JKM WINDOWS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JKM WINDOWS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.482.711

Publication

20/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 30.11.2013, NGL 14.02.2014 14037-0049-012
10/01/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



OpOp de de laatselaatse blz.blz. vanvan LuikLuk B Bvermeldenvermelden : : Recto Recto: : NaamNaam en en hoedanigheidhoedanighed vanvan de de instrumenterndeinstrumenterende notaris,notaris, hetzijhetzij vanvan de de perso()n(en)perso(o)n(e bevoegdbevoeg de de rechtspersonrechtspersoon tenten anzienaanzien vanvan derdenderden te e vertegenwordigenvertegenwoordige

Verso Verso: :NaamNaam en en handtekenighandtekenin

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*12300175*

Neergelegd

06-01-2012



Griffie

Ondernemingsnr :

0842482711

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit): JKM Windows

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1790 Affligem, Bleregemstraat 128

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte van oprichting verleden voor notaris Yves De Ruyver, te Liedekerke op 16 december 2011,

geregistreerd als volgt « Geboekt zes bladen geen verzending te Asse I op 27 december 2011, boek 5/634 blad

66 vak 14. Ontvangen : vijfentwintig euro (¬ 25), de Ontvanger (getekend) Ann Van Riet »,

Blijkt dat :

De heer MISEREZ Antoine Germain, geboren te Zottegem op tweeëntwintig augustus negentienhonderd

achtenvijftig, en zijn echtgenote, mevrouw VAN NIEUWENBORGH Anne Erna, geboren te Brussel op zes juli

negentienhonderd zestig, wonende te 1790 Affligem (ex-Hekelgem), Bleregemstraat, 128.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijkscontract,

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de benaming  JKM

Windows met maatschappelijke zetel te 1790 Affligem, Bleregemstraat, 128.

De vennootschap heeft tot doel:

1. Administratie, consultancy en managementactiviteiten, omvattende onder meer:

- adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer waaronder onder meer maar niet uitsluitend het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie, het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van bijvoorbeeld planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, het verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen;

- het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar;

- studie, organisatie en raadgevend bureau inzake juridische, financiële, handels, bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen;

- het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, ter beschikkingstellen, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

3. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

4. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

5. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft

Zij kan bovendien alle commerciële, industriële, roerende, onroerende of financiële handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

Zij kan meer bepaald bij wege van inbreng, fusie, inschrijving, financiële interventie of op enige andere wijze belangen nemen in vennootschappen, verenigingen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel geheel of gedeeltelijk samenvalt of verband houdt met het hare of bijdraagt tot de realisatie ervan.

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

Het kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt één miljoen vierhonderdduizend euro (1.400.000 EUR), vertegenwoordigd door vijfduizend zeshonderd (5.600) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder één/vijfduizend zeshonderdste (1/5.600ste) van het kapitaal vertegenwoordigen en waarop wordt ingetekend a pari van de nominale waarde als volgt:

A. Inbreng in speciën

door de echtgenoten Miserez-Van Nieuwenborgh, voornoemd sub 1), ten belope van vijf (5) aandelen.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven, volgestort is

ten belope van duizend tweehonderdvijftig euro (1.250 ¬ ).

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van duizend tweehonderdvijftig euro (1.250 ¬ ).

Het kapitaal is volledig volgestort.

B. Inbreng in natura

a. Inbreng in natura

De echtgenoten Miserez-Van Nieuwenborgh, hiervoren omstandig geïdentificeerd, verklaren inbreng te doen van zevenhonderd zesenveertig (746) aandelen met een totale waarde van één miljoen driehonderdachtennegentigduizend zevenhonderdvijftig euro (1.398.750 ¬ ), zoals uitvoerig omschreven in het hiervoor vermeld verslag van de bedrijfsrevisor, aandelen deel uitmakende van de BVBA Alu PVC Antoine, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0438.270.843 met als BTW nummer 438.270.843.

b. Verslagen

1) De heer Nikolas Vandelanotte, handelend in naam van de CVBA  Vandelanotte Bedrijfsrevisoren ,

bedrijfsrevisor, heeft op datum van veertien december tweeduizend en elf het verslag opgesteld, zoals

voorgeschreven door artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen .

De besluiten van dit verslag luiden als volgt :

 6. BESLUIT

Onderliggend verslag werd opgemaakt met het oog op de inbreng in natura in de BVBA JKM Windows.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij, ondergetekende, CVBA Vandelanotte

Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Nikolas Vandelanotte, bedrijfsrevisor, van oordeel dat:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid;

3. de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden waarderingsmethode bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt ten minste overeenkomt met het aantal (5.595) en de fractiewaarde (1/5.600ste) van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat den inbreng niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng bestaat uit 5.595 volledig volgestorte aandelen van de BVBA JKM Windows, zonder vermelding van nominale waarde, die elk 1/5.600ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de

rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "fairness opinion"

is.

Kortrijk, 14 december 2011

CVBA "Vandelanotte Bedrijfsrevisoren"

vertegenwoordigd door

Nikolas Vandelanotte

bedrijfsrevisor

2) De oprichters hebben het bijzonder verslag opgesteld voorzien door het bovengenoemd artikel, waarin zij

uiteenzetten waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap en eventueel ook waarom afgeweken wordt van de besluiten van het verslag van de revisor.

Een afschrift van elk van deze verslagen zal samen met een afschrift deze worden neergelegd op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

c. Vergoeding van de inbreng

Aan de echtgenoten Miserez-Van Nieuwenborgh worden voor deze inbreng vijfduizend vijfhonderd vijfennegentig (5.595) aandelen zonder nominale waarde toegekend.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al of niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering, die hun aantal, de duur van hun opdracht en hun eventuele bezoldiging vaststelt. Die bezoldiging bestaat in een vaste of veranderlijke wedde die op de resultatenrekening wordt geboekt. Iedere zaakvoerder beschikt over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is, en om de vennootschap te vertegenwoordigen jegens derden en in rechte, zij het als eiser of als verweerder.

Worden benoemd tot statutaire zaakvoerders:

De heer Antoine MISEREZ, voornoemd.

Mevrouw Anne VAN NIEUWENBORGH, voornoemd.

Hier aanwezig en aanvaardende.

De vennootschap wordt in alle omstandigheden geldig vertegenwoordigd ten opzichte van derden door haar zaakvoerder met mogelijkheid individueel beslissingen te nemen tot en met bedragen van twaalfduizend vijfhonderd euro (12.500 ¬ ).

Het mandaat van mevrouw Van Nieuwenborgh als zaakvoerder is onbezoldigd.

De jaarlijkse algemene vergadering komt verplicht samen in de zetel van de vennootschap, op de laatste zaterdag van de maand november om zestien uur.

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van elk jaar.

Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op dertig juni tweeduizend dertien.

De algemene vergadering beslist, na de verplichte voorafnemingen, over de bestemming van de nettowinst. Onder geen beding mag winst worden uitgekeerd indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief van de vennootschap, zoals het blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan, het totaal van het actief zoals het blijkt uit de balans, na aftrek van de voorzieningen en de schulden. Van het nettoactief zijn uitgesloten, het nog niet afgeschreven bedrag van de oprichtingskosten en, behoudens uitzonderlijke gevallen, het nog niet afgeschreven bedrag van de onderzoeks- en ontwikkelingskosten.

Bij invereffeningstelling van de vennootschap, om welke reden ook, gebeurt de vereffening van de vennootschap door de in functie zijnde zaakvoerder(s) of, bij dier ontstentenis, door één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Deze laatste beslist over hun aantal, bevoegdheden en vergoeding.

Na de verwezenlijking van het actief en de aanzuivering van het passief of de consignatie van de daartoe nodige gelden wordt het saldo onder de vennoten verdeeld naar verhouding van de aandelen die zij bezitten, nadat een evenwicht tussen de stortingen tot stand is gebracht.

Hierbij wordt eveneens benoemd, de heer Miserez Antoine, voornoemd, als vaste vertegenwoordiger van de vennootschap voor alle toekomstige bestuursmandaten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Bijlage: uitgifte van de akte + verslag van de bedrijfsrevisor + bijzonder verslag van de oprichters

03/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 28.11.2015, NGL 29.01.2016 16032-0461-010

Coordonnées
JKM WINDOWS

Adresse
BLEREGEMSTRAAT 128 1790 AFFLIGEM

Code postal : 1790
Localité : AFFLIGEM
Commune : AFFLIGEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande