JETAIR REAL ESTATE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : JETAIR REAL ESTATE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 405.765.351

Publication

08/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 31.03.2014, NGL 30.04.2014 14112-0127-028
18/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 29.03.2013, NGL 11.04.2013 13088-0002-024
10/12/2012
ÿþ~

r

bel

a

BE Sta

Mod Woed 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

m ov

Ondernemingsnr : 0405.765.351

Benaming

(voluit) : Jetair Real Estate

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Ringweg, Luchthavengebouw 45, 1930 Zaventem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming van bestuurders

Uit de schriftelijke besluiten van de aandeelhouders dd. 26 oktober 2012 blijkt dat de aandeelhouders het ontslag hebben aanvaard van "Stobra Services bvba", vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Bart Brackx, als bestuurder van de vennootschap met ingang van 30 september 2012,

Teneinde in de vervanging van "Stobra Services bvba" te voorzien en om haar mandaat te voleindigen, hebben de aandeelhouders beslist om de heer Diederik Dom, wonende te Groenenborgerlaan 22, 2610 Wilrijk ais nieuwe bestuurder te benoemen en dit met ingang van 1 oktober 2012, Het mandaat wordt onbezoldigd uitgeoefend.

Vanaf 1 oktober 2012 is de raad van bestuur bijgevolg samengesteld uit de volgende bestuurders:

;Wivabe Services bvba", vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Wim Van Besien

" "Elie Bruyninckx Consulting bvba", vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Elie

Bruyninckx

«De heer Gunther Hofman

«De heer Diederik Dom

De aandeelhouders bevestigen dat het mandaat van bovenvermelde bestuurders een einde zal nemen onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van aandeelhouders te houden in 2016,

Overeenkomstig de statuten en onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap in rechte en ten aanzien van derden, hieronder begrepen een openbaar ambtenaar (ondermeer de hypotheekbewaarder), rechtsgeldig vertegenwoordigd:

-hetzij door twee bestuurders, die samen optreden;

-hetzij, binnen de grenzen van het dagelijks bestuur, door een gedelegeerd bestuurder, samen optredend met een directeur, of door een gedelegeerd bestuurder samen optredend met een bestuurder.

Tot slot blijkt dat de aandeelhouders "Wivabe Services bvba", vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Wim Van Besien, clo Jetair nv, Gistelsesteenweg 1, 8400 Oostende, hebben belast met de ondertekening van de formulieren I & Il tot publicatie van de hierboven genomen beslissingen, en tot wijziging van de registratie van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Voor eensluidend uittreksel

Getekend

Wivabe Services bvba

Bestuurder

Vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger

de heer Wim Van Besien

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

26/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 06.12.2011, NGL 23.04.2012 12092-0138-020
29/12/2011
ÿþA

Mati 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

II1~~~~u~n~n~~nu

*11196496

NEERGELEGD

1 4 -12-~~ié

Ondernemingsnr : 0405.765.351

Benaming

(voluit) : ULTRA MONTES

GRIFFié veir

KOOPHANDEL te MECHELEN

Rechtsvorm : Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2800 Mechelen, Stationsstraat 102

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ULTRA MONTES , met zetel te 2800 Mechelen, Stationsstraat 102, gehouden voor Notaris Martine ROBBBERECHTS, te Zaventem, op 6 december 2011, ter registratie aangeboden

BLIJKT HET VOLGENDE

* De vergadering beslist om de benaming van de vennootschap te wijzigen in "JETAIR REAL ESTATE".

* De vergadering beslist de voorgestelde doeluitbreiding goed te keuren. Het maatschappelijk doel van de; vennootschap zal voortaan luiden als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of voor gezamenlijke rekening met derden:

-het aanleggen, het oordeelkundig beheer en het uitbreiden van en roerend en onroerend vermogen;

-alle studiën en operaties niet betrekking tot alle onroerende goederen en rechten en tot alle roerende goederen en rechten welke daaruit voortvloeien, zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur en onderhuur, de ruiling, de verkoop en, in het algemeen alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen;

-de aankoop, verhuur, ruiling, het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en van alle roerende goederen en rechten;

-het stimuleren, de planning en de coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en: ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en' ondernemingen.

De vennootschap mag alle onroerende of roerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven huren, of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruimen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en. industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende; goederen als investering verwerven, zelf als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met: het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle verbonden vennootschappen, met' dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk' welke duur, aan deze laatsten toestaan of borgstellingen verstrekken voor deze vennootschappen. Zij mag bij` wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of, in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen. Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

Het doel van de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien in het Wetboek van vennootschappen."

* De vergadering besluit de maatschappelijke zetel te verplaatsen van 2800 Mechelen, Stationsstraat 102 naar 1930 Zaventem, Ringweg, Luchthavengebouw 45.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2011- Annexes du Moniteur belge

* De vergadering neemt kennis van het jaarverslag van de raad van bestuur en van het controleverslag van de commissaris.

* De vergadering keurt de jaarrekening goed.

* De vergadering beslist het resultaat de bestemming te geven zoals die blijkt uit de jaarrekening.

* De vergadering verleent kwijting aan de bestuurders en aan de commissaris voor de uitoefening van hun mandaat in het afgelopen jaar.

* De vergadering beslist het vast gedeelte van het kapitaal te verminderen met een bedrag van ACHTENTWINTIG MILJOEN EURO VIERENNEGENTIG DUIZEND DRIEHONDERD ACHTENENZESTIG EURO EN ZES CENT (28.094.368,06 EUR), teneinde het te brengen van DRIEËNDERTIG MILJOEN VIERENZEVENTIG DUIZEND DRIEHONDERD ACHTENZESTIG EURO EN ZES CENT (33.074.368,06 EUR) op VIER MILJOEN NEGENHONDERDTACHTIGDUIZEND EURO (4.980.000,00 EUR) zonder vernietiging van aandelen.

De vergadering beslist dat deze kapitaalvermindering zal aangerekend worden op het werkelijk gestort kapitaal en ertoe strekt het kapitaal van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de huidige en toekomstige noden van de vennootschap.

De vergadering beslist dat deze kapitaalvermindering zal geschieden door terugbetaling in speciën van een bedrag gelijk aan het bedrag van de kapitaalvermindering aan de aandeelhouders in evenredigheid tot hun huidige aandelen bezit.

* De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag opgemaakt door de raad van bestuur in datum van 30 november 2011, dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap toelicht, en van het verslag opgemaakt door de commissaris, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PriceWaterhouseCoopers Bedrijfsrevisoren BCVBA met maatschappelijke zetel te 1932 Zaventem (Sint-Stevens-Woluwe), Woluwe Gardens, Woluwedal 18, vertegenwoordigd door de Heer Mathy DOUMEN, in datum van 5 december 2011 over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat, afgesloten per 30 september 2011.

De vennoten erkennen kennis te hebben genomen van deze beide verslagen.

Het verslag van de raad van bestuur, de staat van activa en passiva afgesloten per 30 september 2011 en het verslag opgemaakt door de commissaris werden overhandigd aan ondergetekende notaris met het oog op de bewaring ervan in het dossier van de vennootschap en zullen samen met een expeditie van onderhavige akte neergelegd worden ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

De besluiten van het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PricewaterhouseCoopers Bedrijfsrevisoren BCVBA met maatschappelijke zetel te 1932 Zaventem (Sint-Stevens-Woluwe), Woluwe Gardens, Woluwedal 18, vertegenwoordigd door de Heer Mathy DOUMEN, luiden als volgt:

"Op basis van de verkregen informatie en van onze controlewerkzaamheden uitgevoerd in het kader van onze beoordeling van de staat van activa en passiva per 30 september 2011 van de vennootschap Ultra Montes CVBA, overeenkomstig de Normen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, is gebleken dat:

-het netto-actief niet lager is dan het maatschappelijk kapitaal zoals weergegeven in de staat van activa en passiva;

-er geen overwaardering van het netto-actief van de vennootschap heeft plaatsgehad.

Dit verslag werd opgesteld met als enig doel te voldoen aan de vereisten van artikel 776 en 777 van het Wetboek van Vennootschappen inzake de omzetting van de vennootschap van een CVBA naar een NV, en kan niet worden aangewend voor andere doeleinden.

Sint-Stevens-Woluwe, 5 december 2011. "

* De vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid en de vorm van een naamloze vennootschap aan te nemen.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen, en de naamloze vennootschap zal de boeken en de boekhouding die door de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd gehouden, voortzetten.

De naamloze vennootschap behoudt het ondernemingsnummer 0405.765.351 waaronder de vennootschap is gekend.

De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per 30 september 2011.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, worden verondersteld verricht te zijn voor de naamloze vennootschap, inzonderheid voor wat het opmaken van de maatschappelijke rekeningen betreft.

* De vergadering beslist de oude statuten op te heffen en de nieuwe statuten van de naamloze vennootschap, overeenkomstig de genomen beslissingen en conform het Wetboek van Vennootschappen, vast te stellen als volgt:

1) NAAM : JETAIR REAL ESTATE

IP

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2011- Annexes du Moniteur belge

2) ZETEL : B-1930 Zaventem, Ringweg - Luchthavengebouw 45

3) DOEL : De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of voor gezamenlijke rekening met derden:

- het aanleggen, het oordeelkundig beheer en het uitbreiden van en roerend en onroerend vermogen;

- alle studiën en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten en tot alle roerende goederen en rechten welke daaruit voortvloeien, zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur en onderhuur, de ruiling, de verkoop en, in het algemeen alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen;

- de aankoop, verhuur, ruiling, het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en van alle roerende goederen en rechten;

- het stimuleren, de planning en de coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap mag alle onroerende of roerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven huren, of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruimen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelf als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan of borgstellingen verstrekken voor deze vennootschappen. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen. Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

Het doel van de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien in het Wetboek van vennootschappen.

4) DUUR : De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur.

5) KAPITAAL-AANDELEN: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt VIER MILJOEN NEGENHONDERD TACHTIGDUIZEND EURO (4.980.000,00 EURO), verdeeld in DERTIG DUIZEND (30.000) aandelen op naam, zonder nominale waarde.

6) RAAD VAN BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, ten minste bestaande uit vier (4) bestuurders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet aandeelhouders van de vennootschap.

De bestuurders worden benoemd door de algemene verga-'de-ring der aandeelhouders voor een termijn die zes jaar niet mag over--schrijden; zij mag hen te allen tijde afzetten. De bestuurders zijn herbe-'noembaar.

De functies van de uittredende en niet herbenoemde bestuurders eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter en één of meer ondervoorzitters verkiezen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is zij verplicht één of meer natuurlijke personen aan te duiden die individueel dan wel gezamenlijk bevoegd zullen zijn om haar te vertegenwoordigen voor alle handelingen die dit bestuur betreffen.

7) BESTUURSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR : a) Algemeen

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De raad van bestuur heeft ondere andere als doelstelling de verstandhouding te bevorderen met het personeel en met de verkozen personeelsafgevaardigden. Daarnaast draagt de raad van bestuur de bijzondere zorg voor de gepaste opleiding en maatregelen tot aanmoediging van recent aangeworven personeelsleden en voor het loopbaan- en promotieaspect binnen de onderneming in het algemeen.

Onverminderd de verplichtingen voortvloeiend uit het collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

b) Dagelijks bestuur

De raad van bestuur kan aan een of meer personen, al dan niet lid van de raad, het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen; zij treden afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college op, zoals bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur beperkt in voorkomend geval hun vertegenwoordigingsbevoegdheid.

Volgende bevoegdheden vallen niet binnen het toepassingsgebied van het dagelijks bestuur:

1. het betreden van nieuwe werkterreinen voor zover toegestaan is door de statuten of de terugtrekking uit bestaande bedrijvigheidsdomeinen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2011- Annexes du Moniteur belge

2. beslissingen die verband houden met een belangrijke wijziging in de structuur van de bedrijfswerkzaamheden of de taken van de vennootschap of haar organisatie, die verband houden met het opzetten en toepassen van wijzigingen in de bedrijfswerking, daarbij inbegrepen de oprichting, overplaatsing en sluiting van bedrijfsfaciliteiten of die verband houden met een andere bijzondere materie buiten de bekommernissen van het dagdagelijks bestuur;

3. de oprichting en sluiting van bijhuizen;

4. de verwerving en oprichting van andere ondernemingen; de verwerving en verkoop van deelnemingen in andere ondernemingen en wijzigingen in deelnemingsverhoudingen of in het maatschappelijk kapitaal;

5. zaken met betrekking tot verbonden ondernemingen die van fundamenteel belang of nadelig zijn voor de onderneming of die haar financiële toestand aanzienlijk zullen beïnvloeden (zoals het sluiten en beëindigen van overeenkomsten met andere ondernemingen), de aanstelling en afzetting van leden van de raad van bestuur of van bestuurders van dochterondernemingen (met inbegrip van de vastlegging van de voorwaarden voor benoeming);

6. opstellen van het bedrijfsplan waarnaar verwezen in artikel 20 d);

7. de aankoop, het van de hand doen en de bezwaring van eigendommen of gelijkaardige zakelijke rechten die onderworpen zijn aan de wettelijke bepalingen van het Belgisch of het Duits burgerlijk recht inzake onroerend eigendom, voor zover de waarde in individuele gevallen een bedrag van tweehonderd vijftigduizend euro (250.000 EUR) overschrijdt;

8. beschikkingen inzake handelsmerken en andere industriële eigendomsrechten die toebehoren aan de onderneming of die gebruikt worden door de onderneming;

9. het sluiten van licentieovereenkomsten;

10. oproepingen tot storting van bijdragen in het eigen vermogen van de vennootschap;

11. het sluiten van arbeidsovereenkomsten van algemene aard die gevolgen hebben voor het personeel van de onderneming (salarisovereenkomsten);

12. investeringen waarin niet voorzien is in het voorafgaandelijk goedgekeurde jaarplan en a) waarvan de kosten in het individuele geval een bedrag van tweehonderd vijftigduizend euro (250.000 EUR) overschrijden of b) waarvan de kosten aanleiding geven tot een overschrijding van het voorafgaandelijk goedgekeurd jaarplan met meer dan vijf procent (5%);

13. investeringen die kaderen in het voorafgaandelijk goedgekeurde jaarplan en waarvan de totale kost het oorspronkelijk goedgekeurde investeringsbedrag overschrijdt met meer dan vijf procent (5%) of tweehonderd vijftigduizend euro (250.000 EUR);

14. het aangaan van leningen of de toekenning van krediet voor een periode van meer dan één jaar en een bedrag dat in het individuele geval tweehonderd vijftigduizend euro (250.000 EUR) overschrijdt;

15. borgstellingen en de verstrekking van waarborgen (tenzij waarborgen met betrekking tot eigen leveringen) of gelijkaardige verplichtingen in individuele gevallen voor een bedrag van meer dan tweehonderd vijftigduizend euro (250.000 EUR);

16. krediettoekenningen die niet kaderen binnen de dagdagelijkse werking voor zover ze een bedrag van tweehonderd vijftigduizend euro (250.000 EUR) in het individuele geval overschrijden evenals kredietverlening aan bestuurders, bijzonder gemachtigden en leden van de raad van bestuur. De goedkeuring van de raad van bestuur is niet vereist voor kredieten waarvoor de gedelegeerde bestuurders exclusieve beslissingsmacht hebben overeenkomstig het reglement van de moedermaatschappij van de groep. Eens per jaar dient een gedetailleerd verslag te worden overgemaakt aan de raad van bestuur met betrekking tot de verleende kredieten;

17. huur- en leasingovereenkomsten voor een periode van meer dan één jaar, voor zover de totale huur- of leasekosten over de hele duur van de overeenkomst een bedrag van tweehonderd vijftigduizend euro (250.000 EUR) overschrijden;

18. het sluiten van overeenkomsten die een aansprakelijkheid inhouden in hoofde van de onderneming voor een periode van meer dan één jaar, voor zover die niet kaderen in de gewone dagdagelijkse werkzaamheden, en van consultingovereenkomsten;

19. de toekenning en opzegging van bijzondere volmachten aan bestuurders;

20. de invoering van blijvende sociale maatregelen, in het bijzonder de oprichting van voorzorgsfondsen voor regelmatig terugkerende voorzieningen, daarbij inbegrepen in de vorm van een verzekering, evenals de toekenning van een bonus of andere buitengewone uitkeringen aan het personeel. Deze bepaling is niet van toepassing op hetgeen voorzien is in wettelijke en collectieve regelingen;

het aanspannen van een bijzonder belangrijk rechtsgeding evenals het treffen van schikkingen of afstand doen van rechten voor zover de korting die door middel van de schikking wordt toegestaan of de nominale waarde van het opgegeven recht een bedrag van tweehonderd vijftigduizend euro (250.000 EUR) overschrijdt.

Dergelijke beperkingen kunnen aan derden niet worden tegengeworpen.

De persoon aan wie deze bevoegdheden opgedragen zijn, zal de titel van "directeur" voeren, of indien hij bestuurder is, de titel van "gedelegeerd bestuurder".

c) Bevoegdheidsdelegatie

De raad van bestuur kan bijzondere en bepaalde machten delegeren aan één of meerdere personen van hun keuze.

De personen aan wie het dagelijks bestuur wordt opgedragen mogen geen bijzondere en bepaalde machten delegeren aan één of meerdere personen van hun keuze.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hen verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de lastgever ingeval van overdreven volmacht.

d) Bedrijfsplan

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2011- Annexes du Moniteur belge

De raad van bestuur is verplicht aan de algemene vergadering van aandeelhouders bij het begin van elk financieel jaar een bedrijfsplan op jaarbasis evenals een overzicht van de vooruitzichten voor de twee daaropvolgende financiële jaren (zich toespitsend, onder andere, op investeringen, financiële toestand en personeelsplanning) over te maken en zal bovendien schriftelijke verslagen dienen te verschaffen over de uitvoering van de bedrijfsplannen voor het afgelopen financieel jaar. Indien de vennootschap controlebevoegdheid heeft over verbonden ondernemingen, dan moet de planning daartoe uitgebreid worden.

8) VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR : De raad van bestuur vertegenwoordigt, als college, de vennootschap in alle handelingen ten aanzien van derden, in en buiten rechte.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap in rechte en ten aanzien van derden, hieronder begrepen een openbaar ambtenaar (ondermeer de hypotheekbewaarder), rechtsgeldig vertegenwoordigd:

hetzij door twee bestuurders, die samen optreden;

hetzij, binnen de grenzen van het dagelijks bestuur, door een gedelegeerd bestuurder, samen optredend met een directeur, of door een gedelegeerd bestuurder, samen optredend met een bestuurder. Zij dienen geen bewijs van een voorafgaandelijk besluit van de raad van bestuur voor te leggen.

Bovendien is de vennootschap op geldige wijze vertegenwoordigd door speciale lasthebbers binnen de grenzen van hun opdracht.

9) ALGEMENE VERGADERING : De jaarvergadering zal gehouden worden op twintig maart om 14.00u. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

10) DEPONERING VAN EFFECTEN : Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien zulks in de oproeping wordt vereist, minstens drie (3) werkdagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn effecten aan toonder of zijn certificaten van aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingsberichten worden vermeld.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

11) AANWEZIGHEIDSLIJST : Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de aandeelhouders of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

12) BOEKJAAR : Het boekjaar begint op één oktober en eindig op dertig september van elk jaar.

13) WINSTVERDELING : Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

14) INTERIMDIVIDENDEN : De raad van bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren, mits naleving van de voorwaarden van artikel 618 van het Wetboek van vennootschappen.

15) ONTBINDING EN VEREFFENING : Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde bestuurders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de aandeelhouders. Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

* De vergadering beslist het ontslag te aanvaarden van de Heer Nico BAILLEUL, wonende te 8810 Lichtervelde, Gaaipersstraat 27, als bestuurder van de vennootschap en hem kwijting te verlenen over het door hem gevoerde beleid.

* De vergadering beslist de benoeming van de commissaris, zijnde de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PriceWaterhouseCoopers Bedrijfsrevisoren BCVBA met maatschappelijke zetel te 1932 Zaventem (Sint-Stevens-Woluwe), Woluwe Gardens, Woluwedal 18, vertegenwoordigd door de Heer Mathy DOUMEN, te hernieuwen voor een duur van 3 jaar.

* De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Martine ROBBERECHTS

Tegelijk hiermee neergelegd :

- expeditie van het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering;

- Verslag van de commissaris inzake de omzetting dd 5/12/2011

Bijzonder verslag van de raad van bestuur inzake de omzetting dd 1/12/2011

- Verslag van de commissaris inzake de doelswijziging dd 5/12/2011

- Bijzonder verslag van de raad van bestuur inzake de doelswijziging dd 1/12/2011

- Staat van Activa en Passiva per 30/09/2011

- de gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2011- Annexes du Moniteur belge

12/12/2011
ÿþ"

71>

MOd2.1

j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

IIlI IIl llI lI II II IlIl IllI II1 llI

Riiiasaai

be B

st

Ondernemingsnr : 0405.765.351

Benaming

(voluit) : ULTRA MONTES

Rechtsvorm : COOPERATIEVE VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Stationsstraat 102, 2800 Mechelen

Onderwerp akte : BENOEMING BESTUURDERS

Uittreksel uit de notulen Algemene Vergadering gehouden ter maatschappelijke zetel op 25 maart 2010

De vergadering besliste volgende bestuurders te benoemen voor een periode van zes jaar en zal een einde nemen na de algemene vergadering die gehouden zal worden met betrekking tot boekjaar 2015/2016 te houden in 2017.

- BVBA "STOBRA SERVICES", met zetel te 8490 Jabbeke, Flaminckapark 26, ondernemingsnummer 0475.861.907. Hier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de Heer Bart BRACKX, wonende te 8490 Jabbeke, Flaminckapark 26;

- BVBA "ELIE BRUYNINCKX CONSULTING", afgekort EBC, met zetel te 9420 Erpe-Mere, Kerkveldstraat 30, ondernemingsnummer 0873.528.352. Hier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordige de Heer Elie BRUYNINCKX, wonende te 9420 Erpe-Mere, Kerkveldstraat 30;

- De Heer VAN BESIEN Wim, wonende te 8200 Sint-Andries, Ter Zale 10.

- De Heer HOFMAN Gunther, wonenende te Pinnenmanstraat 2c, 9160 Lokeren,

- De Heer BAILLEUL Nico, wonende te Gaaipersstraat 27, 8810 Lichtervelde

Het mandaat van bestuurder wordt onbezoldigd uitgeoefend.

WIVABE SERVICES BVBA

Bestuurder

Vertegenwoordigd door

Wim Van Besien

NEERGELEGD

-" ~_,~ ..~.

3,~ -11- 2011

GRIFFIeHTEANK van KOOPHA O.

12/12/2011
ÿþ Mod 2.7

1,2r In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/12/2011 - Annexes du Moniteur belge



NEERGELEGD

}+"

30 -11- 2011











*iiiesaaa

{KOOPHiANDECHTBANK van

EtraitïMECHEi.EN







Ondernemingsnr : 0405.765.351

Benaming

(voluit) : ULTRA MONTES

Rechtsvorm : COOPERATIEVE VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Stationsstraat 102, 2800 MECHELEN

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDER

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders gehouden ter maatschappelijke zetel op 27 juli 2010

De algemene vergadering neemt kennis van het ontslag als bestuurder van de heer Wim Van Besien en dit met ingang van 31 juli 2010 en aanvaardt dit ontslag

De bijzondere algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen volgende bestuurder te benoemen met ingang van 1 augustus 2010 :

BVBA "WIVABE SERVICES", met zetel te 8200 Brugge (Sint-Andries), Zeeweg 56, ondernemingsnummer 00828.080.684. Hier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de Heer Wim Van Besien, wonende te 8200 Brugge (Sint-Andries), Zeeweg 56;

Het mandaat van bestuurder wordt onbezoldigd uitgeoefend en zal een einde nemen na de algemene

vergadering die gehouden zal worden met betrekking tot boekjaar 2015/2016 te houden in 2017.

Wivabe Services BVBA

Bestuurder

vertegenwoordigd door

Wim Van Besien

12/08/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 30.06.2011, NGL 05.08.2011 11387-0490-018
07/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 20.03.2010, NGL 29.03.2010 10081-0457-017
07/04/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 20.03.2009, NGL 30.03.2009 09099-0087-017
30/04/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 28.03.2008, NGL 24.04.2008 08107-0359-021
27/05/2015
ÿþ Mod 2.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

+ gearga1lwgcllonituangen

1 5 MEI

Griffie

Ondernemingsnr : 0405.765.351 Benaming

(voluit) : JETAIR REAL ESTATE

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : NATIONALE LUCHTHAVEN VAN BRUSSEL 45, 1930 ZAVENTEM

Onderwerp akte ; Wijziging maatschappelijke zetel

Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur gehouden ter maatschappelijke zetel op 16 december 2013

De Raad van Bestuur om met ingang van 1 januari 2014 de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 1930 Zaventem, Luchthaven Brussel Nationaal 40P, bus 1.

*15074695

A I

I I

II

b~

E SI

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

í~~>i1~({e , ~.~ ~,~ y'~rad:;~~~:~c~`fi~1~~~b

~~- ~(A4 VIV 4V " ." s" " " '~,J~

fecntbank van ICoi3§,]hmed 131" aSse~

Gunther Hofman Wivabe Services BVBA

Bestuurder Bestuurder

vertegenwoordigd door Wim Van Besien

10/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 28.06.2007, NGL 03.08.2007 07532-0002-020
02/10/2006 : BL084169
18/09/2006 : BL084169
27/07/2006 : BL084169
11/08/2005 : BL084169
06/08/2004 : BL084169
14/08/2003 : BL084169
26/07/2002 : BL084169
12/12/2000 : BL084169
08/11/2000 : BL084169
26/08/2000 : BL084169
11/06/1999 : BL084169
29/09/1998 : BL84169
08/11/1994 : BL84169
10/05/1994 : BL84169
18/01/1991 : BL84169
01/01/1988 : BL84169
07/08/1986 : BL84169
01/01/1986 : BL84169
26/07/2016 : ME. - JAARREKENING 30.09.2014, GGK 25.09.2015, NGL 19.07.2016 16335-0314-031

Coordonnées
JETAIR REAL ESTATE

Adresse
LUCHTHAVEN BRUSSEL NATIONAAL 40P, BUS 1 1930 ZAVENTEM

Code postal : 1930
Localité : ZAVENTEM
Commune : ZAVENTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande