JAPCO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JAPCO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.864.663

Publication

27/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 26.06.2014 14213-0117-013
15/07/2014
ÿþondernemingsnr : 0843.864.663

Benaming

(voluit) : JAPCO

(verkort) :

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Wilgenlaan 33 te 2610 Wilrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte: Ontslag en benoeming zaakvoerder 4. wijziging maatschappelijke zetel

Uittreksel uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering, gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap op 1 juli 2014:

Volgende beslissingen worden één voor één en met éénparigheid van stemmen genomen:

1. Het ontslag van de heer Gaetan DELEERSNYDER als zaakvoerder wordt aanvaard met ingang van 1 juli

e14. De heer Peter ROBBERECHTS wordt met ingang van 1 juli 2014 benoemd als zaakvoerder.

De vergadering beslist om de maatschappelijke zetel van de vennootschap met ingang van heden te

verplaatsen van bovenvermeld adres naar 1860 Meise, Brusselsesteenweg 121, bus 3.

zaakvoerder,

ROBBERECHTS

Rechtbank van koophandel

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte_

Word 11.1

Antwerpen

03 JULI 2014

afdeling Antwerpen

Griffie

Voor-

I

behouden

sbeîttaid 1 1111 111111111111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/03/2012
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11J11111111,11 1611,i1j* IA

1

be i

a

B~

stt



tkergelegd for griffie van de Rechtbank van Koophandel fe anI crpen, op

Griffie .2 2 FEB. 2412

Ondernemingsnr : 0 8 4 3" 8 6 4. G 6 3

Benaming

(voluit) : JAPCo

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2610 WIlrijk, Wilgenlaan 33

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Martine ROBBERECHTS, te Zaventem, op 17 februari 2012 , ter registratie aangeboden, wat volgt ;

DAT:

1) ER DOOR

1. De heer DELEERSNYDER Gaëtan, geboren te Genève (Zwitserland) op zeven december'

negentienhonderd vierenzeventig, echtgenoot van mevrouw BONTE Mélanie Sylvia Caroline, wonende te 2610

Wilrijk, Wilgenlaan 33,

Een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht,

2) NAAM : JAPCo

3) ZETEL : te 2610 Wilrijk, Wilgenlaan 33

4) DOEL: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland voor eigen rekening, voor rekening van derden of door deelname van deze:

- het verstrekken van advies in alle stadia van afwerking van communicatie- en audiovisuele producten in de meeste ruime zin van in het bijzonder bij filmen en producten voor radio en televisie;

- de informatie inzake audiovisuele producten van videorecording bij middel van alle mogelijke publicaties, voordrachten, tentoonstellingen, cursussen;

- de opleiding en de scholing in verband met alle audiovisuele videotechnieken.

- het aanleggen, het oordeelkundig beheer en het uitbreiden van een roerend en onroerend vermogen;

- de verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de; huur en verhuur, het in leasing geven of nemen, de ruiling, het verlenen en ontvangen van opstalrecht en: erfpacht, het doen bouwen en verbouwen, de renovatie, de procuratie en het makelen in onroerende goederen,: evenals alle andere onroerende (ver)handelingen in de meest ruime betekenis, met uitsluiting van de activiteiten; die zijn onderworpen aan een bijzondere reglementering;

- alle studiën en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten en met betrekking tot alle roerende goederen en rechten welke daaruit voortvloeien, zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de, aanpassing, de huur en onderhuur, de ruiling, de verkoop en, in het algemeen, alle operaties die rechtstreeks of, onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen;

- het verlenen van financiële, administratieve, technische en consultatieve bijstand aan ondernemingen en personen in het algemeen, inclusief het verlenen van voorschotten, overname van vorderingen, intekenen op obligaties, waarborgverstrekking, verlenen van managementadvies en aanverwante verrichtingen, en dit zelfs zonder enige participatie in het maatschappelijk kapitaal van de bedoelde personen en ondernemingen te hebben;

- het verlenen van consultatieve bijstand en advies op het vlak van onroerend goed verrichtingen zoals, bouwpromotie en projectontwikkeling met alle daarbij horende verrichtingen;

- Het ontwikkelen van aanverwante activiteiten in alle gelieerde sectoren aan bovenvermelde activiteiten,

De vennootschap kan dit doel nastreven door zowel in België ais in het buitenland, onder eender welke vorm participaties te verwerven en/of aan te houden die eenzelfde analoog, gelijkaardig of aanverwant voorwerp hebben of, die een dergelijke activiteit uitoefenen dat samenwerking met deze onderneming nuttig kan zijn.

Zij kan deze participaties beheren, te gelde maken en valoriseren, ondermeer door deel te nemen aan het bestuur en het toezicht van de betrokken ondernemingen en door technische, administratieve en financiële bijstand te verlenen, teneinde de ontwikkeling van deze vennootschappen te stimuleren, te plannen en te coilydineren.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Srtaatsblad - 06/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag slechts activa in pand geven ten gunste van derden of waarborgen verstrekken voor verbintenissen van derden in de mate dat dergelijke operaties rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de realisaties van haar maatschappelijk doel,

De vennootschap kan alle mandaten, ambten en functies uitoefenen en alle beheersopdrachten waarnemen in de meest ruime zin en in het algemeen alle welkdanige commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar voorwerp in verband staan.

Bovenvermelde opsomming Is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen te verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

5) DUUR : De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

6) KAPITAAL-AANDELEN : Het kapitaal van de vennootschap wordt vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR), vertegenwoordigd door HONDERD (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Het is onderschreven en volstort ten belope van 213 door inbreng in speciën, door de enige oprichter, de heer DELEERSNYDER Gaétan, voornoemd.

7) BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging vande opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Werd benoemd tot zaakvoerder : de heer DELEERSNYDER Gaëtan, voornoemd.

8) BESTUURSBEVOEGDHEID : Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap, Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

9) BOEKJAAR : Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénenclertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar zal eindigen op 31 december 2013.

10) ALGEMENE VERGADERING : De jaarvergadering zal elk jaar gehouden worden op iedere derde vrijdag van juni om negentien uur (19.00u) in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats, meegedeeld in de oproepingsbrief.

Indien deze dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in 2014.

11) WINSTVERDELING : Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

12) ONTBINDING EN VEREFFENING : Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de vennoten. Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

" VOOReAlVÎ1LxT1SCFi ÜITTRBKSËL

Notaris Martine ROBBERECHTS

Zaventem

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte

7fi lagen-bi Tiët Belgisch Staatsblad :11-6107/012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Op de iaat5te blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 31.08.2015 15506-0427-013

Coordonnées
JAPCO

Adresse
BRUSSELSESTEENWEG 121, BUS 3 1860 MEISE

Code postal : 1860
Localité : MEISE
Commune : MEISE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande