JOMAX

Divers


Dénomination : JOMAX
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 473.684.058

Publication

30/06/2014 : TU091244
17/06/2013 : TU091244
20/06/2012 : TU091244
20/06/2011 : TU091244
17/06/2010 : TU091244
15/06/2009 : TU091244
20/06/2008 : TU091244
21/06/2007 : TU091244
12/07/2006 : TU091244
10/07/2015
ÿþMod Wafd 11,1

f: y~~xC

-

-



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van -akte'-------

~se ;e).e4'r i" gr:;.ffae rxan cie





-----------

i

IBN

*1509 222+

REMUAimrï; KOOPHANDEL

0 1 JULI 2015

A31TTWF"RiE1"1 ~fa~.,r, Tá1R1THOtJT

Do or eter

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0473.684.058.

Benaming

(voluit) : JOMAX

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2275 Lille, Wechelsebaan 101

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA - STATUTENWIJZIGING(EN).

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op vijfentwintig juni twee duizend vijftien, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid JOMAX gevestigd te 2275 Lille, Wechelsebaan 101, opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris Walter Vanhencxthoven met standplaats te Herentals op zevenentwintig december tweeduizend, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van dertien januari tweeduizend en één daarna onder het (referte)nummer 20010113-424 en waarvan de stauten enkel werden gewijzigd bij procesverbaal van buitengewone algemene vergadering, opgemaakt en afgesloten door ondergetekende notaris Walter Vanhencxthoven met standplaats te Herentals op tweeëntwintig december tweeduizend en drie, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van tien februari daarna onder het (referte)nummer 04021827 beslist heeft hetgeen volgt

EERSTE BESLISSING.

De enige vennoot ontslaat zichzelf van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder en van de bedrijfsrevisor, die handelen over de hierna omschreven inbreng(en) in natura, aangezien zij erkent een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van heeft genomen.

De besluiten van de bedrijfsrevisor luiden als volgt, hierna letterlijk weergegeven:

Ondergetekende, Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevi-soren BVBA, vertegenwoordigd door de heer Guy Fran-ken, bedrijfsrevisor, en kantoor houdende te 2520 Em-blem, Liersesteenweg 60, verklaart inzake de': inbreng in natura van een onroerend goed, gelegen te Lille, vanwege mevrouw Marina Verdonck bij de kapitaalverho-ging van Jomax BVBA, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen dat.

1, deze verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Koninklijk Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verant-woordelijk:is voor de waardering van het ingebrachte goed en voor de bepaling van het aantal door de ven-nootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. de beschrijving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid'. beantwoordt;

3.de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch' zijn en de waardebepalingen, waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het: aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is; als vergoeding voor de in-breng in natura van EUR 360.000 worden 3.600 aandelen. uitgegeven.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen om-trent de. rechtmatigheid en billijkheid van de ver-richting.

Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren BVBA,

vertegenwoordigd door (getekend) de heer Guy Franken,

bedrijfsrevisor

Een exemplaar van het verslag van de bedrijfsrevisor zal samen met onderhavige akte en een exemplaar

van het bijzonder verslag van de zaakvoerder neergelegd worden ter griffie van de Rechtbank van Koophandel

te Turnhout.

TWEEDE BESLISSING.

De enige vennoot beslist het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met

driebonderdzestigduizend_euro_.(¬ _360.00.0,00) _om. het te. breng en _van_ honderdvijfenzeventigduizend_-eura (¬

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

175.000,00) op vijfhonderdvijfendertigduizend euro (¬ 535.000,00) door het creëren van drie duizend zeshonderd (3.600) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

De enige vennoot beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng van de hierna beschreven onroerende goederen.

DERDE BESLISSING.

De enige vennoot verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van onderhavige besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid JOMAX en die verklaart de hierna beschreven goederen in zelfde vennootschap te brengen, in de toestand waarin het zich op heden bevindt, voor de geheelheid in voile eigendom:

BESCHRIJVING VAN HET ONROEREND GOED.

GEMEENTE L1LLE - EERSTE AFDELING.

Een perceel grond met alle verdere aanhorigheden, belast met een recht van opstal waarvan hierna sprake, gelegen te Lille, Wechelsebaan 101, volgens titel ten kadaster bekend sectie E nummer 93/H voor een oppervlakte van duizend zevenhonderd achtendertig vierkante meter, thans ten kadaster bekend zelfde sectie, nummer en grootte.

VERGOEDING.

Als vergoeding voor deze inbreng, waarvan alle aanwezigen op de vergadering erkennen volledig op de hoogte te zijn, worden aan mevrouw Marina Verdonck voornoemd, die aanvaardt, drie duizend zeshonderd (3.600) nieuwe volledig afbetaalde aandelen verstrekt.

VIERDE BESLISSING.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, bij akte vast te leggen dat op de kapitaalvermeerdering volledig werd ingeschreven, dat ieder nieuw aandeel volledig is volgestort en dat het kapitaal effectief werd gebracht tot vijfhonderdvijfendertigduizend euro (¬ 535.000,00).

VIJFDE BESLISSING.

De enige vennoot beslist artikel vijf, punt a en de eerste paragraaf van punt b, van de statuten te wijzigen om het in overeenstemming te brengen met het nieuwe bedrag van het maatschappelijk kapitaal en het aan te passen aan de beslissingen genomen aangaande voorgaande agendapunten, als volgt:

a. Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfhonderdvijfendertigduizend euro (¬ 535.000,00).

De zaakvoerder zal in voorkomend geval de fondsen invorderen tot verdere afbetaling van de aandelen waarop in geld ingeschreven werd naargelang van de behoeften van de vennootschap en op de tijdstippen die hem passend voorkomen. Hij mag ook de vervroegde afbetaling van de aandelen toelaten.

De vennoot die in gebreke blijft de op zijn aandelen ingevorderde stortingen te doen, na een aanmaning acht dagen te voren bij aangetekende brief betekend door de zaakvoeder, zal een intrest berekend op tien ten honderd per jaar ten bate van de vennootschap moeten betalen, te beginnen van de dag van de eisbaarheid tot de dag van de werkelijke storting.

b. Het kapitaal is verdeeld in vijf duizend driehonderd vijftig (5.350)(gelijke) aandelen met een nominale waarde van honderd euro per aandeel.

(" )

LAATSTE BESLISSING. VOLMACHTEN EN MACHTIGING.

1. De enige vennoot verleent zichzelf (in hoedanig-heid van zaakvoerder) aile machten voor de uitvoering van de beslissing(en) genomen omtrent voorgaand(e) agendapunt(en) en verleent volmacht aan ondergetekende notaris voor het opmaken van een gecoordineerde tekst van statuten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

2, Volmacht wordt in het bijzonder gegeven aan Studiecentrum voor Accountancy te Lierseweg 81, 2200 Herentals, evenals aan de bedienden, aangestelden of lasthebbers, met macht om elk afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen, alle verrichtingen te doen, aile verklaringen af te leggen en aile documenten neer te leggen en te ondertekenen bij een erkend ondememingsloket met het oog op een eventuele controle en/of wijziging van de ingeschreven gegevens van onderhavige vennootschap als (handels)onderneming in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en bij alle andere (fiscale en/of sociale en/of administratieve) federale en/of regionale (overheids)diensten waaronder eventueel de diensteri van de BTW, tot uitvoering van voormelde statutenwijziging(en) en met het oog op elke latere wijziging, aanpassing of schrapping dienaangaande.

Voor ontledend uittreksel. Notaris Walter Vanhencxthoven.

Samen hiermee neergelegd : expeditie akte kapitaalverhoging door inbreng in natura, statutenwijziging(en) - historiek met coördinatie der statuten bijzonder verslag van de zaakvoerder - verslag van de bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Voor

f behouden aarï eet Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

21/06/2005 : TU091244
16/06/2004 : TU091244
10/02/2004 : TU091244
04/07/2003 : TU091244
13/01/2001 : TUA016920

Coordonnées
JOMAX

Adresse
A31TTWF"RiE1"1 ~fa~.,r, T

Code postal : 3111
Localité : Wezemaal
Commune : ROTSELAAR
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande