JH IT-CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JH IT-CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.976.025

Publication

06/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 31.07.2014 14385-0184-010
10/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 08.07.2013 13277-0304-010
25/01/2012
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*12300629*

Neergelegd

23-01-2012



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): JH IT-Consulting

0842976025

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 3270 Scherpenheuvel-Zichem, Rootstraat 44

Onderwerp akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden door Meester Karel LACQUET, geassocieerd notaris te Herent, op twintig januari tweeduizend twaalf, vóór registratie, dat:

1) De heer HABILS Johan Maria, geboren te Ukkel op achtentwintig maart duizend negenhonderdvierenzestig, echtgenoot van mevrouw VERMOESEN Karin, wonende te 3270 Scherpenheuvel-Zichem, Rootstraat 44.

2) Mevrouw VERMOESEN Karin Irène Alfons, geboren te Mechelen op twintig juli duizend negenhonderdzesenzestig, echtgenote van de heer HABILS Johan, wonende te 3270 Scherpenheuvel-Zichem, Rootstraat 44.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, met de volgende bepalingen :

Naam : "JH IT-Consulting".

Zetel : 3270 Scherpenheuvel-Zichem, Rootstraat 44.

Duur: een onbeperkte duur.

Kapitaal: 18.600 euro, vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, geplaatst in geld, door de heer HABILS Johan, voornoemd, ten belope van 93 aandelen en door mevrouw VERMOESEN Karin, voornoemd, ten belope van 93 aandelen, volgestort ten belope van 2/3, hetzij 12.400 euro (attest BNP Paribas Fortis).

Boekjaar : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op eenendertig december. Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van twintig januari tweeduizend twaalf en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend twaalf.

Reserves : Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Benoeming niet-statutaire zaakvoerder : Werden met ingang vanaf twintig januari tweeduizend twaalf benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur: de heer HABILS Johan, voornoemd. Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Doel: De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland:

- het opmaken van computerprogramma s en de uitvoering van werken op computer, de aan- en verkoop zowel groot- als kleinhandel;

- de in- en uitvoer alsmede de fabricatie en de ontwikkeling van software en hardware, omvattende computers, micro-computers, modems, randapparatuur en aanverwante informatiedragers, de onderdelen ervan en de daarmee verband houdende producten en artikelen, het onderhoud, de herstellingen, advisering, assistentie, promotie, opleiding, bemiddeling en het ter beschikking stellen van personeel hiervoor;

- fotografie, het maken van foto's voor bedrijven en particulieren: portretfotografie; mode- en reclamefotografie; fotografie ten behoeve van uitgeverijen, toeristische doeleinden, bemiddelaars in onroerende goederen, enzovoort; maken van videoreportages over huwelijken en dergelijke; zelfstandig werkende persfotografen en activiteiten van persfotografen;

- ontwerpen van textielpatronen, kleding, juwelen, meubels en decoratieartikelen, patchwork; - administratieve dienstverlening: secretariaatswerk, tekstverwerking, vertalingen, desktop publishing, correspondentie, communicatie en organisatie;

- het verlenen van diensten in de meest ruime zin aan bedrijven, ondernemingen en overheidsorganisaties in verband met de organisatie, management, consulting en ontwikkeling van hun beroepsactiviteiten;

- alle daden van beheer, bijstand, management en consulting van industriële en handelsvennootschappen, zowel door rechtstreekse deelname aan het bestuur als bij wijze van managementovereenkomst, zonder dat deze opsomming beperkend is;

- het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden;

- het geven van secretariaats- en algemene administratieve diensten aan bedrijven, ondernemingen, overheidsinstanties en vrije beroepen;

- holdingmaatschappij: onder eender welke vorm het verwerven en/of aanhouden van participaties in bestaande en nog op te richten maatschappijen; zij kan deze participaties beheren, te gelde maken en valoriseren;

- de aan- en verkoop van onroerende goederen zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden;

- beheer van onroerende goederen;

- het aanleggen, beheren, uitbreiden en valoriseren van een roerend en/of onroerend patrimonium. Voormelde activiteiten kunnen slechts worden uitgeoefend voor zover er geen licenties, erkenningen of attesten vereist zijn.

Deze opsomming is niet beperkend.

De vennootschap kan alle nijverheids-, handels- en financiële handelingen verrichten, zowel roerende als onroerende, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel en met alle gelijkaardige of aanverwante doeleinden.

Zij mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op welke andere wijze ook, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Zij mag ook alle leningen toestaan of leningen door derden aan aanverwante vennootschappen toegestaan, waarborgen, alsook alle (al dan niet hypothecaire) kredieten aangaan en hiervoor haar eigen goederen in pand geven.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Jaarvergadering  toelating  stemrecht : wordt gehouden op de zetel, op de laatste vrijdag van de maand juni om negentien uur; valt deze datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur. Elk aandeel geeft recht op één stem. Volmacht: aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Avp Accountants & Belastingconsulten te 3140 Keerbergen, Sijsjesweg 5, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling die te dien einde woonstkeuze doen op voormeld adres, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting: Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, worden - in toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen - alle handelingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bij deze bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Karel LACQUET, geassocieerd notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING:

-de uitgifte van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 09.07.2015 15286-0558-010

Coordonnées
JH IT-CONSULTING

Adresse
ROOTSTRAAT 44 3270 SCHERPENHEUVEL

Code postal : 3270
Localité : Scherpenheuvel
Commune : SCHERPENHEUVEL-ZICHEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande