JOHAN VAN DIEVOET CONSULTANCY

Société en commandite simple


Dénomination : JOHAN VAN DIEVOET CONSULTANCY
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 844.038.471

Publication

13/03/2012
ÿþ Mod2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griftle van de akte

Neèrgeagci tét et* tiEw

Rechtbank van KopaFEB 2012

te Leuven, de

DE. GRfi=FlER.

Griffie

Voor- *iaosaeso"

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Gndememingsnr: . ©A%

Benaming

(voluit) : Johan van Dievoet Consultancy

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Leuvensebaan 356, 3040 Sint-Agatha-Rode

PLIderwerp akte : oprichting

Het jaar tweeduizend en twaalf op zeventien februari is opgericht bij onderhandse akte tussen A.Johan van Dievoet, wonende Leuvensebaan 356 te 3040 Sint-Agatha-Rode, beherende vennoot B.An Van de Steen, wonende Leuvensebaan 356 te 3040 Sint-Agatha-Rode, stille vennoot Ben gewone commanditaire vennootschap (Comm.V).

De oprichters verklaren dat de statuten van de vennootschap als volgt zullen luiden:

Art.1: NAAM en VORM

De vennootschap wordt opgericht onder de vorm van een Gewone Commanditaire Vennootschap en haar

naam luidt "Johan van Dievoet Consultanoy", in het kort "JVDC".

Art, 2; ZETEL

De zetel is gevestigd Leuvensebaan 356 te 3040 Sint-Agatha-Rode. De zetel kan bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur overgebracht worden naar eender welke plaats in Vlaanderen of het tweetalig Brussels Gewest,

Art.3: Het DOEL van de vennootschap is

-Het uitvoeren van studiewerk, het verlenen van advies en diensten (consultancy), projectmanegement, begeleiding, bijstand en leiding aan vennootschappen, ondernemingen, instellingen en privé-personen, m.a.w. consultancy in de zo breedst mogelijke zin.

-Het verlenen van managementprestaties.

-Het verlenen van diensten in de meest ruime zin van het woord aan bedrijven en ondernemingen van aile aalli, onder meer op vlak van vertegenwordiging, administratie, management, bedrijfsorganisatie, informatica en financieel beheer.

-Het waarnemen van de functie van bestuurder in ondernemingen en vennootschappen.

-Het uitvoeren van alle werkzaamheden die verband houden met de externe adviesverlening en begeleiding aan ondememeingen in ondermeer fiscale, vennootschapsrechterlijke en sociale materies evenals bij het opstellen van het financieel plan en inzake het verstrijken van openbare steunmaatregelen.

-Het nemen van participaties onder welke vorm ook, in alle bestaande en op te richten vennootschappen en ondernemingen, het beheren en valoriseren van eigen roerende waarden en participaties, het verlenen van financiële en andere bijstand aan de vennootschappen en ondernemingen waarin ze belangen heeft.

-Alle financiële en beheersverrichtingen met betrekking tot eigen roerend vermogen en met betrekking tot onroerend vermogen, onder meer, krediet en financiering, belegging van eigen roerend vermogen en van onroerend vermogen, het nemen van participaties in nieuwe en bestaande vennootschappen, beheren van eigen roerend en van onroerend vermogen, hypothecaire en andere borgstelling, commissie- en deleredereverrichtingen, voor zover dit alles wettelijk is toegelaten.

-Het stellen van persoonlijke of zakelijke borgen in het voordeel van derden.

-Het verwerven en huren met het oog op het verhuren en onderverhuren van onroerende goederen en eigen roerende installaties,

-Een patrimonium bestaande uit eigen roerende en onroerende goederen te verwerven, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

-Het optreden als tussenpersoon, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, bij onroerende en alle commerciële activiteiten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

-Binnen het kader van haar doel zal de vennootschap mogen overgaan in België of in het buitenland voor eigen rekening of voor deze van derden, tot het verwerven, vervreemden, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, huren en verhuren van alle onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

-De vennootschap mag zowel in het binnen- als in het buitenland alle daden van industriële, financiële, roerende en onroerende aard evenals alle handelsverrichtingen stellen, die van aard zijn de verwezenlijking van het doel geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Zij zal ook mogen deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen zowel in België als in het buitenland.

Art,4 DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor een ,onbepaalde duur, ingaande op 17/02/2012. Behoudens gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering met inachtneming van de vereiste statutenwijziging.

Art.5 KAPITAAL.

Het geplaatste kapitaal wordt vastgesteld op 500¬ en wordt vertegenwoordigd door 50 aandelen van

10,00¬ . Op dit kapitaal werd bij de oprichting door de oprichters voor zijn geheel bedrag ingeschreven door

inbreng in speciën te weten:

-Johan van Dievoet, voornoemd: 45 aandelen

-An Van de Steen, voornoemd: 5 aandelen

Art.6 WIJZIGING KAPITAAL

Het kapitaal mag verhoogd of verminderd worden in één of meerdere malen, bij beslissing van de algemene

vergadering die beraadslaagt volgens de voorwaarden voorzien voor een statutenwijziging.

Art.7 AANDELEN, VERVREEMDING, OVERDRACHT

Het kapitaal is samengesteld uit 50 aandelen op naam met een nominale waarde van 10,00¬ . Alle vennoten hebben op de algemene vergadering, in aile zaken, gelijk stemrecht in verhouding tot het aantal aandelen in hun bezit. De aandelen mogen alleen worden afgestaan of overgedragen mits akkoord van de algemene vergadering,

Art.8 AANSPRAKELIJKHEID

De beherende vennoten zijn onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor alle verbintenissen van de

vennootschap. De stille vennoten zijn enkel aansprakelijk tot het beloop van hun inbreng.

Art.9 BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder. Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd.

Tevens keurt de algemene vergadering de vergoeding van de kosten van de zaakvoerder goed.

Art.10 BEVOEGDHEDEN

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide macht voor alle handelingen zowel van bestuur als van beschikking in alle maatschappelijke aangelegenheden, behalve voor die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Art.11 BOEKJAAR

Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december.

Art.12 JAARVERGADERING

leder jaar wordt de jaarvergadering van de vennoten gehouden op de tweede vrijdag van de maand juni om 18.00 uur op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats vermeld in bericht van bijeenroeping. De algemene vergadering wordt voorgezeten door de zaakvoerder. De algemene vergadering beslist over de goedkeuring van de jaarrekening en de resultatenverwerking. De algemene vergadering beslist over de bestemming van de winst.

Art.13 OVERGANGSBEPALINGEN

Onmiddellijk na de oprichting komen de oprichters bij elkaar in bijzondere algemene vergadering en treffen volgende besluiten met éénparigheid van stemmen:

A)Het eerste boekjaar loopt vanaf oprichting tot 31 december 2012. De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal plaatsvinden op 8 juni 2013.

B)Het aantal bestuurders wordt vastgesteld op één. Tot deze functie wordt aangesteld de heer Johan van Dievoet, Leuvensebaan 356 te 3040 Sint-Agatha-Rode welke uitdrukkelijk aanvaardt.

C)Raad van Bestuur: als statutair zaakvoerder wordt aangesteld de heer Johan van Dievoet.

D)Bekrachtiging verbintenissen: de oprichters verklaren uitdrukkelijk dat alle verbintenissen welke door één van hen werden aangegaan in de periode januari 2012 tot ondertekening van de akte, werden afgesloten in naam van de vennootschap.

L~ ^

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

(getekend)

.*

Johan van Dievoet, beherend ven noot- zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

 '---------'----------'-----'-------------'---_____________ ________ --____

----

OpÁalaatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam onhoedanigheid van de instrumenterendenotaón perso(o)nien)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

lerso: Naam en handtekening

Coordonnées
JOHAN VAN DIEVOET CONSULTANCY

Adresse
LEUVENSEBAAN 356 3040 SINT-AGATHA-RODE

Code postal : 3040
Localité : Sint-Agatha-Rode
Commune : HULDENBERG
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande