JAPAN TECHNICAL APPLICATIONS, AFGEKORT : JTA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JAPAN TECHNICAL APPLICATIONS, AFGEKORT : JTA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 563.428.260

Publication

01/10/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

29-09-2014

Griffie

*14308728*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0563428260

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Japan Technical Applications

(verkort) :

JTA

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor Not. P.BAUWENS, te Dilbeek, op datum 25 september 2014, aangeboden ter registratie, blijkt dat navolgende personen zijn overgegaan tot de oprichting van een BVBA als volgt:

1. VERSCHIJNERS: 1. De heer HANS Mario, geboren te Anderlecht, op 30 juli 1973, nationaal

nummer 73.07.30-373.18,

en zijn echtgenote,

2. Mevrouw DE SMET Nancy Carine, geboren te Sint-Agatha-Berchem, op 23 april 1973, nationaal nummer 73.04.23-224.65, wonende te 1700 Dilbeek, Lijsterbesdreef 8.

2. NAAM-VORM :  Japan Technical Applications  Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

3. ZETEL: 1700 Dilbeek  Lijsterbesdreef 8.

4. DOEL: De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, de aankoop, de import, de export, de distributie, de verwerking, de commercialisering, de algemene vertegenwoordiging van electrisch-, veiligheids-, bouw- en industriële materialen en machines. Deze opsomming is niet beperkend.

Groothandel, import en export van industrieel en technisch materiaal en uitrusting met in het bijzonder transportbanden en accessoires (schrapers, rubbers, rollen, slijtvaste materialen enz...). De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren, of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

Daarnaast heeft de BVBA alsook tot doel het verlenen van management- en consultancydiensten aan ondernemingen, het leveren van commerciële diensten aan ondernemingen, en het participeren/investeren in ondernemingen.

De BVBA kan alle transacties stellen die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar maatschappelijk doel, zij het van administratieve, financiële, burgerrechtelijke, zakenrechtelijke, beschikkende, beherende, roerende of onroerende aard. De BVBA kan optreden in eigen naam en voor eigen rekening, alsook in naam en voor rekening van een opdracht- of mandaatgever.

De BVBA kan alle verbintenissen opnemen en contracten afsluiten die nodig of nuttig geacht worden teneinde het maatschappelijk doel te realiseren.

De BVBA kan bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in andere vennootschappen zijn.

Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel

5. DUUR: De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur

Onderwerp akte :

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Lijsterbesdreef 8 1700 Dilbeek

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

6.KAPITAAL: Achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) vert. door honderdzesentachtig (186) aandelen zavnw. Onderschreven en volstort ten belope van zesduizend tweehonderd (¬ 6.200,00) bij de BNP Paribasfortis, te Dilbeek, als volgt: Door de comparant 1 en 2, beiden voor drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00), zijnde beide op drieënnegentig (93) aandelen.

7. BESTUUR: Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering. Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

8. JAARVERGADERING : De jaarvergadering wordt gehouden op eerste maandag van juni om 9uur. 9.BOEKJAAR : 01/01  31/12

10. Reserves-Winst: De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt. De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

11. Vereffening : Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten. In geval van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik, of door de zorgen van één of meerdere vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering, en dit tengevolge van een besluit van de algemene vergadering. Overgangsmaatregelen: 1. Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt het op 31 december 2015.

2. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend zestien, overeenkomstig de statuten.

3. Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de zaakvoerder gedurende de tussentijd

De comparanten verklaren te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn. De comparanten verklaren dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van onderhavige akte. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

IV. SLOTBEPALINGEN

- De verschijners hebben bovendien besloten:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op twee.

b. te benoemen tot deze functie: De heer HANS Mario, en zijn echtgenote, Mevrouw DE SMET Nancy Carine, beiden voornoemd.

Die verklaren te aanvaarden en bevestigen dat zij niet getroffen zijn door een besluit dat zich daartegen verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

d. het mandaat van de zaakvoerder te vergoeden voor zover het de Heer Mario Hans betreft en voor Mevrouw De Smet Nancy, voor zover de algemene vergadering hiertoe expliciet beslist.

e. geen commissaris te benoemen.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL, afgeleverd op vrij papier, uitsluitend dienende tot publicatie in de

Bijlagen voor het Belgisch Staatsblad.

AANHANGSELS :

1 uittreksel

1 expeditie

19/01/2015
ÿþOndernemingsnr : Benaming 0563.428.260

(voluit) : (verkort) Japan Technical Applications

JTA

1. bel

Be Sta

Mod Word 11.1

;`1

Stclig4

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na nierlegging ter griffie van de?aI te,e,~~~ln

-?LLE..17DL ~n

~

0Td.*~

? ^~i1+,~..

tOr~~rlii,9 ~`'~J

rSci-itb~rik t-étd-) l:~Gnffié ~

R111.13!! 1111111

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Lijsterbesdreef, 8, B-1700 Dilbeek

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag

Uittreksel uit giet proces-verbaal van de buitengewone aIgemene vergadering dd 2910912014

1. Ontslag van een zaakvoerder

De algemene vergadering beslist de volgende persoon als zaakvoerder te ontslaan:

- De Smet Nancy, Lijsterbesdreef 8, 1700 Dilbeek (begin mandaat 25/09/2014, einde mandaat 30/09/2014)

De Smet Nancy wordt ontslagen als zaakvoerder en heeft nooit een bezoldiging voor dit mandaat gekregen.

2. Publicatie

In uitvoering van de bepalingen van artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen, zal huidig proces

verbaal gepubliceerd worden in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad,

Hans Mario

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
JAPAN TECHNICAL APPLICATIONS, AFGEKORT : JTA

Adresse
LIJSTERBESDREEF 8 1700 DILBEEK

Code postal : 1700
Localité : DILBEEK
Commune : DILBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande