JOHENA

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : JOHENA
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 588.992.710

Publication

02/02/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15301938*

Neergelegd

29-01-2015

Griffie

0588992710

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

JOHENA

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel :

Er blijkt uit een akte partiële splitsing van de naamloze vennootschap ANBEL, met zetel te 1755-Gooik, Brusselstraat 25, verleden voor Meester Frederik HANTSON te Gooik op 27 januari 2015 dat nieuwe Naamloze Vennootschap werd opgericht:

1. De vennootschap is handelsvennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap. De naam luidt :  JOHENA .

2. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1755-Gooik, Brusselstraat 25.

3. De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur te rekenen vanaf de datum waarop ze rechtspersoonlijkheid verkrijgt.

4. Oprichters:

a) De heer HEIM Béla, geboren te Szigetujfalen (Hongarije) op 19 maart 1940, wonende te 1755 Gooik, Winnepenninckxstraat 9.

b) Mevrouw POLLÉ Anny Julienne Gusta, geboren te Elingen op 11 december 1942, wonende te 1755 Gooik, Winnepenninckxstraat 9,

c) De heer HEIM Nandi Augustin Adolphine, geboren te Halle op 06 april 1966, wonende te 1755 Gooik, Kleine Kattestraat 2.

d) De heer HEIM Johnny Joseph Marguerite, geboren te Halle op 05 maart 1973, wonende te 1755 Gooik, Berghomstraat 36.

5. Bij de oprichting, door afsplitsing van de naamloze vennootschap ANBEL, met zetel te 1755-Gooik, Brusselstraat 25 (ondernemingsnummer 0428.924.892) bedraagt het geplaatst kapitaal van de vennootschap tweehonderdzestigduizend euro (¬ 260.000,00), vertegenwoordigd door drieduizend tweeënzestig (3.062) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is volgestort.

6. Op het kapitaal wordt ingeschreven door overdracht van een afgesplitste bedrijfstak, te weten de bedrijfsmatig aangewende onroerende goederen die verhuurd worden aan de meubelzaak HEIM-POLLE, naamloze vennootschap te 1755-Gooik, Brusselstraat 25 (ondernemingsnummer 0418.971.803), ter waarde van tweehonderd vijfenvijftigduizend tweehonderd vijftien euro drieënvijftig cent (¬ 255.215,53) en door incorporatie van beschikbare reserves ten bedrage van vierduizend zevenhonderd vierentachtig euro zevenenveertig cent (¬ 4.784,47).

7. De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Vander Donckt-Roobrouck-Christiaens Bedrijfsrevisoren , afgekort  VRC Bedrijfsrevisoren , met maatschappelijke zetel te 8820 Torhout, Lichterveldestraat 39A, 0462.836.191, RPR Gent (afdeling Oostende), vertegenwoordigd door de heer Andre Geeroms, bedrijfsrevisor, kantoor houdend te 1702 Groot  Bijgaarden,  t Hofveld 6 C3, West Point Park, heeft daarenboven op datum van 12 januari 2015 een schriftelijk verslag opgesteld overeenkomstig artikel 444 W. Venn. met betrekking tot de inbreng in natura in de in het kader van deze partiële splitsing nieuw op te richten vennootschap.

De conclusies van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

 BESLUIT

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Oprichting

Naamloze vennootschap

Brusselstraat 25

1755 Gooik

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

De inbreng in natura bij de oprichting van de NV JOHENA, bestaat uit de onroerende goederen die worden afgesplitst van de NV Anbel zoals samengevat in het splitsingsvoorstel, ter waarde van 281.702,80 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat :

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering in overeenstemming is met de bepalingen van artikel 80 van het KB van 30.1.2001 en bijgevolg geen rekening wordt gehouden met latente meerwaarden;

d) de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt, mathematisch ten minste

overeenkomt met het aantal en de fractiewaarden van de tegen de inbreng uit te geven aandelen;

Als vergoeding voor deze inbrengen worden 3.062 aandelen toegekend.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat, conform de controlenormen van het Instituut van de

Bedrijfsrevisoren, onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de

rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, en de als tegenprestatie toegekende vergoeding.

12 januari 2015

De Bedrijfsrevisor

(getekend)

VRC Bedrijfsrevisoren

BV o.v.v.e. CVBA

Vertegenwoordigd door André Geeroms .

8. Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

9. Het saldo van de resultatenrekening vormt het te bestemmen resultaat van de vennootschap. Van de winst zal jaarlijks vijf ten honderd worden afgenomen voor de wettelijke reserve. Deze afhouding houdt op verplichtend te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende van het geplaatst kapitaal bedraagt. Over de aanwending van het overschot van de winst wordt door de gewone algemene vergadering op voorstel van de raad van bestuur bij gewone meerderheid van stemmen beslist. Geen winstuitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. De raad van bestuur bepaalt het tijdstip en de wijze van betaling van de dividenden. Aan de raad van bestuur wordt de bevoegdheid verleend, met inachtneming van de wettelijke voorschriften interimdividenden uit te keren op het resultaat van het lopende boekjaar.

10. De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, bestaande uit minstens drie leden, of indien wettelijk toegelaten, minstens twee leden, al dan niet aandeelhouders.

Wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder of lid van het directiecomité, benoemt deze onder zijn vennoten, aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering van de aandeelhouders die hun aantal en de duur van hun mandaat vaststelt en hen ten allen tijde kan ontslaan.

De mandaten mogen, behalve bij herverkiezing, de termijn van zes jaar niet overschrijden. De mandaten eindigen onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van het jaar waarin zij vervallen.

De benoeming van de bestuurders geschiedt bij gewone meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde aandelen. Ze zijn herkiesbaar.

Wanneer een plaats van bestuurder openvalt, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de definitieve benoeming doen.

Het mandaat van de bestuurders is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders

beslist.

De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter om de vergadering van de raad van

bestuur en de algemene vergadering voor te zitten.

Ingeval de voorzitter belet is, of bij niet-benoeming van een voorzitter, wordt zijn

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

plaatsvervanger gekozen door de andere aanwezige bestuurders.

De raad van bestuur vergadert zo dikwijls als de belangen van de vennootschap dit vereisen in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de bijeenroeping, op uitnodiging van de voorzitter of van twee bestuurders.

De raad mag slechts geldig beraadslagen en beslissen wanneer de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

Elk belet bestuurder mag schriftelijk door middel van een stuk dat hun handtekening draagt (kan voor toepassing hieraan voldoen: de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek aan één van zijn collega's in de raad volmacht geven om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen. Een bestuurder mag slechts één van zijn collega s vertegenwoordigen en mag, benevens zijn eigen stem, de stem uitbrengen waarvoor hij volmacht heeft ontvangen.

De beslissingen van de raad worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Ingeval van staking der stemmen, is de stem van de voorzitter van de vergadering doorslaggevend. Dit geldt evenwel niet in geval de raad van bestuur slechts twee leden telt.

Indien de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap het vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur genomen worden bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Zij worden gedateerd op de dag dat de laatste bestuurder voormeld document ondertekent. Die procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening.

De beraadslagingen van de raad van bestuur worden vastgelegd in een proces-verbaal, ondertekend door tenminste de meerderheid van de leden die aan de beraadslagingen hebben deelgenomen.

De aan het gerecht of elders over te leggen afschriften of uittreksels worden ondertekend hetzij door de voorzitter van de raad van bestuur, hetzij door twee bestuurders of door een gedelegeerd bestuurder die bevoegd zijn de vennootschap te verbinden.

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschappen aanbelangen, te stellen welke nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvan volgens de wet en de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

De raad van bestuur mag een directiecomité samenstellen waarvan de leden gekozen worden binnen of buiten de raad van bestuur. De raad van bestuur bepaalt de bevoegdheden van dit comité en regelt de werking ervan. De raad van bestuur kan een deel van zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan dit directiecomité, zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur opdragen hetzij aan één of meerdere van zijn leden, die gedelegeerd bestuurder worden genoemd, hetzij aan één of meerdere directeurs.

De raad van bestuur, de gedelegeerd bestuurder en de directeur kan ook volmachten verlenen voor bepaalde doeleinden aan een bestuurder of aan derden. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigde verbindt de vennootschap slechts als gewone lasthebber, binnen de perken van de verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever ingeval van overdreven volmacht.

De raad van bestuur bepaalt de vergoedingen verbonden aan de machtsafvaardigingen.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur, handelend met de meerderheid van zijn leden, zal de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door één gedelegeerd bestuurder alleen optredend, met uitzondering van volgende gevallen waarin twee gedelegeerd bestuurders gezamenlijk zullen optreden:

- wanneer het bedrag van de verrichting meer bedraagt dan twintigduizend euro;

- overeenkomsten die de vennootschap verbinden tot het stellen van zakelijke en persoonlijke zekerheden;

- het verbinden van de vennootschap inzake leningen;

- overeenkomsten die tot voorwerp hebben het verwerven, het vestigen of het beëindigen van een zakelijk recht op een onroerend goed.

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe aangestelde(n), die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling. Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

11. Voor zover de vennootschap overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen hiertoe

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

gehouden is, zal het toezicht van de vennootschap toevertrouwd worden aan één of meerdere commissarissen, benoemd door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Zijn opdracht eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin hij vervalt. Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft ieder aandeelhouder individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris zoals bepaald in het Wetboek van Vennootschappen. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

12. De vennootschap heeft tot doel:

- A/ Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

- B/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

-

- D/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen met inbegrip van het stellen van zakelijke en persoonlijke zekerheden.

- E/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

- F/ De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

- G/ De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

- Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

- De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten, en dit alles in eigen naam als voor rekening van derden.

- De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

- De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

13. De gewone algemene vergadering komt van rechtswege elk jaar samen de derde vrijdag van de maand juni om negentien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden. De gewone algemene vergadering wordt gehouden in de gemeente van de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping

14. Indien dit in de oproeping tot een algemene vergadering van aandeelhouders wordt vereist, dient elke aandeelhouder, minstens vijf werkdagen vóór de datum die bepaald werd voor de vergadering, zijn voornemen om aan de vergadering deel te nemen ter kennis te brengen van de raad van bestuur. De aandeelhouders die dit niet hebben gedaan, worden niet toegelaten tot de algemene vergadering indien dit in de oproeping wordt voorzien.

De houders van obligaties, warrants of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, mogen aan de algemene vergadering deelnemen, doch slechts met raadgevende stem, indien zij de kennisgeving voorgeschreven door de eerste alinea van dit artikel hebben verricht.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

De aandeelhouders kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. De houders van obligaties, warrants of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven mogen van die besluiten ken-nis nemen.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de aandeelhouders of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

15. Ieder aandeel geeft recht op één stem. De aandeelhouders kunnen hun stem schriftelijk uitbrengen. Daartoe moet de stembrief, gedateerd en ondertekend, de vennootschap bereiken uiterlijk één dag voor de vergadering en het geschrift moet duidelijk blijken in welke zin de aandeelhouder wenst te stemmen.

16. Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte zoals hierna bepaald, geschiedt de vereffening ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, door de zorgen van de in functie zijnde bestuurders, tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de rechtbank van koophandel ter bevestiging worden voorgelegd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet

worden goedgekeurd. Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de

aandelen. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de

vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke

voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze

laatste een aanvullende opvraging van stortingen. Een ontbinding en vereffening in één akte is

slechts mogelijk mits naleving van volgende voorwaarden:

1° er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2° er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva van artikel 181 van het Wetboek van

vennootschappen;

3° alle aandeelhouders zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en

besluiten met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt in dat geval door de aandeelhouders zelf.

Artikel vijfendertig: Verdeling vereffeningsoverschot

In alle gevallen van ontbinding wordt het maatschappelijk bezit, na afbetaling van alle

maatschappelijke lasten, verdeeld onder alle aandelen, bij gelijke delen, gebeurlijk na voorafgaande

gelijkmaking van de aandelen, wat betreft hun afbetaling.

De verdeling van de activa onder de diverse schuldeisers moet steeds voorafgaandelijk goedgekeurd

worden door de rechtbank van koophandel.

OVERGANGSBEPALINGEN

Eerste boekjaar & eerste algemene vergadering

De vergadering besluit dat het eerste boekjaar van de nieuw opgerichte naamloze vennootschap

 JOHENA , zal worden afgesloten op 31 december 2015 en dat de eerste jaarvergadering zal

worden gehouden op de derde vrijdag van de maand juni in het jaar 2016.

Benoeming van de bestuurders

De vergadering beslist met eenparigheid over te gaan tot de benoeming van twee bestuurders, en

benoemt tot die functie, voor een termijn, ingaand op heden om te eindigen onmiddellijk na de

jaarvergadering van het jaar 2020:

- de heer HEIM Nandi, wonende te 1755 Gooik, Kleine Kattestraat 2;

- de heer HEIM Johnny, wonende te 1755 Gooik, Berghomstraat 36.

De benoemde bestuurders, hier aanwezig, verklaren het mandaat van bestuurder te

aanvaarden, onder de bevestiging niet te zijn getroffen door enige maatregel die zich hiertegen

verzet.

Het mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering hier anders over beslist.

De aldus benoemde bestuurders zijn in raad verenigd en benoemen met eenparigheid van stemmen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel:

- de heer HEIM Johnny, voornoemd, tot voorzitter van de raad van bestuur;

" de heer HEIM Nandi, voornoemd en de heer HEIM Johnny, voornoemd, tot gedelegeerd

bestuurder, die aanvaarden.

De vennootschap wordt aldus geldig vertegenwoordigd als volgt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid

In overeenstemming met de statuten wordt de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigd door de meerderheid van de leden van de raad van bestuur, evenals door één gedelegeerd bestuurder alleen optredend, met uitzondering van volgende gevallen waarin twee gedelegeerd bestuurders gezamenlijk zullen optreden:

- wanneer het bedrag van de verrichting meer bedraagt dan twintigduizend euro;

- overeenkomsten die de vennootschap verbinden tot het stellen van zakelijke en persoonlijke zekerheden;

- het verbinden van de vennootschap inzake leningen;

- overeenkomsten die tot voorwerp hebben het verwerven, het vestigen of het beëindigen van een zakelijk recht op een onroerend goed.

Dagelijks bestuur

Voor daden van dagelijks bestuur wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door een gedelegeerd bestuurder, alleen optredend.

De persoon of personen gelast met het dagelijks bestuur zullen in deze hoedanigheid beschikken over alle machten van het dagelijks bestuur, zonder beperking van bedrag.

Naar banken en bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden behelst dit onder meer: het openen van alle rekeningen bij de banken of bij het bestuur der postcheques, op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen doen en goedkeuren, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen, zonder beperking van bedrag, de vennootschap vertegenwoordigen voor alle verrichtingen bij de bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden, zoals spoorwegen, post, telefoon, water en andere, zonder beperking van bedrag.

Benoeming van een commissaris

Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslissen de comparanten op dit moment geen commissaris te benoemen.

Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting

Ondergetekende Notaris wijst erop dat de zaakvoerders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, heeft overgenomen. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vóór de ondertekening van de oprichtingsakte.

Volmachten

De vergadering benoemt tot bijzondere gemachtigde, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  ACCOUNTANCY VIERENDEELS J. , met maatschappelijke zetel te 1500 Halle, Meiboom 22 bus 2, BTW BE 0424.874.945, RPR Brussel, vertegenwoordigd door haar bestuursorgaan, evenals haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving, wijziging van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen en BTW-nummer, te verzekeren. De lastgevers verklaren bovendien dat zij voldoende werden ingelicht over de prijs van de dienstverlening, voorwerp van de voorgaande volmacht.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Frederik Hantson

05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 26.08.2016 16499-0520-009

Coordonnées
JOHENA

Adresse
BRUSSELSTRAAT 25 1755 GOOIK

Code postal : 1755
Localité : GOOIK
Commune : GOOIK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande