JM BOUW

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JM BOUW
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 463.633.670

Publication

10/09/2014
ÿþivSod PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

01 SEÏ. 20A

Griffie Rechtbank van koophuOje...'

te Lete" ,ffl efiefei

II 11111,151J11 II

ondernemingsnr : 0463.633.670

Benaming (voluit): JM BOUW

(verkort)

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :Louisastraat 35, 3120 Tremelo

(volledig adres)

Onderwerp akte :BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING  BESLUIT TOT

KAPITAALVERHOGING BIJ WIJZE VAN INBRENG IN GELD  STATUTENWIJZIGING - MACHTIGINGEN

Tekst

Uit het proces-verbaal gesloten door notaris JORIS STALPAERT te Tremelo op 20/8/2014 (neergelegd ter registratie) blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JM BOUW" met éénparigheid van stemmen de volgende besluiten heeft genomen:

1. Zetelverplaabsing

Eerste besluit

De vergadering beslist te wijzen op de beslissing van de bijzondere algemene vergadering de data 15 juli 2008,

gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad de dato 12 augustus daarna onder nummer 08133361,

waarbij de maatschappelijke zetel van de vennootschap verplaatst werd van 2223 Heist-Op-Den-Berg (Schriek),

Paalstraat 25 naar 3120 Tremelo, Louisastraat 35, en beslist om overeenkomstig deze beslissing de eerste alinea

van ; rtikel 2 van de statuten van de vennootschap als volgt aan te passen,

"AR IKEL 2: Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3120 Tremelo, Louisastraat 35.(...)"

2. Besluit tot keitaalverhoging bij wijze van inbreng in geld

Tweede besluit

Om het kapitaal te verhogen met een bedrag van TWAALFDUIZEND euro (¬ 12.000,00) om het van ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD TWEEENNEGENTIG EURO ÉÉN CENT (¬ 18.592,01) te brengen op DERTIG DUIZEND VIJFHONDERD TWEEËNNEGENTIG euro en EEN cent (¬ 30.592,01).

Er worden voor deze inbreng geen nieuwe aandelen uitgegeven.

De vergoeding voor de inbreng zal derhalve terug te vinden zijn in de fractiewaarde van de aangehouden aandelen.

Op de kapitaalsverhoging wordt bijgevolg ingeschreven door de heer RAPPOORT Paul René, wonende te Trernelo, Louisastraat 35, te weten de enige aandeelhouder van de vennootschap.

Het volstorte bedrag of in totaal TWAALFDLUEND euro (¬ 12.000,00) is voorafgaandelijk aan deze buitengewone algemene vergadering gedeponeerd geworden op de rekening met nummer BE66 7360 0535 2343 (KBC BANK) op naam van de vennootschap, zoals blijkt uit het bewijs van deponering afgeleverd door de genoemde instelling op 18 augustus 2014.

De vergadering stelt derhalve vast dat de kapitaalverhoging met TWAALFDUIZEND euro (E 12.000,00) daadwerkelijk werd gerealiseerd en dat het kapitaal effectief werd gebracht op DERTIG DUIZEND VIJFHONDERD TWEEËNNEGENTIG euro en EEN cent (¬ 30.592,01).

3. Statutenwijziging

Der. e besluit

De vergadering beslist de tekst van Artikel 5 van de statuten in overeenstemming te brengen met de nieuwe

toestand van het kapitaal en van de aandelen, en deze tekst te laten luiden:

 ARTIKEL 5: Kapitaal  Aandelen

Het vennootschapskapitaal is vastgesteld op DERTIG DUIZEND VIJFHONDERD TWEEËNNEGENTIG euro en

EEN cent (630.592,01), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde maar

met een fractiewaarde van één/honderdste (1/100) ieder.

De aandelen mogen niet worden vertegenwoordigd door verhandelbare effecten op naam, aan toonder of

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening,

1

" Voor-leehbuden

aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

i'dere ."

4. Aanpassing van de statuten aan de meest recente vennootschapswetgeving

De vergadering beslist;

- de tekst van Artikel 10 van

de statuten als volgt aan te vullen met de volgende zinsnede om dit artikel in overeenstemming te brengen met de meest recente vennootschapswetgeving:

"Artikel 10: Afkoop van aandelen: E...)

De vennootschap mag middelen voorschieten, leningen toestaan of zekerheden stellen met het oog op de verkrijging van haar aandelen door derden, onder de voorwaarden die het Wetboek van vennootschappen stelt"

de tekst van Artikelen 27 van de statuten als volgt te vervangen door twee nieuwe artikelen 27 en 27bis om de statuten in overeenstemming te brengen met de meest recente vennootschapswetgeving: "Artikel 27- ONTBINDING

De vennootschap mag ten alle tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng.

Indien in de eenhoofdig geworden vennootschap de enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten warden vastgesteld, om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

Het bestuursorgaan verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld. Indien het bestuursorgaan voorstelt de activiteiten voort te zeilen, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen, die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift daarvan wordt, samen met de oproepingsbrief verzonden conform artikel 269 van het Wetboek van vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in artikel 214 van het Wetboek van Vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Artikel 27h1s.- ONTBINDING EN VEREFFENING

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de vennoten.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De vereffenaars beschikken over alle machten genoemd in het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

Voor elke vereffening wordt ter griffie een vereffeningsdossier bijgehouden dat de stukken bevat zoals voorgeschreven door het Wetboek van vennootschappen.

De vereffenaars zenden in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van

koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die omstandige staat, die onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen vermeldt en die wat nog moet warden

vereffend, aangeeft, wordt bij het vereffeningsdossier gevoegd. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het

vereffening_oegd.

_ Vo9r-1 behouden Luik B - vervolg

le aan het --FéTes-aTi-Staatsblad

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft. Voor het overige dient er gehandeld te worden overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen."

BIJZONDERE VOLMACHT

Voor zover als nodig wordt bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling verleend aan de besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN CAUNENBERGli ACCOUNTANCY gt TAX' met zetel te

3390 Bergstraat 4A teneinde alle formaliteiten te vervullen om wijziging te vorderen van de

inschrijving in het rechtspersonenregister.



Notaris Jolis Stalpaert te Tremelo.

hi bijlage uitgifte van het proces-verbaal

historiek statuten en geoodrdineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

31/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 01.06.2014, NGL 28.07.2014 14356-0299-009
02/10/2013
ÿþMod Wob l s.l

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

lUwiuiui~ii~~m

'13199487

OndernernIngsnr " 0463633670

Benaming

(volup) . JM Bouw

(verkort)

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophanot.

te Leuven, de 2 3 SEP. 2013

DE GRIFFIER,

Griffie

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3120 Tremelo, Louisastraat 35

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

De buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid JM Bouw, gehouden op de maatschappelijke zetel op 31 augustus 2013, heeft het ontslag van Jennes Marc als zaakvoerder aanvaard en heeft hem kwijting verleend voor de uitoefening van zijn mandaat. Het ontslag gaat in op 31 augustus 2013.

Getekend: Rappoort Paul, zaakvoerder

Op de laatste blz van Çuii E vermelden - Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ivaarn en handtekening

08/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 02.06.2013, NGL 27.06.2013 13259-0513-007
03/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 03.06.2012, NGL 27.06.2012 12227-0069-007
30/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 05.06.2011, NGL 23.06.2011 11210-0441-007
06/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 06.06.2010, NGL 29.06.2010 10245-0007-007
24/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 07.06.2009, NGL 18.06.2009 09256-0120-006
12/08/2008 : ME099882
27/06/2008 : ME099882
28/06/2007 : ME099882
04/04/2007 : LE099882
01/08/2006 : LE099882
27/06/2005 : LE099882
18/06/2004 : LE099882
11/07/2003 : LE099882
13/07/1999 : LE099882
03/07/1998 : LE99882

Coordonnées
JM BOUW

Adresse
LOUISASTRAAT 35 3120 TREMELO

Code postal : 3120
Localité : TREMELO
Commune : TREMELO
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande