JOAN DUBAERE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JOAN DUBAERE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 878.008.069

Publication

10/07/2014
ÿþ Mod 'Nard 11.1

mrç

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie vrwie_

ygieei/Ontvangen op

O I JULI 2014

griFik) van de Nederiz7.cletaiige

'"/ russe)

Voor-behoude aan het Belgisct Staatsbla 11111111R111W1111111







Onciernemingsnr: 0878.008.069

Benaming

(voluin : JOAN DUBAERE

(verkort):

Rechtsvorm: Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 1700 Dilbeek, Kaudenaardestraat 66

(volledig adres)

Onderwerp akte KAPITAALVERHOGING IN TOEPASSING VAN ARTIKEL 537 WI13/92 - STATUTENWIJZIGING

Uit een proces-verbaal, opgesteld door ondergetekende, Frédéric Bauwens, notaris te Haaltert, op zevenentwintig juni tweeduizend veertien, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'JOAN DUBAERE", met zetel te 1700 Dilbeek, Kaudenaardestraat 66, opgericht bij akte verleden voor notaris François De Clippel met standplaats te Dendermonde, op vijftien december tweeduizend en vijf, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van negenentwintig december erna, onder nummer 2005-12-29 / 0190290, waarvan de statuten tot op heden niet gewijzigd werden, ingeschreven in het Rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0878.008.069, ressorterend onder de bevoegdheid van de Rechtbank van Koophandel te Brussel, beslist heeft met algemene stemmen:

1. Voorafgaande verslagen.

Ontslag van voorlezing en kennisname van het verslag van de zaakvoerder en van het verslag opgesteld door de aangestelde bedrijfsrevisor, de Burg. BVBA Bedrijfsrevisor Bart Bosman, met zetel te 9800 Deinze, Guido Gezelleniaan 116, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen in uitvoering van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen (WIB/92) op datum van zesentwintig juni tweeduizend, veertien.

De conclusies van het verslag van de voornoemde bedrijfsrevisor, worden hierna letterlijk weergegeven:

'Ondergetekende, de Burg. BVBA Bart Bosman, met maatschappelijke zetel te 9800 Deinze, Guido Gezellelaan 116, vertegenwoordigd door de heer Bart Bosman, bedrijfsrevisor, werd aangesteld door de zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Joan Dubaere, met maat-'schappelijke zetel te kaudenaardestraat 66, 1700 Dilbeek, op 23/05/2014 om overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen een verslag op te maken aangaande de inbreng in natura ter gelegenheid van de kapitaalverhoging in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Joan Dubaere in uitvoering van artikel 537 van het Wetboek van de inkomstenbelastingen.

lk bevestig bij deze op basis van de door mil uitgevoerde en in onderhavig rapport beschreven controlewerkzaamheden dat naar mijn mening:

Ode verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen inzake controle van inbreng in natura en quasi-inbreng van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren en dat het bestuursorgaan van de burgerlijke vennootschap; onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Joan Dubaere verantwoordelijk. is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%;

Ode beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

Ode voor de inbreng in nature door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden leiden tenminste overeenkomen met het, aantal en de waarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

Oindien alle vennoten besluiten om de ontvangen netto-dividenduitkering in het kapitaal te incorporeren, zal> als vergoeding voor deze inbreng 273 nieuwe aandelen van de Burg. BVBA Joan Dubaere, zonder nominale

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

waarde, gelijk aan de bestaande aandelen voor een totale waarde van 704.529,00 EUR worden uitgegeven..De

e

e nieuw uit te geven aandelen zullen als volgt worden toegekend:

- 273 nieuwe aandelen aan de heer Joan Dubaere.

Huidig verslag wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat alle aandeelhouders van de vennootschap hun reeds uitgedrukte intentie daadwerkelijk uitvoeren. Indien echter na de beslissing van dividenduitkering een of meerdere aandeelhouders niet wensen deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging zal het kapitaal slechts worden verhoogd ten bedrage van het netto dividendbedrag ontvangen door de vennoten welke wel wensen in te tekenen op de kapitaalverhoging.

Dit verslag werd, overeenkomstig de bepalingen van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, opgesteld teneinde aan de buitengewone algemene vergadering de nodige informatie te verstrekken met betrekking tot de inbreng in nature van de in dit verslag opgenomen aandelen. Dit verslag mag dan ook niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Tenslotte wil ik er tevens op wijzen dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Opgemaakt te Deinze op 26/06/2014

(getekend)

Burg. BVBA Becirijfsrevisor Bart Bosman

Vertegenwoordigd door

Bart Bosman

Bedrijfsrevisor."

2. Kapitaalverhoging door inbreng in nature.

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen door inbreng in natura van de hierna

genoemde schuldvorderingen met vijftigduizend zevenhonderd zesenvijftig euro zestien cent (EUR 50.766,16) om het van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (EUR 18.550,00) op negenenzestigduizend driehonderd en zes euro zestien cent (EUR 69.306,16) te brengen met creatie van tweehonderd drieënzeventig (273) nieuwe aandelen op naam, zonder nominale waarde, die identiek aan de bestaande aandelen zijn en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving.

De totale uitgifteprils van de aandelen wordt bepaald op zevenhonderd en vierduizend vijfhonderd negenentwintig euro (EUR 704.529,00), waarvan vijftigduizend zevenhonderd zesenvijftig euro zestien cent (EUR 60.756,16) als kapitaalwaarde en zeshonderd drieënvijftigduizend zevenhonderd tweeënzeventig euro vierentachtig cent (EUR 653.772,84) als uitgiftepremie,

3. Inbreng  plaatsing en volstorting van de nieuwe aandelen.

De enige vennoot verklaart dat zijn zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering ten laste van de vennootschap gelijk is aan zevenhonderd en vierduizend vijfhonderd negenentwintig euro (E(JR 704.629,00).

Vervolgens verklaart de enige vennoot dat hij voomoemde schuldvordering cp de vennootschap wenst in te brengen.

Als vergoeding voor de hierboven omschreven inbreng, waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, worden tweehonderd drieënzeventig nieuwe volledige volgestorte aandelen op naam, zonder nominale waarde toegekend aan de enige vennoot, inbrengende partij, die aanvaardt.

4. Plaatsen op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremie".

Beslissing om het bedrag van de uitgiftepremie, hetzij zeshonderd drieënvijftigduizend zevenhonderd tweeënzeventig euro vierentachtig cent (EUR 653.772,84) als uitgiftepremie, te plaatsen op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremie".

5. Kapitaalverhoging door incorporatie van de uitgiftepremie.

Kapitaalverhoging door incorporatie van de uitgiftepremie om het kapitaal te brengen van negenenzestigduizend driehonderd en zes euro zestien cent (EUR 69.306,16) naar zevenhonderd drieëntwintigduizend negenenzeventig euro (EUR 723.079,00), zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

6. Vaststelling dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt.

Vaststelling dat het kapitaal daadwerkelijk gebracht werd op zevenhonderd drieëntwintigduizend negenenzeventig euro (E(JR 723.079,00), vertegenwoordigd door driehonderd drieënzeventig (373) kapitaalaandelen, zonder nominale waarde.

7. Aanpassing van artikel vijf van de statuten.

De vergadering beslist om artikel vijf van de statuten aan te passen aan voormelde kapitaalverhoging. De tekst van artikel vijf zal voortaan luiden als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zevenhonderd drieëntwintigduizend negenenzeventig euro (EUR 723.079,00).

Het wordt vertegenwoordigd door driehonderd drieënzeventig (373) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/driehonderd drieënzeventigste van het kapitaal vertegenwoordigen."

8.Machtiging aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen beslissingen.

9. Volmacht aan ondergetekende notaris om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

111 Bijzondere volmacht aan Burg. CVBA Baker Tilly Belgium Accountants & Belastingconsulenten, met zetel te 0300 Aalst, Kareelstraat 122, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om alle administratieve formaliteiten - waaronder doch niet beperkt tot ondernemingsloket en sociaal verzekeringsfonds - te vervullen die met deze akte gepaard gaan.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL. -----

Tegelijk hiermee neergelegd

1.Expeditie van de akte statutenwijziging,

2.VersIag van de zaakvoerder dd. 26/06/2014.

3.Verslag van de bedrijfsrevisor dd. 26/06/2014.

FREDERIC BAUWENS

NOTARIS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

4



e

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon tep aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

05/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 30.12.2013, NGL 30.01.2014 14023-0129-015
15/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 31.12.2012, NGL 12.02.2013 13034-0023-015
03/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 31.12.2011, NGL 31.01.2012 12022-0406-013
22/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 15.12.2010, NGL 17.12.2010 10634-0351-013
29/01/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 30.12.2009, NGL 05.01.2010 10007-0134-013
05/02/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 29.12.2008, NGL 30.01.2009 09031-0368-012
27/12/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 19.12.2007, NGL 19.12.2007 07841-0321-012
06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 21.12.2016, NGL 31.01.2017 17035-0214-016

Coordonnées
JOAN DUBAERE

Adresse
KAUDENAARDESTRAAT 66 1700 DILBEEK

Code postal : 1700
Localité : DILBEEK
Commune : DILBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande