JDA TECHNOLOGIES

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : JDA TECHNOLOGIES
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 457.497.332

Publication

11/02/2014
ÿþMori Word 11.1

Op de 1aatete blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

n,' 11,e 31 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





111



31 JAN 2014

-

Griffie

Ondernemingsnr : 0457.497.332

Benaming

(voluit) : JDA Technologies NV

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Pegasuslaan 5, 1831 Diegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Mededeling in het kader van artikel 646 §2 van het Wetboek van vennootschappen - Ontslag en benoeming van de vaste vertegenwoordiger van de commissaris

Met ingang van 12 augustus 2013 is de vennootschap naar Nederlands recht, JDA Software Benelux B.V., met maatschappelijke zetel te Naritaweg 165, Telestone 8, 1043BW Amsterdam, Nederland, de enige aandeelhouder van de vennootschap.

Met ingang van 14 augustus 2013 is JDA Software Benelux B.V. niet langer de enige aandeelhouder van de vennootschap en is de vennootschap naar Belgisch recht, FiedPrairie (Belgium) NV/SA, met maatschappelijke zetel te Ocean House, Belgicastraat 17, 1930 Zaventem, België en ondernemingsnummer 0466.040.458, de enige aandeelhouder van de vennootschap.

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op 24 september 2013:

1. Kennisname van het ontslag en de benoeming van de vaste vertegenwoordiger van de commissaris

De algemene vergadering neemt kennis van het ontslag van de heer Patrick De Schutter en de benoeming van de heer Jurgen Kesselaers als vaste vertegenwoordiger van de commissaris van de vennootschap, Deloitte Bedrijfsrevisoren BCVBA.

2. Toekenning van bijzondere machten

De algemene vergadering beslist, met eenparigheid van stemmen, bijzondere machten toe te kennen aan Meester Erwin Simons, Meester Kristof Slootmans, Meester Davy Smet, of ieder ander advocaat van het advocatenkantoor "DLA Piper UK LLP", met kantoren te Louizalaan 106, 1050 Brussel en Gateway House, Brusselstraat 59, 2018 Antwerpen, elk alleen handelend en met de bevoegdheid tot indeplaatsstelling, om over te gaan tot (I) de publicatie van de genomen beslissingen in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, onder meer door het ondertekenen en indienen, als gevolmachtigde, van de publicatieformulieren I en fi, (ii) voor zover als nodig, de aanpassing van de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en de BTW-administratie, en (iii) het stellen van alle nodige of nuttige handelingen in dit verband.

Voor eensluidend verklaard uittreksel

Kristof Slootmans

Gevolmachtigde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

25/10/2013
ÿþMcd word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : py,5 ygl, 332

Benaming

(voluit) : JDA Technologies

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 1831 Diegeen, Pegasuslaan 5

(volledig adres)

Onderwerp akte : Met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting, overneming door de naamloze vennootschap "RedPrairie (Belgium) N.V./S.A.", ontbinding zonder vereffening, volmachten.

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt op 30 september 2013 door David INDEKEU, notaris te Brussel, volgende melding van registratie dragende : "Geregistreerd vier bladen, geen renvooi, op het 3e Registratiekantoor van Brussel, op twee oktober 2013, boek'93, blad 50, vak 7. Ontvangen vijftig euro. Voor de Ontvanger (getekend) S. GERONNEZ-LECOMTE", wat volgt :

FUSIE EN ONTBINDING ZONDER VEREFFENING:

Na kennis te hebben genomen van het fusievoorstel, beslist de vergadering de fusie van de vennootschap, in de zin van de artikelen 676, 1° en 719 van het Wetboek van vennootsdhappen, bij wijze van met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting, waarbij de naamloze vennootschap "JDA Technologies" wordt overgenomen door de eigenares van al haar aandelen, de vennootschap "RedPrairie (Belgium) N,VJS.A," (Ondernemingsnummer: 0466.040.458 (RPR Brussel)) met overdracht van haar gehele vermogen omvattend gans haar actieve en passieve toestand, niets uitgezonderd noch voorbehouden. De voorgenomen fusie zal geen retroactiviteit hebben voor fiscale en boekhoudkundige.doeleinden.

Ten gevolge van de fusie, beslist de vergadering:

a. tot de ontbinding zonder veréffening van de vennootschap,

b, dat de goedkeuring van de eerste jaarrekening na de fusie door de gewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap "RedPrairie (Belgium) N.V.IS.A," zal gelden als kwijting voor de bestuurders en commissaris van de naamloze vennootschap "JDA Technologies" voor de uitoefening van hun mandaat tussen 1 januari 2013 en de dag van de fusie.

BEWARING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE BOEKEN EN DOCUMENTEN VAN DE VENNOOTSCHAP:

De vergadering beslist dat de maatschappelijke boeken en de documenten van de vennootschap op de zetel van de naamloze vennoot-schap "RedPrairie (Belgium) N.V./S.A." te 1930 Zaventern, Ocean House, Belgicastraat, 17, zullen bewaard worden gedurende de door de wet bepaalde termijnen.

VOLMACHT:

De vergadering beslist aan de heer David Richelle do CorpoConsult BVBA, met maatschappelijke zetel te Fernand Bernierstraat 15, 1060 Brussel,alle machten te verlenen, met bevoegdheid deze machten te delegeren, teneinde de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en bij de B.T.W. te schrappen.

Tegelijk hiermee neergelegd een uitgifte van het proces-verbaal van 30 september 2013, volmachten, VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL,

David INDEKEU, notaris

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MONfTEU

18 -10-

LGISCH S7

; BELGE 1 0 OKT 2013

2013 BRUSSEL

AATSBLAD Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

28/08/2013
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr : 0457.497.332

Benaming

(voluit) : JDA TECHNOLOGIES

(verkort) :

ó ,ÍiUSS

19 AUG O1

-

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2013 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : PEGASUSLAAN 5, 1831 DIEGEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIEVOORSTEL

FUSIEVOORSTEL OPGEMAAKT OVEREENKOMSTIG DE ARTIKELEN 676,1° EN 719 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

Overeenkomstig de artikelen 676,1° en 719 van het Wetboek van vennootschappen, hebben de raden van bestuur-van RedPrairie (Belgium) N.V./S.A. en JDA Technologies NV, in gezamenlijk overleg een fusievoorstel opgesteld, waarin wordt voorgesteld dat de vennootschap JDA Technologies NV bij wijze van een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting, door de vennootschap RedPrairie (Belgium) N.V./S.A. wordt overgenomen wat zal resulteren in een overdracht van alle rechten en verplictingen van JDA Technologies NV aan RedPrairie (Belgium)

I. BETROKKEN PARTIJEN EN VOORGENOMEN OPERATIE

1.1.Betrokken partijen

1. De overnemende vennootschap is RedPrairie (Belgium) N.V.JS,A. met maatschappelijke zetel te Ocean House, Belgicastraat 17, 1930 Zaventem en ingeschreven in het rechtspersonenregister van Brussel onder het nummer 0466.040.458.

2. De over te nemen vennootschap is JDA Technologies NV met maatschappelijke zetel te Pegasuslaan 5, 1831 Diegem en ingeschreven in het rechtspersonenregister van Brussel onder het nummer 0457.497.332.

1.2.Voorgenomen operatie



De voorgestelde operatie is een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting van de vennootschap JDA Technologies NV, over te nemen vennootschap, waarvan alle aandelen in handen zijn van de overnemende vennootschap, die al haar rechten en verplichtingen zal overdragen, als een gevolg van haar ontbinding zonder vereffening, volgens de hierna vermelde voorwaarden, door de vennootschap RedPrairie (Belgium) N,V./S,A., overnemende vennootschap, die reeds alle aandelen van JDA Technologies NV in handen heeft evenals alle andere effecten die de houders ervan stemrecht verleent op de algemene vergadering van aandeelhouders.









De bestuurders van de fuserende vennootschappen verbinden zich ertoe alles te doen wat in hun macht ligt om een fusie door overneming te realiseren tussen de betrokken vennootschappen, overeenkomstig de artikelen 676,1' en 719 en volgende van het Wetboek van vennootschappen,

Dit voorstel zal ter goedkeuring worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de betrokken vennootschappen, en zal door iedere betrokken vennootschap, ten minste zes weken voor die vergadering worden neergelegd op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen.













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

ll. RECHTSVORM -- NAAM - DOEL ZETEL VAN DE FUSERENDE VENNOOTSCHAPPEN 2.t _ JDA Technologies NV over te nemen vennootschap

De vennootschap werd opgericht onder de naam "12 Technologies N.V./S.A." blijkens akte verleden voor Notaris Denis Deckers te Brussel, op 11 maart 1996, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 6 april 1996, onder het nummer 960406 - 232.

De statuten werden voor het laatst gewijzigd blijkens akte verleden voor Notaris Daisy Dekegel, Notaris te Brussel, op 15 juni 2010, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 6 juli 2010, onder het nummer 10098464.

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te Pegasuslaan 5,1831 Diegem (België).

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap aangenomen. Zij draagt de naam "JDA Technologies NV".

De vennootschap heeft volgend doel:

"De vennootschap heeft tot doel de ontwikkeling, de vervaardiging, de marketing, het promoten en de verdeling van computer software en van aanverwante toepassingen in België en in het buitenland. Zij mag ook licenties geven en ondersteuning, consultancy en onderhoudsdiensten verlenen in verband hiermee en alle andere activiteiten uitoefenen die hieraan bijkomstig zijn.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, aile commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtreeks in verband staan met haar doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechteh en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende of onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met haar doel.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van doel te bevorderen. Deze lijst is exemplatief en niet beperkend."

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 62.000 EUR en wordt vertegenwoordigd door 1.000 aandelen zonder vermelding van nominale waarde. De aandelen zijn op naam en genummerd van 1 tot en met 1.000.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister van Brussel onder het nummer 0457.497.332.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

De gewone algemene vergadering van aandeelhouders wordt gehouden op de 15de juni van ieder jaar om 10 uur.

De raad van bestuur van de vennootschap is samengesteld als volgt:

-Mevrouw Hebe Doneski, -De heer Daniel Maynard, -De heer Michael Bumett, -De heer Martin Oliver.

2.2.RedPrairie (Belgium) N.V./S.A. - ovememende vennootschap

De vennootschap werd opgericht onder de naam "Logistic Technology Group Europe" blijkens akte verleden voor Notaris Paul Maselis, Notaris te Schaarbeek (Brussel), op 10 mei 1999, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 20 mei 1999, onder het nummer 990520  37.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

De statuten werden voor het laatst gewijzigd blijkens akte verleden voor Notaris Paul Maselis, Notaris te Schaarbeek (Brussel), op 25 juni 2004, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 28 juli 2004, onder het nummer 04113113.

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te Ocean House, Belgicastraat 17, 1930 Zaventem (België).

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap aangenomen. Zij draagt de naam "RedPrairie (Belgium) N.V./S.A".

De vennootschap heeft volgend doel:

"De vennootschap heeft tot doel:

1.13e studie, het advies, de analyse, het programmeren en het onderhoud van computer- en automatiseringstoepassingen en het verhandelen, produceren en onderhouden van de bijbehorende apparatuur en benogdig(d)heden; het organiseren van- en deelnemen aan seminaries, cursussen, beurzen, tentoonstellingen met betrekking tot informatica en automatisering; het verhuren van machines, personeel, kantoorruimten; het inrichten van kantoren, boekhoudbureau, vertaalbureau, bureau voor nijverheidsstudiën, autonome instelling voor wettenschappelijk onderzoek en het verlenen van elk vorm van dienst aan bedrijven en de industrie.

2.1-let verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, renoveren, verkavelen, huren en verhuren, doen verbouwen, de promotie van onroerende goederen, evenals alle welkdanige onroerende transacties in de brede zin, met inbegrip van de onroerende leasing;

De vennootschap mag tevens als algemene onderneming de bedrijvigheden coôrdineren die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van bouwvoltoolingswerken door onderaannemers.

3.Het beheer van allerhande patrimonia.

4.Deelname, onder welke vorm dan ook, aan oprichting, uitbreiding, omvorming en kartels van ondernemingen en vennootschappen allerhande, alsmede het verwerven in allerhande ondernemingen van aandelen of rechten in de meest ruime zin, ondermeer, bij wijze van inbreng, onderschrijving, aankoop of op welke wijze ook.

5,Het uitvoeren van expertiseopdrachten, gerechtelijke of minnelijke, en het uitvoeren van arbitrageopdrachten.

6.1-let verstrekken van raad en advies in de ruimste zin der maatschappelijke en economische behoeften.

7.1-let aanvaarden en uitoefenen van mandaten van bestuurder, gedelegeerd bestuurd, of vereffenaar van vennootschappen. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger, Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties zowel in binnen- als in buitenland. Zij mag zich borg stellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derde personen aangegaan.

Zij mag daarenboven alle handelingen van commerciële, industriële en financiële, roerende en onroerende aard verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel, of van aard zijn haar ak(c)tiviteiten, toeleveringsbedrijven en afzetgebieden te ontwikkelen en uit te breiden."

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 5.161.980 EUR en wordt vertegenwoordigd door 8.325 aandelen zonder vermelding van nominale waarde. De aandelen zijn op naam en genummerd van 1 tot en met 8.325.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister van Brussel onder het nummer 0466.040.458.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar,

De gewone algemene vergadering van aandeelhouders wordt gehouden op tweede maandag van de maand mei van ieder jaar om 11 uur.

De raad van bestuur van de vennootschap is samengesteld als volgt:

-Mevrouw Hebe Doneski,

-De heer Daniel Maynard,

-De heer Michael Burnett,

-De heer Martin Oliver.

111. TOELICHTING EN VERANTWOORDING VAN DE OPPORTUNITEIT VAN DE FUSIE VANUIT JURIDISCH EN ECONOMISCH OOGPUNT

De voorgenomen fusie wordt voornamelijk voor de volgende reden uitgevoerd:

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

" x Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

JDA Software Group, Inc. en de met haar verbonden entiteiten (samen genoemd de "JDA Software Group") en RedPrairie Holding, Inc. en de met haar verbonden entiteiten (samen genoemd de "RedPrairie Group") hebben besloten tot een reorganisatie van hun groepsstructuur met als hoofddoel de vereenvoudiging van de RedPrairie groepsstructuur die het resultaat was van de overname in december 2012 van de JDA Software Group door de RedPrairie Group. Daarom, en met het oog op het elimineren van dubbele vennootschapskosten en het tegengaan van elke mogelijke verwarring voor de consument op de Belgische markt wat betreft de goederen en diensten geleverd door de RedPrairie Group, hebben beide groepen gezamenlijk besloten de aanwezigheid van de RedPrairie Group in België te vereenvoudigen door middel van een fusie van JDA Technologies NV met en in RedPrairie (Belgium) N.V./S.A.

IV.FISCAl_E EN BOEKHOUDKUNDIGE RETROACTIVITEIT v,.,. , " -

De voorgenomen fusie zal geen retroactiviteit hebben voor fiscale en boekhoudkundige doeleinden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

V.BIJZONDERE RECHTEN

JDA Technologies NV heeft geen bijzondere rechten toegekend aan haar aandeelhouders en heeft ook geen andere effecten met bijzondere rechten uitgegeven,

Bijgevolg dient RedPrairie (Belgium) N.V./S.A. geen bijzondere rechten toe te kennen.

V1.BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND AAN BESTUURDERS

Er werden geen bijzondere voordelen toegekend aan de bestuurders van de fuserende vennootschappen, RedPrairie (Belgium) N.V./S.A, en JDA Technologies NV.

VII.STATUTENW IJZIGINGEN

Naar aanleiding van de fusie, zullen de statuten van RedPrairie (Belgium) N.V./S.A. gewijzigd worden omwille van de wijziging van de naam.

Overeenkomstig artikel 724 van het Wetboek van vennootschappen worden de nodige wijzigingen van de statuten van RedPrairie (Belgium) N.VJS.A. vastgesteld onmiddellijk na het besluit tot fusie.

VIII.FISCAAL REGIME VAN DE FUSIE

De voorgenomen fusie tussen de over te nemen vennootschap, JDA Technologies NV, en de overnemende vennootschap, RedPrairie (Belgium) N.V./S.A. zal overeenkomstig de volgende artikelen worden uitgevoerd:

-Artikelen 11 en 18, paragraaf 3, van het BTW-Wetboek;

-Artikel 117, paragrafen 1 en 120, 3de lid van het Wetboek der Registratierechten;

-Artikelen 211 en volgende van het Wetboek van de inkomstenbelastingen 1992.

IX. VOLMACHT

Dit fusievoorstel zal voor elk van de betrokken vennootschappen worden neergelegd op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. De fuserende vennootschappen verlenen daartoe vakmacht aan David Richelle do CorpoConsult BVBA, met maatschappelijke zetel te Rue Fernand Bernier 15, 1060 Brussel (België), teneinde de formaliteiten te vervullen voor de neerlegging van het fusievoorstel op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel hierin begrepen het ondertekenen van alle publicatieformulieren.

Voor eensluidend verklaarde kopie

David Richelle

do CorpoConsult BVBA

Lasthebber

Gelijktijdige neerlegging: fusievoorstel

02/08/2013
ÿþ Mod Word

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- IllttlIIIM10111t1111

behouden

aan hét

Belgisch

Staatsblad

2 4 JUL. 2013

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0457.497.332

Benaming

(voluit) : JDA Technologies

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Pegasuslaan 5, 1831 Diegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders

Uittreksel uit de eenparige schriftelijke besluitvorming van de aandeelhouders van 14 juni 2013.

1. De aandeelhouders nemen kennis van en besluiten, met eenparigheid van stemmen, het ontslag van (i) de heer John Brewer, wonende te 10839 E. Gold Dust Ave., Scottsdale, AZ 85259, Verenigde Staten van Amerika en (ii) de heer Lindsay La Verne Hoopes, wonende te 1643 E. Montoya Lane, Phoenix, AZ 85024, Verenigde Staten van Amerika, met ingang van 15 februari 2013, als bestuurders van de vennootschap te aanvaarden.

2. De aandeelhouders besluiten, met eenparigheid van stemmen, (i) mevrouw Hebe Doneski, wonende te 6922 South Butte Avenue, Tempe, Arizona 85283, USA, (ii) de heer Daniel Maynard, wonende te 12995 East Cibola Road, Scottsdale, Arizona 85259, USA, en (iii) de heer Michael Burnett, wonende te 18215 North 53rd Street, Scottsdale, Arizona 85254, USA, met ingang van 15 februari 2013, ais bestuurders van de vennootschap te benoemen.

Hun mandaat wordt ten kosteloze titel uitgeoefend.

Zij worden benoemd voor een periode van zes jaar.

Derhalve is de raad van bestuur met ingang van 15 februari 2013 als volgt samengesteld:

- de heer Martin Oliver;

- mevrouw Hebe Donski;

- de heer Daniel Maynard; en

- de heer Michael Burnett.

Overeenkomstig artikel 21 van de statuten wordt de vennootschap ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, door elke bestuurder van de vennootschap afzonderlijk optredend.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur,

De vennootschap is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

(...)

7. De aandeelhouders besluiten, met eenparigheid van stemmen, om bijzondere machten toe te kennen aan meester Erwin Simons, meester Kristof Slootmans, meester Davy Smet ol ieder ander advocaat van het advocatenkantoor DLA Piper UK LLP, met kantoren te Louizalaan 106, 1050 Brussel en Gateway House, Brusselstraat 59, 2018 Antwerpen, elk individueel handelend en met de bevoegdheid tot indeplaatsstelling, om over te gaan tot (i) de publicatie van de genomen beslissingen in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, onder meer door het ondertekenen en indienen, ais gevolmachtigde, van de publicatieformulieren I en ll, (ii) voor zover ais nodig, de aanpassing van de inschrijving van de Vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en de BTW-administratie, en (iii) het stellen van aile nodige formaliteiten in dit verband.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad





Voor eensluidend verklaard uittreksel

Davy Smet

' Gevolmachtigde



s

a



BylagenIT hët Edgisch StaatsbIada Ib$%eai3 - Annexes du Moniteur belge





..





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.06.2013, NGL 24.07.2013 13349-0304-036
03/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 27.07.2012 12365-0245-033
27/04/2012
ÿþ " naad wal 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111111111111111111111

*12080924*

tepiuSek,

1 toR 2012

Op de laatste blz. van Luik i3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0457.497.332

Benaming

(voluit) : JDA Technologies

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Lozenberg 23, 1932 Sin-Stevens-Woluwe

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming van de commissaris

Uittreksel uit de éénparige schriftelijke besluitvorming van de aandeelhouders dd. 15 juni 2011

(...)

6. (...) De vergadering herbenoemt tot commissaris voor een periode van 3 jaar, eindigend op de gewone algemene vergadering te houden in het jaar 2014, Deloitte Bedrijfsrevisoren BCVBA (80025), Berkenlaan 8b, 1831 Diegem, met als vaste vertegenwoordiger de heer Patrick De Schutter (A01419), Berkenlaan 8b, 1831 Diegem. (...)

7. De aandeelhouders beslissen vervolgens, met éénparigheid van stemmen, om bijzondere machten toe te kennen aan Meester Erwin Simons, Meester Kristof Slootmans en elke andere 'advocaat van het advocatenkantoor "DLA Piper UK LLP", met kantoren te Louizalaan 106, 1050 Brussel en Uitbreidingstraat 2, 2600 Antwerpen, elk alleen handelend en met de bevoegdheid tot indeplaatststelling, om (i) over te gaan tot de publicatie van de genomen beslissingen in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, onder meer door het ondertekenen en indienen, als gevolmachtigde, van de publicatieformulieren I en II en (ii) alle handelingen die nodig of nuttig zijn in dit verband te stellen.

(" " " )

Voor eensluidend verklaard uittreksel

Kristof Slootmans

Gevolmachtigde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

24/10/2011 : BL602361
28/07/2011 : BL602361
11/08/2010 : BL602361
06/07/2010 : BL602361
17/02/2010 : BL602361
08/07/2009 : BL602361
29/06/2009 : BL602361
09/07/2008 : BL602361
07/07/2008 : BL602361
25/02/2008 : BL602361
08/01/2008 : BL602361
20/09/2007 : BL602361
31/07/2007 : BL602361
11/07/2007 : BL602361
13/10/2006 : BL602361
13/07/2006 : BL602361
16/03/2006 : BL602361
16/03/2006 : BL602361
11/08/2005 : BL602361
20/07/2005 : BL602361
22/04/2005 : BL602361
06/12/2004 : BL602361
25/10/2004 : BL602361
22/10/2004 : BL602361
15/03/2004 : BL602361
09/12/2002 : BL602361
09/12/2002 : BL602361
23/08/2002 : BL602361
23/08/2002 : BL602361
10/08/2002 : BL602361
17/08/2001 : BL602361
09/08/2001 : BL602361
30/05/2000 : BL602361
23/02/1999 : BL602361
22/05/1996 : BL602361
06/04/1996 : BL602361

Coordonnées
JDA TECHNOLOGIES

Adresse
PEGASUSLAAN 5 1831 DIEGEM

Code postal : 1831
Localité : Diegem
Commune : MACHELEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande