JADA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JADA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 549.968.620

Publication

15/04/2014
ÿþ Mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor, 1!1111It 1I11 1 li

behoud

aan hE

Belgisc

Staatsbl





Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Mende

-An. 2014

te Leuven, de

DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr

Benaming (voluit) : JADA

(verkort):

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel :Leuvensesteenweg 90 bus A - 3370 Boutersem

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : OPRICHTING

Tekst

Bij akte verleden voor Meester Peter DRIESEN, geassocieerd notaris te Tienen op 31 maart 2014, werd opgericht door mevrouw BOON Jana, wonende te 3370 Boutersem, Leuvensesteenweg 90 bus A:

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid starter onder de naam "JADA", met zetel te 3370 Boutersem, Leuvensesteenweg 90 bus A, voor onbepaalde tijd en beginnende te werken vanaf de datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie.

Het volledig en onvoorwaardelijk geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt duizend euro (¬ 1.000,00).

Het is verdeeld in 100 aandelen zonder nominale waarde die ieder 1/100ste deel in het kapitaal vertegenwoordigen, volledig onderschreven en volledig volstort door mevrouw Jana BOON.

De vennootschap heeft als doel:

1. Klein- en groothandel van schoonheidsproducten, reukwaren, toiletartikelen en alle andere artikelen die hiermee verband houden, alsmede kleine fantasie- en textielartikelen;

2. Het verstrekken van schoonheidszorgen, het verlenen van diensten van manu- en pedicure;

3. Het ter beschikking stellen en de uitbating van zonnebanken;

4. Management en opleiding geven;

5. Nailcenter en grimeren;

6. Het waarnemen van functies of mandaten van bestuurder, beheerder,

directeur, commissaris of vereffenaar in andere vennootschappen, verenigingen of instellingen;

7. Alles wat rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking heeft op het oordeelkundig beheer van roerend en onroerend patrimonium, zoals onder meer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten en ombouwen;

8. Het verstrekken van leningen, voorschotten, kredieten en zekerheden aan of voor derden, zowel aandeelhouders, bestuurders als loutere derden en het intekenen op alle financiële instrumenten.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen-als in het buitenland, op alle wijzen die zij het meest geschikt zal

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

achten.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van burgerlijke, commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel. Zij mag voor eigen rekening optreden als beleggingsvennootschap of holding.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen al dan niet vennoot.

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist. In dergelijk geval kan de vergoeding zowel in speciën als in natura worden toegekend.

De zaakvoerders zijn, ieder individueel, bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De enige zaakvoerder, of ingeval van meerdere zaakvoerders, elke zaakvoerder individueel handelend, vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Werd door de oprichter benoemd als niet-statutaire zaakvoerder, voor onbepaalde duur: mevrouw Jana BOON, voornoemd, die verklaard heeft dit mandaat te aanvaarden.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet worden bijeengeroepen op de laatste donderdag van de maand juni van ieder jaar om achttien uur, op de zetel van de vennootschap.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De zaakvoerders en in voorkomend geval de commissarissen kunnen zowel een gewone algemene vergadering (jaarvergadering) als een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen.

Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij deze statuten bepaalde dag. De zaakvoerders en de commissarissen zijn verplicht een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer één of meer vennoten die alleen of gezamenlijk één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt per aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de

naast dag,

verslagen.

De bij wet bepaalde

eventuele commissaris), alsook aan de andere personen die erom verzoeken.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte, tot 31 december 2014.

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene

uur en plaats van de vergadering, en vermelding

agenda, van de

toegezonden aan de vennoten,

stukken worden zaakvoerder (en

samen met de oproepingsbrief

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

eehouden

aan het

Érères-Er

Staatsblad

Luik B - vervolg

kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijfentwintig ten honderd (25%) voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer dit reservefonds het bedrag heeft bereikt van het verschil tussen het minimumkapitaal vereist bij artikel 214, §1, en het geplaatst kapitaal.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk

aandeel recht geeft op een gelijk dividend. Het saldo wordt als dividend

onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel driehonderd twintig van het wetboek van vennootschappen.

Huiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten.

In geval van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik, of door de zorgen van één of meerdere vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering, en dit tengevolge van een besluit van de algemene vergadering.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan.

De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de vereffenaar(s).

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 181, 182, 183 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Voor ontledend uittreksel.

(Get.) Peter Driesen, Notaris

Tegelijk hiermede neergelegd:

- Expeditie van de akte

,) Voor-tehouden aan het Belgisch Staatsbrad



01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 25.06.2015, NGL 26.08.2015 15483-0400-009

Coordonnées
JADA

Adresse
LEUVENSESTEENWEG 90, BUS A 3370 BOUTERSEM

Code postal : 3370
Localité : BOUTERSEM
Commune : BOUTERSEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande