JOMA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JOMA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 471.995.169

Publication

04/12/2014
ÿþMatl POF 11.1

, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~i

NEERGELEGD

2 5 NOV. 20%%

Griffie Rechtbank van Koophandel

teePiffie

u

n

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsbias

Ondememingsnr : 0471.995.169

Benaming (voluit) : Joma

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Reppelsebaan 43 - 3294 Diest

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : Wijziging vaste vertegenwoordiger

Tekst

Het College van Zaakvoerders aanvaardt het ontslag als vaste vertegenwoordiger van Julie's Kinderkleding, 3294 Diest - Reppelsebaan 43, van Mvr. Griet MARIS, 3294 Diest - Reppelsebaan 43 per 19/1112014.

Dhr, Joeri Van De Velde, 3294 Diest - Reppelsebaan 43, wordt per 19/11/2014 aangeduid als vaste vertegenwoordiger van Julie's Kinderkleding

Jouri Van De Velde

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.06.2013, NGL 19.07.2013 13323-0476-014
27/12/2012
ÿþ Mod word 11.1

ke In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ergelegd ter griSfie der

F l7tbank van Koophandet

ttven, de 1 4 DEC. 2012

DE GiRfF>=IFR,

Griffie

111m1.11j1,1111,111111111

bet

ar

Be Sta

A

Ondememingsnr : 0471.995.169

Benaming

(voluit) : JOMA

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3294 Diest (Molenstede), Reppelsebaan 43

(volledig adres)

Onderwerp akte : Doelsuitbreiding - benoeming zaakvoerder - statutenwijziging

Blijkens akte verleden voor meester Danny Geerinckx, geassocieerd notaris te Aarschot op 11 december

2012, voor registratie neergelegd, is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JOMA", met maatschappelijke zetel te 3294 Diest (Molenstede), Reppelsebaan 43.

Opgericht als vereniging onder firma bij onderhandse akte de dato 10 mei 2000, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 7 juni nadien, onder nummer 20000607-150. Waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd werden en de vennootschap werd omgevormd tot een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, ingevolge akte verleden voor notaris HALFLANTS Jean, te Lubbeek, op 11 maart 2003, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 2 april nadien, onder nummer 03038053. Ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het ondernemingsnummer 0471.995.169 en bekend bij de belasting over de toegevoegde waarde onder nummer BE 471.995.169.

Waarop alle aandelen aanwezig waren, en volgende besluiten werden goedgekeurd met eenparigheid van stemmen:

Eerste besluit  verslag zaakvoerder doelsuitbreiding

De vergadering stelt de voorzitter vrij van de voorlezing van het verslag van de zaakvoerder de dato 31 oktober 2012 over de hierna vermelde doeiswijziging, opgesteld overeenkomstig artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen. Aan dit verslag is een staat van activa en passiva gevoegd die dateert van 31 oktober 2012, hetzij minder dan drie maanden oud.

Iedere aandeelhouder erkent kennis te hebben genomen van dit verslag.

Tweede besluit-- Doelsuitbreiding.

De vergadering beslist het doel van de vennootschap uit te breiden door toevoeging van volgende tekst: "Voor eigen rekening:

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (zoals vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen,

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3. Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of-ondernemingen; het stimuleren, de planning en coirdinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen."

Derde besluit - aanpassing van artikel 3 van de statuten,

Artikel 3 van de statuten zal voortaan luiden ais volgt:

"Artikel 3: Doel

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft tot doel alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

- aanleg van sierbestrating, tuinpaden, opritten en terrassen in allerlei materialen

- voegwerken

- tuin - en vijveraanleg

Zij mag haar maatschappelijk doel zowel in België als in het buitenland uitoefenen en nastreven, zowel

rechtstreeks als onrechtstreeks, zowel voor eigen rekening als voor rekening en op risico van derden.

"Voor eigen rekening:

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (zoals vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3. Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen,"

Vierde besluit  Benoeming zaakvoerder

De vergadering beslist om volgende zaakvoerder te benoemen, met ingang vanaf heden, voor onbeperkte duur

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Julie's Kinderkleding" met zetel te 3294 Diest (Molenstede), Reppelsebaan 43, met als vaste vertegenwoordiger, mevrouw MARIS Griet, wonende te 3294 Diest (Molenstede), Reppelsebaan 43, die aanvaardt, onder de bevestiging niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Vijfde besluit - machtiging zaakvoerder.

De vergadering verleent aan de zaakvoerder de bevoegdheid om de voorgaande besluiten uit te voeren. Zesde besluit  coördinatie van de statuten.

De vergadering verleent volmacht aan de instrumenterende notaris tot het coördineren van de statuten en het neerleggen ervan in het vennootschapsdossier.

Zevende besluit - volmacht formaliteiten,

De verschijners verklaren aan te stellen als bijzonder mandataris van de vennootschap, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MARGIS" met maatschappelijke zetel te 3300 Tienen, Generaal Guffensstraat 15, ten einde alle nodige formaliteiten te verrichten voor de oprichting van huidige vennootschap, onder meer bij het bevoegde ondernemingsloket, bij de diensten van de BTW en bij de bevoegde diensten voor het bekomen van een vestigingsattest en distributieattest, indien nodig. Te dien einde mag de mandataris, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en, in het algemeen, het nodige ondernemen.

Voor analytisch uittreksel

Bijlagen, expeditie van de akte, gecoördineerde statuten, verslag van de zaakvoerder en staat van activa en passiva

(g et.) Danny Geerinckx, geassocieerd notaris te Aarschot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor- % belhpuden aan het Belgisch Maatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

06/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 25.08.2012 12516-0370-014
19/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 15.06.2011, NGL 15.07.2011 11299-0037-014
26/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 15.06.2010, NGL 18.08.2010 10436-0278-011
20/07/2009 : HA105789
24/07/2008 : HA105789
21/06/2007 : HA105789
27/03/2007 : HA105789
22/07/2005 : HA105789
02/07/2004 : HA105789
02/04/2003 : HA105789
07/06/2000 : LEA019268
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.06.2016, NGL 31.08.2016 16558-0551-011

Coordonnées
JOMA

Adresse
REPPELSEBAAN 43 3294 MOLENSTEDE

Code postal : 3294
Localité : Molenstede
Commune : DIEST
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande