JAMI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JAMI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.578.118

Publication

30/05/2014
ÿþ"

moc111.1

...

1-111 1 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie, van de akte

Ondernemingsnr 0843.578.118 Benaming (voluit): Jarni

(verkort):

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Lepelstraat 4

1910 Kampenhout

Onderwerp akte :Ontbinding en sluiting vereffening

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van 30 april 2014, gehouden voor notaris Peter Timmermans te Antwerpen, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

1/ Na kennisneming van het bijzonder verslag opgesteld door de zaakvoerder op 10 april laatst, waarin het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht, en waaraan een staat van activa en passiva is gehecht die werdi afgesloten volgens boekhoudkundige toestand van de vennootschap per 27 maart 2014, in uitvoering vani artikel 181, § 1 van het Wetboek van vennootschappen, en van het controleverslag opgesteld op veertien aprili i; laatst door de bvba Vyvey & CO, Bederevisor, vertegenwoordigd door de heer Steven Vyvey, bedrijfsrevisor,i 1 kantoor houdend te 2240 Massenhoven, Herentalsebaan 2, over de voormelde staat van activa en passive,

beslissing nm de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vervroegd te ontbinden, zodat:;

de vennootschap nog slechts bestaat voor haar vereffening.

!; 2/ Na onderzoek van de voormelde staat van actief en passief afgesloten per 27 maart 2014, welke ais staat van vereffening dienst doet, en vaststelling dat er geen andere schulden aan derden in zijn opgenomen dan de geraamde schulden tegenover de revisor, accountant en/of notaris in het kader van onderhavige akte, alsmede ;t een rekening courant schuld ten aanzien van de enige vennoot, goedkeuring van deze staat van vereffening, ent; :! na vaststelling dat geen vereffeningsverrichtingen meer moeten worden uitgevoerd, beslissing om geen! vereffenaar te benoemen en bij toepassing van artikel 184, § 5 van het Wetboek van vennootschappen! onmiddellijk over te gaan tot sluiting van de vereffening, zodat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JAMIn definitief ongehouden heeft te bestaan; door de enige vennoot werd uitdrukkelijk! verklaard dat zij het resterend vermogen (actief en passief) overneemt, waaronder het onroerend vermogen;:! vaststelling dat geen maatregelen tot consignatie van gelden of waarden dienen genomen te worden, venits er geen gelden of waarden bestaan die aan schuldeisers of aan de vennoot toekomen, en die hen niet kondenl worden afgegeven.

it 3/ Beslissing aangaande de boeken en bescheiden van de vennootschap, dat deze zullen worden neergelegd !i en bewaard gedurende ten minste vijf jaar te rekenen vanaf de publicatie van de afsluiting van de vereffening, hi;

de woonplaats van de zaakvoerder/enige vennoot, thans te 1910 Kampenhout, Lepelstraat 4. t;

!! 4/ Vaststelling dat aan het mandaat als niet statutaire zaakvoerder van mevrouw JACOBS Wendy, wonende teii 1910 Kampenhout, Lepelstraat 4, ingevolge het besluit tot ontbinding en sluiting van de vereffening, een einde is gekomen op 30/4/2014; er werd haar kwijting verleend voor de uitoefening van dit mandaat zonder enig ïi voorbehoud,

6/ Ondergetekende notaris werd gemachtigd om de formaliteiten van openbaarmaking te vervullen.

ti Ais bijzondere mandataris, met recht van substitutie, werd aangesteld: KDCA te 2220 Heist-op-den-Berg, Goorstraat 49/1 en haar aangestelden, aan wie de macht wordt gegeven om aile formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de schrapping van inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister en overige administraties.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Peter Timmermans

Samen hiermee neergelegd; uitgifte akte 4. bijzonder verslag zaakvoerder controleverslag

Op de laatste biz, van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Ig,t8111101111

be,

a.

BE Sta

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

" " " " 1" 101

20 MEI 2014

ter griffie van d..edertandstaige Melhtbank van Iseehandel %IJssel

08/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 28.04.2014, NGL 03.07.2014 14266-0017-011
25/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 19.07.2013 13331-0599-011
28/11/2012
ÿþ Maf word 11.1

ln de bidagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

l ff1 1 ff111 lllI 1 1 lIl 111111 1lI

*12192724*

Ondernemingsnr : 0843.578.118 Benaming

(voluit) : JAMI

(verkort) :

WcQrgologd ter F., 71.9 ze floddet van jiroprsaaradod 1e dr;'icrcrpen, op

Griffie

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Boomsesteenweg 690, 2610 Antwerpen (Wilrijk)

(volledig adres)

Onderwerp akte : verplaatsing maatschappelijke zetel

Door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder wordt de maatschappelijke zetel verplaatst naar : Lepelstraat 4, 1910 Kampenhout, en dit met ingang van 1 november 2012.

Wendy Jacobs

zaakvoerder

Bijiagea-bir liet $eigisch-Staatsbtatl L-28/1-1/2011. = -Annuxerdirrvioïiitëüi' b-étgë

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/02/2012
ÿþmod 11.1

,`~ ,111, -~

[

/à _J

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

INNI~VInII~~WNRRI~

*12044089*

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 1 0 FEU. 2012

Ondememingsnr: a$ 4 3 .5 7 8

Benaming (voluit) :JAMI

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Boomsesteenweg 690

2610 Antwerpen (Wilrijk)

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Luc Rochtus, met standplaats te Antwerpen, op acht februari tweeduizend en twaalf, blijkt dat een Besloten vennootschap met Beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt

1. Vennoot:

Mevrouw JACOBS Wendy Louise Rudy, geboren te Bonheiden op twintig juni negentienhonderd

zevenenzeventig, wonende te 1910 Kampenhout, Rood-Kloosterlaan 14.

2. Rechtsvorm en naam:

pe vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar naam luidt JAMI

3. Zetel: ,De zetel is gevestigd te 2610 Antwerpen (Wilrijk), Boomsesteenweg 690.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België bij besluit van de zaakvoerder(s). Iedere

verandering van de zetel moet worden bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad,

4. Doel:

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen niet betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenshuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

- Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten,, Industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand van deze vennootschappen en ondernemingen. Tussenpersoon in de handel : Omvat de makelaars in goederen, de zelfstandige handelsvertegenwoordigers en de commissionairs.

Je vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, Industriële, roerende of onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig analoog of aanverwant doel nastreven, wier doel van aard Is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

5. Duur. onbepaalde duur.

6. Boekjaar:

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar, Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt (maken) de zaakvoerder(s) de inventaris op, alsmede de jaarrekening. De jaarrekening wordt binnen de zes maanden na de afsluiting van het boekjaar door de zaakvoerder(s) aan de algemene vergadering voorgelegd.

Na goedkeuring van de balans beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerders en commissarissen te verlenen kwijting.

Het te bestemmen resultaat van het boekjaar wordt, na aftrek van de overgedragen verliezen, verdeeld als volgt:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18

mod 11.1

' 1) ten minste vijf ten honderd wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve totdat die één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

2) over het saldo wordt op voorstel van de zaakvoerder(s) door de algemene vergadering beslist, dit alles met inachtname van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering vatbare bedragen.

De zaakvoerder(s) bepaalt (bepalen) het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald. Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de akte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend en twaalf.

7, Kapitaal:

Het geheel geplaatste kapitaal bedraagt VIJFENTWINTIGDUIZEND EURO (¬ 25.000,00) verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen met een nominale waarde van tweehonderd vijftig Euro (250,00 EUR) per aandeel. Het kapitaal is volledig geplaatst en bij de oprichting voor de geheelheid volstort.

8. Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoten. Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor bepaalde tijd of zonder beperking van duur. Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tot zolang de algemene vergadering daar niet anders over beslist. Aan de zaakvoerder kan, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste wedde worden toegekend, waarvan het bedrag elk jaar door de algemene vergadering wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap. Aan de zaakvoerders kan door de algemene vergadering een aandeel in de winst worden toegekend.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn ter verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door de enige zaakvoerder. De zaakvoerder(s) kan (kunnen) bijzondere lasthebbers aanstellen om de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht te binden.

9, Benoeming:

Tot niet-statutaire zaakvoerder wordt benoemd: JACOBS Wendy, voornoemd, die verklaart deze opdracht te aanvaarden.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tot zolang de algemene vergadering daar niet anders over beslist.

10. Jaarvergadering:

De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand mei om

achttien uur. Zij wordt gehouden in de zetel van de vennootschap. De jaarvergadering wordt bijeengeroepen

door de zaakvoerder(s).

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend dertien.

11. Volmacht:

Er wordt bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, verleend aan de heer Karl De Coux, Heist

Goorstraat 49 bus 1 te 2220 Heist-op-den-Berg om

- bij het Ondernemingsloket en de Kruispuntbank voor ondernemingen alle nodige formaliteiten te vervullen

inzake de inschrijvingen, wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen alsook

- de formaliteiten te vervullen inzake BTW-registratie met name de aanvraag van het BTW-nummer, de

aangifte tot wijziging van de registratie en de aangifte tot stopzetting van de werkzaamheid.

Voor uittreksel: notaris Luc Rochtus te Antwerpen;

Tegelijk hierbij neergelegd: expeditie

Voor-

behouden

aan het

"Selgisch

Staatsblad

B'rjlageirbij-het-Beigiseh Srta:atsblad _ 23f0212012 = Annexes du Moniteur belge

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
JAMI

Adresse
LEPELSTRAAT 4 1910 KAMPENHOUT

Code postal : 1910
Localité : KAMPENHOUT
Commune : KAMPENHOUT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande