDENFIOVE Kelly, voomoemde vennoot, verklaart in de vennootschap een inbreng te doen van een gedeelte van haar schuldvordering in rekening-courant (schuldvordering van de vennoot opzichtens de vennootschap) ten bedrage van zeventienduizend zeshonderd euro (17.600,00 EUR).

De ingebrachte vordering en haar waardering werden uitvoerig beschreven in voormeld verslag van de bedrijfsrevisor en het verslag van de zaakvoerder.

Algemene voorwaarden van de inbreng in natura

De comparant verklaart dat de schuldvordering wordt ingebracht in volle eigendom onder de gewone waarborg als naar recht en voor vrij, zuiver en onbelast van enig beslag of pand, of welkdanig beletsel ook. Aanvaarding

De hierboven beschreven inbreng wordt uitdrukkelijk aanvaard door de vennoot.

Vergoeding

De vergadering beslist dat voormelde inbreng in natura vergoed wordt door toe-kenning van 431 nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde, uitge-geven tegen een globale nettoprijs van 17.600,00 EUR, inclusief de uitgiftepremie van 17x169,00 EUR, met dezelfde rechten en voordelen en onderworpen aan de-zelfde verplichtingen als de thans bestaande aandelen.

De 431 nieuwe aandelen worden toegekend aan mevrouw VAN OUDENHOVE Kelly, voomoemde vennoot, zodat zij na de kapitaalverhoging eigenaar is van alle 1.431 aandelen,

B) Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast dat voormelde kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is, zodat het kapitaal thans

1.431,00 EUR bedraagt, vertegenwoordigd door 1.431 aandelen, zonder vermelding van een nominale waarde.

Plaatsing van de uitgiftepremie op een onbeschikbare rekening 'uitgiftepremie'

De vergadering beslist de uitgiftepremie van 17.169,00 EUR,te boeken op een on-beschikbare rekening

'uitgiftepremie'.

VIJFDE BESLUIT:

A) Kapitaalverhoging

De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal een tweede maal te verhogen met 17.169,00 EUR om het kapitaal te brengen van 1.431,00 EUR op 18.600,00 EUR door de incorporatie in kapitaal van hoger genoemde onbeschikbare uitgifte-premie, zonder de creatie van nieuwe aandelen.

B) Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vervolgens vast dat voormelde kapitaalverhoging effectief ver-wezenlijkt is, zodat het kapitaal van de vennootschap thans 18.600,00 EUR be-draagt, vertegenwoordigd door 1.431 aandelen, zonder vermelding van een nomi-nale waarde.

ZESDE BESLUIT: De vergadering besluit de zetel van de vennootschap te verplaatsen van 9320 Aalst (Nieuwerkerken), Terbekenstraat 6, naar 1730 Asse, Dendermondsesteenweg 159.

ZEVENDE BESLUIT: De vergadering besluit de statuten te herwerken op basis van de hiervoor genomen besluiten.

De vergadering stelt de statuten vanaf heden vast als volgt:

ARTIKEL 1: RECHTSVORM -- NAAM: De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als benaming: JA-NA CARS.

ARTIKEL 2: ZETEL: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1730 Asse, Dendermondsesteenweg 159.

ARTIKEL 3: DOEL: De vennootschap heeft als doel: Algemene Bouwonderneming, verbouwen, bouwen, schilder werken, ramen. Handelsbemiddeling in meubels en decoratie materiaal, huishoudelijke artikelen en ijzerwaren. Handelsbemiddeling in hout en bouwmaterialen. Verhuur van machines voor de bouwnijverheid met en zonder bedieningspersoneel. Overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen. Glaszetten schilderen. Plaatsen van vloerbedekking van hout of andere materialen. Plaatsen van vloer- en wandtegels. Plaatsen van be-hang, binnenhuis decoratie. Metaalschrijnwerk. Schrijnwerk van hout of van kunststof. Stukadoorswerk. Overige bouwinstallatie. Overig loodgieterwerk. Installatie van verwarming,



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/06/2015 - Annexes du Moniteur belge II I klimaatregeling en ventilatie. Isolatiewerkzaamheden. Elektrische installatie. Las- en montagewerken. Overige werkzaamheden in de bouw. Overige waterbouw. Aanleg van spoorwegen, wegen, straten, vliegvelden en sportaccom-modaties. Dakbedekking en bouw van dakconstructies. Aanleg van pijpleidingen, telecommunicatieleidingen en hoogspanningsleidingen. Optrekken van gebouwen voor industrieel of commercieel gebruik, voor landbouwdoeleinden. Optrekken van andere residentiële gebouwen en van kantoorgebouwen. Bouwen van individuele huizen. Slopen van gebouwen. Stukadoorswerk. Niet-gespecialiseerde handels-bemiddeling. Algemene elektriciteitswerken. Renovatie en opkuis van gebouwen. Import Export algemeen, Consulting, Trading, handel, verkoop, diensten aan privé en ondernemingen, Volledige binnenhuis inrichting, dit alles in de meest ruimste zin van het woord. Het aankopen, het verkopen en het plaatsen van zonnepanelen. De aankoop, de verkoop, de vervaardiging, de verwerking, de uitvoer, de invoer, de verdeling, de vertegenwoordiging, de makelarij, de commissie, de uitwisseling, en de handel in al zijn vormen van huisdieren en neerhofdieren, paarden, vee, materiaal voor de zadelmakerij, materiaal voor de stal en tuigkamer, informa-ticamateriaal, roerende goederen en meubels, wagens, vrachtwagens, toestellen voor de civiele bouwkunde, motoren, fietsen, boten, caravans, mobilhomes, aan-hangwagens en andere nieuwe en tweedehandsvoertuigen, banden en binnen-banden, brandstoffen, smeermiddelen, ferrometalen en non-ferrometalen, tweede-handsgoederen, accessoires en wisselstukken voor auto's en andere voertuigen, het smeren en het onderhoud, het verhuren met en zonder chauffeur, de vervaar-diging van de bovenvermelde auto's en voertuigen, voertuigen en wisselstukken, het uitbaten van een garage of van servicestations, de vertegenwoordiging van Belgische of buitenlandse bedrijven uit de auto-industrie, de bouw, de inrichting, de uitbating, de aankoop, de verkoop en de verhuur van parkings, garages, op-slagplaatsen en loodsen, de organisatie van een zaal voor de verkoop van twee-dehands goederen, en artikels en goederen die volledig of gedeeltelijk beschadigd zijn door de tijd en door het gebruiken van deze goederen; de handel in al zijn vormen, groothandel of kleinhandel, en met ieder mogelijke distributiemethode, van alle consumptiegoederen, onderhoudsgoederen en voorzieningen en van alle algemene willekeurige goederen; over te gaan tot alle onderzoeken, studies, wer-ken om de aanpassing en de invoering van industriële en commerciële ondernemingen, alsook van privé-bedrijven te bevorderen, te verwezenlijken, of te verge-makkelijken, op de Europese markt en op de wereldmarkt; alle transacties behan-delen, voor andermans rekening, of in de hoedanigheid van agent of makelaar, die van dien aard zijn dat ze de economische activiteit van de Europese landen ver-sterken evenals de economische banden tussen deze landen, en de banden met de overzeese gebiedsdelen of de landen op andere continenten. Dit omvat ook het zoeken naar afzetmarkten en bevoorradingsbronnen, octrooien, licenties of andere intellectuele rechten; het aanbieden van diensten van welke aard dan ook, in het bijzonder de installatie van bureaus, het vertalen, het produceren, het verlenen van advies, het aanbieden van gebruikersdiensten inzake publiciteit en op gebieden die betrekking hebben op promotie en communicatie in al hun vormen, het onder-zoeken, bedenken, creëren, bestuderen, ontwikkelen, organiseren en aanwenden van aile programma's of publicitaire campagnes; in het algemeen: alle prestaties verrichten die nuttig zijn voor de goede werking van een onderneming, ofwel alleen, ofwel in samenwerking met derden, in welke hoedanigheid dan ook; alle nationale en internationale transportoperaties, besteldiensten, de verdeling van pakketjes; alle werken aan gebouwen die momenteel onbeschermd zijn, alle werken rond metalen constructies en metalen kunstwerken, ateliers voor de vervaardiging van stalen geraamtes en voor koperslagerswerk, waterbouwkundige werken, en industriële leidingen, het plaatsen van diverse leidingen, het autogeen lassen, het monteren, demonteren en onderhouden van elektromechanische uitrustingen, onderzoek rond elektrische industriële installaties, het leveren en monteren van elektrische industriële installaties, het installeren van steigers, het installeren van thermische isolatie en geluidsisolatie, het plaatsen van hekwerken, graafwerkzaamheden, het plaatsen van siersmeedwerk, van luiken en van fabrieken van metalen ramen en deuren en van kunststoframen en kunststofdeuren, het inrichten van pompstations en centrifugestations, bestratingsbedrijven; laad- en loswerken op welk gebied dan ook, Laden, lossen, slopen. De onderneming kan alle roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die in verband staan met de sociale doelstellingen van de onderneming Ze kan zich op alle mogelijke manieren interesseren voor alle zaken, bedrijven of ondernemingen die een vergelijkbare, gelijkaardige of verwante doelstelling nastreven of die van dien aard zijn dat ze bevordérlijk zijn voor de ontwikkeling van de onderneming, dat ze de onderneming grondstoffen kunnen verschaffen of de afzet van haar producten kan vergemakkelijken. Het uitbaten van horecagelegenheden o.a.: cafés, restaurant, taverne, dancings, hotels, verbruik salons, bars, snackbars, pita-eethuizen en pizzeria's. Organiseren van evenementen. Uitbaten van een muzieklabel, uitbaten van een boekingskantoor. Audiovisuele productiediensten. Webshop, aankoop, verhuur en doorverkoop van audiomateriaal. Marketing- en promotiediensten. Webdesign. Aankoop, verkoop, installatie van zonnepanelen, Meer bepaald het organiseren van sportwedstrijden, - kampen, - trainingen.

In het bijzonder zal de vennootschap zich bezig houden met algemeen onderhoud, reparatie, handelsbemiddeling en detailhandel van auto's en lichte bestelwagens (=3,5 ton). Reparatie en montage van specifieke auto-onderdelen en carrosserie-herstelling. Al deze activiteiten in de meest uitgebreide zin behoren tot de doelsteWing.

Om dit doel te verwezenlijken kan en mag de vennootschap samenwerken met, deelnemen in; of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard; alle verbintenissen aangaan, roerende en onroerende goederen kopen, verkopen, huren en verhuren; kredieten en lenin-gen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen zelfs door haar goederen in hypotheek of in pand te geven; inclusief de eigen handelszaak. Het stellen van persoonlijke of zakelijke borgen in het voordeel van derden. Het verwerven en hu-ren met het oog op het verhuren en onderverhuren van onroerende goederen en eigen roerende installaties. Een patrimonium bestaande uit eigen roerende en on-roerende goederen te verwerven, te behouden in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden. Het optreden ais tussenpersoon, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, bij onroerende en alle commer-ciële activiteiten.

4n C

~ ~ a

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buiten-land, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

Bovenvermelde opsomming is verklarend en niet beperkend, zodat de vennoot-schap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

ARTIKEL 4: DUUR: De vennootschap wordt opgericht vanaf heden voor een on-bepaalde duur,

ARTIKEL 5: KAPITAAL  AANDELEN: Het maatschappelijk kapitaal van de ven-nootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR),

Het is vertegenwoordigd door duizend vierhonderd eenendertig (1.431) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

ARTIKEL 10: BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaak-voerder kunnen hebben.

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet ven-noten, waarvan de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks rechtshandelingen.

ARTIKEL 11: ZAAKVOERDER: Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijk-held een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en be-houdens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoer-ders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

ARTIKEL 15: TOEZICHT: Het toezicht van de vennootschap wordt uitgeoefend door de vennoten. ledere vennoot bezit het recht van onderzoek en toezicht op de maatschappelijke verrichtingen.

Hij mag zonder verplaatsing inzage nemen van al de boeken, briefwisseling, de processen-verbaal en over het algemeen van al de geschriften van de vennoot-schap; eventueel mag hij zich laten bijstaan door een accountant, zoals wettelijk voorzien.

Indien de wet daartoe verplicht of bij gebreke aan wettelijke verplichting, indien de algemene vergadering ertoe beslist, wordt de controle over de verrichtingen der vennootschap opgedragen aan één of meer commissarissen, benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaren en wordt hun vergoeding vastgesteld door de algemene vergadering.

ARTIKEL 17: JAARVERGADERING; Een gewone algemene vergadering zal jaar-lijks gehouden worden op de zetel van de vennootschap of een andere plaats aangeduid in de oproepingsberichten telkens op 31 mei om 20 uur.

Indien die dag een zondag of wettelijke feestdag is, zal de vergadering de eerst-volgende werkdag gehouden worden.

ARTIKEL 19: STEMUITOEFENING

a) Elk aandeel geeft recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen betreffende de aandelen zonder stemrecht.

b) De vennoot die niet persoonlijk op de algemene vergadering zal kunnen aanwe-zig zijn, mag zijn stem vooraf schriftelijk uitbrengen of zich door een lasthebber la-ten vertegenwoordigen.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging, kan elke aandeelhouder op de algemene vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, en drager van een schriftelijke volmacht, die ook kan worden ge-geven bij wettelijk toegestaan elektronisch bericht, telefax of elk ander fototelegra-fisch communicatiemiddel.

ARTIKEL 21: BOEKJAAR: Het maatschappelijke boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde kalenderjaar.

ARTIKEL 23: RESERVES  WINSTVERDELING: Jaarlijks wordt op de zuivere winsten een bedrag van tenminste één/twintigste voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds; deze voorafneming houdt op verplicht te zijn wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt,

De aanwending van het saldo wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering, ARTIKEL 24: ONTBINDING: Ingeval van ontbinding van de vennootschap zal het liquidatiesaldo in gelijke delen worden verdeeld onder al de aandelen.

BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT:

ARTIKEL 31; CONTROLE: Zolang de vennootschap geen commissaris heeft en een derde zaakvoerder is, oefent de enige vennoot alle bevoegdheden van de commissaris uit zoals bepaald in artikel 15 van deze statuten.

ARTIKEL 32: ALGEMENE VERGADERING: De enige vennoot oefent alle be-voegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegd-heden niet overdragen. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

De formaliteiten van bijeenroeping en bekendmaking dienen door de algemene vergadering niet te worden nageleefd, onverminderd de verplichting een bijzonder verslag op te maken en in voorkomend geval openbaar te maken volgens de voor-schriften van de wet.

ACHTSTE BESLUIT: De vergadering besluit de volgende persoon te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerder, voor onbepaalde duur:

- mevrouw VAN OUDENHOVE Kelly, voornoemd.

"

-Zij verklaart hierbij het mandaat van niet-statutaire~zaakvoerder te aanvaarden en verklaart niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van haar mandaat.

Het mandaat wordt onbezoldigd uitgeoefend totdat de algemene vergadering hier-over een andere beslissing zal nemen.

Er wordt voorlopig geen commissaris benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen ter zake,

NEGENDE BESLUIT: De vergadering geeft opdracht aan de zaakvoerder om de voorgaande beslis-singen uit te voeren en aan de instrumenterende notaris om een uitgifte van huidig proces  verbaal en een ontledend uittreksel op zegel te deponeren op de bevoegde griffie van de rechtbank van-koophandel.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

-verslag van de bedrijfsrevisor aangaande de omvorming, inclusief het ver-slag van de zaakvoerder en staat

van actief en passief;

-verslag van de bedrijfsrevisor aangaande de kapitaalverhoging door inbreng in natura, inclusief het verslag

van de zaagvoerder.

Notaris lvo Vrancken.

a Voor-behobderi aan hot Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.05.2016, NGL 25.08.2016 16498-0561-011

Coordonnées
JA-NA CARS

Adresse
DENDERMONDSESTEENWEG 159 1730 ASSE

Code postal : 1730
Localité : ASSE
Commune : ASSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande