JOHAN KESTEMONT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JOHAN KESTEMONT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 526.959.626

Publication

02/05/2013
ÿþyod Wanó'1.1

~.-.~ a~ !rº% In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i3F1USSEL

Griffie 2 2 AVR. 201

052( 53 G2%

JOHAN KESTEMONT

Rechtsvorm Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel (1 540) Herne (Herfelingen), Druimerenstraat, 27

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

STICHTING

AANSTELLING ZAAKVOERDER

Uit een akte verleden voor notaris Paul Van Holen te Galmaarden op 11 april 2013, en dragende de volgen-ide melding van registratie : "Geregistreerd vijf bladen zonder verzendingen te Dilbeek il de 16 april 2013, boek 606 blad 20 vak 20 Ontvangen vijfentwintig euro (25,00-EUR) Voor de ontvanger (getekend) ai M. Wauters".

Blijkt dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "JOHAN KESTEMONT" werd opgericht.

Zij begint op 11 april 2013 en haar statuten zijn door de oprichter bepaald zoals hierna opgegeven wordt.

BEKRACHTIGING HANDELINGEN GESTELD IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, " worden - in toepassing van artikel zestig van het Wetboek van vennootschappen - alle handelingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in opriohting bil deze bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap en dit voor de periode van 01 april 2013 tot op 11 april 2013.

Comparant erkent door ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de wenselijkheid om deze bekrachtiging, na verkrijging van de rechtspersoonlijkheid, door de zaakvoerder te laten bevestigen. Hij erkent tevens ingelicht te zijn omtrent de noodzaak om eventuele handelingen die zullen gesteld worden tussen de dag van 11 april 2013 en de dag van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid op dezelfde wijze te laten bekrachtigen door de zaakvoerder zodra de rechtspersoonlijkheid is verkregen.

Na voorlezing van artikel tweehonderd en twaalf van het wetboek van vennootschappen heeft de comparant mij verklaard dat hij niet de enige vennoot is in enige andere éénpersoonsvennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

1 Q' Oprichter:

De Heer KESTEMONT Johan, geboren te Edingen op 12 maart 1960, met nationaal nummer 60.03.12275.64 en met nummer identiteitskaart 591-1025940-73, echtgenoot van Mevrouw Dedobbeleer Anita-Madeleine-Emilienne, geboren te Herfelingen op 12 mei 1961, wonende te (1540) Herne (Herfelingen), Druimerenstraat, 27.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel bij gebreke aan hûwelijkscontract, niet gewijzigd tot op heden naar hij verklaart.

2n Naam:

De vennootschap wordt opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de benaming "JOHAN KESTEMONT".

3L: Zetel:

De maatschappelijke zetel wordt gevestigd te (1540) Herne (Herfelingen), Druimerenstraat, 27.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

iedere verandering van de maatschappelijke zetel wordt door de zorgen van de zaakvoerder in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad bekend gemaakt

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenrand oprichten.

41 Doel:

De vennootschap heeft tot doel :

Op de aasre ufz 1,.a,¬ rre3c n a cto Naam en hoedan,nl'esi var. de ;,,str,nertereriae .lo~arrs het_* va" , dr, pertatoIntel

oebnegd de re h spe,soon ten aanren ver, derden te verte lw..,c,'d.ger

x r o Naam en nandre1 ening

Ondernemingsnr : Benaming

(v01ult)

(verkort) "

*'13067700

igis

behc aar,

Staa'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

V ~ Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/05/2013 - Annexes du Moniteur belge ten behoeve van ondernemingen, particulieren en overheid de opmaak van dossiers, de begeleiding, de advisering en de concrete uitvoering van alle aangelegenheden inzake het milieubeheer en ruimte planning in de meest ruime betekenis, de milieuhygiëne, verwerven van onroerend goed en begeleiden van vastgoedoperaties, financiële operaties, de socio - economische evaluaties, de effectenrapportage, het landschaps-, bos en natuurbeheer, florabeheer; coaching, advisering en uitvoering van alle handelingen en werken met betrekking tot flora, fauna, bosmantels, tuinen; coaching, advisering en uitvoering van alle handelingen en adviezen inzake textiel, kleur en stijl; advisering, opvolging en uitvoering van alle handelingen en werken voor herstel, verbouwing, onderhoud en inrichting van onroerend goed; organiseren van verblijf voor individuen, gezinnen of groepen voor streekgebonden landschaps- en natuurervaring en beleving van cultureel erfgoed en het organiseren van drank- en eetgelegenheden; de behartiging, de opvolging en invordering van alle belangen en rechten van Johan Kestemont inzake geleverde prestaties, inzake invordering van succespremies, goodwill enz., inzonderheid de rechten, belangen en vorderingen van Johan Kestemont in M-tech, adviesbureau voor integraal milieubeleid en haar divisies; de handel in en de aan- en verkoop van alle producten in het kader van deze doelstellingen.

Deze opsommingen zijn niet limitatief.

De vennootschap mag op om het even welke manier alle activiteiten uitoefenen die de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kunnen bevorderen en op enigerlei wijze aan zo'n activiteit deelnemen. Zij mag alle verrichtingen doen van onroerende, roerende, commerciële, productieve, financiële, industriële en burgerlijke aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant zijn of met de verwezenlijking van haar maatschappelijke doel.

Ze kan participeren in of een fusie aangaan met andere vennootschappen of ondernemingen die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of deze in de hand werken.

De vennootschap kan de functie van zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap uitoefenen.

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel verwezenlijken op alle wijzen en volgens de modaliteiten welke haar het meest geschikt voorkomen.

50 Maatschappelijk kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro, vertegenwoor-digd door honderdzesentachtig aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde.

Op deze aandelen is ingetekend door de oprichter die ze heeft volstort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00-EUR) door inbreng in geld.

De inschrijving op naam van één der echtgenoten houdt in dat de als aandeel-houder ingeschreven echtgenoot jegens de vennootschap geldt als enige eige-naar, die persoonlijk alle lidmaatschapsrechten eraan verbonden uitoefent.

Overeenkomstig artikel tweehonderd vierentwintig van het wetboek van vennoot-schappen werd een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR) voor de oprich-ging van de vennoot-schap gedeponeerd op een bijzon-dere rekening onder nummer 001-6945078-51 bij de Naamloze Vennootschap BNP Paribas Fortis Bank zoals blijkt uit het bewijs van depone-ring, afgele-verd door voor-noemde instelling op 02 april 2013.

Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaats-gevonden overeenkomstig de wet.

Het bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR) is van nu af ter beschik-king van de vennootschap.

Het saldo, zijnde zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR), zal volstort worden op eerste aanzoek van de zaak-voerder.

60 Duur:

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duurte rekenen vanaf 11 april 2013.

Zij kan worden ontbonden bij beslissing van de algemene vergadering of van de enige vennoot, zoals genomen voor de statutenwijziging.

De vennootschap wordt niet ontbonden door de ontzetting, het faillissement, het kennelijk onvermogen of het overlijden van één der vennoten, al dan niet zaakvoerder.

70 Bestuur

De vennootschap wordt beheerd door één of meer zaakvoerders, vennoten of niet. Aan deze personen alleen wordt de leiding van de zaken van de vennoot-schap toevertrouwd.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechterlijk aansprakelijk en strafrechterlijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Overeenkomstig de bepalingen van de artikelen tweehonderd zevenenvijftig en tweehonderd achtenvijftig van het wetboek van vennootschappen kan iedere zaakvoerder alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlij-king van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergade-iring bevoegd is. Zij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De duur van het mandaat is niet beperkt,

° De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte

volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden

verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de

verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerder worden verricht, zelfs

indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de

handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn.

Bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

De Heer Johan Kestemont wordt aangesteld als statutaire zaakvoerder. Hij verklaart dit ambt te aanvaarden

onder de bevestiging niet getroffen te zijn door een maatregel die zich hiertegen verzet.

8G' Boekjaar:

Het maatschappelijk jaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december.

9e1 Jaarvergadering:

De algemene vergadering van de vennoten wordt gehouden op de tweede dinsdag van de maand juni om

twintig uur, op de maatschappe-lij-ke zetel, of op iedere andere plaats aangeduid in het bericht van oproeping.

Indien de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag valt, dan heeft de vergadering plaats op de

eerstvolgende werkdag.

Is er slechts één vennoot dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring tekenen.

De algemene vergadering mag verder worden bijeengercepen telkens het belang van de vennootschap dit

vereist, en op de wijze voorgeschreven door de wet.

De beschikkingen betreffende de aandelen en hun overdracht worden geregeld door de artikelen van het

wetboek van vennootschappen.

Ieder aandeel heeft recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen.

10° Reserves-winst:

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, maakt de

netto-winst van de vennootschap uit.

Op deze winst wordt jaarlijks genomen:

1. Vijf procent voor de wettelijke reserve. Die verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Zij ontstaat wederom indien, om gelijk welke reden, het reservefonds verminderd werd.

2. Voor het overblijvend saldo kan de algemene vergadering beslissen bij gewone meerderheid van stemmen, dat het overgebracht zal worden op de rekening van het volgend jaar, of dat het zal toegevoegd of zal onttrokken worden aan de reserves.

3. De overblijvende winst wordt aan de vennoten toebedeeld als dividen-'den-prorata van het aantal

aandelen dat ieder van hen bezit.

De uitbetaling van de dividenden geschiedt jaarlijks op de tijdstippen bepaald door de gewone algemene

d vergadering.

11 r. Controle:

De controle op de financiële toestand, op de jaarre-ke-ning en op de regelmatig-held van de verrichtingen

co N weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer com-missa-rissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergade-'ring van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of

o rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsreviso--ren. De commissaris-sen worden benoemd voor een

eq hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schade-vergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om

co

wettige reden door de algemene vergade-ring worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uit-zonderings-'bepaling voorzien bij artikel honderd eenenveertig punt twee van het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel honderd zesenzestig van het Wetboek van vennootschappen individueel de onder-zoeks- en contro-'lebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordi-gen door een accountant. De vergoe-iding van de accountant komt ten laste van de vennoot-schap indien hij met haar toestemming wordt be-noemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rech-ter-lijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkin-gen van de accountant medege-deeld aan de vennoot-schap.

Zolang de vennootschap geen commissaris heeft en een derde zaakvoerder is, oefent de enige vennoot alle :;.73be-voegd-heden van de commissaris.

Zolang de enige vennoot ook zaakvoerder is en geen commissaris benoemd werd bestaat geen controle in de vennootschap.

12[ - Ontbinding-vereffening:

Bij ontbinding van de vennootschap om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening uitgevoerd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen. De vereffenaar treedt pas in functie na bevestiging door de rechtbank van koophandel van zijn benoeming. De vereffenaar maakt in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten der vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, wordt het netto actief verdeeld onder de vennoten.

Zijn alle aandelen niet in gelijke mate volgestort dan zullen de vereffenaars, vooraleer de bewerkingen der

uitkeringen te beginnen, het evenwicht herstellen hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet

voldoende volgestorte aandelen hetzij door voorafgaandelijke terugbetaling in speciën te doen in voordeel van

die aandelen die voordien zijn volgestort in een grotere verhouding_

Het netto actief wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot de aandelen die zij bezitten. Elk

aandeel geeft recht op een gelijk deel.

Slot- en overgangsbepalingen:

Verkrijging van rechtspersoonlijkheid.

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van vennootschappen

rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige

oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het

Wetboek van vennootschappen.

- Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap heeft de enige comparant-oprichter volgende

beslissingen genomen :

10 De eerste algemene vergadering wordt vastgesteld op de tweede dinsdag van de maand

juni 2015 om twintig uur;

20 Het eerste boekjaar loopt vanaf 11 april 2013 tot 31 december 2014, met dien verstande

dat het alle verrichtingen zal omvatten die sinds 01 april 2013 voor rekening van de vennootschap in oprichting

werden gedaan.

30 Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tot zolang een volgende algemene vergadering

anders beslist.

40 De zaakvoerder zal maar zijn taak kunnen opnemen vanaf de neerlegging van de stukken

ter griffie van de Rechtbank van Koophandel.

5D Er wordt thans geen commissaris benoemd.

Voor beknopt en beredeneerd uittreksel.

Notaris Paul Van Holen

Tegelijk neergelegd : expeditie van de akte en een uittreksel.

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel.

C} pF uN'St21737, vdnl :t,'Y.:;,::;rYri. Llèn Reep Naar) yf111C»Q8r2i.jhLid t'_ -'-o PrtE.-i},Kenr1.- 4ot.1n5 '12r 1)?.isoEihnEen!

beuoeecl De ,^..^nncers~>rs #a" aarz Ur .an darcI;n fia vertP.,ç },..t:o-^3;er" .

Verso Neem en 1lands~-.enaQ,

01/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 14.06.2016, NGL 29.08.2016 16492-0085-009

Coordonnées
JOHAN KESTEMONT

Adresse
DRUIMERENSTRAAT 27 1540 HERFELINGEN

Code postal : 1540
Localité : Herfelingen
Commune : HERNE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande