JACK GEERAERTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JACK GEERAERTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 456.385.592

Publication

08/05/2014
ÿþ~ - r

1,1e5PeK 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I II1II II1'I I'I IIiI I1II IIII III I1I1 II III

*14095112*

~

25 ANR, Zre4

Griffie

Ondernemingsnr : 0456.385.592

Benaming (voluit) : Jack Geeraerts

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gaasbeeksesteenweg 59 - 1500 Halle

(volledig adres)

Onderwerplen) akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Tekst :

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering op datum van 01/03/2014

De vergadering heeft zich akkoord verklaard met de wijziging van de maatschappelijke zetel met onmiddellijke ingang naar Broekborre 196 te 1500 Halle.

Geeraerts Jack

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto :Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persë(à)n(e )

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/06/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" d-;

neergelegd/ontvangen op

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

* 4112200*

26 MEI 2014

ter griffie van de Nemaandstalige

1.V Pb "



Ondernemingsnr : 0456 385 592

Benaming

(voluit) JACK G EERAERTS

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 1500 Halle, Broekborre, 196

Onderweg/ akte STATUTENWIJZIGING - UITBREIDING van het MAATSCHAPPELIJK DOEL

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Luc VAN EECKHOUDT te Halle op 22105/2014, dat de besloten: vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JACK GEERAERTS", met zetel te 1500 Halle, Broekborre, 196; ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel met als ondernemingsnummer 0456 385 592, met eenparigheid van stemmen en bij afzonderlijke stemmingen voor elk besluit, de volgende beslissingen heeft goedgekeurd,

1. - Eerste beslissing  wijziging van het maatschappelijk doei

a) Verslaggeving.

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag van het bestuursorgaan dat. opgesteld werd overeenkomstig artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen en waarvan de leden. verklaren volledig kennis te hebben.

In bijlage bij het verslag van de zaakvoerder is een staat van het actief en het passief van de vennootschap afgesloten op 31 maart 2014 gevoegd,

Dit verslag blijft in bijlage aangehecht bij notulen om neergelegd te worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, samen met een afschrift van deze notulen.

b) De vergadering beslist om het maatschappelijk doel te wijzigen en uit te breiden tot volgende activiteiten:

« Voor eigen rekening of voor rekening van derden, en dit in zoverre de hierna gemelde activiteiten niet onderworpen zijn aan wettelijke bepalingen of reglementeringen activiteiten met betrekking tot de "horeca", zoals de uitbating, het beheer en de inrichting van drankgelegenheden, verbruikssalons, cafés, tavernes, clubs, bars, tearooms, restaurants, traiteurdienst, alsook het inrichten van banketten, feestelijkheden en de verhuring van feestzalen, de bereiding en de handel, import en export van aile mogelijke koude en warme gerechten, dranken, gebak, confiserie en ijs, evenals alle aanverwante artikelen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in anderen ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken. »

2.- Tweede beslissing  wijziging van "artikel 3" van de statuten.

Aansluitend met voorgaande beslissing besluit de vergadering om het bestaand artikel 3 van de statuten uit

te breiden met de activiteiten zoals reeds goedgekeurd en uitgedrukt in voorgaande beslissing,

3.- Derde beslissing wijziging van "artikel 16 Ontbinding" van de statuten.

De vergadering beslist artikel 16 van de statuten te schrappen en te vervangen door volgende tekst,

dewelke in overeenstemming is met de huidige bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, zoals volgt

« Artikel 16

Het voorstel tot ontbinding van de vennootschap wordt toegelicht in een verslag dat door het bestuursorgaan wordt opgemaakt en dat vermeid wordt in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken, verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 181 Wetboek van vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Voor«

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Bij invereffeningstelling van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, gebeurt de vereffening van de vennootschap door de vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerder of door de zaakvoerders, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité.

Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden véér het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had vÉx5r de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de '

vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de

handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan.. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen vierentwintig uur nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de vennoten die één/vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de Rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van aile schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal,»

4. - Vierde beslissing - Bevoegdheden van zaakvoerder,

De vergadering kent de zaakvoerder alle bevoegdheden toe tot uitvoering van de hiervoor genomen

beslissingen.

De vergadering verleent eveneens mandaat aan notaris Luc Van Eeckhoudt te Halle voor het opstellen en

neerlegging in het vennootschapsdossier van de coördinatie van de statuten.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

5. Vijfde beslissing - Bijzonder mandaat

De vergadering kent tevens een bijzonder mandaat toe aan FIDUWA te Beersel of elke andere door haar aangewezen persoon, om aile verklaringen af te leggen, alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen met het oog op de wijzigingen door te voeren bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, het Ondernemingsloket, gebeurlijk bij de administratie van de belasting over de toegevoegde waarde, de scdale instellingen en aanverwante administraties.



VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

(getekend)

Luc VAN EECKHOUDT, Notaris.

Te samen neergelegd: expeditie van de notariële akte

- het verslag van de zaakvoerder - de coördinatie van de statuten





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/04/2013 : BL597127
30/04/2012 : BL597127
11/01/2011 : BL597127
04/08/2010 : BL597127
29/07/2009 : BL597127
01/08/2008 : BL597127
25/07/2007 : BL597127
07/06/2007 : BL597127
26/09/2006 : BL597127
25/07/2006 : BL597127
02/08/2005 : BL597127
06/08/2004 : BL597127
04/08/2004 : BL597127
30/06/2003 : BL597127
29/06/2002 : BL597127
29/12/2001 : BL597127
29/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.09.2014, GGK 19.03.2015, NGL 18.02.2016 16047-0281-009
25/03/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
JACK GEERAERTS

Adresse
HONDZOCHTSTRAAT 3 1674 BELLINGEN

Code postal : 1674
Localité : Bellingen
Commune : PEPINGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande