JEANNINE SINNAEVE INFORMATION TECHNOLOGY SERVICES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JEANNINE SINNAEVE INFORMATION TECHNOLOGY SERVICES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 894.865.085

Publication

31/07/2014
ÿþ Mod Md 11.1

mire Be In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



VelnI111 neemelegeltontvangen op

22 JULI 2014

ter gliftie ver9SeNecler1andstalige



- iielitbenk-van-koophandel-Brussel

Oncfernemingsnr : 0894.865.085

Benaming

(voluit) : JEANNINE S1NNAEVE INFORMATION TECHNOLOGY

SERVICES

(verkort) : J.S.I.T.S.C.

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel 1981 Hofstade, Wielendreef 9

(volledig adres)

Onderwerp akte ONTBINDING -VEREFFENING

Er blijkt uit akte verleden voor notaris Gauthier Clerens te Mechelen op 9 juli 2014 dat de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JEANNINE SINNAEVE INFORMATION TECHNOLOGY SERVICES", afgekort: US.I.T.S.C.", met maatschappelijke zetel te 1981 Hofstade, Wielendreef 9, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel 0894.865.085, opgericht blijkens akte verleden voor notaris Johan Van den Nieuwenhuizen te Bornent op elf januari tweeduizend en acht, verschenen in de billagen tot het Belgisch Staatsblad van tweeentwintig januari daarna, onder nummer 08012416, waarvan de statuten nog niet notarieel werden gewijzigd met eenparigheid volgende beslissingen genomen hebben:

EERSTE BESLISSING

A.Verslagen, staat van activa en passive en conclusies van de externe accountant:

Met algemene stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het verslag door de zaakvoerder dat het voorstel tot vroegtuidige ontbinding van de vennootschap toelicht en van het verslag opgemaakt door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Marc LUYTEN Bedrijfsrevisor, met zetel te 2280 Grobbendonk, Parklaan 12 welke vertegenwoordigd wordt door de heer Marc Luyten, bedrijfsrevisor, aangewezen door de zaakvoerders, over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat afgesloten per eenendertig mei tweeduizend veertien, hetzij minder dan drie maanden tevoren; de werkende notaris bevestigt het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten, waartoe de vennootschap gehouden is, dit alles overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

De vennoten verklaren kennis te hebben genomen van deze verslagen welke op het bureau worden neergelegd. De verslagen blijven aangehecht, samen elkaar aanvullend en aldus een gehele bijlage vormend. De besluiten met voorbehoud van het verslag van voornoemde bedrijfsrevisor luiden als volgt:

"Ondergetekende Marc LUYTEN Bedrijfsrevisor BVBA kantoor houdende te 2280 Grobbendonk, Parklaan 12, heeft met het oog op de vereffening van de BVBA JEANNINE SINNAEVE INFORMATION TECHNOLOGY SERVICES ( J.S.LT,S.C.) , conform de bepalingen van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, de activa- en passivabestanddelen afgesloten per 31/05/2014 onderzocht.

De controle gebeurde in overeenstemming met de normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren geldend voor een beperkt nazicht.

Gezien de beperktheid van de administratieve organisatie konden we niet steunen op de interne controle en hebben we onze werkzaamheden toegespitst op een substantiële controle.,

Wij maken voorbehoud voor de eventuele belastingschulden welke zouden kunnen voortvloeien uit de fiscale controles met betrekking tot de nog niet gecontroleerde boekjaren.

Wij herinneren eraan dat in het kader van de vereffening de belasting op de liquidatieboni dient ingehouden te worden .

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

ln het raam van de voorgenomen verrichting met uitzondering van het hiervoor beschreven voorbehoud, kan gesteld worden dat de staat van activa en passive afgesloten per 31/05/2014 volledig, getrouw en juist de toestand van de vennootschap weergeeft op die datum conform de bepalingen van het KB. tot uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen van 30/1/2001.

Grobbendonk, 17 juni 2014

Marc LUYTEN Bedrijfsrevisor BVBA

Vertegenwoordigd door

Marc Luyten

Bedrijfsrevisor"

De zaakvoerder, mevrouw Sinnaeve, voornoemd, verklaart en attesteert dat de vennootschap op dit moment geen passief heeft.

B. Ontbinding

De vergadering beslist dat de vennootschap ontbonden wordt en derhalve met ingang van heden in

vereffening is gesteld.

In alle stukken die van de vennootschap uitgaan zal worden vernield, dat zij in vereffening is.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering stelt vast dat ingevolge de beslissing tot invereffeningstelling van de vennootschap, het mandaat van zaakvoerder eindigt.

Na beraadslaging en op basis van een staat van activa en passiva afsloten op eenendertig mei tweeduizend veertien, geeft de vergadering volledige kwijting, zonder voorbehoud noch beperking, aan de zaakvoerder, mevrouw Sinnaeve, voornoemd, voor de uitoefening van haar mandaat tot op heden.

De algemene vergadering beslist, gezien de vennootschap geen passief meer heeft, geen vereffenaar te benoemen en onmiddellijk over te gaan tot de sluiting van de vereffening van de vennootschap.

DERDE BESLISSING

Er wordt verzaakt aan de termijn en de formaliteiten voorzien door het Wetboek van Vennootschappen inzake de ontbinding en de vereffening en de vennoten bevestigen voldoende kennis te hebben van aile rekeningen, stukken en documenten in verband met de vereffening.

De vennoten verklaren, mits de vereffening geen moeilijkheden vooropstelt, en niet deficitair is, te beslissen geen verslag op te stellen en onmiddellijk te willen overgaan tot de sluiting van de vennootschap, en verklaren een einde te willen stellen aan de vennootschap ais rechtspersoonlijkheid.

De vergadering aanvaardt deze besluiten, keurt bijgevolg de rekeningen goed, verleent aan mevrouw Sinnaeve voornoemd, in haar voormalige hoedanigheid van zaakvoerder décharge voor haar beheer en stelt de definitieve sluiting van de vereffening vast

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende vijf jaar tenminste bewaard worden ten huize van mevrouw Sinnaeve, voornoemd.

VIERDE BESLISSING

De vergadering verleent bijzondere volmacht, met recht van In de plaatsstelling, aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VAN DEN BERGHEN & CO ACCOUNTANTS met zetel te Frederik de Merodestraat 98, 2800 Mechelen, om in naam en voor rekening van de vennootschap, alle formaliteiten te verrichten aangaande de inschrijving, latere wijzigingen en de doorhaling bij de Kruispuntenbank van Ondernemingen, bij de BTW administratie, en, aile andere officiële instanties, alsmede aile andere formaliteiten te vervullen in verband met fiscale en sociale wetgeving.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Gauthier Clerens te Mechelen

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie akte, formulier I luik a en formulier II

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

" 4 Voorbehouden

\t- aan het Belgisch

Staatsblail

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.05.2013, NGL 22.05.2013 13125-0574-011
18/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 21.05.2012, NGL 13.06.2012 12170-0331-011
21/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 17.05.2010, NGL 16.06.2010 10183-0443-012
19/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 18.05.2009, NGL 16.06.2009 09238-0201-012

Coordonnées
JEANNINE SINNAEVE INFORMATION TECHNOLOGY SER…

Adresse
WIELENDREEF 9 1981 HOFSTADE(BT)

Code postal : 1981
Localité : Hofstade
Commune : ZEMST
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande