JEMA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JEMA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 428.176.212

Publication

28/05/2014
ÿþ Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11 1.1118t161-11

,4" 1i.,,,gd ter griffie der

mank van Koopitwride. L.?.uven, de 1 9 mtl Z014 DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr : 0428.176.212

Benaming

(voluit) : JEMA

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 3001 Heverlee, Tweekleinewegenstraat 99

(volledig adres)

Onderwerp akte: KAPITAAL IN EURO - AFSCHAFFING NOMINALE WAARDE - BENOEMING STATUTAIRE ZAAKVOERDER - AANNAME NIEUWE STATUTEN -

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor geassocieerd notaris Alexis BRUSSELMANS, te Leuven op 22 april 2014, geregistreerd te Leuven 2e kantoor der Registratie op 2810412014, boek 1384 bled 94 vak 18, dat is samengekomen de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid JEMA, met maatschappelijke zetel te 3001 Heverlee, Tweekleinewegenstraat 99, ingeschreven in het RPR Leuven onder nummer 0428.176.212, en met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen werden genomen:

EERSTE BESLISSING -De vergadering beslist om het in Belgische frank uitgedrukte kapitaal van de vennootschap om te zetten in euro, tegen een omrekeningskoers waarbij één euro (1,00- EUR) gelijk is aan veertig komma drieduizend driehonderd negenennegentig Belgische frank (40,3399 BEF), zodat het kapitaal van de vennootschap na deze omzetting vierentwintigduizend zevenhonderdnegenentachtig euro vijfendertig cent (¬ 24.789,35) bedraagt.

TWEEDE BESLISSING - De algemene vergadering beslist tot afschaffing van de nominale waarde van de aandelen waardoor bijgevolg het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigd wordt door 1000 aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/duizendste (1/1000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

DERDE BESLISSING - De algemene vergadering beslist tot de aanstelling van mevrouw BRUYNINCKX Magda, als statutaire zaakvoerder, voor de duur van de vennootschap. Haar mandaat is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissingen van de algemene vergadering. Ingeval van overlijden zal de Heer Geevels, opvolgend statutair zaakvoerder worden.

VIERDE BESLISSING - De algemene vergadering beslist dat indien de rechten op een aandeel gesplitst werden in blote eigendom en vruchtgebruik de stemrechten worden uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behalve:

a) voor de hieronder vermelde sleutelbeslissingen,

b) het besluit tot ontbinding van de vennootschap.

Over deze agendapunten wordt het stemrecht uitgeoefend door de blote eigenaars.

VIJFDE BESLISSING - De algemene vergadering beslist dat voor de hierna gemelde sleutelbeslissingen

slechts door de zaakvoerders kunnen genomen worden dan na voorafgaande goedkeuring door de algemene

vergadering:

* het verwerven of toekennen van zakelijke rechten op onroerende goederen, waaronder doch niet beperkt

de aankoop/verkoop van onroerende goederen van de vennootschap,

* het verlenen van hypothecair mandaat, borgstelling, bezwaren met hypotheek of pand van haar goederen,

haar handelsfonds en/ of aandelen in portefeuille, alsmede in het algemeen het verlenen van persoonlijke of

zakelijke zekerheden.

ZESDE BESLISSING: aanname nieuwe statuten

Ten gevolge van de genomen beslissingen, besluit de vergadering om de huidige statuten af te schaffen en

volledig te vervangen en dit, zonder wijziging van doel, boekjaar en datum van de algemene vergadering maar

rekening houdende met de hierboven genomen beslissingen.

De vergadering beslist de statuten af te schaffen en volledig te vervangen door volgende tekst: BIJ

UITTREKSEL:

1.0e vennootschap neemt de vorm aan van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

2. De maatschappelijke zetel is gevestigd te3001 Heverlee, Tweekleinewegenstraat 993.

3.De vennootschap heeft tot doel:

Op de laatste blz. van Luik B vernielden: Beo: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

De groot- en kleinhandel in en de verdeelcentra van alle hoegenaamde soorten voedings-, gebruiks- en verbruikswaren, huishoudartikelen, elektrische en andere huishoudapparaten en werktuigen, aile textiel- en confectiewaren, lederwaren en  producten, speelgoed en sportartikelen en in het algemeen alle soorten waren, producten en artikelen van doorlopend gebruik en verbruik in de meest uitgebreide zin.

De vennootschap kan al deze verrichtingen uitvoeren en uitoefenen, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden. Zij mag alle roerende en onroerende, industriële, commerciële, financiële, handels-, nijverheidsverrichtingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking van dit doel kunnen bevorderen.

Zij zal zich mogen interesseren door middel van inbreng, fusie, deelname of op andere wijze, in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen die een gelijkaardig of verwant doe! nastreven. De vennootschap mag in alle plaatsen van binnen- en buitenland exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, verkoopburelen, bijhuizen, opslag- en bewaarplaatsen, agentschappen of hoe ook genaamd oprichten. Deze opsomming is verklarend en geenszins beperkend.

De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van of die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel staan.

De vennootschap mag op om het even welke wijze betrokken zijn in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die hetzelfde, een gelijkaardig of een verwant doel hebben of waarvan het doel in enig verband met het hare staat.

4. Het geplaatste kapitaal is vastgesteld op vierentwintigduizend zevenhonderdnegenentachtig euro vijfendertig cent (¬ 24.789,35) en is vertegenwoordigd door 1000 aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde en die ieder 1/1000ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

5. Tot statutaire zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd: mevrouw BRUYNINCKX Magda Celina Marie-Josée, wonende te 3001 Heverlee, Tweekleinewegenstraat 99. Ingeval van overlijden zal de Heer Geevels, statutair opvolgend zaakvoerder worden.

6.De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan één werd benoemd) is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verweizenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzonde-iring van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De hierna vermelde sleutelbeslissingen kunnen slechts door de zaakvoerders genomen worden na voorafgaande goedkeuring door de algemene vergadering:

* het verwerven of toekennen van zakelijke rechten op onroerende goederen, waaronder doch niet beperkt de aankoop/verkoop van onroerende goederen van de vennootschap,

* het verlenen van hypothecair mandaat, borgstelling, bezwaren met hypotheek of pand van haar goederen, haar handelsfonds en/ of aandelen in portefeuille, alsmede ln het algemeen het verlenen van persoonlijke of zakelijke zekerheden.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of tegen derden niet worden tegengeworpen.

7. De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan één werd benoemd) vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan één werd benoemd) kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd, tenzij algemene volmacht verleend door de algemene vergadering met een meerderheid van drie/vierden van de stemmen. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders ln geval van overdreven volmachten.

8.De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt gehouden op de tweede maandag van de maand mei.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is wordt deze jaarvergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

9. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op dertig december van ieder jaar.

10.Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt ais dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat deze winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

11. ln geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerders, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

4 .

11 I





Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

,--"



ACHTSTE BESLISSING - De vergadering verleent de zaakvoerder alle bevoegdheden om de voorgaande besluiten uit te voeren, en de notaris tot coördinatie van de statuten.





VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Alexis BRUSSELMANS

notaris



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2014 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie akte, gecoördineerde statuten, cheque BNP Paribas Fortis nr. 42.2866







Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/09/2013 : LE066587
24/07/2012 : LE066587
07/09/2011 : LE066587
08/07/2010 : LE066587
29/07/2009 : LE066587
14/10/2008 : LE066587
03/12/2007 : LE066587
03/12/2007 : LE066587
05/11/2007 : LE066587
26/05/2005 : LE066587
22/12/2004 : LE066587
06/08/2003 : LE066587
20/02/2003 : LE066587
18/11/2002 : LE066587
26/09/2001 : LE066587
28/12/2000 : LE066587
16/12/2000 : LE066587
31/01/1996 : LE66587
31/12/1993 : LE66587
31/12/1993 : LE66587
01/01/1988 : LE66587
20/06/2016 : LE066587

Coordonnées
JEMA

Adresse
TWEEKLEINEWEGENSTRAAT 99 3001 HEVERLEE

Code postal : 3001
Localité : Heverlee
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande