JENS 4U

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JENS 4U
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 540.639.792

Publication

18/10/2013
ÿþ Mod Word 11.1

Le = In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

IGI i 111,13liti.;t1J11











Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, 9 UKT. 2013

DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr : 06.1/42. 639. X92

Benaming

(voluit) : JENS 4U

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Landen (3400 Rumsdorp), Rumsdorpstraat 123

(volledig adres)

Onderwerp akte OPRICHTING - BENOEMING NIET STATUTAIRE ZAAKVOERDER

Uit een akte verleden voor Notaris Georges BRANDHOF te Landen op 04 oktober 2013, blijkt dat een

b.v.b.a, werd opgericht door de heer MARCHOUL Stephan Joseph Louis, informaticus, geboren te Tienen op

15 oktober 1969 (NN.691015-081.18) en zijn echtgenote, mevrouw MOMBAERTS Nadine, laborante, geboren

te Sint-Truiden op 05 april 1972 (NN.720405-092.37), gedomicilieerd te Landen (3400 Rumsdorp),

Rumsdorpstraat 123, met als benaming " JENS 4U ".

ZETEL : De maatschappelijke zetel is gevestigd te Landen (3400 Rumsdorp), Rumsdorpstraat 123.

DOEL : De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor

rekening van derden

1, Fietsenhandel

a, het verkopen van alle types fietsen (incl. elektrische fietsen), al dan niet gemotoriseerde tweewielers,

bromfietsen, scooters, fietsenonderdelen en accessoires in een handelspand en/of van een internet webshop

b. onderhoud en herstellen van alle type fietsen, incl. elektrische fietsen

Deze opsomming is verklarend en niet-beperkend en moet verstaan worden in de uitgebreidste zin.

2. ICT consultancy en ICT management:

a. het ontwikkelen en beheren van informatica toepassingen en gerelateerde infrastructuur

b. het definiëren en uitvoeren van de ICT strategie van een onderneming in overeenstemming met de ondernemingsdoelen

c. het bepalen van het 1CT budget, meten en rapporteren

d. ICT projectbeheer, uitvoering en opvolging

e. functioneel leiding geven aan ICT organisaties, verantwoordelijk voor het opleveren van ICT taken naar de klant toe

f. het maken van ICT offertes op maat van klant voor zowel toepassingen als infrastructuur

g. implementatie, beheer en consultatie voor informatica netwerken en telecom infrastructuur. Softwareontwikkeling in alle toepassingsgebieden. Ontwikkeling, beheer en hosting van websites. Ontwikkeling en beheer van alle intemettoepassingen, e-commerce en andere applicaties, zowel huidige als toekomstige technologieën. Analyse en advies in verband met automatisering van productieprocessen, informaticasystemen en bedrijfsorganisatie. Verkoop en verhuur van licenties en rechten met betrekking tot software en hun toepassingen.

h. computeradviesbureau, Het verlenen van advies over soorten computers (hardware) en hun configuratie en toepassing van bijhorende programmatuur (software) : analyseren van behoeften en problemen van gebruiker en het aanbieden van de beste oplossing. Realisatie van programma's en gebruiksklare systemen.

Het verlenen van advies en bijstand niet betrekking tot toepassing van informatieprogramma's. Softwareontwikkeling in alle toepassingsgebieden. Ontwikkeling, beheer en hosting van websites. Ontwikkeling en beheer van aile internettoepassingen, e-commerce en andere applicaties, zowel huidige als toekomstige: technologieën. Deze opsomming is verklarend en niet-beperkend en moet verstaan worden in de uitgebreidste

zin ,

3. Huishoudhulp

a. strijken

b. poetsen

c. maaltijden bereiden

d. boodschappen doen

e. huisdieren uitlaten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Resto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

f, licht tuinonderhoud

Deze opsomming is verklarend en niet-beperkend en moet verstaan worden in de uitgebreidste zin.

4. Keukenhulp en hulp bij feestjes en evenementen

a, culinaire producten en ingrediënten doseren en mengen

b. gerechten opmaken (presentatie, afwerking)

c. producten wassen en schoonmaken

d. tafels dekken, opdienen, afruimen en afwassen.

Deze opsomming is verklarend en niet-beperkend en moet verstaan worden in de uitgebreidste zin.

5, Het uitbaten van een Bed & Breakfast in de meeste ruime betekenis

6. Het uitbaten van een (automatisch) zonnebankcentrum

7. Het uitbaten van een broodjesbar

8. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerend zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen van zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, gratis ter beschikking stellen aan zaakvoerders en hun gezin, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerend een onroerende goederen te bevorderen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op elke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle wijzen en alle manieren die zij het best geschikt acht.

De vennootschap kan overgaan tot alle handels-, nijverheids-, financiële en onroerende verrichtingen, zowel voor eigen rekening ais voor derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen. Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen om de afzet van haar producten te vergemakkelijken. Deze deelneming kan geschieden door overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

DUUR : Onbeperkt.

KAPITAAL : Bij de oprichting is het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen, elk met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één i honderd zesentachtigste (11186e) van het maatschappelijk kapitaal. Op het maatschappelijk kapitaal werd ingeschreven als volgt

- door de heer MARCHOUL Stephan op drieënnegentig (93) aandelen, volledig volstort

- door mevrouw MOMBAERTS Nadine op drieënnegentig (93) aandelen, volledig volstort.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). '

BESTUUR - CONTROLE : Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering. Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben. De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn. De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding. Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren, Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder, Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris, Wanneer het door de wet vereist is en binnen de wettelijke grenzen, wordt het toezicht op de vennootschap toevertrouwd aan één of meerdere commissarissen, benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Niettegenstaande kan de algemene vergadering ten allen tijde één of meerdere commissarissen benoemen en dit met gewone meerderheid van stemmen.

JAARVERGADERING : Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van vennoten gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de vierde dinsdag van de maand juni om 19 uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

MAATSCHAPPELIJK JAAR : Het boekjaar van de vennootschap vangt aan op één januari (1/01) en eindigt op eenendertig december (31/12). Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffe van een expeditie van deze akte en zal worden afgesloten op 31 december 2014.

BENOEMING Werd benoemd als niet statutair zaakvoerder van de vennootschap, voor onbepaalde duur, de heer MARCHOUL Stephan, die verklaarde zijn benoeming te aanvaarden (enige zaakvoerder).

Er werd besloten geen commissaris te benoemen.

- EENSLUIDEND ONTLEDEND UiTTREKSEL-

25/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 23.06.2015, NGL 21.08.2015 15447-0525-011
01/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 28.06.2016, NGL 29.08.2016 16491-0559-011

Coordonnées
JENS 4U

Adresse
RUMSDORPSTRAAT 123 3400 RUMSDORP

Code postal : 3400
Localité : Rumsdorp
Commune : LANDEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande