JEPMAP

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : JEPMAP
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 458.382.804

Publication

01/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 11.04.2013, NGL 27.06.2013 13224-0519-023
18/03/2013
ÿþMW 2.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSSEL

~~~~~m

Griffie

~~~~~

0ndærnæminQom: 8458382804

Benaming

(voluit) : JEPMAP

Rechtsvorm : NV

Zetel L,uchthavenlaan 25 B, 1800 Vilvoorde, België

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING VAN 01 MAART 2013

ho'

« Imeillemello~

~~l;;.('';;:" " " :" ~~

013

Na be(aadslaging over de agendapunten, heeft de vergadering met eenparigheid van stemmen,

Besloten om de de maatschappelijke zetel van de vennootschap hævorplaatsenvaodeLuchthovanlauh258 te 1800 viivoorde naar Mechelsesteenweg 2771e18OO Vilvoorde nn dit vanaf U1/O3/2U13

Voor eena|uidendulttnahæ|

Peter Soliman

Bestuurder

" P.

~ro

~

.ovuv laatste m~van ~ük~m:nneWen: Recto : Naam eo instrumenterende notaris, hetzijmmm,pvmu~~eo "

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

24/01/2013
ÿþmod 11.1.

Vertegenwoordigd door

de heer Peter Bogaert

li Bedrijfsrevisor"

TWEEDE BESLISSING  Verslag van de raad van bestuur

t,

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Luik~



be

a

Bi

Sta









Griff11 JAN 2013

ie

Ondernemingsnr : 0458.382.804

Benaming (voluit) : JEPMAP

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Luchthavenlaan 25B

1800 Vilvoorde

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA-

;; STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Catherine Giltardin, Geassocieerd Notaris te Brussel op 19

December 2012, dat De buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze

vennootschap "Jepmap", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1800 Vilvoorde, Luchthavenlaan

25 B, hierna "de vennootschap" genoemd, volgende beslissingen genomen heeft

EERSTE BESLISSING  Revisoraal verslag

"De Inbreng in natura voor de kapitaalverhoging van de NV JEPMAP bestaat uit een gedeelte "carrent debt"

il van ¬ 52.000.000 van de schuldvordering per 30 november 2012 door JUPIDA Holding GmbH.

Het ingebrachte deel van de schuldvordering wordt door de inbrenger gewaardeerd aan haar nominale waarde

omgerekend in ¬ aan de koers per 30/11/12, hetzij ¬ 5Z000.000, hetgeen door het bestuursorgaan wordt

aanvaard, zoals blijkt uit het ontwerp van het bijzonder verslag.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat

11. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der

Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap 1: uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

" De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid:

Dal de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch 1, verantwoord is, in de mate dat de Vennootschap erin slaagt haar rentabiliteit, liquiditeiten solvabiliteit te

verbeteren en bijgevolg haar continuiteit te garanderen

i"

1 De NV JEPMAP wordt gekenmerkt door een negatief eigen vermogen van ¬ (42.327.300,00) overeenkomstig

;; de laatst neergelegde jaarrekening voor het boekjaar afgesloten per 31 december 2011. De Vennootschap verkeert bijgevolg in een precaire financiële situatie en wordt aanzien als een vennootschap in moeilijkheden. Gezien de financiële toestand van de Vennootschap, kan gesteld worden dal de nominale waarde van het ingebrachte deel van de schuldvordering in aanzienlijke mate ultstijgt boven de huidige werkelijke economische ;1 waarde.

" Dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt ten minste overeenkomt met hel aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

? De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 384.700 nieuwe kapitaalaandelen van de vennootschap zonder nominale waarde en met een fractiewaarde van ¬ 135,17. De inbrenger aanvaardt het gegeven dat de eigen vermogenswaarde overeenkomstig de niet geauditeerde jaarrekening per 31 december 2011 van de NV 11 JEPMAP negatiefis ten belope van ¬ (3.386, 18) per aandeel.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

1, Oud-Heverlee, 4 december 2012

Peter BOGAERT burg. Bvba

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

'behouden

aan het

t Belgisch

Staatsblad



De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen door de raad van bestuur over het belang voor de vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en kapitaalverhoging, alsook over het verslag van hogergenoemde bedrijfsrevisor.

De aandeelhouders verklaren voorafgaand aan deze vergadering een kopie van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Ze verklaren er geen opmerkingen op te formuleren, Het verslag van de raad van bestuur zal samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

DERDE BESLISSING  Kapitaalverhoging door inbreng In natura

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen door inbreng in natura met een bedrag van tweeënvijftig miljoen euro (52.000.000 EUR), om het te brengen van één miljoen zeshonderd negenentachtig duizend zeshonderd vijfenveertig euro (1,689.645 EUR) op drieënvijftig miljoen zeshonderd negenentachtig duizend zeshonderd vijfenveertig euro (53.689.645 EUR),

Deze kapitaalverhoging wordt verwezenlijkt door een inbreng in natura, door vennootschap naar Zwitsers recht "JUPIDA HOLDING" GmbH, hogergenoemd, van haar vaststaande schuldvordering op de vennootschap ten bedrage van tweeënvijftig miljoen euro (52.000.000 EUR).

Ter vergoeding van hogervermelde inbreng in natura, waarvan alle aanwezige aandeelhouders op de vergadering erkennen volledig op de hoogte te zijn, worden driehonderd vierentachtig duizend zeshonderd zesennegentig (384.696) nieuwe kapitaalaandelen zonder aanduiding van nominale waarde uitgegeven, die van dezelfde aard zijn en dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen.

Op deze nieuwe kapitaalaandelen zal onmiddellijk worden ingeschreven tegen een uitgifteprijs van honderdvijfendertig euro zeventien eurocent (135,17166 EUR) per kapitaalaandeel, welke geboekt zal worden op de rekening "Kapitaal". Deze uitgifteprijs werd louter voor afrondingsdoeleinden in zeer minieme mate hoger vastgesteld dan de fractiewaarde van de bestaande aandelen van de vennootschap.

Ieder van deze nieuwe kapitaalaandelen zal onmiddellijk in kapitaal worden volgestort ten belope van honderd procent (100%).

Deze aandelen zullen in de winsten delen pro rata temporis vanaf de inschrijving, met name op heden. ViERDE BESLISSING  inschrijving op de kapitaalverhoging door inbreng in natura  Volstorting van de nieuwe kapitaalaandelen.

ViJFDE BESLISSING  Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris bij onderhavige akte vast te leggen dat voormelde kapitaalverhoging door inbreng in natura volledig werd onderschreven, dat ieder nieuw aandeel dat ter vergoeding van zowel voormelde kapitaalverhoging door inbreng in natura werd uitgegeven, volledig volgestort is, en dat het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap werd gebracht op drieënvijftig miljoen zeshonderd negenentachtig duizend zeshonderd vijfenveertig euro (53.689.645 EUR), vertegenwoordigd door driehonderd zevenennegentig duizend honderd zesennegentig (397,196) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

ZESDE BESLISSING  Vermindering van het kapitaal

De vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap te verminderen ten belope van tweeënvijftig miljoen euro (52.000.000 EUR), om het te brengen van drieënvijftig miljoen zeshonderd negenentachtig duizend zeshonderd vijfenveertig euro (53.689.645 EUR) op één miljoen zeshonderd negenentachtig duizend zeshonderd vijfenveertig euro (1.689.645 EUR), door aanzuivering van geleden verliezen ten belope van voormeld bedrag van de vermindering.

Deze kapitaalvermindering zal plaatsvinden zonder afschaffing van aandelen, maar door een proportionele vermindering van de fractiewaarde van aile driehonderd zevenennegentig duizend honderd zesennegentig (397.196) aandelen van de vennootschap.

Deze kapitaalvermindering is aan te rekenen op het volstort kapitaal, met uitzondering van enige reserves.. ZEVENDE BESLISSING -- Wijziging van artikel 5 van de statuten

De vergadering beslist artikel 5 van de statuten te wijzigen, teneinde dit artikel in overeenstemming te brengen met hogervermelde beslissing tot verhoging van het maatschappelijk kapitaal in natura en tot vermindering door aanzuivering van overgedragen verliezen.

ACHTSTE BESLISSING  Bijzondere machten

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering beslist tevens om een bijzondere volmacht met bevoegdheid om individueel te handelen en met recht van indeplaatsstelling te geven aan;

- de heer DE VOS Mathieu, woonachtig te 9681 Maarkedal, Zeitje 4; om de vennootschap te vertegenwoordigen ten aanzien van elk ondememingsloket (naar keuze), de Kruispuntbank van Ondernemingen en aile Belgische fiscale en sociale administraties (met inbegrip van de BTW-administratie) met het oog op de vervulling van aile formaliteiten, in de meest ruime zin, die in het kader van de voorgaande beslissingen vereist zouden zijn.

De vergadering verleent eveneens een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

"Bïjlagen~li j ïïét BéTgiscli Stafsblair= 24T01120I3 = Annexes dü Moniteur belge



VOOR GELIJKVORMING UITTREKSEL

Meester-Catherine-Gillardin,-Geassocieerd.Notaris te-Brussel



Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordlgen

Verso : Naam en handtekening

Annexes dü 1VIóniieur belge

VoOr-

.gehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Terzelfdertijd neergelegd:

- 1 afschrift;

- 1 gelijkvorming uittreksel.

- 1 volmacht

- 1 bijzonder verslag van het bestuurogaan

- 1 verslag van de bedrijfsrevisor

- 1 Coördinatie

mod 11.1

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

.~

11/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 05.04.2012, NGL 08.10.2012 12605-0160-026
13/06/2012
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor. 111111 II I IIIINI II IIII

behoud *izioasa~*

aan hE

Befgisl

Staatsti









k ® JUN 2012

Griffie

Ondernemingsnr : 0458382804

Benaming

(voluit) : JEPMAP

Rechtsvorm : NV

Zetel : Luchthavenlaan 25 B, 1800 Vilvoorde, België

Onderwerp akte : Ontslag van een bestuurder en benoeming van een bestuurder

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING VAN 15 MAART' 2012

De bijzondere algemene vergadering bevestigd het ontslag van de heer Vinzenz Ptlanz als bestuurder van de vennootschap met ingang vanaf 1 april 2012 om 9 uur.

De aandeelhouders beslissen unaniem om de vennootschap Jupida, vertegenwoordigd door Peter Soliman, gevestigd te Riedstrasse 7, 6330 Cham (Duitsland), te benoemen als bestuurder van de vennootschap met ingang vanaf 1 april 2012 om 9 uur, voor een periode van 6 jaar. Zijn mandaat zal worden uitgevoerd ten', kosteloze titel.

Bijgevolg is de raad van bestuur als volgt samengesteld:

- de heer Peter Soliman

- Vehootschap Jupida vertegenwoordigd door Peter Soliman

Peter Soliman

Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/07/2011
ÿþ r

rood z.Ü

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

liii 1RRI m11llll Ille I 11 iA

*11114152*

Vc behc aar Bek Staat

2011

Griffie

Ondernemingsnr: 0458382804

Benaming

(voluit) : "FLEET LOGISTICS INTERNATIONAL", afgekort "F.L.L"

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 1800 Vilvoorde, Luchthavenlaan, 25B

" Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE BENAMING - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op vierentwintig juni tweeduizend en elf, door Meester Peter VAN' MELKEBEKE, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgeiaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "FLEET LOGISTICS INTERNATIONAL", in 't kart "F.L.I.", waarvan de zetel gevestigd is te 1800 Vilvoorde, Luchthavenlaan, 258, volgende beslissingen genomen heeft:

1° Wijziging van de maatschappelijke benaming van de vennootschap in "Jepmap". De vergadering erkent: op de hoogte te zijn van artikel 65 van het Wetboek van vennootschappen, en dit artikel te respecteren.

2° wijziging van de eerste alinea van artikel 1 van de statuten en te vervangen door de volgende tekst:

"De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de benaming "Jepmap" "

3° Bijzondere volmacht werd verleend aan de Heer Mathieu Albert De Vos, voornoemd, die te dien einde woonstkeuze doet te 9681 Maarkedal, Zeitje 4, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, met" mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de' Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, de

gecoördineerde tekst van statuten).

" Uitgereikt vôár registratie in toepassing van artikel 173, 1° bis van het Wetboek registratierechten.

Peter VAN MELKEBEKE

Geassocieerd Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/05/2011
ÿþLuik B

mua 2,0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

musai

' 8 Mal 2011

Griffie

+11080783

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

Rechtsvorm

Zetel :

0458382804

"FLEET LOGISTICS INTERNATIONAL", afgekort "F.L.I."

Naamloze vennootschap

1800 Vilvoorde, Luchthavenlaan, 25B

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Onderwerp akte : OVERDRACHT VAN BEDRIJFSTAK ONDER BEZWARENDE TITEL (art. 770 " van het Wetboek van vennootschappen) - (overdragende vennootschap)

Er blijkt uit een akte verleden op dertien mei tweeduizend en elf, voor Meester Denis DECKERS, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11: en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat de naamloze vennootschap "FLEET LOGISTICS INTERNATIONAL", afgekort "F.L.I.", met' maatschappelijke zetel te 1800 Vilvoorde, Luchthavenlaan 25B, met ondernemingsnummer 0458.382.804, ' hierna genoemd "de overdragende vennootschap", is overgegaan tot de overdracht onder bezwarende titel aan ' de verkrijgende vennootschap, hierna genoemd, van de hierna vermelde bedrijfstak.

IDENTITEIT VAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP.

De naamloze vennootschap "FLEET LOGISTICS BELGIUM", afgekort "F.L.B.", met maatschappelijke zetel. te 1800 Vilvoorde, Luchthavenlaan 25B, met ondernemingsnummer 0456.973.433.

RETROAKTEN.

Zowel het bestuursorgaan van de overdragende vennootschap als het bestuursorgaan van de verkrijgende vennootschap hebben bij authentieke akten verleden voor Meester Denis Deckers, geassocieerd notaris te Brussel, op 29 maart 2011, overeenkomstig artikel 770 juncto artikel 760 van het Wetboek van vennootschappen, een voorstel van overdracht opgesteld.

Gezegde voorstellen van overdracht werden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel op 30 maart 2011, overeenkomstig artikel 770 juncto artikel 760 van het Wetboek van vennootschappen.

De neerlegging van het voorstel per "mededeling" werd bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 11 april 2011, onder nummer 11053754 voor de overdragende vennootschap en onder nummer 11053755 voor de verkrijgende vennootschap.

* Het bestuursorgaan van de overdragende vennootschap heeft op 13 mei 2011 met unanimiteit beslist over; te gaan tot de overdracht onder bezwarende titel van de bedrijfstak genaamd "operationele activiteiten" op de; wijze en overeenkomstig de modaliteiten vervat in gezegd voorstel van overdracht en heeft daarbij een: volmacht gegeven aan de Heer Peter Alexander Soliman, wonende te 40479 Dusseldorf (Duitsland), Kaiserswerther Strasse, 51, om onderhavige akte te ondertekenen.

Het bestuursorgaan van de verkrijgende vennootschap heeft op 13 mei 2011 met unanimiteit beslist over;

te gaan tot de verkrijging onder bezwarende titel van de voormelde bedrijfstak van de overdragende vennootschap op de wijze en overeenkomstig de modaliteiten vervat in gezegd voorstel van overdracht en heeft daarbij een volmacht gegeven aan de Heer Mathieu Albert Gerard De Vos, wonende te 9681 Maarkedal, Zeitje,: 4, om onderhavige akte te ondertekenen.

" Bijgevolg werden aile voorafgaande wettelijke formaliteiten voor de realisatie van de overdracht ten bezwarende titel van de voormelde bedrijfstak toebehorende aan de overdragende vennootschap vervuld. Er is geen opschortende voorwaarde voorzien.

BESCHRIJVING VAN DE OVERGEDRAGEN BEDRIJFSTAK.

De overgedragen bedrijfstak genaamd "operationele activiteiten" omvat alle activa en passiva van dezei bedrijfstak zoals die werd omschreven in het authentiek voorstel van overdracht van bedrijfstak van 29 maart 2011.

VOORWAARDEN VAN DE OVERDRACHT

1. De verkrijgende vennootschap bekomt de volle eigendom van de overgedragen bestanddelen vanaf 13 mei 2011.

2. Vanaf 1 maart 2011 worden de verrichtingen met betrekking tot de overgedragen bedrijfstak gesteld door de overdragende vennootschap boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de verkrijgende vennootschap.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)njen)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

' 3. De kosten verbonden aan deze overdracht zuilen gedragen worden door de naamloze vennootschap "FLEET LOGISTICS BELGIUM"..

4. Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen.

5. De verschijnende vennootschappen verklaren dat het geheel van de hierboven beschreven activa en passiva een bedrijfstak betreft in de zin van artikel 680 van het Wetboek van vennootschappen.

WIJZE VAN VERGOEDING

De totale overdrachtsprijs voor de overdracht van de bedrijfstak van de overdragende vennootschap zal blijven openstaan en zal worden omgezet in een leningsovereenkomst volgens de modaliteiten en onder de voorwaarden wel bekend tussen partijen. Zij ontslaan ondergetekende notaris ervan hieromtrent breedvoeriger in te gaan in onderhavige akte.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk niet dit uittreksel werden neergelegd " . een uitgifte van de akte, de notulen van de raad van bestuur gehouden op 13 mei 2011 in hoofde van "Fleet Logistics Belgium ", de notulen van de raad van bestuur " gehouden op 13 mei 2011 in hoofde van "Fleet Logistics International").

Uitgereikt vóór registratie in toepassing van artikel 173, 10 bis van het Wetboek registratierechten.

Denis DECKERS

Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-beht5udeh Baan het Belgisch Staatsblad

23/05/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 07.04.2011, NGL 13.05.2011 11114-0416-025
11/04/2011
ÿþ Mad 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



IV~I~I~IAI~I~N~NN~MIN

" 115;~5."

Vo behc aan Bek Staal

g tie. 2011 -wam,

gP~

Griffie

Ondernemingsnr : 0458382804

Benaming

(voluit) : "FLEET LOGISTICS INTERNATIONAL" afgekort "F.L.L"

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 1800 Vilvoorde, Luchthavenlaan 25B

Onderwerp akte : VOORSTEL VAN OVERDRACHT onder bezwarende titel van een bedrijfstak (art. 770 Wetboek van vennootschappen)

Neerlegging van het voorstel van overdracht van de naamloze vennootschap "FLEET LOGISTICS INTERNATIONAL", afgekort "F.L.I.", met zetel te 1800 Vilvoorde, Luchthavenlaan 25B (overdragende; vennootschap)

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd: een uitgifte van de akte, de notulen van de raad van bestuur:

d.d. 29 maart 2011, het voorstel van overdracht)

Uitgereikt vôôr registratie in toepassing van artikel 173, 1° bis van het Wetboek registratierechten.

Denis Deckers

Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

30/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 08.04.2010, NGL 26.07.2010 10347-0432-025
17/11/2009 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 10.11.2009 09850-0141-024
18/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 10.08.2009 09571-0044-023
13/02/2008 : ME. - JAARREKENING 31.08.2007, GGK 13.12.2007, NGL 04.02.2008 08038-0067-027
16/03/2007 : BL604409
26/02/2007 : BL604409
16/08/2006 : BL604409
23/12/2005 : BL604409
02/12/2005 : BL604409
30/08/2005 : BL604409
30/05/2005 : BL604409
10/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 10.07.2015, NGL 02.08.2015 15400-0215-020
30/03/2004 : BL604409
04/02/2004 : BL604409
03/07/2003 : BL604409
24/10/2002 : BL604409
27/09/2002 : BL604409
19/02/2002 : BL604409
25/12/2001 : BL604409
01/08/2001 : BL604409
03/01/2001 : BL604409
02/12/2000 : BL604409
22/12/1999 : BL604409
22/12/1999 : BL604409
23/10/1999 : BL604409
20/05/1999 : BL604409
04/06/1997 : BL604409
31/07/1996 : BL604409

Coordonnées
JEPMAP

Adresse
MECHELSESTEENWEG 277 1800 VILVOORDE

Code postal : 1800
Localité : VILVOORDE
Commune : VILVOORDE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande