JOHNSON CONTROLS GWS BELGIUM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : JOHNSON CONTROLS GWS BELGIUM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 597.950.461

Publication

17/02/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

maaltijden, audiovisuele diensten en conferentiezalen, landscaping (inbegrepen de installatie hiervan), diensten inzake het beheer van de brievenpost, diensten inzake het maken van fotokopies en het beheer van fotokopieerapparaten. Voor het geheel van de werkzaamheden kan de vennootschap beroep doen op onderaannemers. Het beheer en de supervisie van deze onderaannemers maken deel uit van de activiteiten van de vennootschap;

Zij mag alle handels-, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed activiteiten verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel of die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling, met uitzondering van de verrichtingen op roerende en onroerende waarden door de wet voorbehouden aan de banken en de beursvennootschappen. De vennootschap kan alle opdrachten waarnemen met betrekking tot het bestuur, de directie en de vereffening van alle vennootschappen en ondernemingen en deze adviezen verschaffen.

De vennootschap mag, bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het doel verwant of analoog is met het hare of van aard is haar doel te bevorderen.

Zij mag ook alle leningen toestaan of leningen waarborgen die door derden zijn toegestaan, met inbegrip van borgtocht, aval of elke andere vorm van garantie, met dien verstande dat de vennootschap geen enkele activiteit zal uitoefenen die onderworpen is aan wettelijke of gereglementeerde bepalingen toepasselijk op de krediet- en/of financiële instellingen.

Kapitaal: bedraagt eenenzestigduizend vijfhonderd euro (61.500,00 EUR), vertegenwoordigd door zesduizend honderdvijftig (6.150) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde..

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur ten minste bestaande uit het minimum aantal leden voorzien door het Wetboek van vennootschappen, al dan niet aandeelhouders van de vennootschap, natuurlijke personen of rechtspersonen.

Bevoegheden van de bestuurders :

a) Algemeen

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Onverminderd de verplichtingen voortvloeiend uit het collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

b) Dagelijks bestuur

De raad van bestuur kan aan een of meer personen, al dan niet lid van de raad, het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen; zij treden afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college op, zoals bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur beperkt in voorkomend geval hun vertegenwoordigingsbevoegdheid. Dergelijke beperkingen zijn niet tegenstelbaar ten aanzien van derden.

De persoon aan wie de bevoegdheden van dagelijks bestuur zijn opgedragen, zal de titel van "directeur" voeren, of indien hij bestuurder is, de titel van "gedelegeerd bestuurder".

c) Bevoegdheidsdelegatie

De raad van bestuur, net als het directiecomité, zo dit bestaat, en degenen aan wie het dagelijks bestuur wordt opgedragen, kunnen, eveneens in het kader van dit bestuur, bijzondere en bepaalde machten delegeren aan één of meerdere personen van hun keuze.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hen verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de lastgever ingeval van optreden buiten de volmacht. Vertegenwoordiging

De raad van bestuur vertegenwoordigt, als college, de vennootschap in alle handelingen ten aanzien van derden, in en buiten rechte.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap in rechte en ten aanzien van derden, hieronder begrepen een openbaar ambtenaar (onder meer de hypotheekbewaarder), rechtsgeldig vertegenwoordigd:

- hetzij door twee bestuurders, die samen optreden;

- hetzij, binnen de grenzen van het dagelijks bestuur, door de perso(o)n(en) aan wie dit bestuur is opgedragen.

Zij dienen geen bewijs van een voorafgaandelijk besluit van de raad van bestuur voor te leggen. Bovendien is de vennootschap op geldige wijze vertegenwoordigd door speciale lasthebbers binnen de grenzen van hun opdracht.

Jaarvergadering: - wordt gehouden op de tweede maandag van de maand februari van ieder jaar, om 11 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats, behalve op zaterdag, op hetzelfde uur. De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel of op een andere plaats in België zoals aangeduid in de oproepingen. Om tot de vergaderingen toegelaten te worden, kan de raad van bestuur de houders van effecten op naam of hun vertegenwoordigers verzoeken hem, uiterlijk drie werkdagen vóór de datum van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

voorgenomen vergadering, schriftelijk te verwittigen van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen, zijn de aandeelhouders of hun lasthebbers verplicht de aanwezigheidslijst te ondertekenen, met de vermelding van de naam, voornaam, woonplaats of de naam en zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen, dat zij vertegenwoordigen. Iedere aandeelhouder kan per brief stemmen, door middel van een formulier dat de volgende vermeldingen dient te bevatten:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

"verworpen" / "onthouding";

" de plaats en datum van ondertekening van het formulier;

" de handtekening.

De formulieren waarin één van bovenstaande vermeldingen ontbreekt zijn nietig.

Voor het berekenen van het quorum wordt slechts rekening gehouden met de formulieren die door

de vennootschap werden ontvangen ten minste acht dagen voor de voorziene datum van de

vergadering.

Uitoefening van het stemrecht: Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schorsing van het stemrecht - Inpandgeving van aandelen - Vruchtgebruik

a) Wanneer de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

b) Het stemrecht, verbonden aan een aandeel in onverdeeldheid, mag slechts worden uitgeoefend door een persoon, aangeduid door alle mede-eigenaars.

c) Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dat aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens verzet van de blote eigenaar.

Kan tussen de blote eigenaar en de vruchtgebruiker geen overeenstemming worden bereikt, dan zal de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij, een voorlopige bewindvoerder benoemen, om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

d) Het stemrecht verbonden aan aandelen die in pand zijn gegeven, wordt door de eigenaar-pandgever uitgeoefend, tenzij anders bedongen in de overeenkomst tot inpandgeving en de vennootschap daarvan op de hoogte werd gebracht.

Boekjaar: Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van elk jaar. Winstverdeling: jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, ten minste vijf procent (5 %) voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer deze reserve tien procent (10 %) van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van het bestuur, de bestemming ervan bepaalt, mits naleving van de wettelijke bepalingen ter zake.

Saldo na vereffening: Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, legt de vereffenaar het plan van verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Behalve in het geval van fusie, zullen na aanzuivering van de passiva, de netto activa verdeeld worden op de volgende wijze:

a) bij voorrang zullen de aandelen, ten belope van het gedeelte van het kapitaal dat zij vertegenwoordigen, terugbetaald worden, na aftrek van de stortingen die gebeurlijk nog moeten verricht worden;

b) het gebeurlijk saldo zal op gelijke wijze over al de aandelen verdeeld worden.

DIVERSE BEPALINGEN

Volmachten: alle oprichters zijn in de oprichtingsakte vertegenwoordigd door mevrouw Charlotte SCHOCKAERT, gedomicilieerd te Zottegem (B-9620 Zottegem), Oudenhovestraat, 12, ingevolge twee onderhandse volmachten.

Inschrijving en volstorting van het kapitaal: op de 6.150 aandelen werd in geld als volgt ingeschreven:

" de naam, voornamen en woonplaats (indien natuurlijke persoon) / naam, vorm en zetel (indien rechtspersoon) van de aandeelhouder;

" het aantal aandelen waarmee deze aan de stemming deelneemt;

" de uitdrukkelijke wens om per brief te stemmen;

" de naam en de zetel van de vennootschap;

" de datum, uur en plaats van de algemene vergadering;

" de agenda van de vergadering;

" de vermelding na elk punt van de agenda van een van de volgende bepalingen: "goedgekeurd" /

" door de vennootschap "Johnson Controls" voornoemd sub 1., ten belope van 1 aandeel,

" door de vennootschap "Johnson Controls Luxembourg Corporate Finance", voornoemd sub.2.,

ten belope van 6.149 aandelen.

Elk aandeel werd volledig volstort.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

De instrumenterende notaris bevestigt dat het bedrag van volstorting, conform artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening geopend bij ING BANK NV. Het door voormelde financiële instelling verstrekt bewijs werd aan de notaris overhandigd en zal in zijn dossier worden bewaard.

Benoeming van de bestuurders: Werden tot bestuurder benoemd, voor een termijn die zal eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van tweeduizend zestien, die zich zal uitspreken over de jaarrekening afgesloten per dertig september tweeduizend zestien:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

1. de heer Brian John STIEF, van Amerikaanse nationaliteit, geboren in de Verenigde Staten van Amerika, op zestien juli negentienhonderd zesenvijftig, wonende te 20755 Bradford Ln., Brookfield, WI 53045, Verenigde Staten van Amerika;

2. de heer Brian James CADWALLADER, van Amerikaanse nationaliteit, geboren in de Verenigde Staten van Amerika, op achttien februari negentienhonderd negenenvijftig, wonende te 11908 N Wilderness Ct., Mequon, WI 53092, Verenigde Staten van Amerika.

Hun opdracht wordt niet vergoed.

Benoeming van de commissaris: werd tot commissaris benoemd, voor een termijn die eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering van tweeduizend twintig, die zich zal uitspreken over de jaarrekening afgesloten per tweeduizend negentien:

- de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PriceWaterhouseCoopers Bedrijfsrevisoren/Réviseurs d Entreprises", burgerlijke vennootschap met handelsvorm, waarvan de zetel gevestigd is te Sint-Stevens-Woluwe (B-1932 Zaventem), met ondernemingsnummer BTW BE 0429.501.944 RPR Brussel, vertegenwoordigd door de heer Philip Merckx, bedrijfsrevisor.

Eerste boekjaar: vanaf de dag waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt tot 30 september 2015.

Eerste jaarvergadering: in 2016.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL (opgemaakt vóór registratie in toepassing van artikel 173, 1°bis van het Wetboek der Registratierechten).

Vincent VRONINKS, geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte. Twee volmachten werden aan de oprichtingsakte gehecht.

20/05/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van3decgdlontvartgen op

111111Ï111,1.11111)Itilltilt

C 8 ME! 2015

ter griffie van de Nederlandstalige

rechtbank van koophandel Brussel

Griffie

Ondernemingsnr : 597.950.461

Benaming

(voluit) : JOHNSON CONTROLS GWS BELGIUM

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : DE KLEETLAAN 7 B, 1831 DIEGEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden bij eenparige en schriftelijke besluitvorming overeenkomstig artikel 536,§ 1, derde lid van het Wetboek van vennootschappen, 28 april 2015

Elk van de aandeelhouders verklaart in te sternen met volgende schriftelijke besluiten van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders:

1) De algemene vergadering benoemt met onmiddellijke werking als bestuurder van de Vennootschap, Mr. Gino De Jonghe.

Hij zal zijn mandaat uitoefenen ten kosteloze titel. Zijn mandaat zal aflopen na de jaarlijkse algemene vergaderig van 2021.

2) De algemene vergadering verleent volmacht aan Sylvie Deconinck, Anouk Hermans, Régis Panisi en Marcos Lamin-Busschots, allen kantoorhoudende te 1000 Brussel, Loksumstraat 25, elk alleen handelend en met de mogelijkheid tot indeplaatstelling, tenteinde al het nodige te doen om de beslissingen van de algmene vergadering te publiceren in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad, om de inschrijving van de Vennootschap te wijzigen bij het rechtspersonenregister, om in het licht daarvan alle administratieve formaliteiten te vervullen en, onder andere, de Vennootschap te vertegenwoordigen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, een ondernemingsloket naar keuze en de griffie van de Rechtbank van Koophandel en te dien einde alles te doen wat noodzakelijk is.

Sylvie Deconinck

Mandataris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
JOHNSON CONTROLS GWS BELGIUM

Adresse
DE KLEETLAAN 7, BUS B 1831 DIEGEM

Code postal : 1831
Localité : Diegem
Commune : MACHELEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande