JOLIEN DE KEYSER LOGOPEDIE (VERKORT) JDK LOGOPEDIE

Divers


Dénomination : JOLIEN DE KEYSER LOGOPEDIE (VERKORT) JDK LOGOPEDIE
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 633.765.633

Publication

23/07/2015
ÿþkhdwud 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

SS~]+rtáa/~^{~ÿ61~~~1{Ib~i6A~,ez'2di L`

1 JU, iiddà

rd:

Ondememingsnr Benaming

(voluit) : Jolien De Keyser Logopedie

(verkort) : JOK Logopedie

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Perksestraat 1b2, 1800 Vilvoorde

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Oprichting

Art. 1 (Vaam en zetel

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire: vennootschap, met als naam Jolien De Keyser Logopedie. De zetel van de vennootschap is gevestigd te, Perksestraat 1 b2, 1800 Vilvoorde.

Art. 2 Duur

De vennootschap is opgericht Voor onbepaalde tijd, te rekenen vanaf 01 juli 2015. De bepalingen van artikel 39, 30-50 W. Venn. betreffende de ontbinding en de opzegging van het vennootschapscontract zijn niet van' toepassing.

Art. 3 Doel

De vennootschap heeft tot doel: een praktijk in logopedie in de ruime zin van het woord ondermeer zondera

dat deze opsomming beperkend is:

-therapie en advies aan mensen die problemen ondervinden op het gebied van spraak, taal, stem en het'

gehoor;

-mede oplossing van slikproblematiek;

- het optreden als stemtherapeut voor zangers, toneelspelers of andere beroepsbeoefenaars die vaak hun

stem moeten gebruiken;

- de remediëring van communicatie;

- het helpen van leerlingen met dyslexie, dysorthografie of andere leerproblemen;

- de preventieve logopedie;

- het logopedisch opsporingsonderzoek.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook 'aanverwant, of die de. verwezenlijking van het maatschappelijk doei vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootsch alle daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

Art. 4 Vennoten

De beherende vennoot is Jolien De Keyser, wonende te Perksestraat 1bus 2, 1800 Vilvoorde.

Zij is onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor alle vennootschapsschulden.

De stille vennoot is:

Jordi D'oosterlinck, wonende te Perksestraat 1 bus2, 1800 Vilvoorde.

Hij is slechts ten belope van zijn inbreng aansprakelijk voor de vennootschapsschulden

Art, 5 Zaakvoerders

De vennootschap wordt bestuurd door één zaakvoerder. Tot zaakvoerder wordt voor onbepaalde duur

benoemd :

Jolien De Keyser, wonende te Perksestraat 1bus2,1800 Vilvoorde.

Art. 6 Bestuursbevoegdheid en vertegenwoordigingsmacht

Op <te laatste blz, van i..,(314 ,11 vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. heizij van de persofo)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerder is bevoegd voor alle verrichtingen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doet van de vennootschap en heeft daartoe alle machten, met uitzondering van de handelingen die door de wet of door de statuten enkel aan de algemene vergadering worden toegekend. De enige zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap fn'en buiten rechte. De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Enkel bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Art, 7 Kapitaal en aandelen

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op ¬ 500,00, vertegenwoordigd door 50

aandelen op naam zonder nominale waarde, die ieder 1150e van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op het geplaatst kapitaal wordt als volgt ingeschreven:

- Door De Keyser Jolien, voor ¬ 490,00, waarvoor haar 49 aandelen worden toegekend.

- Door D'Oosterlinck Jordi, voor ¬ 10,00, waarvoor hem 1 aandeel wordt toegekend.

De 50 aandelen, dewelke bij deze oprichting zijn onderschreven, worden volstort door storting in speciën van 500 euro. De aandelen en alle overdrachten ervan worden ingeschreven in een daartoe bestemd register dat wordt bijgehouden op de zetel van de vennootschap. Elk aandeel geeft recht op één stem.

Art.8 Winstbewijzen, warrants of coverteerbare obligaties

De vennootschap kan geen winstbewijzen, die het kapitaal niet vertegenwoordigen, warrants of

converteerbare obligaties uitgeven.

Art 9 Aandelen in onverdeeld of bezwaard met vruchtgebruik

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. De onverdeelde eigenaars, moeten zich ten opzichte van de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoordigen; zolang dit niet gebeurd is worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, opgeschort.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers worden alle rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s).

Art. 10 Overdracht of overgang van de aandelen

a. Overdracht onder levenden

De aandelen mogen, op straffe van nietigheid, uitsluitend aan boekhouder-fiscalisten, bevoegd hun praktijk in België uit te oefenen, overgedragen worden mits toestemming van een bijzondere meerderheid van 4/5 van de stemmen.

Indien de medevennoten in gebreke blijven binnen de maand te antwoorden op de aanvraag tot goedkeuring, hen bij aangetekend schrijven toegezonden, zullen zij geacht worden zich niet tegen de afstand te " verzetten.

De weigering van goedkeuring tot afstand van aandelen zal geen aanleiding kunnen geven tot verhaal voor de rechtbanken. De weigerende vennoten beschikken over zes maanden vanaf de weigering om kopers te vinden; bij gebreke zullen zij gehouden zijn zelf de deelbewijzen te kopen of van hun weigering af te zien.

b. Overdracht wegens overlijden

De aandelen mogen bij sterfgeval, op straffe van nietigheid, uitsluitend overgedragen worden aan personen die voldoen aan de voorwaarden opgenomen in de Wet van 22 april 1999 betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen en haar uitvoeringsbesluiten, mits toestemming van een bijzondere meerderheid van 4/5 van de stemmen. Deze toestemming wordt steeds vereist voor cm het even welke rechtverkrijgende.

De erfgenamen en legatarissen van aandelen, die geen vennoot kunnen worden, omdat zij niet tot hoger opgesomde categorie behoren, hebben recht op de waarde van de overgelaten aandelen. Zij mogen er de afkoop van vragen bij per post aangetekend schrijven aan de zaakvoerders der vennootschap gericht en waarvan binnen de maand door de zaakvoerders aan de verschillende vennoten bij aangetekend schrijven kopij wordt verzonden. Deze vennoten genieten een voorkeursecht tot het afkopen van de aandelen waarvan de overdracht is voorgesteld.

Dit voorkeurrecht is evenredig aan het aantal aandelen dat elke vennoot bezit.

Het in geheel of ten dele niet uitoefenen van het voorkeurrecht door één of meér vennoten verhoogt het voorkeurrecht der anderen.

Indien het aantal af te stane aandelen niet nauwkeurig proportioneel is aan het aantal aandelen waarvoor het voorkeurrecht wordt uitgeoefend, worden, bij gebrek aan akkoord, de overtollige aandelen door het lot toegewezen.

De vennoot die zijn voorkeurrecht wenst uit te oefenen, moet binnen de dertig dagen de zaakvoerders hiervan inlichten, die de overlater hiervan op hun beurt binnen de dertig dagen in kennis stellen. Bij gebreke

~, M

V(ior-

br.etrouden

eau hef

Se3gisch

pteet'sbiarl

van naleving dezer kennisgevingen binnen de vastgestelde termijn wordt het-voorkeurrecht als vervallen beschouwd.

Art, 11 Toezicht

Het toezicht van de vennootschap wordt uitgeoefend door de vennoten. ledere vennoot bezit het recht van onderzoek en toezicht op de verrichtingen van de vennootschap. Dit houdt in dar hij inzage magnemen in al de boeken, de briefwisseling, de processen-verbaal en algemeen in al de geschriften van de vennootschap.

Art. 12 Algemene vergadering

leder jaar op de tweede zaterdag van de maand oktober te zestien uur wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats in België aangeduid in de oproeping, en dit voor het eerst in het jaar 2017. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Een buitengewone algemene vergadering mag bijeengeroepen worden telkens als de belangen van de vennootschap het vereisen. Zij wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats in België aangeduid in de oproeping.

Ten allen tijde kan een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over de wijziging van de statuten of over enig ander punt te beraadslagen en te besluiten. Elke vennoot heeft het recht zich op de algemene vergadering te laten bijstaan door een deskundige.

De algemene vergadering is bevoegd om te beraadslagen en te besluiten betreffende de goedkeuring van de jaarrekening, de bestemming van het resultaat, de wijziging van de statuten, en de vaststelling van de vergoeding van de zaakvoerder, het instellen van een vennootschapsvordering tegen hem en het verlenen van kwijting.

Een vennoot kan zich slechts door een andere vennoot laten vertegenwoordigen.

In de algemene vergadering worden de besluiten gencmen bij gewone meerderheid van stemmen.

Bij wijziging van de statuten is een bijzondere meerderheid van 4/5 van de stemmen vereist. "

Art.14 Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap vangt aan op 01/07/2015 en eindigt op 31/12 van elk jaar.

Art.15 Aansprakelijkheid der vennoten

De vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk, ten belope van hun inbreng, voor alle verbintenissen

van de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de batela blz. '4an Lyjic ~ vermeiden '. Recto : iyaerr en hoedanigheid t=an de instru:nentercnc+e notaris, he+zipan pQrso(epken) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Nearn hardtekening

Coordonnées
JOLIEN DE KEYSER LOGOPEDIE (VERKORT) JDK LOG…

Adresse
Zetel : Perksestraat 1b2, 1800 Vilvoorde

Code postal : 1800
Localité : VILVOORDE
Commune : VILVOORDE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande