JCV IMMO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JCV IMMO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 509.956.021

Publication

14/04/2014
ÿþMod 11.1

h

''-igen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie -minci ter griffie van de akte

111111111f11111j1R1111111111

Ondememingsnr : 0509.956.021. Benaming (voluit) :JCV IMMO

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad V

APR 2014

Griffie

----------- -----

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Pedestraat 91

1602 Sint-Pieters-Leeuw

Onderwerp akte :BVBA: kapitaalswijziging

Uit een proces-verbaal gesloten door notaris Lode Leemans verleden te Sint-Pieters-Leeuw op 14 maart 2014 en vervolgens de vermelding dragend " Geregistreerd achttien bladen geen verzendingen te Dilbeek Il de 17 maart 2014 boek 609 Bled 41 vak 11. Ontvangen: vijftig euro (50,00 EUR). De Ontvanger (getekend) Wouters, Attaché." blijkt dat de algemene vergadering het volgende heeft beslist:

De buitengewone algemene vergadering ontslaat de voorzitter van voorlezing van het in de agenda opgenomen splitsingsvoorstelen de aandeelhouders erkennen uiterlijk één maand v6t5r de datum van deze!; vergadering van dit voorstel alsook van de in de wet bedoelde andere documenten volledig kennis te hebben: gekregen.

De vennoten van de vennootschappen die bij de splitsing betrokken zijn, verklaren kennis te hebber genomen van de tussentijdse cijfers conform artikel 733 § 2, 5° van het Wetboek van Vennootschappen.

De buitengewone algemene vergadering beslist met eenparig en uitdrukkelijk om de artikelen 730 en 731 van het Wetboek van vennootschappen niet toe te passen.

De conclusie van het verslag van de bedrijfsrevisor, opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek: van Vennootschappen, luidt als volgt:

"VIII. BESLUIT VAN DE BEDRIJFSREVISOR

Ondergetekende, Dolf De Becker, Bedrijfsrevisor, vennoot van DE BACKER, VYVEY & C',ii Bedrijfsrevisoren, Burgerlijke. Vennoot. BVBA, met zetel te 1853 Grimbergen, Oude Mechelsestraat 150 A,l! aangesteld op 24 mei 2013 overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen door het bestuursorgaan van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid JCV IMMO, met zetel te 1602i: Sint-Pieters-Leeuw, Pedestraat 91, verklaart dat hij uit zijn onderzoek van de inbreng in nature te gelegenheid:, van de voorgenomen kapitaalverhoging, het volgende kan besluiten:

Voorafgaandelijk:

.Dat het bestuursorgaan van de inbrengontvangende vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature.

-Dat de opdracht van ondergetekende er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheidi en billijkheid van de verrichting.

Tot besluit:

1. Dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in nature;

2. Dat de beschrijving van de inbreng in nature beantwoord aan de normale vereisten van nauwkeurigheid! en duidelijkheid,

3. De ingebrachte vermogenselementen worden ingebracht op basis van bedrijfseconornisch waarderingen.

De methode van waardering leidt tot een inbrengwaarde van 279.437,82 EUR, die ten minste overeenkomt: met het aantal en de fractiewaarde van de als tegenprestatie uit te geven aandelen. De inbreng in natura is overgewaardeerd.

4. De werkelijke vergoeding als tegenprestatie voor de inbreng in nature voor een waarde van 279.437,82 EUR wordt vastgesteld als volgt:

'Toekenning van 2.794 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde aard en die dezelfde rechten en verplichtingen hebben als de bestaande aandelen, volledig volstort, aan Mevrouw Carine VANROY.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

MOd11.1

 ,

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

" Kapitaal 9.296,00 EUR

" Investeringsreserve 10.475,56 EUR

" Vrijgestelde reserve 187.294,74 EUR

" Meerwaarde Braine 69.119,19 EUR

" Meerwaarde Vilvoorde 1.954,67 EUR

'Overgedragen resultaat 1.297,66 EUR

Opgesteld te Grimbergen op 13 maart 2014.

DE BACKER, VYVEY & C°, Bedrijfsrevisoren

Burg. Venn. BVBA

Vertegenwoordigd door Dolf De Becker

Bedrijfsrevisor-Vennoot

(Volgende handtekening)"

De buitengewone algemene vergadering keurt de inhoud van deze verschillende documenten goed. Een

exemplaar van deze documenten blijft bewaard in het archief van de notaris,

De buitengewone algemene vergadering beslist om de splitsing van de vennootschap BVBA

JURACCOUNT, voornoemd, door overdracht van het gehele vermogen (zowel de rechten als de verplichtingen)

goed te keuren, overeenkomstig de voorwaarden van het splitsingsvoorstel, met name:

-2.794/11.011ste deel aan de bestaande overnemende vennootschap BVBA JCV IMMO;

Met dien verstande dat:

a) de overdrachten gebeuren op basis van de boekhoudkundige staat van de gesplitste vennootschap afgesloten per 30 november 2013. De activa en passive zullen worden opgenomen in de boekhouding van de overnemende vennootschap BVBA JCV IMMO tegen de waarde waartegen ze in de rekeningen van de gesplitste vennootschap op voormelde datum staan ingeschreven;

b) de handelingen van de gesplitste vennootschap worden, boekhoudkundig, geacht te zijn verricht voor ! rekening van de verkrijgende vennootschap BVBA JCV IMMO vanaf 1 januari 2013, zodat alle handelingen van na die datum in het voordeel en voor het risico van de inbrengverkrijgende vennootschappen zijn;

c) teneinde elke mogelijke betwisting over de verdeling van bepaalde delen van het vermogen te voorkomen, voor zover de hieronder omschreven verdeling niet voldoende nauwkeurig is, ofwel omdat de ; toekenning voor interpretatie vatbaar is, ofwel omdat het gaat om delen van het vermogen die ten gevolge van een verzuim of nalatigheid niet in de opgave van toegekende vermogensdelen zijn vermeld, wordt uitdrukkelijk overeengekomen, gelet op de bepalingen van artikel 729 van het Wetboek van Vennootschappen, dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld aan wie ze werden toegekend, toekomen aan de verkrijgende vennootschappen BV ovv BVBA-S "JURAFISC", BV ovv BVBA "CVACCOUNr en BVBA "JCV IMMO" en wel in verhoudingen van de aantal toegewezen aandelen, voor de passive uiteraard hoofdelijk ten overstaan van derde schuldeisers.

d) De overdrachten gebeuren tegen uitreiking van:

'Tweeduizend zevenhonderd vierennegentig (2.794) nieuwe, volledig volgestorte aandelen aan de overnemende vennootschap BVBA JCV IMMO, onderschreven door mevrouw Carine VANROY, voornoemd, zonder opleg. Deze nieuw uit te geven aandelen zijn identiek aan de bestaande gewone aandelen en zullen vanaf 1 januari 2013 in de winst deelnemen en het genotsrecht verlenen;

De vergadering stelt het volgende vast: overeenkomstig artikel 728, 30 en 743, 8° van het Wetboek van Vennootschappen en overeenkomstig de splitsingsvoorstelren wordt er geen enkel bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de overnemende vennootschap enerzijds en van de gesplitste vennootschap anderzijds. De buitengewone algemene vergadering verzoekt de ondergetekende notaris te akteren dat het deel van het vermogen (zowel de rechten als de verplichtingen) van de gesplitste BVBA JURACCOUNT wordt overgedragen tegen uitreiking aan mevrouw Carine VANROY, voornoemd, de; aandeelhouder van deze vennootschap van tweeduizend zevenhonderd vierennegentig (2.794) nieuwe, gewone en volledig volgestorte aandelen van de overnemende vennootschap BVBA JCV IMMO, zonder opleg.

Deze nieuwe uit te geven gewone aandelen zijn identiek aan de bestaande gewone aandelen, onder voorbehoud van het hierna bepaalde betreffende de winstdeelneming.

Na deze uiteenzetting, komt hier tussen: de heer Alain VAN WtCHLEN geboren te Etterbeek op vijf januari negentienhonderd achtenvijftig, nationaal nummer 58.01.05-223.76, identiteitskaartnummer 590-8505950-46, wonende te 1310 La Hulpe, Avenue du Beau-Site 15 en mevrouw VANROY Carine Stephanie Christine, voornoemd, die op haar beurt, hier vertegenwoordigd door de heer VAN WICHELEN, voornoemd, ingevolge een onderhandse volmachten op datum van 12 maart 2014, welke wordt aangehecht aan de splitsingsakte Juraccount, verleden op heden voor notaris Lode Leemans te Sint-Pieters-Leeuw, nog over te schrijven op het bevoegde hypotheekkantoor, handelend in hoedanigheid van vertegenwoordiger van zaakvoerders voor de gesplitste besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JURACCOUNT", waarvan de zetel gevestigd is te 1755 Gooik (Kester)  Berghernstraat 6A, met ondernemingsnummer BE0460.686.850.

Opgericht blijkens akte verleden voor notaris Christian MAES, te Leuven, op 6 mei 1997, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 31 mei nadien, onder nummer 1997-05-31/021.

Waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd werden bij akte verleden voor Notaris Lode Leemans te Sint-Pieters-Leeuw op 20 december 2013, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 21 januari 2014, onder nummer 2014-01-21/0020296.

Deze vennootschap wordt ontbonden zonder vereffening met het oog op deze splitsing door overdracht van haar deel van het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, aan deze BVBA JCV IMMO.

Handelend krachtens een machtiging verleend door de aandeelhouders van deze vennootschap, ingevolge _de buitengewona algemene vergadering _d ietot cle.splitsingbeeft besloten, maarvan,d e,notufen.voorafg aandelijk

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1

aan deze notulen werden opgesteld door ondergetekende notaris. Die verklaart, op basis van de boekhoudkundige staat afgesloten op 30 november 2013, de volgende activa en passive en bestanddelen van het eigen vermogen door inbreng aan de ovememende vennootschap BVBA JCV IMMO over te dragen.

A. Algemene beschrijving

Zoals beschreven in de lijst aangehecht aan de akte splitsing verleden op heden voor ondergetekende

notaris,

B. E3oekhoudkundige bestemming van de inbreng

De inbreng wordt boekhoudkundig ais volgt bestemd:

- Kapitaal: 9.296,00

Meerwaarde Braine appartement: E 69.119,19

Meerwaarde Vilvoorde: E 1.954,67

investeringsreserve: 10.475,56

vrijgestelde reserve(gespreide taxatie):¬ 187.294,74

- Overgedragen resultaat E 1.297,66

Totaal ¬ 279.437,82

De BVBA "JCV IMMO", voornoemd, verbindt er zich onvoorwaardelijk toe de fiscale en juridische verplichtingen te respecteren inzake de belastingvrije reserve met betrekking tot de vrijgestelde meerwaarde ad honderd zevenentachtigduizend tweehonderd vierennegentig euro vierenzeventig cent (E 187.294,74) zoals vermeld op het passief van de balans (rekening 132100) en inzake gespreide taxatie zoals vermeld op het passief van de balans (rekening 168200) zoals aangehecht aan de akte splitsing BVBA JURACCOUNT verleden op heden voor ondergetekende notaris, van de BVBA JURACCOUNT en zal ook de verplichting aangaan inzake herbelegging in afschrijfbare materiele of immateriële vaste activa ten belope van de: verkoopwaarde van de vorige betrokken investering.

C. Deze overdracht omvat tevens de onroerende rechten waarvan de beschrijving, het bewijs van : eigendom, de overdrachtsvoorwaarden en de bijzondere voorwaarden hierna weergegeven. Deze onroerende rechten vormen een bestanddeel van het vermogen dat aan een bijzondere vorm publiciteit is onderworpen (artikel, 683 W.Venn.):

Het deel van het vermogen van de gesplitste vennootschap, dat aan de overnemende vennootschap BVBA jcV IMMO werd overgedragen, bevat het onroerend goed waarvan de beschrijving, het bewijs van eigendom', de overdrachtsvoorwaarden en de bijzondere voorwaarden hierna zijn beschreven. Deze onroerende goederen vormt een bestanddeel van het vermogen dat aan een bijzondere vorm van publiciteit is onderworpen (artikel. 683 w, Vennoot.):

I. STAD VILVOORDE (2-de afdeling voorheen idem)

In een appartementsgebouw, op een perceel grond, gelegen Nolet de Brauwerestraat 1 (op de hoek van de Mechelsestraat), gekadastreerd volgens titel sectie D nummer 103 H, voor een oppervlakte van elf are drieënvijftig centiare (11a 53ca), en volgens recent kadastraal uittreksel sectie D, nummer 103 H, voor een oppervlakte van elf are drieënvijftig centiare (11a 53ca).

1, Het appartement genummerd "A.2.2", gelegen op de tweede verdieping, aan de rechterzijde van het gebouw, gezien vanaf de Nolet de Brauwerestraat, met een oppervlakte van honderd en zeven vierkante meter (107e), omvattende:

a) in privatieve en exclusieve eigendom:

op de tweede verdieping: toegangsdeur, keuken annex leefruimte, hal, berging, W.C., badkamer, twee (2)

slaapkamers, terras aan de voorzijde van het appartement.

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

honderd en negen/duizendsten (109/1.000-sten) van de gemene delen, waaronder het terrein.

BASISAKTE

Zoals de omschrijving van dit goed tevens voorkomst in de basisakte met reglemet van medeëigendim en reglement van inwendige orde verleden voor notaris Jean-Luc PEERS te Vilvoorde datum van achttien maart tweeduizend en negen, overgeschreven op het zesde hypotheekkantoor te Brussel onder formaliteit nummer 053-T-08/05/2009-03155.

GEMEENTE EIGENBRAKEL (2-de afdeling voorheen idem)

In een appartementsgebouw, Residentie "Charles", gelegen Chaussée Reine Astrid, gekend onder kadaster volgens titel wijk A nummer 302 B, voor een oppervlakte van elf are negentien centiare (11a 19ca), en volgens recent kadastraal uittreksel sectie B, nummer 302 L, voor een oppervlakte van elf are negentien centiare (11a 19ca):

Het appartement genummerd "C34", gelegen op de derde verdieping, aan de voorzgde van net gebouw, omvattende:

a) in privatieve en exclusieve eigendom: hall, plaats voor gas boiler, WC met lavabo, living met terras en keuken, 1 slaapkamer, badkamer en berging.

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: duizend dertien/honderdduizendsten (1.013/100.000-sten) van de algemene gemene delen, waaronder het terrein en zevenentwintigduizend driehonderd zestigste (27.360ste) van de speciale gemene delen voor de Residentie CHARLES.

2. ge kelder nummer "CC04" gelegen in de benedenverdieping, omvattende:

a) in privatieve en exclusieve eigendom:de kelder zelf met zijn deur

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: vijfentwintig/honderdduizendsten (25/100.000-sten) van de algemene gemene delen, waaronder het terrein en zevenentwintigduizend driehonderd zestigste (27.360ste) van de speciale gemene delen voor de Residentie CHARLES.

Op de laatste blz. van jj vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

% Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

=d 11.1

B-AS-1-§MTÉ"

Zoals deze privatieve en gemeenschappelijke delen beschreven staan in de basisakte van de residentie "CHARLES" in het domein "ASTRID A BRAINE-L'ALLEUD" verleden voor notaris Guy NASSEAUX, te Waterloo, op 6 april 2000, overgeschreven op het hypotheekkantoor te Nijvel op 26 april 2000, onder formaliteit 46-T-26/0412000-03734 of boek 5477 nummer 6.

Overeenkomstig voornoemd splitsingsvoorstel en ten gevolge van deze overdracht en boekhoudkundige bestemming, verzoekt de vergadering ondergetekende notaris te akteren dat;

1. Zij beslist om:

a) het maatschappelijk kapitaal van deze vennootschap met negenduizend tweehonderd zesennegentig euro (9.296,00 ¬ ) te verhogen om het van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 E) op zevenentwintigduizend achthonderd zesennegentig euro (27.896,00 E) te brengen;

2. Zij beslist om tweeduizend zevenhonderd vierennegentig (2.794) nieuwe gewone aandelen uit te geven, die identiek aan de bestaande aandelen zijn en die vanaf 1 januari 2013 in de winst zullen deelnemen en in onderhavige vennootschap het genotsrecht zullen verlenen. Deze aandelen worden volledig volgestort en zonder opleg aan de aandeelhouders van de gesplitste vennootschap uitgereikt,

In overeenstemming met de genomen besluiten, beslist de vergadering om de volgende wijzigingen in de statuten aan te brengen;

Artikel 5

Aanpassing van de tekst van dit artikel om het in overeenstemming te brengen met de kapitaalverhoging ten gevolge van de splitsing en bijgevolg vervanging van de tekst van dit artikel door de volgende tekst:

" Artikel S. Kapitaal,

Het kapitaal is vastgesteld op zevenentwintigduizend achthonderd zesennegentig euro (27.896,00 E), vertegenwoordigd door tweeduizend achthonderd vierennegentig (2.894) gelijke aandelen zonder nominale waarde."

De buitengewone algemene vergadering beslist om de samenstelling zaakvoerders niet te wijzigen.

De buitengewone algemene vergadering verleent elke zaakvoerder van deze vennootschap, niet de bevoegdheid om afzonderlijk of gezamenlijk op te treden, aile bevoegdheden met het oog op uitvoering van deze notulen uit te oefenen, met mogelijkheid tot subdelegatie, inzonderheid de bevoegdheden om bij de bevoegde overheden aile schrapping of overbrenging te vervullen,

De vergadering geeft de Notaris opdracht tot coördinatie van de statuten, zoals ze gewijzigd werden in voorgaande besluiten en tot neeriegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van Koophandel.

De Buitengewone Algemene Vergadering verleent volmacht voor onbepaalde tijd aan B-Docs, te 1000 Brussel Willem de Zwijgerstraat 27 met de mogelijkheid van indeplaatsstelling om aile mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket, en/of BTW- en Registratiekantoor en/of bij aile administratieve autoriteiten.

Deze machten hebben betrekking op aile mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor aile beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden,

------Voor eensluidend uittreksel, bestemd voor

neergelegd de uitgifte van de akte, de volmacht, verslagen, gecoördineerde statuten met lijst ; conform artikel 75,2°.

Notaris

Lode Leemans

Op de laatste blz. van Luik g vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzlj van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

06/02/2014
ÿþMidW 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

'I ,1 la 2014

musse

Griffie

III Ullillil llIIHJ III II III II

*14035725*

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm:

Zetel:

(volledig adres)

OnderwerPakte 0509.956.021

JCV 1MMO

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Pedestraat 91  1602 Viezenbeek

Voorstel tot splitsing

Voorstel tot splitsing - 30 november 2013 - artikel 673 W.Venn.

I.VOORGENOMEN VERRICHTING VAN SPLITSING

De zaakvoerders van de BVBA JURACCOUNT, stellen voor om over te gaan tot de splitsing van de BVBA JURACCOUNT met afsplitsing van het gehele vermogen, zowel rechten als verplichtingen, op de volgende vennootschappen

" SPRL-StarterJURA FISC (and. nr, 0502.985,679) met maatschappelijke zetel te

1420 Braine-l'Alleud - Rue du Château d'Eau 29.

Zaakvoerder Alain VAN WICHELEN

Aandeelhouder 15 stuks : Alain VAN WICHELEN

" BV o.te.v, BVBA CVACCOUNT (ond.nr. 0509.959.583) met maatschappelijke zetel te 1602 Sint-

Pieters-Leeuw - Pedestraat 91.

Zaakvoerder Carine VANROY

Aandeelhouder 100 stuks: Canne VANROY

" BVBA JCV IMMO (ond.nr. 0509.956.021) met maatschappelijke zetel te

1602 Sint-Pieters-Leeuw  Pedestraat 91.

Zaakvoerder :Jean-Marie CUSTERS

Aandeelhouders: 50 stuks Jean-Made CUSTERS, 50 stuks Carine VAN ROY

Het onderhavig voorstel van de zaakvoerders wordt geformaliseerd tn onderhavig splitsingsvoorstel dat werd opgesteld overeenkomstig het artikel 677 van het Wetboek van Vennootschappen dat verwijst naar de artikelen 681 tot 692 van het Wetboek van Vennootschappen die mutatis mutandis van toepassing zijn op de splitsing. Het betreffend splitsingsvoorstel wordt neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzli van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

11. VERMELDINGEN VOORGESCHREVEN DOOR ARTIKEL 728 W. VENN.

A. Algemene inlichtingen betreffende de bil de splitsing betrokken vennootschappen

1. J[1RACCOUNT BVBA : fe splitsen vennootschap

- Rechtsvorm ; BeslotenVennootschap niet Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 1755 Gooik (Kester), Berghomstraat 6A

Akte oprichting : verleden voor notaris C. MAES te Leuvenop 6 mei 1997, gepubliceerd in de

Bijiagen tot het Belgisch Staatsblad van 31 mei 1997 onder nummer 970531-21,

- Akte statutenwijziging : de statuten werden meermaals gewijzigd en voor het laatst blijkens procesverbaal gesloten door notaris Lode Leemans verleden te Sint-Pieters-Leeuw op 19 december 2005, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsbtad van 1 februari 2006 onder nummer 06024667,

Ondernemingsnummer : 0460.686.850

- Doel :" De vennootschap heeft tot doel diensten te verlenen die behoren tot de functie van accountant als van belastingconsulent, zoals omschreven in de artikelen 34 en 38 van de wet van 22 april 1999 betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, en het uitoefenen van alle hiermee verenigbare activiteiten,

Behoren met name tot de functie van de accountant

1° het nazien en corrigeren van aile boekhoudstukken;

2° de expertise, zowel privé- ais gerechtelijk, met betrekking tot de boekhoudkundige organisatie van ondernemingen alsook de analyse niet boekhoudtechnische procédés, van de positie en werking van ondernemingen vanuit het oogpunt van hun kredietwaardigheid, rentabiliteit en risico's;

3° het organiseren van boekhoudkundige en administratieve diensten bij ondernemingen en het verstrekken van advies inzake boekhoudkundige en administratieve organisatie bij ondernemingen;

4° het organiseren en voeren van de boekhouding van derden;

5° het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden, het bijstaan vanbelastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen en het vertegenwoordigen van belastingplichtigen, uitgezonderd het vertegenwoordigen van ondernemingen waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in nr 6° of waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen, verricht;

6° het uitvoeren van andere opdrachten dan deze bedoeld in nummers 1° tot 5° en waarvan de

uitvoeringhem bij of krachtens de wet is voorbehouden.

Behoren met name tot de functie van de belastingconsulent .

1° het verstrekken van advies in alle belastingaangetegenheden;

2° het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen;

3° het vertegenwoordigen van belastingplichtigen.

De vennootschap mag alle opdrachten uitvoeren die krachtens het Wetboek van vennootschappen toevertrouwd kunnen worden aan de accountant of belastingconsulent die is ingeschreven op de deellijst van de externe accountants of belastingconsulenten.

De vennootschap mag, in ondergeschikte orde aan de bovenvermelde werkzaamheden van accountant en/of belastingsconsulent een eigen onroerend vermogen beheren en alle handelingen stellen die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden en die van die aard zijn de opbrengst van deze onroerendegoederen te bevorderen, voor zover deze handelingen niet in strijd

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

zijn met de plichtenleer van accountant en/of belastingsconsulent.

De vennootschap mag aile verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden

met het doel van de vennootschap voor zover die verrichtingen niet verboden zijn krachtens de wet

of de uitvoeringsbesluiten en voor zover zij in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt

voor het beroep van accountant of van belastingconsulent.

Zij mag haar doel zowel in België ais in het buitenland verwezenlijken,

Zij mag elke activiteit die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houdt uitoefenen

voor zover die vèrenigbaar is met de hoedanigheid van accountant of van belastingconsulent,

Zij mag enkel rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen via inbreng, fusie, inschrijving of iedere

andere manier, in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen van uitsluitend professionele

aard. °

Kapitaal : Net geplaatst kapitaal bedraagt 18.592,01 EUR, vertegenwoordigd door 750 aandelen

zonder vermelding van nominale waarde.

Boekjaar : Gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december,

Ingevolge statutenwijziging werd het boekjaar verlengd tot 30 juni 2014.

Zaakvoerders : Mevrouw Carine VANROY

De heer Alain VAN WICHELEN

2. SARL-S JURAFISC

Rechtsvorm ; Société Privée à Responsabilité Limitée Starter

Zetel ; Rue du Château d'Eau 29 à 1420 Braine-l'Alleud

Akte oprichting : verleden voor notaris L. LEEMANS, te Sint-Pieters-Leeuw op 22 januari 2013 gepubliceerd in de Bijlagentot het Belgisch Staatsblad van 13 februari 2013 onder nummer 13026437.

Ondernemingsnummer ; 0502.985.679

Doel : De vennootschap heeft tot doei de uitoefening van bijzondere werkzaamheden van accountant en belastingconsulent zoals omschreven in de artikelen 34 en 38 van de wet van 22 april 1999 betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, evenals de uitoefening van alle hiermee verenigbare werkzaamheden.

Naargelang van de aard ervan worden deze werkzaamheden uitgeoefend door of onder de leiding van natuurlijke personen die de hoedanigheid van accountant of belastingconsulent hebben of een van de hoedanigheden bedoeld in artikel 6 § 1, 7°, derde alinea van het Koninklijk Besluit van 4 mei 1999 betreffende het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten dat hen zou toelaten deze werkzaamheden in eigen naam uit te voeren, overeenkomstig de wet van 22 april 1999 betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen.

Behoren met name tot de werkzaamheden van accountant:

1° alle boekhoudstukken nazien en corrigeren;

2° zowel privé- ais gerechtelijke expertise met betrekking tot de boekhoudkundige organisatie van ondernemingen alsook de analyse met boekhoudtechnische procédés, van de positie en werking van ondernemingen vanuit het oogpunt van hun kredietwaardigheid, rentabiliteit en risico's;

3° boekhoudkundige en administratieve diensten bij ondernemingen organiseren en advies verstrekken inzake boekhoudkundige en administratieve organisatie bij ondernemingen;

4° de boekhouding van derden organiseren en voeren;

5° advies verstrekken in alle belastingaangelegenheden, belastingplichtigen bijstaan bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen, belastingplichtigen vertegenwoordigen, met uitzondering van de vertegenwoordiging van ondernemingen waarin hij opdrachten bedoeld in 6° of waarin hij

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

opdrachten bedoeld in artikel 166 van het Wetboek van Vennootschappen verricht;

6' de opdrachten andere dan deze bedoeld in 1° tot 5° en waarvan de uitvoering hem bij of krachtens de wet is voorbehouden.

Behoren met name tot de werkzaamheden van de belastingconsulent:

10 advies verstrekken in alle belastingaangelegenheden;

2° belastingplichtigen bijstaan bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen;

3° belastingplichtigen vertegenwoordigen.

Behoren met name tot verenigbare werkzaamheden:

het verlenen van juridische diensten met betrekking tot de werkzaamheden van accountant of belastingconsulent, voor zover deze activiteit geen hoofdbezigheid is of voor zover zij, door de aard ervan, deel uitmaakt van de werkzaamheden van accountant of belastingconsulent, het verstrekken van advies, raadplegingen op statistisch, economisch, financieel en administratief vlak, en de uitvoering van studies en werken op die gebieden, met uitzondering van de werkzaamheid van beleggingsadviseur en de werkzaamheden waarvoor door de wet een bijkomende erkenning vereist is en/of die door de wet aan andere beroepen voorbehouden zijn, het verstrekken van advies op het vlak van sociale wetgeving, de berekening van lonen of het verfenen van bijstand bij de nakoming van de formaliteiten voorzien door de sociale wetgeving, voor zover dit een aanvullende en bijkomende werkzaamheid betreft die geen afzonderlijke facturering vereist.

De vennootschap kan, onder de voorwaarden bepaald door de wet van 22 april 1999 betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, alle opdrachten uitvoeren die krachtens het Wetboek van Vennootschappen en de bijzondere wetten toevertrouwd kunnen zijn aan een accountant die ingeschreven is op de deellijst van de externe accountants,

Zij kan eveneens, in' de voorwaarden voorzien door de toepasselijke wetgeving, elke handeling stellen die de verwezenlijking van haar doel bevordert, voor zover deze in overeenstemming is met de plichtenleer van de beroepen van accountant en/of belastingconsulent,

De vennootschap kan, ondergeschikt aan de werkzaamheden van accountant en van belastingconsulent zoals hierboven omschreven, haar eigen roerend en onroerend vermogen opbouwen en beheren, en alle handelingen stellen die, rechtstreeks of onrechtstreeks, verband houden met dit beheer, en die in staat zijn de opbrengst van deze roerende en onroerende goederen te bevorderen, voor zover deze handelingen niet strijdig zijn met de plichtenleer van de accountant of belastingconsulent.

Zij mag haar onroerende goederen met een hypotheek bezwaren en zich borg stellen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verrichtingen, zowel voor zichzelf als voor alle derden, met uitzondering van haar cliënten,

Zij kan ook leningen toestaan en (hypothecaire) waarborgen verlenen aan derden, met uitzondering van haar cliënten,

Zij kan haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken, mits naleving van de internationale bepalingen terzake,

Zij mag enkel participaties bezitten, rechtstreeks of onrechtstreeks, door middel van inbreng, fusie, inschrijving of op enigerlei andere wijze, in ondernemingen andere dan:

- vennootschappen erkend door het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, - rechtspersonen die lid zijn van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren of van de auditkantoren bedoeldin artikel 2 van de wet van 22 juli 1953 houdende oprichting van een Instituut van de Bedrijfsrevisorenen tot organisatie van het publiek toezicht op het beroep van bedrijfsrevisor, gecoördineerd op 30 april2007,

rechtspersonen die lid zijn van het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten, of

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

rechtspersonen bedoeld in de artikelen 8, 9 en 10 van het Koninklijk Besluit van 15 februari 2005 betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekhouder-fiscalist. Zij mag zonder de voorafgaande en steeds herroepbare toelating van het instituut geen taak van bestuurder of zaakvoerder uitoefenen in handelsvennootschappen of vennootschappen met handelsvorm die niet in vorige alinea opgesomd zijn, tenzij zij door een rechtbank hiermee wordt belast.

Kapitaal ; Het geplaatst kapitaal bedraagt 1.500,00 EUR, vertegenwoordigd door 15 aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Boekjaar : Gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december.

Ingevolge statutenwijziging werd het boekjaar verlengd tot 30 juni 2014.

- Zaakvoerder De heer Alain VAN WICHELEN

3. SV BVBA CVACCOUNT

Rechtsvorm Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met

Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel ; 1602  Sint-Pieters-Leeuw, Pedestraat 91.

Akte oprichting ; verleden voor notaris I. DE BRAKELEER te Ninove op 12 februari 2013 gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 1 maart 2013 onder nummer 13035264, Doel : De vennootschap heeft tot doel de burgerlijke werkzaamheden van accountant en van belastingconsulent uit te oefenen, zoals omschreven in de artikelen 34 en 38 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, evenals het uitoefenen van aile hiermee verenigbare activiteiten,

Naargelang hun aard, worden deze activiteiten uitgeoefend door of onder de effectieve leiding van natuurlijke personen die de hoedanigheid hebben van accountant of van belastingconsulent, of die de hoedanigheid hebben van een van de personen zoals vermeld in artikel 6 § 1, 7°, derde alinea van het Koninklijk Besluit van 4 mei 1999 betreffende het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, die hen zou toelaten deze activiteiten in eigen naam uit te oefenen, overeenkomstig de wet van 22 april 1999 met betrekking tot de boekhoudkundige en fiscale beroepen.

Behoren met name tot de activiteiten van de accountant;

1° het nazien en corrigeren van aile boekhoudstukken;

2° zowel privé- als gerechtelijke expertise, met betrekking tot de boekhoudkundige organisatie van ondernemingen alsook de analyse met boekhoudtechnische procedés, van de positie en werking van ondernemingen vanuit het oogpunt van hun kredietwaardigheid, rentabiliteit en risico's;

3° het organiseren van boekhoudkundige en administratieve diensten bij ondernemingen en het verstrekken van advies inzake boekhoudkundige en administratieve organisatie bij ondernemingen; 4° het organiseren en voeren van de boekhouding van derden;

5° het verstrekken van advies in aile belastingaangelegenheden, het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen en het vertegenwoordigen van belastingplichtigen, uitgezonderd het vertegenwoordigen van ondernemingen waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in nr. 6° of waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen, verricht;

6° het uitvoeren van andere opdrachten dan deze bedoeld in de nummers 1' tot 5' en waarvan de uitvoering hem bij of krachtens de wet is voorbehouden.

Behoren met name tot de activiteiten van de belastingconsulent:

1° het verstrekken van advies in aile belastingaangelegenheden;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

2° het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen;

3° het vertegenwoordigen van belastingplichtigen.

Behoort onder meer tot de verenigbare activiteiten:

- de juridische dienstverlening in verband met de werkzaamheden van accountant of

belastingconsulent, voor zover dit niet geschiedt als hoofdwerkzaamheid of voor zover dit door zijn

aard een onderdeel uitmaakt van de uitoefening van de werkzaamheden van accountant of

belastingconsulent;

- het verstrekken van adviezen, raadplegingen in statistische, economische, financiële en administratieve aangelegenheden, en het uitvoeren van allerlei studies en werkzaamheden dienaangaande, met uitzondering van beleggingsadvies en de activiteiten waarvoor een bijkomende erkenning vereist is en/of die door de wet voorbehouden zijn aan andere beroepen;

- het verstrekken van advies over de sociale wetgeving, loonberekeningen of het verlenen van bijstand bij het vervullen van bepaalde sociaalrechtelijke formaliteiten, voor zover deze een aanvullende en bijkomstige activiteit is die niet het voorwerp uitmaakt van een afzonderlijke facturatie.

De vennootschap mag tevens aile opdrachten uitvoeren die krachtens het Wetboek van vennootschappen en bijzondere wetten toevertrouwd kunnen worden aan de accountant die is ingeschreven op de deellijst van de externe accountants.

Zij mag eveneens, onder de voorwaarden bepaald door de toepasselijke wetgeving, elke verrichting die van aard is de verwezenlijking van haar doel te bevorderen en telkens in overeenstemming is met de plichtenleer die geldt voor het beroep van accountant en van belastingconsulent, tot stand brengen.

De vennootschap mag, in ondergeschikte orde aan de bovenvermelde werkzaamheden van accountant en belastingconsulent, een eigen roerend en onroerend vermogen aanleggen en beheren en aile handelingen stellen die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden en die van die aard zijn de opbrengst van deze onroerende en roerende goederen te bevorderen, voor zover deze handelingen niet in strijd zijn met de deontologie van de accountant en belastingconsulent.

Zij mag haar onroerende goederen In hypotheek stellen en mag borgstelling verlenen voor aile leningen, kredietopeningen en andere verrichtingen zowel voor haarzelf als voor alle derden, met uitzondering van de cliënten. Zij mag aan wie ook, met uitzondering van de cliënten, leningen toestaan, en (hypothecaire) waarborgen verlenen

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken, onder voorbehoud van internationale bepalingen terzake.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier, geen deelnemingen bezitten in andere rechtspersonen dan:

" vennootschappen erkend door het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten;

" rechtspersonen die lid zijn van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren of auditkantoren zoals bedoeld in artikel 2 van de wet van 22 juli 1953 houdende oprichting van een instituut van de Bedrijfsrevisoren en organisatie van het publiek toezicht op het beroep van bedrijfsrevisor;

" rechtspersonen die lid zijn van het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten, of rechtspersonen zoals bedoeld in artikel 8, 9 en 10 van het koninklijk besluit van 15 februari 2005 betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekhouderfiscalist in het kader van een rechtspersoon.

Zij mag zonder de voorafgaande en steeds herroepbare toelating van het Instituut geen taak van bestuurder of zaakvoerder uitoefenen in handelsvennootschappen of vennootschappen met handeisvorm, andere dan die in het voorafgaande lid zijn opgesomd, tenzij zij door een rechtbank

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

hiermee wordt belast.

Kapitaal : Het geplaatst kapitaal bedraagt 18.600,00 EUR, vertegenwoordigd door 100 aandelen

zonder vermelding van nominale waarde.

Boekjaar : Gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

- Zaakvoerder : Mevrouw Carine VANROY.

4. BVBA JCV IMMO

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

- Zetel ; 1602  Sint-Pieters-Leeuw, Pedestraat 91

Akte oprichting : verleden voor notaris L DE BRAKELEER te Ninove op 12 februari 2013

gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 1 maart 2013 onder nummer 13035262.

- Doel ; "De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenshuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productlef maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen niet betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan-en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

- het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten,; industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of - ondernemingen; het; stimuleren, de planning en coordinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin' ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doe! identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderdvijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende; handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken:'

Kapitaal : Het geplaatst kapitaal bedraagt 18.600,00 EUR, vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Boekjaar : Gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Zaakvoerder : de heer Jean-Marie CUSTERS.

B. Ruilverhouding van de aandelen

De vermogens van de BVBA JURACCOUNT welke afgesplitst worden naar de vennootschappen SPRL-S JURAFISC, BV BVBA CVACCOUNT en BVBA JCV {MMO zullen vergoed worden door het uitreiken van aandelen aan de respectievelijke aandeelhouders en wel als volgt verdeeld :

- SPRL-S JURAFISC  Alain VAN WICHELEN 5.470 stuks

- BV BVBA CVACCOUNT Carine VANROY 2.747 stuks

- BVBA JCV IMMO  Carine VANROY 2.794 stuks

C. Wijze van uitreiking van de aandelen van de vennootschappen

De vennoten van de BVBA JURACCOUNT, zoals hiervoor vermeld, ontvangen aandelen van de SPRL-S JURAFISC, BV BVBA CVACCOUNT en BVBA JCV IMMO en dit verhouding tot de vermogensinbreng in bovenvermelde vennootschap.

D. Datum vanaf welke de aandelen recht geven te delen in de winst

De aan de aandeelhouders van BVBA JURACCOUNT welke naar aanleiding van de splitsing door overneming aandelen ontvangen van de vennootschappen SPRL-S JURAFISC, BV BVBA CVACCOUNT en BVBA JCV IMMO zullen in de winst deelnemen vanaf 1 januari 2013 .

E. Datum vanaf welke de handelingen van de gesplitste vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van deandere vennootschappen

De splitsing wordt verricht op basis van de financiële staten van de BVBA JURACCOUNT, afgesloten per 30 november 2013,

De handelingen van de af te splitsen activa en passiva van de gesplitste vennootschap BVBA JURACCOUNT, naar de vennootschappen SPRL -S JURAFISC, BV BVBA CVACCOUNT en BVBA JCV IMMO, zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht vanaf 1 januari 2013

F. Bijzondere rechten

Er worden geen bijzondere rechten toegekend aan de vennoten.

G. Bezoldigingen toegekend aan de accountant of de bedrjjfsrevisor

Er wordt door de zaakvoerders vrijstelling gevraagd van de formaliteiten zoals opgenomen in artikel 731

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

en er zal enkel een verslag dienen opgesteld te worden met betrekking tot de inbreng in natura in de diverse bij de splitsing betrokken vennootschappen overeenkomstig de bepaling van het artikel 444 van het Wetboek van Vennootschappen.

H. Bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te splitsen vennootschap

Er wordt door de zaakvoerders gesteld dat er geen bijzondere voordelen worden toegekend aan de leden van de bestuursorganen, zowel van de te splitsen vennootschap JURACCOUNTBVBA, als van de bij de splitsing betrokken vennootschappen SPRL-S JURAFISC, BV BVBA CVACCOUNT en BVBA JCV IMMO.

1. Beschrijving en verdelinct van de aan de andere vennootschappen over te dragen

vermogensbestanddelen, rechten en verplichtingen

De staat van activa en passiva per30 november 2013, opgenomen in bijlage van onderhavig voorstel tot splitsing, omvat de verdeling van de vennootschappen over te dragen vermogensbestanddelen, rechten en verplichtingen.

Ook opgenomen in bijlage van onderhavig verslag de beschrijving van de onroerende goederen, voorwerp van overdracht bij wijze van splitsing,

De reorganisatie (splitsing) van de BVBA JURACCOUNT naar de diverse vennootschappen laat toe dat deze laatsten hun activiteiten op een optimale wijze kunnen structureren.

Inzake de rechten en verplichtingen buiten balans wordt verwezen naar de hypothecaire staat die zal aangehecht worden aan de akte met betrekking tot de splitsing.

Met betrekking tot de overdracht van de onroerende goederen zullen eveneens de bodemattesten en overige vergunningen en attesten opgenomen worden ais bijlage bij het verlijden van de akte van de buitengewone algemene vergadering van JURACCOUNTBVBA, inzake de splitsing.

J. Verdeling van de aandelen van de vennootschappen onder de vennoten van de te splitsen vennootschap

SPRL-S JURAFISC  Alain VAN WICHELEN 5.470 stuks

BV BVBA CVACCOUNT  Carine VANROY 2.747 stuks

BVBA JCV IMMO  Carine VANROY 2.794 stuks

K. Aanvullende informatie

Overeenkomstig het artikel 729 van het Wetboek van Vennootschappen wordt gesteld dat, wanneer een gedeelte van de activa van het vermogen niet in het splitsingsvoorstel wordt toebedeeld en de interpretatie van dit splitsingsvoorstel geen uitsluitsel geeft over de verdeling ervan, wordt dit gedeelte of de waarde

ervan verondersteld te zijn verdeeld over de vennootschappen

SPRL-S JURAFISC, BV BVBA CVACCOUNT en BVBA JCV IMMO en dit verhouding tot het netto-actief toebedeeld aan ieder van hen.

4 ,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Wanneer een gedeelte van de passiva van het vermogen niet in het splitsingsvoorstel wordt toebedeeld en de interpretatie van dit splitsingsvoorstel geen uitsluitsel geeft over de verdeling ervan zijn alle verkrijgende vennootschappen daarvan hoofdelijk aansprakelijk.

De zaakvoerders duiden nogmaals op het voorstel tot vrijstelling van de verplichting om een omstandig schriftelijk verslag op te stellen overeenkomstig het artikel 730 en om vrijstelling van de verplichting om een controleverslag te laten opstellen door een bedrijfsrevisor of extern accountant overeenkomstig de bepaling van het artikel 731 van het Wetboek van Vennootschappen.

Tevens wordt gemeld dat, overeenkomstig de bepaling van het artikel 733 het splitsingsvoorstel alsmede de jaarrekeningen over de laatste drie boekjaren alsmede de verslagen van de zaakvoerders en de verslagen van de algemene vergaderingen van de bestaande vennootschap JURACCOUNT BVBA ter inzage liggen van de vennoten,

Overeenkomstig het artikel 734 dienen alle vennoten, naar aanleiding van het verlijden van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten , af te zien van de verplichting zoals weergegeven in het artikel 730, 731 en 733 van het Wetboek van Vennootschappen. De afstand van dat recht wordt vastgesteld bij een uitdrukkelijke stemming in de buitengewone algemene vergadering van de aile vennoten die over de splitsing dient te beslissen.

Ter zake dient in de agenda van de buitengewone algemene vergadering te worden vermeld dat de vennootschap voornemens is deze bepaling toe te passen en wordt het eerste en het tweede lid van het artikel 734 hierna weergegeven

»Artikel 734

De vennootschappen die aan de splitsing deelnemen, behoeven de artikelen 730, 731 en 733 niet toe te passen, in zover dit laatste naar de verslagen verwijst, indien aile vennoten en aile houders van effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden, daarvan hebben afgezien.

De afstand van dat recht wordt vastgesteld bij een uitdrukkelijke stemming in de algemene vergadering die over de deelneming aan de splitsing moet besluiten.

In de agenda van die algemene vergadering wordt vernield dat de vennootschap voornemens is deze bepaling toe te passen en worden het eerste en het tweede lid opgenomen.»

L. De inbrengontvangende vennootschap BVBA JCV IMMO verbindt er zich onvoorwaardelijk toe de fiscale

en juridische verplichtingen te respecteren inzake de belastingvrije reserve mbt de vrijgestelde meerwaarde ad, 187.294 EUR zoals vermeld op het passief van de balans (rekening 132100) en inzake gespreide taxatie zoals vermeld op het passief van de balans (rekening 168200) van de BVBA JURACCOUNT en zal ook de verplichting aangaan inzake herbelegging in afschrijfbare materiele of immateriele vaste activa ten beiope van de verkoopwaarde van de vorige betrokkene investering.

* +`Vobr-behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

III. KOSTEN VAN DE SPLITSING







De kosten van deze splitsing zulten door de bij de splitsing betrokken vennootschappen worden gedragen. Dit in verhouding tot hun netto-aandeel in de splitsing.

Opgesteld op 9 januari 2014,



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2014 - Annexes du Moniteur belge Jean-Marie CUSTERS

Zaakvoerder





Hierbij neergelegd: voorstel tot splitsing en bijlagen (balans en resultatenrekening per 30/11/2013 van de BVBA JURACCOUNT, splitsingsbafans per 30/11/2013 met toelichting, identificatie van de onroerende goederen)









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/11/2013
ÿþMod Ward 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aart het Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr : 0509.956.021

Benaming

(voluit) :.ACV IMMO

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Pedestraat, 91, B-1602 Vlezenbeek

(volledig adres)

Onderwerp akte : Voorstel tot splitsing

Voorstel tot splitsing -- 31/12/2012  artikel 673 W. Venn.

I. VOORGENOMEN VERRICHTING VAN SPLITSING

De zaakvoerders van de BVBA JURACCOUNT, stellen voor om over te gaan tot de splitsing van de BVBA JURACCOUNT met afsplitsing van het gehele vermogen, zowel rechten als verplichtingen, op de volgende vennootschappen:

SPRL-Starter JURAFISC (ond. nr. 0502.985.679) met maatschappelijke zetel te 1420  Braine-l'Alleud -

Rue du Château d'Eau 29.

Zaakvoerder: Alain VAN WICHELEN

Aandeelhouder: 15 stuks : Alain VAN WICHELEN

BV o.v.v. BVBA CVACCOUNT (ond.nr. 0509.959.583) met maatschappelijke zetel te 1602  Sint-Pieters-

Leeuw - Pedestraat 91,

Zaakvoerder: Carine VANROY

Aandeelhouder: 100 stuks : Carine VANROY

BVBA JCV IMMO (ond.nr: 0509.956.021) met maatschappelijke zetel te 1602  Sint-Pieters-Leeuw 

Pedestraat 91,

Zaakvoerder: Jean-Made CUSTERS

Aandeelhouders : 50 stuks ; Jean-Made CUSTERS, 50 stuks : Carine VAN ROY

Het onderhavig voorstel van de zaakvoerders wordt geformaliseerd in onderhavig splitsingsvoorstel dat werd opgesteld overeenkomstig het artikel 677 van het Wetboek van Vennootschappen dat verwijst naar de artikelen 681 tot 692 van het Wetboek van Vennootschappen die mutatis mutandis van toepassing zijn op de splitsing. Het betreffend splitsingsvoorstel wordt neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

II. VERMELDINGEN VOORGESCHREVEN DOOR ARTIKEL 728 W. VENN.

A.Alaemene inlichtingen betreffende de bil de splitsing betrokken vennootschappen

1. JURACCOUNT BVBA : te splitsen vennootschap

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 1755 Gooik (Kester), Berghomstraat 6A

Akte oprichting : verleden voor notaris C. MAES te Leuven op 6 mei 1997,gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 31 mei 1997 onder nummer 970531-21.

- Akte statutenwijziging : de statuten werden meermaals gewijzigd en voor het laatst blijkens proces-: verbaal gesloten door notaris Lode Leemans verfeden te Sint-Pieters-Leeuw op 19 december 2005, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 1 februari 2006 onder nummer 06024667. Ondernemingsnummer : 0460.686.850

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

i

3172050*

111I

D NOV 2013

USSEL.

Griffie

 % Pb

tià

Kt

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Doel : " De vennootschap heeft tot doel diensten te verlenen die behoren tot de functie van accountant ais van belastingconsulent, zoals omschreven ïn de artikelen 34 en 38 van de wet van 22 april '1999 betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, en het uitoefenen van alle hiermee verenigbare activiteiten.

Behoren met name tot de functie van de accountant :

1°het nazien en corrigeren van aile boekhoudstukken;

2°de expertise, zowel privé- als gerechtelijk, met betrekking tot de boekhoudkundige organisatie van ondernemingen alsook de analyse met boekhoudtechnische procédés, van de positie en werking van ondernemingen vanuit het oogpunt van hun kredietwaardigheid, rentabiliteit en risico's;

3°het organiseren van boekhoudkundige en administratieve diensten bij ondernemingen en het verstrekken van advies inzake boekhoudkundige en administratieve organisatie bij ondernemingen; 4°het organiseren en voeren van de boekhouding van derden;

5°het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden, het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen en het vertegenwoordigen van belastingplichtigen, uitgezonderd het vertegenwoordigen van ondernemingen waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in nr 6° of waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen, verricht;

6°het uitvoeren van andere opdrachten dan deze bedoeld in nummers 1° tot 5° en waarvan de uitvoering hem bij of krachtens de wet is voorbehouden,

Behoren met name tot de functie van de belastingconsulent .

'net verstrekken van advies in aile belastingaangelegenheden;

2°het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen;

3°het vertegenwoordigen van belastingplichtigen.

De vennootschap mag alle opdrachten uitvoeren die krachtens het Wetboek van vennootschappen toevertrouwd kunnen worden aan de accountant of belastingconsulent die is ingeschreven op de deellijst van de externe accountants of belastingconsulenten.

De vennootschap mag, in ondergeschikte orde aan de bovenvermelde werkzaamheden van accountant en/of belastingsconsulent een eigen onroerend vermogen beheren en alle handelingen stellen die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden en die van die aard zijn de opbrengst van deze onroerende goederen te bevorderen, voor zover deze handelingen niet in strijd zijn met de plichtenleer van accountant en/of belastingsconsulent.

De vennootschap mag alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap voor zover die verrichtingen niet verboden zijn krachtens de wet of de uitvoeringsbesluiten en voor zover zij in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van accountant of van belastingconsulent.

Zij mag haar doel zowel in België ais in het buitenland verwezenlijken.

Zij mag elke activiteit die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houdt uitoefenen voor zover die vèrenigbaar is met de hoedanigheid van accountant of van belastingconsulent

Zij mag enkel rechtstreeks of cnrechtstreeks deelnemen via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier, in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen van uitsluitend professionele aard. "

Kapitaal : Het geplaatst kapitaal bedraagt 18.592,01 EUR, vertegenwoordigd door 750 aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Boekjaar : Gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

- Zaakvoerders : Mevrouw Carine VANROY

De heer Alain VAN WICHELEN

2 SPRL-S JURAFISC

Rechtsvorm : Société Privée à Responsabilité Limitée Starter

Zetel : Rue du Château d'Eau 29 à 1420 Braine-l'Alleud

Akte oprichting : verleden voor notaris L. LEEMANS, te Sint-Pieters-Leeuw op 22 januari 2013 gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 13 februari 2013 onder nummer 13026437, Ondernemingsnummer : 0502.985,679

Doel : De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van bijzondere werkzaamheden van accountant en belastingconsulent zoals omschreven in de artikelen 34 en 38 van de wet van 22 april 1999 betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, evenals de uitoefening van alle hiermee verenigbare werkzaamheden.

Naargetang van de aard ervan worden deze werkzaamheden uitgeoefend door of onder de leiding van natuurlijke personen die de hoedanigheid van accountant of belastingconsulent hebben of een van de hoedanigheden bedoeld in artikel 6 § 1, 7°, derde alinea van het Koninklijk Besluit van 4 mei 1999 betreffende het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten dat hen zou toelaten deze werkzaamheden in eigen naam uit te voeren, overeenkomstig de wet van 22 april 1999 betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen.

Behoren met name tot de werkzaamheden van accountant:

1° alle boekhoudstukken nazien en corrigeren;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

2° zowel privé- als gerechtelijke expertise met betrekking tot de boekhoudkundige organisatie van ondernemingen alsook de analyse met boekhoudteohnische procédés, van de positie en werking van ondernemingen vanuit het oogpunt van hun kredietwaardigheid, rentabiliteit en risico's;

3° boekhoudkundige en administratieve diensten bij ondernemingen organiseren en advies verstrekken inzake boekhoudkundige en administratieve organisatie bij ondernemingen;

4° de boekhouding van derden organiseren en voeren;

5° advies verstrekken in alle belastingaangelegenheden, belastingplichtigen bijstaan bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen, belastingplichtigen vertegenwoordigen, met uitzondering van de vertegenwoordiging van ondernemingen waarin hij opdrachten bedoeld in 6° of waarin hij opdrachten bedoeld in artikel 166 van het Wetboek van Vennootschappen verricht;

6° de opdrachten andere dan deze bedoeld in 1° tot 5° en waarvan de uitvoering hem bij of krachtens de wet is voorbehouden.

Behoren met name tot de werkzaamheden van de belastingconsulent:

1° advies verstrekken in aile belastingaangelegenheden;

2° belastingplichtigen bijstaan bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen;

3° belastingplichtigen vertegenwoordigen.

Behoren met name tot verenigbare werkzaamheden:

het verlenen van juridische diensten met betrekking tot de werkzaamheden van accountant of belastingconsulent, voor zover deze activiteit geen hoofdbezigheid is of voor zover zij, door de aard ervan, deel uitmaakt van de werkzaamheden van accountant of belastingconsulent, het verstrekken van advies, raadplegingen op statistisch, economisch, financieel en administratief vlak, en de uitvoering van studies en werken op die gebieden, met uitzondering van de werkzaamheid van beleggingsadviseur en de werkzaamheden waarvoor door de wet een bijkomende erkenning vereist is en/of die door de wet aan andere beroepen voorbehouden zijn.

het verstrekken van advies op het vlak van sociale wetgeving, de berekening van lonen of het verlenen van bijstand bij de nakoming van de formaliteiten voorzien door de sociale wetgeving, voor zover dit een aanvullende en bijkomende werkzaamheid betreft die geen afzonderlijke facturering vereist. De vennootschap kan, onder de voorwaarden bepaald door de wet van 22 april 1999 betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, alle opdrachten uitvoeren die krachtens het Wetboek van Vennootschappen en de bijzondere wetten toevertrouwd kunnen zijn aan een accountant die ingeschreven is op de deellijst van de externe accountants.

Zij kan eveneens, in de voorwaarden voorzien door de toepasselijke wetgeving, elke handeling stellen die de verwezenlijking van haar doel bevordert, voor zover deze in overeenstemming is met de plichtenleer van de beroepen van accountant en/of belastingconsulent,

De vennootschap kan, ondergeschikt aan de werkzaamheden van accountant en van belastingconsulent zoals hierboven omschreven, haar eigen roerend en onroerend vermogen opbouwen en beheren, en alle handelingen stellen die, rechtstreeks of onrechtstreeks, verband houden met dit beheer, en die in staat zijn de opbrengst van deze roerende en onroerende goederen te bevorderen, voor zover deze handelingen niet strijdig zijn met de plichtenleer van de accountant of belastingconsulent.

Zij mag haar onroerende goederen met een hypotheek bezwaren en zich borg stellen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verrichtingen, zowel voor zichzelf als voor aile derden, met uitzondering van haar cliënten.

Zij kan ook leningen toestaan en (hypothecaire) waarborgen verlenen aan derden, met uitzondering van haar cliënten.

Zij kan haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken, mits naleving van de internationale bepalingen terzake.

Zij mag enkel participaties bezitten, rechtstreeks of onrechtstreeks, door middel van inbreng, fusie, inschrijving of op enigerlei andere wijze, in ondernemingen andere dan;

- vennootschappen erkend door het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten,

- rechtspersonen die lid zijn van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren of van de auditkantoren bedoeld in artikel 2 van de wet van 22 juli 1953 houdende oprichting van een Instituut van de Bedrijfsrevisoren en tot organisatie van het publiek toezicht op het beroep van bedrijfsrevisor, gecoördineerd op 30 april 2007,

- rechtspersonen die lid zijn van het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten, of rechtspersonen bedoeld in de artikelen 8, 9 en 10 van het Koninklijk Besluit van 15 februari 2005 betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekhouder fiscalist. Zij mag zonder de voorafgaande en steeds herroepbare toelating van het Instituut geen taak van bestuurder of zaakvoerder uitoefenen in handelsvennootschappen of vennootschappen met handelsvorm die niet in vorige alinea opgesomd zijn, tenzij zij door een rechtbank hiermee wordt belast,

Kapitaal : Het geplaatst kapitaal bedraagt 1.500,00 EUR, vertegenwoordigd door 15 aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Boekjaar : Gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Zaakvoerder : De heer Alain VAN WICHELEN

l ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

3. BV BVBA CVACCOUNT

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 1602  Sint-Pieters-Leeuw, Pedestraat 91.

Akte oprichting : verleden voor notaris I. DE BRAKELEER te Ninove op 12 februari 2013 gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 1 maart 2013 onder nummer 13035264 .

Doel : De vennootschap heeft tot doel de burgerlijke werkzaamheden van accountant en van belastingconsulent uit te oefenen, zoals omschreven in de artikelen 34 en 38 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, evenals het uitoefenen van alle hiermee verenigbare activiteiten.

Naargelang hun aard, worden deze activiteiten uitgeoefend door of onder de effectieve leiding van natuurlijke personen die de hoedanigheid hebben van accountant of van belastingconsulent, of die de hoedanigheid hebben van een van de personen zoals vernield in artikel 6 § 1, 7°, derde alinea van het Koninklijk Besluit van 4 mei 1999 betreffende het instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, die hen zou toelaten deze activiteiten in eigen naam uit te oefenen, overeenkomstig de wet van 22 april 1999 met betrekking tot de boekhoudkundige en fiscale beroepen. Behoren met name tot de activiteiten van de accountant:

1° het nazien en corrigeren van alle boekhoudstukken;

2° zowel privé- ais gerechtelijke expertise, met betrekking tot de boekhoudkundige organisatie van ondernemingen alsook de analyse met boekhoudtechnische procedés, van de positie en werking van ondernemingen vanuit het oogpunt van hun kredietwaardigheid, rentabiliteit en risico's;

3° het organiseren van boekhoudkundige en administratieve diensten bij ondernemingen en het

verstrekken van advies inzake boekhoudkundige en administratieve organisatie bij ondernemingen; 4° het organiseren en voeren van de boekhouding van derden;

5° het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden, het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen en het vertegenwoordigen van belastingplichtigen, uitgezonderd het vertegenwoordigen van ondernemingen waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in nr. 6° of waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen, verricht;

6° het uitvoeren van andere opdrachten dan deze bedoeld in de nummers 1° tot 5° en waarvan de uitvoering hem bij of krachtens de wet is voorbehouden.

Behoren met name tot de activiteiten van de belastingconsulent:

1° het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden;

2° het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen;

3° het vertegenwoordigen van belastingplichtigen.

Behoort onder meer tot de verenigbare activiteiten:

de juridische dienstverlening in verband met de werkzaamheden van accountant of belastingconsulent, voor zover dit niet geschiedt als hoofdwerkzaamheid of voor zover dit door zijn aard een onderdeel uitmaakt van de uitoefening van de werkzaamheden van accountant of belastingconsulent; het verstrekken van adviezen, raadplegingen in statistische, economische, financiële en administratieve aangelegenheden, en het uitvoeren van allerlei studies en werkzaamheden dienaangaande, met uitzondering van beleggingsadvies en de activiteiten waarvoor een bijkomende erkenning vereist is en/of die door de wet voorbehouden zijn aan andere beroepen; het verstrekken van advies over de sociale wetgeving, loonberekeningen of het verlenen van bijstand bij het vervullen van bepaalde sociaalrechtelijke formaliteiten, voor zover deze een aanvullende en bijkomstige activiteit is die niet het voorwerp uitmaakt van een afzonderlijke facturetie.

De vennootschap mag tevens alle opdrachten uitvoeren die krachtens het Wetboek van vennootschappen en bijzondere wetten toevertrcuwd kunnen worden aan de accountant die is ingeschreven op de deellijst van de externe accountants.

Zij mag eveneens, onder de voorwaarden bepaald door de toepasselijke wetgeving, elke verrichting die van aard is de verwezenlijking van haar doel te bevorderen en telkens in overeenstemming is met de plichtenleer die geldt voor het beroep van accountant en van belastingconsulent, tot stand brengen. De vennootschap mag, in ondergeschikte orde aan de bovenvermelde werkzaamheden van accountant en belastingconsulent, een eigen roerend en onroerend vermogen aanleggen en beheren en alle handelingen stellen die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden en die van die aard zijn de opbrengst van deze onroerende en roerende goederen te bevorderen, voor zover deze handelingen niet in strijd zijn met de deontologie van de acccuntant en belastingconsulent.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en mag borgstelling verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verrichtingen zowel voor haarzelf als voor alle derden, met uitzondering van de cliënten. Zij mag aan wie ook, met uitzondering van de cliënten, leningen toestaan, en (hypothecaire) waarborgen verlenen.

Zij mag haar doel zowel in België ais in het buitenland verwezenlijken, onder voorbehoud van internationale bepalingen ter zake.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier, geen deelnemingen bezitten in andere rechtspersonen dan:

vennootschappen erkend door het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten;

4 l

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

rechtspersonen die lid zijn van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren of auditkantoren zoals bedoeld in artikel 2 van de wet van 22 juli 1953 houdende oprichting van een instituut van de Bedrijfsrevisoren en organisatie van het publiek toezicht op het beroep van bedrijfsrevisor;

rechtspersonen die lid zijn van het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten, of rechtspersonen zoals bedoeld in artikel 8, 9 en 10 van het koninklijk besluit van 15 februari 2005 betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekhoudertscalist in het kader van een rechtspersoon.

Zij mag zonder de voorafgaande en steeds herroepbare toelating van het Instituut geen taak van bestuurder of zaakvoerder uitoefenen in handelsvennootschappen of vennootschappen met handelsvorm, andere dan die in het voorafgaande lid zijn opgesomd, tenzij zij door een rechtbank hiermee wordt belast."

Kapitaal : Het geplaatst kapitaal bedraagt 18.600,00 EUR, vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Boekjaar : Gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar,

Zaakvoerder ; Mevrouw Carine VANROY,

4, BVBA JCV IMMO

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 1602  Sint-Pieters-Leeuw, Pedestraat 91

Akte oprichting : verleden voor notaris L DE BRAKELEER te Ninove op 12 februari 2013 gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 1 maart 2013 onder nummer 13035262 .

Doel : "De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan-en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenshuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten,; industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of - ondernemingen; het; stimuleren, de planning en coordinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin' ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen,

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderdvijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen,

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende; handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

Kapitaal : Het geplaatst kapitaal bedraagt 18.600,00 EUR, vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Boekjaar : Gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Zaakvoerder : de heer Jean-Marie CUSTERS.

B.Ruiiverhoudinq van de aandelen

De vermogens van de BVBA JURACCOUNT welke afgesplitst worden naar de vennootschappen SPRL-S JURAFISC, BV BVBA CVACCOUNT en BVBA JCV IMMO zullen vergoed worden door het uitreiken van aandelen aan de respectievelijke aandeelhouders en wel als volgt verdeeld

" g "

r" . 8 ° '1'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

SPRL-S JURAFISC  Alain VAN WICHELEN 5.470 stuks

BV BVBA CVACCOUNT Carine VANROY 4.935 stuks

BVBA JCV IMMO  Carine VANROY 606 stuks

C.Wiize van uitreiking van de aandelen van de vennootschappen

De vennoten van de BVBA JURACCOUNT, zoals hiervoor vermeld, ontvangen aandelen van de SPRL-S JURAFISC, BV BVBA CVACCOUNT en BVBA JCV IMMO en dit verhouding tot de vermogensinbreng in bovenvermelde vennootschap.

D.Datum vanaf welke de aandelen recht geven te delen in de winst

De aan de aandeelhouders van BVBA JURACCOUNT welke naar aanleiding van de splitsing door overneming aandelen ontvangen van de vennootschappen SPRL-S JURAFISC, BV BVBA CVACCOUNT en BVBA JCV IMMO zullen in de winst deelnemen vanaf 9 januari 2013

E.Datum vanaf welke de handelingen van de gesplitste vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de andere vennootschappen

De splitsing wordt verricht op basis van de financiële staten van de BVBA JURACCOUNT, afgesloten per 31 december 2092.

De handelingen van de af te splitsen activa en passiva van de gesplitste vennootschap BVBA JURACCOUNT, naar de vennootschappen SPRL-S JURAFISC, BV BVBA CVACCOUNT en BVBA JCV IMMO, zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht vanaf 9 januari 2013.

F.Bijzondere rechten

Er worden geen bijzondere rechten toegekend aan de vennoten,

G.Bezoldigingen toegekend aan de accountant of de bedrijfsrevisor

Er wordt door de zaakvoerders vrijstelling gevraagd van de formaliteiten zoals opgenomen in artikel 731 en er zal enkel een verslag dienen opgesteld te worden met betrekking tot de inbreng in natura in de diverse bij de splitsing betrokken vennootschappen overeenkomstig de bepaling van het artikel 444 van het Wetboek van Vennootschappen.

H.Biizondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te splitsen vennootschap

Er wordt door de zaakvoerders gesteld dat er geen bijzondere voordelen worden toegekend aan de leden van de bestuursorganen, zowel van de te splitsen vennootschap JURACCOUNT BVBA, als van de bij de splitsing betrokken vennootschappen SPRL-S JURAFISC, BV BVBA CVACCOUNT en BVBA JCV IMMO,

1.13eschriivinq en verdeling van de aan de andere vennootschappen over te dragen vermogensbestanddelen, rechten en verplichtingen

De staat van activa en passiva per 31 december 2012, opgenomen in bijlage van onderhavig voorstel tot splitsing, omvat de verdeling van de vennootschappen over te dragen vermogensbestanddelen, rechten en verplichtingen.

Ook opgenomen in bijlage van onderhavig verslag de beschrijving van de onroerende goederen, voorwerp van overdracht bij wijze van splitsing,

De reorganisatie (splitsing) van de BVBA JURACCOUNT naar de diverse vennootschappen laat tce dat deze laatsten hun activiteiten op een optimale wijze kunnen structureren.

Inzake de rechten en verplichtingen buiten balans wordt verwezen naar de hypothecaire staat die zal aangehecht worden aan de akte met betrekking tot de splitsing.

Met betrekking tot de overdracht van de onroerende goederen zullen eveneens de bodemattesten en, overige vergunningen en attesten opgenomen worden als bijlage bij het verlijden van de akte van de buitengewone algemene vergadering van JURACCOUNT BVBA, inzake de splitsing.

J.Verdeling van de aandelen van de vennootschappen onder de vennoten van de te splitsen vennootschap

SPRL-S JURAFISC  Alain VAN WICHELEN 5.470 stuks

BV BVBA CVACCOUNT  Carine VANROY 4.935 stuks

BVBA JCV IMMO -- Carine VANROY 606 stuks

K.Aanvullende informatie

Overeenkomstig het artikel 729 van het Wetboek van Vennootschappen wordt gesteld dat, wanneer een gedeelte van de activa van het vermogen niet in het splitsingsvoorstel wordt toebedeeld en de interpretatie van dit splitsingsvoorstel geen uitsluitsel geeft over de verdeling ervan, wordt dit gedeelte of de waarde ervan verondersteld te zijn verdeeld over de vennootschappen SPRL-S JURAFISC, BV BVBA CVACCOUNT en BVBA JCV IMMO en dit verhouding tot het netto-actief toebedeeld aan ieder van hen.

. ~ d '

Wanneer een gedeelte van de passiva van het vermogen niet in het splitsingsvoorstel wordt toebedeeld en~ de interpretatie van dit splitsingsvoorstel geen uitsluitsel geeft over de verdeling ervan zijn aile verkrijgende vennootschappen daarvan hoofdelijk aansprakelijk.

De zaakvoerders duiden nogmaals op het voorstel tot vrijstelling van de verplichting om een omstandig schriftelijk verslag op te stellen overeenkomstig het artikel 730 en om vrijstelling van de verplichting om een controleverslag te laten opstellen door een bedrijfsrevisor of extern accountant overeenkomstig de bepaling van het artikel 731 van het Wetboek van Vennootschappen.

Voor-

b behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Tevens wordt gemeld dat, overeenkomstig de bepaling van het artikel 733 het spiltsingsvoorstel alsmede de jaarrekeningen over de laatste drie boekjaren alsmede de verslagen van de zaakvoerders en dè verslagen van de algemene vergaderingen van de bestaande vennootschap JURACCOUNT BVBA ter inzage liggen van de vennoten.

Overeenkomstig het artikel 734 dienen alle vennoten, naar aanleiding van het verlijden van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten , af te zien van de verplichting zoals weergegeven in het artikel 730, 731 en 733 van het Wetboek van Vennootschappen. De afstand van dat recht wordt vastgesteld bij een uitdrukkelijke stemming in de buitengewone algemene vergadering van de aile vennoten die over de splitsing dient te beslissen.

Ter zake dient in de agenda van de buitengewone algemene vergadering te worden vermeid dat de vennootschap voornemens is deze bepaling toe te passen en wordt het eerste en het tweede lid van het artikel 734 hierna weergegeven

"Artikel 734

De vennootschappen die aan de splitsing deelnemen, behoeven de artikelen 730, 731 en 733 niet tee te passen, in zover dit laatste naar de verslagen verwast, indien aile vennoten en alle houders van effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden, daarvan hebben afgezien,

De afstand van dat recht wordt vastgesteld bij een uitdrukkelijke stemming in de algemene vergadering die over de deelneming aan de splitsing moet besluiten,

in de agenda van die algemene vergadering wordt vernield dat de vennootschap voornemens is deze bepaling toe te passen en worden het eerste en het tweede lid opgenomen."

L.De inbrengontvangende vennootschap BVBA JCV IMMO verbindt er zich onvoorwaardelijk toe de fiscale en juridische verplichtingen te respecteren inzake de belastingvrije reserve mbt de vrijgestelde meerwaarde ad. 283.736 EUR zoals vermeld op het passief van de balans van de BVBA JURACCOUNT en zal ook de verplichting aangaan inzake gespreide taxatie.

111. KOSTEN VAN DE SPLITSING

De kosten van deze splitsing zullen door de bij de splitsing betrokken vennootschappen worden gedragen.

Dit in verhouding tot hun netto-aandeel in de splitsing.

Opgesteld op 23 oktober 2013

Jean-Marie Custers

Zaakvoerder

Hierbij neergelegd: voorstel tot splitsing en bijlagen (balans en resultatenrekening per 31/1212012 van de BVBA JURACCOUNT, splitsingsbalans per 31/12/2012 met toelichting, identificatie van de onroerende goederen)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

04/06/2013
ÿþ Motl Worc111,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

uh1IllIllwu~~u~4m~~~931101111111]3 8399

24Mp1 2013

BRUSSEL

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel

(volledig adres)

Onderwerp akte 0509.956.021

JCV IMMO

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Pedestraat 91 --1602 Sint-Pieters-Leeuw

Voorstel tot splitsing

Voorstel tot splitsing  31 december 2012  artikel 673 W. Venn.

I. VOORGENOMEN VERRICHTING VAN SPLITSING

De zaakvoerders van de BVBA JURACCOUNT, stellen voor om over te gaan tot de splitsing van de BVBA JURACCOUNT met afsplitsing van het gehele vermogen, zowel rechten als verplichtingen, op de volgende vennootschappen

" SPRL-Starter JURAFISC (and nr, 0502.985.679) met maatschappelijke zetel te

1420  Braine-l'Alleud - Rue du Château d'Eau 29.

Zaakvoerder: Alain VAN WICHELEN

Aandeelhouder: 15 stuks : Alain VAN WICHELEN

" BV o.v.v. BVBA CVACCOUNT (ond.nr. 0509.959.583) met maatschappelijke zetel te

1602 -- Sint-Pieters-Leeuw - Pedestraat 91.

Zaakvoerder: Carine VANROY

Aandeelhouder: 100 stuks : Carine VANROY

" BVBA JCV IMMO (ond.nr. 0509.956.021) met maatschappelijke zetel te

1602  Sint-Pieters-Leeuw Pedestraat 91.

Zaakvoerder: Jean-Marie CUSTERS

Aandeelhouders: 50 stuks : Jean-Marie CUSTERS

50 stuks : Carine VAN ROY

Het onderhavig voorstel van de zaakvoerders wordt geformaliseerd in onderhavig splitsingsvoorstel dat werd opgesteld overeenkomstig het artikel 677 van het Wetboek van Vennootschappen dat verwijst naar de artikelen 681 tot 692 van het Wetboek van Vennootschappen die mutatis mutandis van toepassing zijn op, de splitsing. Het betreffend splitsingsvoorstel wordt neergelegd op de griffie van de Rechtbank van. Koophandel.

IL VERMELDINGEN VOORGESCHREVEN DOOR ARTIKEL 728 W. VENN.

A. Algemene inlichtingen betreffende de bij de splitsing betrokken vennootschappen

1. JURACCOUNT BVBA : te splitsen vennootschap

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

- Zetel : 1755 Gooik (Kester), Berghomstraat 6A

- Akte oprichting : verleden voor notaris C. MAES te Leuven op 6 mei 1997, gepubliceerd in de Bijlagen, tot het Belgisch Staatsblad van 31 mei 1997 onder nummer 970531-21.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Akte statutenwijziging : de statuten werden meermaals gewijzigd en voor het laatst blijkens procesverbaal gesloten door notaris Lode Leemans verleden te Sint-Pieters-Leeuw op 19 december 2005, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 1 februari 2006 onder nummer 06024667.

Ondernemingsnummer : 0460.686.850

Doel : " De vennootschap heeft tot doel diensten te verlenen die behoren tot de functie van accountant als van belastingconsulent, zoals omschreven in de artikelen 34 en 38 van de wet van 22 april '1999 betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, en het uitoefenen van alle hiermee verenigbare activiteiten.

Behoren met name tot de functie van de accountant :

1° het nazien en corrigeren van alle boekhoudstukken;

2° de expertise, zowel privé- als gerechtelijk, met betrekking tot de boekhoudkundige organisatie van ondernemingen alsook de analyse met boekhoudtechnische procédés, van de positie en werking van ondernemingen vanuit het oogpunt van hun kredietwaardigheid, rentabiliteit en risico's;

3° het organiseren van boekhoudkundige en administratieve diensten bij ondernemingen en het verstrekken van advies inzake boekhoudkundige en administratieve organisatie bij ondernemingen;

4° het organiseren en voeren van de boekhouding van derden;

5° het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden, het bijstaan van

belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen en het vertegenwoordigen van belastingplichtigen, uitgezonderd het vertegenwoordigen van ondernemingen waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in nr 6° of waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen, verricht;

6° het uitvoeren van andere opdrachten dan deze bedoeld in nummers 1° tot 5° en waarvan de

uitvoering hem bij of krachtens de wet is voorbehouden.

Behoren met name tot de functie van de belastingconsulent .

1° het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden;

2° het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen;

3° het vertegenwoordigen van belastingplichtigen.

De vennootschap mag aile opdrachten uitvoeren die krachtens het Wetboek van vennootschappen toevertrouwd kunnen worden aan de accountant of belastingconsulent die is ingeschreven op de deellijst van de externe accountants of belastingconsulenten.

De vennootschap mag, in ondergeschikte orde aan de bovenvermelde werkzaamheden van accountant en/of belastingsconsulent een eigen onroerend vermogen beheren en alle handelingen stellen die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden en die van die aard zijn de opbrengst van deze onroerende goederen te bevorderen, voor zover deze handelingen niet in strijd zijn met de plichtenleer van accountant en/of belastingsconsulent.

De vennootschap mag alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap voor zover die verrichtingen niet verboden zijn krachtens de wet of de uitvoeringsbesluiten en voor zover zij in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van accountant of van belastingconsulent.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken.

Zij mag elke activiteit die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houdt uitoefenen voor zover die vèrenigbaar is met de hoedanigheid van accountant of van belastingconsulent.

Zij mag enkel rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier, in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen van uitsluitend professionele aard. "

- Kapitaal : Het geplaatst kapitaal bedraagt 18.592,01 EUR, vertegenwoordigd door 750 aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Boekjaar : Gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Zaakvoerders : Mevrouw Carine VANROY

De heer Alain VAN WICHELEN

2. SPRL-S JURAFISC

Rechtsvorm : Société Privée à Responsabilité Limitée Starter

Zetel : Rue du Château d'Eau 29 à 1420 Braine-l'Alleud

- Akte oprichting : verleden voor notaris L. LEEMANS, te Sint-Pieters-Leeuw op 22 januari 2013 gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 13 februari 2013 onder nummer 13026437.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

- Ondernemingsnummer : 0502.985.679

Doel : De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van bijzondere werkzaamheden van accountant en belastingconsulent zoals omschreven in de artikelen 34 en 38 van de wet van 22 april 1999 betreffende de boekhoudkundige en 'fiscale beroepen, evenals de uitoefening van alle hiermee verenigbare werkzaamheden.

Naargelang van de aard ervan worden deze werkzaamheden uitgeoefend door of onder de leiding van natuurlijke personen die de hoedanigheid van accountant of belastingconsulent hebben of een van de hoedanigheden bedoeld in artikel 6 § 1, 7°, derde alinea van het Koninklijk Besluit van 4 mei 1999 betreffende het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten dat hen zou toelaten deze werkzaamheden in eigen naam uit te voeren, overeenkomstig de wet van 22 april 1999 betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen.

Behoren met name tot de werkzaamheden van accountant:

1° alle boekhoudstukken nazien en corrigeren;

2° zowel privé- als gerechtelijke expertise met betrekking tot de boekhoudkundige organisatie van ondernemingen alsook de analyse met boekhoudtechnische procédés, van de positie en werking van ondernemingen vanuit het oogpunt van hun kredietwaardigheid, rentabiliteit en risico's;

3° boekhoudkundige en administratieve diensten bij ondernemingen organiseren en advies verstrekken inzake boekhoudkundige en administratieve organisatie bij ondernemingen;

4° de boekhouding van derden organiseren en voeren;

5° advies verstrekken in alle belastingaangelegenheden, belastingplichtigen bijstaan bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen, belastingplichtigen vertegenwoordigen, met uitzondering van de vertegenwoordiging van ondernemingen waarin hij opdrachten bedoeld in 6° of waarin hij opdrachten bedoeld in artikel 166 van het Wetboek van Vennootschappen verricht;

6° de opdrachten andere dan deze bedoeld in 1° tot 5° en waarvan de uitvoering hem bil of

krachtens de wet is voorbehouden.

Behoren met name tot de werkzaamheden van de belastingconsulent:

1° advies verstrekken in alle belastingaangelegenheden;

2° belastingplichtigen bijstaan bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen;

3° belastingplichtigen vertegenwoordigen.

Behoren met name tot verenigbare werkzaamheden:

- het verlenen van juridische diensten met betrekking tot de werkzaamheden van accountant of belastingconsulent, voor zover deze activiteit geen hoofdbezigheid is of voor zover zij, door de aard ervan, deel uitmaakt van de werkzaamheden van accountant of belastingconsulent, het verstrekken van advies, raadplegingen op statistisch, economisch, financieel en administratief vlak, en de uitvoering van studies en werken op die gebieden, met uitzondering van de werkzaamheid van beleggingsadviseur en de werkzaamheden waarvoor door de wet een bijkomende erkenning vereist is en/of die door de wet aan andere beroepen voorbehouden zijn,

het verstrekken van advies op het vlak van sociale wetgeving, de berekening van lonen of het verlenen van bijstand bij de nakoming van de formaliteiten voorzien door de sociale wetgeving, voor zover dit een aanvullende en bijkomende werkzaamheid betreft die geen afzonderlijke facturering vereist.

De vennootschap kan, onder de voorwaarden bepaald door de wet van 22 april 1999 betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, alle opdrachten uitvoeren die krachtens het Wetboek van Vennootschappen en de bijzondere wetten toevertrouwd kunnen zijn aan een accountant die ingeschreven is op de deellijst van de externe accountants.

Zij kan eveneens, in de voorwaarden voorzien door de toepasselijke wetgeving, elke handeling stellen die de verwezenlijking van haar doel bevordert, voor zover deze in overeenstemming is met de plichtenleer van de beroepen van accountant en/of belastingconsulent.

De vennootschap kan, ondergeschikt aan de werkzaamheden van accountant en van belastingconsulent zoals hierboven omschreven, haar eigen roerend en onroerend vermogen opbouwen en beheren, en alle handelingen stellen die, rechtstreeks of onrechtstreeks, verband houden met dit beheer, en die in staat zijn de opbrengst van deze roerende en onroerende goederen te bevorderen, voor zover deze handelingen niet strijdig zijn met de plichtenleer van de accountant of belastingconsulent.

Zij mag haar onroerende goederen met een hypotheek bezwaren en zich borg stellen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verrichtingen, zowel voor zichzelf als voor alle derden, met uitzondering van haar cliënten.

Zij kan ook leningen toestaan en (hypothecaire) waarborgen verlenen aan derden, met uitzondering van haar cliënten.

Zij kan haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken, mits naleving van de internationale bepalingen terzake.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag enkel participaties bezitten, rechtstreeks of onrechtstreeks, door middel van inbreng, fusie, inschrijving of op enigerlei andere wijze, in ondernemingen andere dan:

- vennootschappen erkend door het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, - rechtspersonen die lid zijn van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren of van de auditkantoren bedoeld in artikel 2 van de wet van 22 juli 1953 houdende oprichting van een Instituut van de Bedrijfsrevisoren en tot organisatie van het publiek toezicht op het beroep van bedrijfsrevisor, gecoördineerd op 30 april 2007,

- rechtspersonen die lid zijn van het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten, of rechtspersonen bedoeld in de artikelen 8, 9 en 10 van het Koninklijk Besluit van 15 februari 2005 betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhcuder en erkend boekhouder-fiscalist. Zij mag zonder de voorafgaande en steeds herroepbare toelating van het Instituut geen taak van bestuurder of zaakvoerder uitoefenen in handelsvennootschappen of vennootschappen met handelsvorm die niet in vorige alinea opgesomd zijn, tenzij zij door een rechtbank hiermee wordt belast.

Kapitaal : Het geplaatst kapitaal bedraagt 1.500,00 EUR, vertegenwoordigd door 15 aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Boekjaar : Gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Zaakvoerder : De heer Alain VAN WICHELEN

3. BV BVBA CVACCOUNT

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel ; 1602 -- Sint-Pieters-Leeuw, Pedestraat 91.

Akte oprichting : verleden voor notaris I. DE BRAKELEER te Ninove op 12 februari 2013 gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 1 maart 2013 onder nummer 13035264 .

Doel : De vennootschap heeft tot doel de burgerlijke werkzaamheden van accountant en van belastingconsulent uit te oefenen, zoals omschreven in de artikelen 34 en 38 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, evenals het uitoefenen van alle hiermee verenigbare activiteiten.

Naargelang hun aard, worden deze activiteiten uitgeoefend door of onder de effectieve leiding van natuurlijke personen die de hoedanigheid hebben van accountant of van belastingconsulent, of die de hoedanigheid hebben van een van de personen zoals vermeld in artikel 6 § 1, 7°, derde alinea van het Koninklijk Besluit van 4 mei 1999 betreffende het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, die hen zou toelaten deze activiteiten in eigen naam uit te oefenen, overeenkomstig de wet van 22 april 1999 met betrekking tot de boekhoudkundige en fiscale beroepen.. Behoren met name tot de activiteiten van de accountant:

1° het nazien en corrigeren van aile boekhoudstukken;

2° zowel privé- als gerechtelijke expertise, met betrekking tot de boekhoudkundige organisatie van ondernemingen alsook de analyse met boekhoudtechnische procedés, van de positie en werking van ondernemingen vanuit het oogpunt van hun kredietwaardigheid, rentabiliteit en risico's;

3° het organiseren van boekhoudkundige en administratieve diensten bij ondernemingen en het verstrekken van advies inzake boekhoudkundige en administratieve organisatie bij ondernemingen; 4° het organiseren en voeren van de boekhouding van derden;

5° het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden, het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen en het vertegenwoordigen van belastingplichtigen, uitgezonderd het vertegenwoordigen van ondernemingen waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in nr. 6° of waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen, verricht;

6° het uitvoeren van andere opdrachten dan deze bedoeld in de nummers 1° tot 5° en waarvan de uitvoering hem bij of krachtens de wet is voorbehouden.

Behoren met name tot de activiteiten van de belastingconsulent:

1' het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden;

2° het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen;

3° het vertegenwoordigen van belastingplichtigen.

Behoort onder meer tot de verenigbare activiteiten:

de juridische dienstverlening in verband met de werkzaamheden van accountant of belastingconsulent, voor zover dit niet geschiedt als hoofdwerkzaamheid of voor zover dit door zijn aard een onderdeel uitmaakt van de uitoefening van de werkzaamheden van accountant of belastingconsulent; het verstrekken van adviezen, raadplegingen in statistische, economische, financiële en administratieve aangelegenheden, en het uitvoeren van allerlei studies en werkzaamheden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

dienaangaande, met uitzondering van beleggingsadvies en de activiteiten waarvoor een bijkomende erkenning vereist is enfof die door de wet voorbehouden zijn aan andere beroepen; het verstrekken van advies over de sociale wetgeving, loonberekeningen of het verlenen van bijstand bij het vervullen van bepaalde sociaalrechtelijke formaliteiten, voor zover deze een aanvullende en bijkomstige activiteit is die niet het voorwerp uitmaakt van een afzonderlijke facturatie.

De vennootschap mag tevens alle opdrachten uitvoeren die krachtens het Wetboek van vennootschappen en bijzondere wetten toevertrouwd kunnen worden aan de accountant die is ingeschreven op de deellijst van de externe accountants.

Zij mag eveneens, onder de voorwaarden bepaald door de toepasselijke wetgeving, elke verrichting die van aard is de verwezenlijking van haar doel te bevorderen en telkens in overeenstemming is met de plichtenleer die geldt voor het beroep van accountant en van belastingconsulent, tot stand brengen. De vennootschap mag, in ondergeschikte orde aan de bovenvermelde werkzaamheden van accountant en belastingconsulent, een eigen roerend en onroerend vermogen aanleggen en beheren en alle handelingen stellen die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden en die van die aard zijn de opbrengst van deze onroerende en roerende goederen te bevorderen, voor zover deze handelingen niet in strijd zijn met de deontologie van de accountant en belastingconsulent.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en mag borgstelling verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verrichtingen zowel voor haarzelf ais voor aile derden, met uitzondering van de cliënten. Zij mag aan wie ook, met uitzondering van de cliënten, leningen toestaan, en (hypothecaire) waarborgen verlenen.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken, onder voorbehoud van internationale bepalingen ter zake.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier, geen deelnemingen bezitten in andere rechtspersonen dan:

vennootschappen erkend door het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten; rechtspersonen die lid zijn van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren of auditkantoren zoals bedoeld in artikel 2 van de wet van 22 juli 1953 houdende oprichting van een instituut van de Bedrijfsrevisoren en organisatie van het publiek toezicht op het beroep van bedrijfsrevisor;

rechtspersonen die lid zijn van het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten, of rechtspersonen zoals bedoeld in artikel 8, 9 en 10 van het koninklijk besluit van 15 februari 2005 betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekhouderfiscalist in het kader van een rechtspersoon.

Zij mag zonder de voorafgaande en steeds herroepbare toelating van het Instituut geen taak van bestuurder of zaakvoerder uitoefenen in handelsvennootschappen of vennootschappen met handelsvorm, andere dan die in het voorafgaande lid zijn opgesomd, tenzij zij door een rechtbank hiermee wordt belast."

Kapitaal : Het geplaatst kapitaal bedraagt 18.600,00 EUR, vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Boekjaar : Gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

- Zaakvoerder : Mevrouw Carine VANROY.

4. BVBA JCV IMMO

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 1602 -- Sint-Pieters-Leeuw, Pedestraat 91

Akte oprichting : verleden voor notaris I. DE BRAKELEER te Ninove op 12 februari 2013 gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 1 maart 2013 onder nummer 13035262 .

Doel : "De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan-en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

- het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten,; industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

ondernemingen; het; stimuleren, de planning en coordinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin' ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek,

gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te

bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderdvijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende; handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

Kapitaal : Het geplaatst kapitaal bedraagt 18.600,00 EUR, vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Boekjaar : Gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Zaakvoerder : de heer Jean-Marie CUSTERS.

B. Ruilverhouding van de aandelen

De vermogens van de BVBA JURACCOUNT welke afgesplitst worden naar de vennootschappen SPRL-S JURAFISC, BV BVBA CVACCOUNT en BVBA JCV IMMO zullen vergoed worden door het uitreiken van aandelen aan de respectievelijke aandeelhouders en wel als volgt verdeeld

SPRL-S JURAFISC  Alain VAN WICHELEN 5.022 stuks

BV BVBA CVACCOUNT  Carine VANROY 5.383 stuks

BVBA JCV IMMO -- Carine VANROY 606 stuks

C. Wijze van uitreiking van de aandelen van de vennootschappen

De vennoten van de BVBA JURACCOUNT, zoals hiervoor vermeld, ontvangen aandelen van de SPRL-S JURAFISC, BV BVBA CVACCOUNT en BVBA JCV IMMO en dit verhouding tot de vermogensinbreng in bovenvermelde vennootschap.

D. Datum vanaf welke de aandelen recht geven te delen in de winst

De aan de aandeelhouders van BVBA JURACCOUNT welke naar aanleiding van de splitsing door overneming aandelen ontvangen van de vennootschappen SPRL-S JURAFISC, BV BVBA CVACCOUNT en BVBA JCV IMMO zullen in de winst deelnemen vanaf 1 januari 2013 .

E. Datum vanaf welke de handelingen van de gesplitste vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de andere vennootschappen

De splitsing wordt verricht op basis van de financiële staten van de BVBA JURACCOUNT, afgesloten per 31 december 2012.

De handelingen van de af te splitsen activa en passiva van de gesplitste vennootschap BVBA JURACCOUNT, naar de vennootschappen SPRL-S JURAFISC, BV BVBA CVACCOUNT en BVBA JCV IMMO, zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht vanaf 1 januari 2013.

F. Biizondere rechten

Er worden geen bijzondere rechten toegekend aan de vennoten.

,

. G. Bezoldigingen toegekend aan de accountant of de bedrijfsrevisor

Er wordt door de zaakvoerders vrijstelling gevraagd van de formaliteiten zoals opgenomen in artikel 731 en er zal enkel een verslag dienen opgesteld te worden met betrekking tot de inbreng in natura in de diverse bij de splitsing betrokken vennootschappen overeenkomstig de bepaling van het artikel 444 van het Wetboek van Vennootschappen.

H. Bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te splitsen vennootschap

Er wordt door de zaakvoerders gesteld dat er geen bijzondere voordelen worden toegekend aan de leden van de bestuursorganen, zowel van de te splitsen vennootschap JURACCOUNT BVBA, als van de bij de splitsing betrokken vennootschappen SPRL-S JURAFISC, BV BVBA CVACCOUNT en BVBA JCV IMMO.

I. Beschrijving en verdeling van de aan de andere vennootschappen over te dragen

vermogensbestanddelen, rechten en verplichtingen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2013 - Annexes du Moniteur belge De staat van activa en passiva per 31 december 2012, opgenomen in bijlage van onderhavig voorstel tot splitsing, omvat de verdeling van de vennootschappen over te dragen vermogensbestanddelen, rechten en verplichtingen.

Ook opgenomen in bijlage van onderhavig verslag de beschrijving van de onroerende goederen, voorwerp van overdracht bij wijze van splitsing.

De reorganisatie (splitsing) van de BVBA JURACCOUNT naar de diverse vennootschappen laat toe dat deze laatsten hun activiteiten op een optimale wijze kunnen structureren,

Inzake de rechten en verplichtingen buiten balans wordt verwezen naar de hypothecaire staat die zal aangehecht worden aan de akte met betrekking tot de splitsing.

Met betrekking tot de overdracht van de onroerende goederen zullen eveneens de bodemattesten en overige vergunningen en attesten opgenomen worden als bijlage bij het verlijden van de akte van de buitengewone algemene vergadering van JURACCOUNT BVBA, inzake de splitsing.

Jr Verdeling van de aandelen van de vennootschappen onder de vennoten van de te splitsen vennootschap

SPRL-S JURAFISC  Alain VAN WICHELEN 5.022 stuks

BV BVBA CVACCOUNT  Carine VANROY 5.383 stuks

BVBA JCV IMMO  Carine VANROY 606 stuks

K. Aanvullende informatie

Overeenkomstig het artikel 729 van het Wetboek van Vennootschappen wordt gesteld dat, wanneer een gedeelte van de activa van het vermogen niet in het splitsingsvoorstel wordt toebedeeld en de interpretatie van dit splitsingsvoorstel geen uitsluitsel geeft over de verdeling ervan, wordt dit gedeelte of de waarde ervan verondersteld te zijn verdeeld over de vennootschappen SPRL-S JURAFISC, BV BVBA CVACCOUNT en BVBA JCV IMMO en dit verhouding tot het netto-actief toebedeeld aan ieder van hen.

Wanneer een gedeelte van de passiva van het vermogen niet in het splitsingsvoorstel wordt toebedeeld en de interpretatie van dit splitsingsvoorstel geen uitsluitsel geeft over de verdeling ervan zijn alle verkrijgende vennootschappen daarvan hoofdelijk aansprakelijk.

De zaakvoerders duiden nogmaals op het voorstel tot vrijstelling van de verplichting om een omstandig schriftelijk verslag op te stellen overeenkomstig het artikel 730 en om vrijstelling van de verplichting om een controleverslag te laten opstellen door een bedrijfsrevisor of extern accountant overeenkomstig de bepaling van het artikel 731 van het Wetboek van Vennootschappen.

Tevens wordt gemeld dat, overeenkomstig de bepaling van het artikel 733 het splitsingsvoorstel alsmede de jaarrekeningen over de laatste drie boekjaren alsmede de verslagen van de zaakvoerders en de verslagen van de algemene vergaderingen van de bestaande vennootschap JURACCOUNT BVBA ter inzage liggen van de vennoten,

Overeenkomstig het artikel 734 dienen alle vennoten, naar aanleiding van het verlijden van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten , af te zien van de verplichting zoals weergegeven in het artikel 730, 731 en 733 van het Wetboek van Vennootschappen. De afstand van dat recht wordt vastgesteld bij een uitdrukkelijke stemming in de buitengewone algemene vergadering van de alle vennoten die over de splitsing dient te beslissen.

Ter zake dient in de agenda van de buitengewone algemene vergadering te worden vermeld dat de vennootschap voornemens is deze bepaling toe te passen en wordt het eerste en het tweede lid van het artikel 734 hierna weergegeven :

"Artikel 734

De vennootschappen die aan de splitsing deelnemen, behoeven de artikelen 730, 731 en 733 niet toe te passen, in zover dit laatste naar de verslagen verwast, indien alle vennoten en aile houders van effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden, daarvan hebben afgezien. De afstand van dat recht worrit vastgesteld bij een uitdrukkelijke stemming in de algemene vergadering die over de deelneming aan de splitsing moet besluiten.

In de agenda van die algemene vergadering wordt vermeld dat de vennootschap voornemens is deze bepaling toe te passen en worden het eerste en het tweede lid opgenomen."

III. KOSTEN VAN DE SPLITSING

De kosten van deze splitsing zullen door de bij de splitsing betrokken vennootschappen worden gedragen. Dit in verhouding tot hun netto-aandeel in de splitsing.

Opgesteld op 6 mei 2013,

Jean-Marie CUSTERS Zaakvoerder

W or-

behouden

aan hot

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/03/2013
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



V beh aa Bel Stat 11 1

*13035262<

9FEV. 2013

BRUSSEI

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : d 503 35-Benaming

(voluit) : JCV IMMO (verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Pedestraat 91, 1602 Sint-Pieters-Leeuw

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting - benoeming zaakvoerder

UIT EEN AKTE verleden voor geassocieerd notaris Iris DE BRAKELEER, te Ninove, de dato 12 februari; 2013, blijkt:

1/ Dat tussen 1/ de heer CUSTERS Jean Marie Daniel, geboren te Antwerpen op 27 oktober 1966, ongehuwd, wonende te 3140 Keerbergen, Emiel Opdebeecklaan 30 A en 21 mevrouw VANROY Carine Stephanie Christine, geboren te Vilvoorde op 24 juli 1964, echtgenote van de heer Van Wichelen Alain Joseph,. wonende te 1755 Gooik (Kester), Berghomstraat 6A, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met als naam "JCV IMMO", en met zetel te Pedestraat 91, 1602 Sint-Pieters-Leeuw.

2/ Dat het doel van de vennootschap in de oprichtingsakte letterlijk als volgt wordt omschreven:

"De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen; met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw,; de verbouwing, de binnenshuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het; algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het; productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met' betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en; verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

- het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten,! industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het! stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin' ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of; bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met; het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderdvijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe Kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in! andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende; handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso'. Naam en handtekening.

Voor

13.Wobeton

aan het

Belgisch

Staatsblad



3/ Dat het geheel geplaatste kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder nominale waarde, volstort ten belope van één/derde door inbreng in geld.

41 Dat zij opgericht werd voor onbepaalde duur, aanvangende op datum van de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel,

5/ Dat de vennootschap intern wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, dewelke collegiaal beschikken, aan wie volledige bestuursbevoegdheid is toegekend.

61 Dat extern iedere zaakvoerder de vennootschap individueel vertegenwoordigt jegens derden en namens haar optreedt in en buiten rechte.

7/ Dat ais niet-statutaire zaakvoerder, voor onbepaalde duur, is aangesteld: de heer Custers Jean Marie, voornoemd.

8/ Dat het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december van ieder jaar; Dat het eerste boekjaar is beginnen te lopen op de dag van de oprichting en zal eindigen op 31 december 2014.

9/ Dat de jaarvergadering ieder jaar wordt gehouden op de vierde vrijdag van de maand mei om 20u00 in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping vermeld; Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering verlegd naar de volgende werkdag, zelfde plaats en uur.

10/ Dat de algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerders over de bestemming van het resultaat. De netto-winst zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het wetboek van vennootschappen.

11/ Dat als bijzondere lasthebber werd aangesteld: BVBA B-DOCS, met zetel te 1000 Brussel, Willem de Zwijgerstraat 27, ondernemingsnummer 876.368.373, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan wie de macht wordt verleend om het nodige te doen voor de inschrijving van de vennootschap in de kruispuntbank en voor de registratie van de vennootschap ais BTW-belastingplichtige

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Geassocieerd notaris Iris De Brakeleer, te Ninove.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd:

- de expeditie van de oprichtingsakte.



Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.05.2016, NGL 31.08.2016 16553-0082-014

Coordonnées
JCV IMMO

Adresse
PEDESTRAAT 91 1602 VLEZENBEEK

Code postal : 1602
Localité : Vlezenbeek
Commune : SINT-PIETERS-LEEUW
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande