JAN GEERAERTS

Société en commandite simple


Dénomination : JAN GEERAERTS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 535.538.780

Publication

18/06/2013
ÿþ Mod woed 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neeter* feif etird6

FWetatetiIt vrai %cm/107111413

Leuven, tle

Q;2 C-FeC-'ég#F

Griffie

~

h i







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : p~3 S 5 3 `3

Benaming

(voluit) : Jan Geeraerts

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Boterbloemenlaan 16, 3080 Tervuren

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uittreksel uit de oprichtingsakte:

Het jaar tweeduizend dertien op drie juni

TUSSEN:

1.Jan Geeraerts, geboren te Tervuren, 07 mei 1948, wonende te Boterbloemenlaan 16, 3080 Tervuren,

rijksregisternummer 480507 301-47

2.Anne Franco, geboren te Oudergem, 27 juni 1950, wonende te Boterbloemenlaan 16, 3080 Tervuren,

rijksregisternummer 500627 184-01

VERKLARING VAN OPRICHTING

De partijen besluiten tot de oprichting van een gewone commanditaire vennootschap onder de naam Jan Geeraerts, met zetel te B-3080 Tervuren, Boterbloemenlaan 16.

De gewone commanditaire vennootschap Jan Geeraerts wordt opgericht met een kapitaal van drieduizend euro (3000¬ ), vertegenwoordigd door drieduizend (3000) gelijke deelbewijzen in de geldschieting ("aandelen" genoemd).

De vennoten verklaren volgende waarden in te brengen

1.Jan Geeraerts verklaart een bedrag van tweeduizend negenhonderd zeventig euro (2970¬ ) in geld in te brengen, uitgevoerd middels storting op de rekening nummer BE47 0688 9747 8480 waarvoor hem tweeduizend negenhonderd zeventig (2970) volledig volgestorte aandelen van de gewone commanditaire vennootschap "Jan Geeraerts GCV" worden toegekend

2.Anne Franco verklaart een bedrag van dertig euro (30¬ ) in geld in te brengen, uitgevoerd middels storting op de rekening nummer BE47 0688 9747 8480 waarvoor haar dertig (30) volledig volgestorte aandelen van de gewone commanditaire vennootschap "Jan Geeraerts GCV" worden toegekend.

BEHERENDE EN STILLE VENNOTEN

De partijen verklaren dat Jan Geeraerts, voornoemd, wordt aangeduid ais beherende vennoot en dat Anne

Franco optreedt als stille vennoot.

De stille vennoot mag geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens een volmacht.

STATUTEN

De vennoten verklaren dat de statuten van de vennootschap luiden als volgt:

Artikel 1 : Firma

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een gewone commanditaire vennootschap.

Haar firma luidt Jan Geeraerts.

Artikel 2 : Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te B-3080 Tervuren, Boterbloemenlaan 16, gerechtelijk

arrondissement Leuven.

De zetel van de vennootschap kan uitsluitend in België worden verplaatst bij eenparig besluit van alle

vennoten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

De zetelverplaatsing wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een door het bevoegde orgaan van vertegenwoordiging ondertekende verklaring, samen met een afschrift ter bekendmaking in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

Op dezelfde wijze kunnen in België of in het buitenland bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels worden gevestigd, alsmede kantoren en bijkantoren worden opgericht.

Artikel 3 : Doel

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland:

Het verlenen van advies inzake planning, organisatie en efficiëntie aan vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen;

Het verlenen van organisatorische, ondersteunende en administratieve diensten voor het beheer en de opvolging van activa, passiva, medewerkers, klanten en leveranciers.

De vennootschap kan aile hoegenaamde burgerlijke -, commerciële -, industriële -, financiële -, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn de verwezenlijking daarvan te bevorderen,

Zij kan zich ten gunste van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft borgstellen of haar aval verlenen, optreden ais agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Artikel 4 : Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde tijd.

De ontbinding van de vennootschap kan slechts geschieden met inachtneming van de wettelijke voorschriften ter zake.

De vennootschap eindigt niet door het overlijden, de wettelijke onbekwaamheid of verhindering van de zaakvoerder; binnen de vijftien dagen zal een algemene vergadering besluiten tot de aanstelling van een nieuwe zaakvoerder, onverminderd de wettelijke voorschriften ter zake.

Artikel 5: Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt drieduizend euro (3000¬ ).

Het is verdeeld in drieduizend (3000) gelijke aandelen,

Het kapitaal is volledig geplaatst en volgestort.

Artikel 6 : Overdracht van aandelen onder de levenden

a.De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden dan met het voorafgaandelijk, schriftelijk akkoord van aile medevennoten.

b.De vennoot die één of meer aandelen wil overdragen, moet van zijn voornemen aan de andere vennoten kennis geven bij een aangetekende brief, waarin hij de naam, de voornaam, het beroep en de woonplaats of de naam, rechtsvorm en zetel van de voorgestelde overnemer meedeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen, en de daarvoor door een deskundige vastgestelde prijs.

cindien de overige vennoten in gebreke blijven binnen een maand te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overdracht, hun bij aangetekende brief toegezonden, zullen zij geacht worden zich niet te verzetten tegen de overdracht.

Tegen weigering van goedkeuring staat geen beroep op de rechter open.

d.Wanneer overeenkomstig de voorschriften van lid b. hierboven de overdragende vennoot de overige vennoten in kennis heeft gesteld van zijn voornemen om aandelen over te dragen, beschikken de overige vennoten gedurende een termijn van zestig (60) kalenderdagen vanaf het verzenden van de aangetekende brief waarvan sprake in lid b., over een voorkooprecht op de geboden aandelen naar verhouding van hun respectieve deelname in het kapitaal, en tegen de voorwaarden vermeld in het bod vanwege de overdragende vennoot.

De rechten van de vennoot die geheel of gedeeltelijk verzaakt aan zijn voorkooprecht komen verhoudingsgewijze ten goede van de overige vennoten.

Binnen de vijftien (15) kalenderdagen na het verstrijken van de voormelde periode van zestig kalenderdagen dient de zaakvoerder de vennoten, samen met de voorgestelde verwerver, in algemene vergadering op te roepen om over te gaan tot de toewijzing van de aandelen.

e.De verwerver verkrijgt de eigendom van de overgedragen aandelen ten opzichte van derden slechts na vervulling van de pleegvormen voorgeschreven bij artikel 1690 van het burgerlijk wetboek.

Artikel 7 : Overgang van aandelen bij overlijden

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot.

De aandelen van een overleden vennoot komen toe aan zijn erfgenamen of rechtverkrijgenden.

Binnen de vier (4) maanden na het overlijden dienen zij aan de vennootschap op te geven hoe de aandelen werden vererfd.

Binnen een termijn van één (1) maand na deze kennisgeving dienen de overige vennoten zich uit te spreken over de aanvaarding als nieuwe vennoot.

Het besluit tot weigering als vennoot dient niet te worden gemotiveerd en daartegen staat evenmin een beroep op de rechter open.

Indien de erfgenamen of rechtverkrijgenden niet als vennoot worden aanvaard hebben zij slechts recht op de waarde van aandelen in het eigen vermogen van de vennootschap, zoals deze zal worden bepaald door een in gemeen overleg aan te duiden deskundige. Indien daarover geen akkoord kan worden bereikt binnen de dertig (30) kalenderdagen na het eerste schriftelijke verzoek daartoe, kan de meest gerede partij de aanstelling van een deskundige verzoeken bij de voorzitter van de rechtbank van koophandel binnen wiens ambtsgebied de zetel van de vennootschap is gevestigd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

De overige vennoten zijn verplicht de betrokken aandelen hetzij zelf aan te kopen, hetzij andere verwervers daarvoor aan te duiden onverminderd de verplichting voor deze laatsten om als nieuwe vennoten te worden aanvaard door de algemene vergadering.

De afkoopprijs moet aan de rechthebbenden uitbetaald worden binnen de zes maanden nadat de prijs hetzij in gemeen akkoord hetzij door de deskundige werd bepaald, Er zijn tijdens deze termijn geen interesten verschuldigd. De gekochte aandelen zijn onoverdraagbaar tot de volledige betaling van de prijs.

Artikel 8 : Zegellegging

De erfgenamen, schuldeisers of andere rechthebbenden van een vennoot kunnen onder geen beding tussenkomen in het bestuur van de vennootschap, noch het leggen van zegels op de goederen en waarden van de vennootschap uitlokken, noch de invereffeningstelling van de vennootschap en de verdeling van haar vermogen vorderen.

Zij moeten zich voor de uitoefening van hun rechten houden aan de balansen en inventarissen van de vennootschap en zich schikken naar de besluiten van de algemene vergadering.

Artikel 9 : Beherende vennoten en stille vennoten

De vennootschap dient ten allen tijde ten minste één beherende vennoot en één stille vennoot te hebben. De beherende vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap.

De stille vennoten staan voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in tot het bedrag dat zij beloofd hebben te zullen inbrengen

Bij de oprichting van de vennootschap werd :

1.Anne Franco, aangeduid als STILLE VENNOOT. Deze heeft zich uitsluitend verbonden tot beloop van de door haar bij de oprichting van de vennootschap verrichte inbrengen.

2.Jan Geeraerts, aangeduid als BEHERENDE VENNOOT en is hoofdelijk aansprakelijk.

Artikel 10: Bestuur van de vennootschap

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders die door de vennoten, bij eenparigheid van stemmen, worden benoemd uit de beherende vennoten.

Elke zaakvoerder is ten allen tijde ad nutum afzetbaar bij eenparig besluit van de vennoten.

Artikel 11 : Bezoldiging van een zaakvoerder

De vennoten kunnen beslissen over het al dan niet vergoeden van de opdracht van zaakvoerder door het toekennen van een vaste of variabele bezoldiging.

Het bedrag ervan wordt door de vennoten vastgesteld en komt ten laste van de algemene kosten van de vennootschap.

Artikel 12 : Bevoegdheden van de zaakvoerder(s)

Elke zaakvoerder beschikt, alleen handelend, over alle machten inzake het bestuur en de vertegenwoordiging van de vennootschap.

De vennootschap wordt in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd door één zaakvoerder.

Artikel 13 : Bijzondere volmachten

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

Artikel 14 : Controle

Elke vennoot bezit individueel de bevoegdheden van onderzoek en toezicht toegekend aan een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een deskundige. De vergoeding voor deze laatste valt slechts ten laste van de vennootschap indien deze deskundige wordt aangeduid met haar toestemming of indien deze vergoeding haar ten laste wordt gelegd krachtens gerechtelijke beschikking. In deze laatste gevallen worden de opmerkingen van de expert-boekhouder overgemaakt aan de vennootschap.

Indien, overeenkomstig de wettelijke voorschriften ter zake het toezicht van de vennootschap moet worden toevertrouwd aan een commissaris, of indien de vennootschap zelf dit besluit neemt, wordt de commissaris benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar door de algemene vergadering volgens de wettelijke voorschriften. Zijn emolumenten bestaat uit een vaste som bepaald door de algemene vergadering op het begin en voor de duur van de opdracht.

Artikel 15 : Gewone algemene vergadering - Buitengewone algemene vergadering

De gewone algemene vergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede dinsdag van april om 17 uur.

Te allen tijde kan een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort.

De jaarvergadering en de buitengewone algemene vergadering worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats aangewezen in de oproeping.

Artikel 16 : Bijeenroeping - Bevoegdheid - Verplichting

ledere vennoot of zaakvoerder kan zowel een jaarvergadering als een buitenge-wone algemene vergadering bijeenroepen.

De bijeenroepingsberichten worden bij aangetekende brief toegezonden aan alle vennoten, ten minste vijftien (15) dagen vbór de vergadering. Benevens de aanduiding van datum, uur en plaats van de vergadering dient het bijeenroepingsbericht de volledige agenda te bevatten.

Artikel 17 : Vertegenwoordiging van de vennoten

~ Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/06/2013 - Annexes du Moniteur belge Elke vennoot kan zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een andere vennoot aan wie een schriftelijke volmacht werd verleend.

Artikel 18 : Besluiten buiten de agenda - Amendementen

De algemene vergadering kan niet rechtsgeldig beraadslagen of besluiten over punten die niet in de aangekondigde agenda zijn opgenomen of die daarin niet impliciet zijn vervat, behoudens wanneer alle vennoten aanwezig zijn en daarmee instemmen. De vereiste instemming staat vast indien geen verzet is aangetekend in de notulen van de vergadering.

Artikel 19 : Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 20 : Besluitvorming in de algemene vergadering

De algemene vergadering kan slechts geldig beraadslagen en besluiten wanneer ten minste de meerderheid van alle aandelen ter vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

De besluiten worden aangenomen bij gewone meerderheid van stemmen behoudens in de gevallen waarvoor de wet of deze statuten een bijzondere meerderheid vereisen.

Van elke algemene vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt.

Artikel 21 : Boekjaar - Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en wordt een inventaris, een balans en een resultatenrekening opgemaakt.

Artikel 22 : Bestemming van de winst of van het verlies - Reserve

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt jaarlijks ten minste één/twintigste voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen, rekening houdend met de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de gehele winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

In geval van verlies over een boekjaar dat niet kon worden gedelgd door het hierboven vermelde reservefonds, zal dit worden ten laste gelegd van de vennoten naar verhouding van hun respectieve deelname in het kapitaal, met dien verstande evenwel dat de bijdrage van de stille vennoten nooit hun inbreng kan overtreffen.

Artikel 23 : Ontbinding

Tot de vrijwillige ontbinding van de vennootschap kan slechts worden besloten door een buitengewone algemene vergadering van vennoten en mits naleving van de wettelijke voorschriften ter zake.

De vennootschap blijft na ontbinding, ongeacht of deze door een uitspraak van de rechter, dan wel bij een besluit van de algemene vergadering plaats heeft, van rechtswege als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan,

Artikel 24 : Benoeming van vereffenaars

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars,

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen en ontslaan. Zij beslist of de vereffenaars, indien er meer zijn, alleen, gezamenlijk, dan wel ais college de vennootschap vertegenwoordigen.

Wanneer een rechtspersoon tot vereffenaar wordt benoemd, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen. Iedere wijziging van deze aanwijzing moet worden bekend gemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, conform de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 26 : Bevoegdheden van vereffenaars

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeid in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat zij daartoe een voorafgaande machtiging van de algemene vergadering nodig hebben, tenzij die algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, anders besluit.

De vereffenaars leggen in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening opgesteld aan het einde van de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar over aan de griffie van de rechtbank van koophandel, conform de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient die omstandige staat slechts om het jaar te worden voorgelegd.

Elk jaar leggen de vereffenaars aan de gewone algemene vergadering van de vennootschap de uitkomsten

van de vereffening voor, met vermelding van de redenen waarom de vereffening niet kon worden voltooid. Artikel 26 : Wijze van vereffening

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto actief, in geld of in effecten, onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Artikel 27 : Verslaggeving en jaarrekening

Voor-

ti behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Elk jaar leggen de vereffenaars aan de gewone algemene vergadering van de vennootschap de uitkomsten van de vereffening voor, met vermelding van de redenen waarom de vereffening niet kon worden voltooid. Elk jaar maken zij tevens een inventaris en de jaarrekening op.

De jaarrekening wordt openbaargemaakt met inachtneming van de wettelijke voorschriften ter zake.

Artikel 28 : Sluiting van de vereffening

Na afloop van de vereffening brengen de vereffenaars aan de algemene vergadering verslag uit over het gebruik van de waarden der vennootschap en leggen haar de rekeningen met de stukken tot staving voor. Artikel 29 : Bijzondere voorschriften voor vennootschappen in vereffening

29.1.ledere wijziging van de naam van een venncotschap in vereffening is verboden.

29.2.Alle stukken uitgaande van een ontbonden vennootschap vermelden dat zij in vereffening is.

29.3.Een besluit tot verplaatsing van de zetel van een vennootschap in vereffening kan niet worden uitgevoerd dan na homologatie door de rechtbank van koophandel binnen wiens rechtsgebied de zetel van de vennootschap is gevestigd. De homologatie wordt bij verzoekschrift aangevraagd door de vereffenaar. Een afschrift van het besluit tot homologatie door de rechtbank moet worden gevoegd bij de neerlegging van de akte houdende verplaatsing van de zetel.

Artikel 30 : Keuze van woonplaats

De zaakvoerders en vereffenaars, die hun woonplaats in het buitenland hebben, worden geacht voor de gehele duur van hun taak woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun alle dagvaardingen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap en de verantwoordelijkheid voor hun bestuur.

Artikel 31 : Toepassef ijk recht

Voor alles wat niet uitdrukkelijk in deze statuten is bepaald, of voor de wettelijke voorschriften waarvan in deze statuten niet op geldige wijze zou zijn afgeweken, zijn de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen en de andere voorschriften van Belgisch recht van toepassing.

Artikel 32: Anti witwas wetgeving

Alle vennoten zijn overeenkomstig de vigerende wetgeving in België tot voorkoming van het gebruik van het financiële stelsel voor het witwassen van geld en de financiering van terrorisme verplicht aan de vennootschap alle informatie te verstrekken die in het kader van deze wetgeving vereist is of kan worden, en deze informatie te allen tijde up-to-date te houden en aan te vullen.

SLOT- EN/OF OVERGANGSBEPALINGEN

EERSTE BOEKJAAR - EERSTE JAARVERGADERING

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot eenendertig december tweeduizend veertien.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend vijftien.

TIJDSTIP VAN AANVANG VAN BEDRIJVIGHEID

Het tijdstip waarop de vennootschap begint te werken wordt vastgesteld op de dag van de verkrijging van

haar rechtspersoonlijkheid bij de neerlegging van het uittreksel van deze oprichtingsakte bij de griffie van de

bevoegde rechtbank van koophandel.

BENOEMING ZAAKVOERDER

De vergadering beslist het aantal zaakvoerders vast te stellen op één (1) en voor de duur van de

vennootschap tot niet-statutaire zaakvoerder te benoemen : de heer Jan GEERAERTS, geboren te Tervuren op

7 mei 1948, , wonend te 3080 Tervuren, Boterbloernenlaan 16, rijksregisternummer 480507 301-47

De opdracht van de zaakvoerder is niet bezoldigd.

Krachtens artikel 12 van de statuten vertegenwoordigt iedere zaakvoerder alleen handelend, de

vennootschap geldig in en buiten rechte.

BIJZONDERE VOLMACHT

Bijzondere volmacht wordt verleend aan Filip GEERAERTS, geboren te Etterbeek op 25 april 1985, wonend te 3080 Tervuren, Boterbloemenfaan 16, rijksregisternummer 850425 249-38 teneinde de nodige formaliteiten te vervullen tot inschrijving en alle latere wijzigingen van deze vennootschap in het rechtspersonenregister bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en teneinde gebeurlijke inschrijving te vorderen van deze vennootschap als belastingplichtige bij het bestuur van de Belastingen op de Toegevoegde Waarde en bij alle andere fiscale besturen.

Aldus opgemaakt te Tervuren op 3 juni 2013 in drie (3) originelen, waarvan elke vennoot erkent één (1) exemplaar te hebben ontvangen en de overige dienstig zijn voor de vervulling der administratieve formaliteiten.

Jan Geeraerts,

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Coordonnées
JAN GEERAERTS

Adresse
BOTERBLOEMENLAAN 16 3080 TERVUREN

Code postal : 3080
Localité : TERVUREN
Commune : TERVUREN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande