JOMI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JOMI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 541.544.466

Publication

04/11/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13306548*

Neergelegd

30-10-2013

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0541544466

Benaming (voluit): JOMI

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3140 Keerbergen, Gentiaandreef 15

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor ARNOUT SCHOTSMANS, geassocieerd notaris te Mechelen op dertig oktober tweeduizend dertien, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is opgericht. Oprichter:

1) Mevrouw MISSOUL Joëlle, geboren te Leuven op achttien november duizend negenhonderdnegenenzestig, 691118-112-01, wonende te 3140 Keerbergen, Gentiaandreef 15.

TOELICHTING VAN DE AKTE  GEHELE OF GEDEELTELIJKE VOORLEZING

1. De volledige akte zal door de instrumenterende notaris worden toegelicht en het staat de comparanten steeds vrij aan de notaris bijkomende uitleg te vragen over om het even welke bepaling in deze akte alvorens deze akte te ondertekenen. Comparanten erkennen een volledige voorlezing te hebben gekregen van al hetgeen voorafgaat en verklaren inzonderheid dat hun hierboven vermelde identiteitsgegevens volledig en correct zijn. De instrumenterende notaris deelt comparanten vervolgens mede dat de akte integraal zal worden voorgelezen indien minstens één van hen hierop prijs stelt, alsook indien minstens één van hen van oordeel is dat het ontwerp van deze akte hem of haar niet tijdig is meegedeeld voorafgaandelijk het verlijden ervan.

2. Hierop verklaren alle comparanten dat zij van oordeel zijn dat zij het ontwerp tijdig vóór het verlijden van de akte hebben ontvangen, dat zij hiervan kennis hebben genomen en dat zij op een volledige voorlezing van de akte dan ook geen prijs stellen. Eventuele wijzigingen die werden of zullen worden aangebracht aan het ontwerp van de akte zullen steeds integraal worden voorgelezen. De comparanten hebben verklaard over te gaan tot oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, waarvan zij de statuten zoals volgt vaststellen:

STATUTEN

I.- NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR

Artikel 1.- Rechtsvorm - Naam

De vennootschap is een handelsvennootschap met de rechtsvorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt: JOMI.

Artikel 2.- Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3140 Keerbergen, Gentiaandreef 15.

De zetel mag zonder statutenwijziging naar elke andere plaats in België worden overgebracht, door beslissing van de zaakvoerders, met inachtneming van de taalwetgeving terzake. De vennootschap mag, bij beslissing van de zaakvoerders, in België en in het buitenland bijkantoren oprichten.

Artikel 3. Doel

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:  Het verwerven en aanhouden van participaties, bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen in België of het buitenland; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen; de vennootschap kan daarvoor optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar.

 Alle welkdanige studies, dienstverleningen en technische bijstand op financieel, commercieel en industrieel gebied of op het gebied van beheer van bedrijven.

- Adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering waaronder onder meer maar niet uitsluitend het verlenen van advies en praktische hulp aan ondernemingen op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen en het verlenen van alle soorten diensten waarvoor het bedrijf de know-how bezit.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

 Het toestaan van leningen en kredietopeningen, alsmede alle borgstellingen aan derden verlenen, zelfs in alle zaken die het maatschappelijk doel of de hierboven vermelde opsomming te buiten gaan; de vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

 Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenshuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

 Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

- In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken. Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderdvijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

Artikel 4.- Duur

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

II.- KAPITAAL  AANDELEN

Artikel 5.- Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (18.550 EUR) en is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder vermelding van waarde.

Artikel 6.- Voorkeurrecht

Bij elke kapitaalverhoging in geld moeten de nieuwe aandelen eerst aangeboden worden aan de vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Indien het voorkeurrecht niet binnen de vijftien dagen door alle vennoten werd uitgeoefend, zal dit toekomen aan de overige vennoten die wel van hun inschrijvingsrecht gebruik hebben gemaakt, naar evenredigheid van het totaal aantal aandelen dat zij dan reeds bezitten.

Artikel 7.- Alarmbelprocedure

Wanneer, tengevolge van geleden verlies, het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies vastgesteld is of had kunnen vastgesteld worden krachtens wettelijke of statutaire bepalingen, om te beraadslagen, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen. De zaakvoerder verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag, dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

Artikel 8. Register van aandelen

De aandelen zijn op naam en moeten ingeschreven worden in het register van aandelen.

Artikel 9. Overdracht van aandelen

1. Onder levenden of bij overlijden is slechts geldig en tegenstelbaar indien de overdracht wordt ingewilligd door alle vennoten die samen het volledige kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen, na aftrek van de rechten waarop de overdracht slaat. Toestemming tot overdracht is ook vereist wanneer het een overdracht betreft tussen vennoten, tussen echtgenoten of ten gunste van bloedverwanten in rechte lijn.

2. Onverminderd de voorgaande bepalingen is bij iedere overdracht eveneens de eenparige goedkeuring nodig van de oprichters van de vennootschap, inzoverre zij op het ogenblik van de overdracht nog vennoot zijn.

3. De vennoot die één of meer aandelen wenst over te dragen, richt zijn verzoek daartoe bij aangetekend schrijven aan al de andere vennoten, die binnen de maand dienen te reageren. De

vennoten die binnen die termijn niet reageren, worden geacht in te stemmen met de overdracht.

Indien de vereiste goedkeuring niet bekomen wordt, kan de kandidaat-overdrager hiertegen geen verhaal doen op de rechter. Nochtans zijn de vennoten die de overdracht hebben geweigerd verplicht binnen de drie maanden de aandelen zelf in te kopen of een koper te vinden die op zijn beurt wordt aanvaard volgens de hierboven beschreven procedure. De verkoopprijs zal door partijen worden vastgesteld in gemeen akkoord en, bij gebreke van akkoord door een deskundige, door de belanghebbende partijen, met gemeen akkoord aan te duiden. In geval van niet-akkoord over de keuze van de deskundige zal deze benoemd worden door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de plaats waar de zetel van de vennootschap gevestigd is en dit op verzoek van de meest naarstige partij. De prijs van de aandelen zal ten laatste moeten betaald worden binnen de zes maanden nadat hij werd vastgesteld volgens de hierboven beschreven procedure.

4. In geval van overlijden dienen de erfgenamen binnen de drie maanden de vennoten bij aangetekend schrijven in kennis te stellen van de bestemming van de aandelen. Indien zij de aandelen zelf wensen te behouden, dienen zij eveneens de goedkeuring te vragen en wordt gehandeld zoals bepaald in punt 3.

5. Bij overlijden van de enige vennoot wordt de vennootschap niet ontbonden. Artikel 237 van het Wetboek van

Vennootschappen wordt dan toegepast.

Artikel 10. Ondeelbaarheid van effecten

De effecten zijn ondeelbaar; de vennootschap erkent slechts één eigenaar per effect.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

In geval van overdracht door sterfgeval of om welke andere reden ook en telkens een effect aan verscheidene eigenaars toebehoort kan de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat één enkele persoon is aangewezen als eigenaar van het effect ten aanzien van de vennootschap. In geval van onenigheid tussen de rechthebbenden of van hoogdringendheid kan de voorzitter van de rechtbank van koophandel, op verzoek van één van hen, een gezamenlijke mandataris aanwijzen. Bij splitsing van het eigendomsrecht van een aandeel in blote eigendom en in vruchtgebruik worden de lidmaatschapsrechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Artikel 11.- Volstorting

De zaakvoerder vordert de fondsen in op de ingeschreven maar niet volgestorte aandelen naargelang de behoeften van de vennootschap; hij stelt eigenmachtig het tijdstip van de invordering vast.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt en deze niet tevens zaakvoerder is, kunnen opvragingen van fondsen slechts gebeuren met het akkoord van de enige vennoot. Zolang de regelmatig opeisbare en opgevorderde fondsen op een aandeel niet zijn gestort, worden alle rechten aan dit aandeel verbonden geschorst. De vennoot die verzuimt de ingevorderde fondsen te storten binnen de vijftien dagen na betekening van een aanmaning door aangetekende brief zal hierop een intrest verschuldigd zijn, berekend aan de wettelijke rentevoet, te beginnen van de dag van eisbaarheid tot de dag van de werkelijke storting.

Artikel 12. Afgescheiden vermogen Erfgenamen en schuldeisers van een vennoot mogen onder geen enkel voorwendsel verzegeling eisen van de goederen en bescheiden van de vennootschap noch zich op enige wijze mengen in de daden van haar bestuur. Voor het uitoefenen van hun rechten moeten zij zich schikken naar de jaarrekening en de beslissing van de algemene vergadering.

III.- BESTUUR - CONTROLE

Artikel 13.- Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als zaakvoerder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger, overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

Artikel 14.- Bevoegdheid Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Artikel 15.- Delegatie van machten

Iedere zaakvoerder mag bijzondere machten toekennen aan lasthebbers; hij bepaalt de wedde of vergoedingen van die

lasthebbers.

Artikel 16.- Tegenstrijdige belangen

Het lid van een college van zaakvoerders dat rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting is gehouden artikel 259 van het Wetboek van Vennootschappen na te komen. Is er geen college van zaakvoerders en is een zaakvoerder voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan dient hij daarvan kennis te geven aan de vennoten en de verrichting kan slechts gedaan worden door een lasthebber ad hoc. Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor die tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd. Dit geldt voor alle tussen hem en de vennootschap gesloten overeenkomsten, tenzij het courante verrichtingen betreft, die onder normale omstandigheden plaatsvinden.

Artikel 17.- Vertegenwoordiging

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. Wanneer de vennootschap optreedt als orgaan van bestuur van andere vennootschappen, dan wordt de vennootschap enkel rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig vertegenwoordigd door de bijzondere lasthebbers binnen de perken van het verleende mandaat. Artikel 18.- Bezoldiging

Het mandaat van zaakvoerder wordt niet bezoldigd, tenzij door de algemene vergadering anders wordt beslist. Artikel 19.- Controle

De controle op de verrichtingen van de vennootschap wordt aan één of meer commissarissen opgedragen indien de vennootschap daartoe verplicht is of indien de algemene vergadering daartoe beslist. De algemene vergadering bepaalt het aantal commissarissen en stelt hun bezoldiging vast. Zij worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft ieder vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar instemming werd benoemd.

IV.- ALGEMENE VERGADERINGEN

Artikel 20.- Gewone algemene vergadering

Elk jaar wordt er een gewone algemene vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel of op een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats. Deze gewone algemene vergadering vindt plaats op de tweede woensdag van de maand mei om achttien uur. Indien die dag een feestdag is, wordt de gewone algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag. Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. De enige vennoot kan die bevoegdheden niet overdragen.

Artikel 21.- Bevoegdheid

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

De gewone algemene vergadering hoort lezing van de verslagen van de zaakvoerders en, in voorkomend geval, van de commissarissen, keurt de jaarrekening goed, benoemt zaakvoerders en, indien nodig, commissarissen en beraadslaagt over al de punten op de agenda. Na goedkeuring van de jaarrekening spreekt de vergadering zich door bijzondere stemming uit over de kwijting aan zaakvoerders en commissarissen. Artikel 22.- Bijeenroeping

De zaakvoerders en de commissarissen, zo die er zijn, kunnen de algemene vergadering bijeenroepen. Zij moeten die bijeenroepen wanneer vennoten die een vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen het vragen. De oproepingen gebeuren overeenkomstig de wettelijke bepalingen. De oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

Artikel 23.- Volmachten

De vennoten mogen voor de algemene vergadering een volmachtdrager aanstellen, die zelf stemrecht heeft. De volmacht moet voldoen aan de door de zaakvoerders voorgeschreven vorm. Zij moet op de maatschappelijke zetel worden gedeponeerd, tenminste vijf dagen voor de vergadering.

Artikel 24.- Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem. Artikel 25.- Beraadslaging De algemene vergadering kan enkel beraadslagen over punten die op de agenda voorkomen.

De agenda wordt opgesteld door de zaakvoerders. Voorstellen van vennoten komen niet in aanmerking indien zij niet vooraf werden ondertekend door vennoten die samen tenminste

een vijfde van de aandelen vertegenwoordigen en indien zij niet tijdig werden medegedeeld aan de zaakvoerders om in de oproepingen te worden opgenomen. De vergadering beslist met meerderheid van stemmen, om het even welk deel van het maatschappelijk kapitaal is vertegenwoordigd, behoudens toepassing van de wet voor statutenwijziging.

Bij staking van stemmen wordt het voorstel verworpen. De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte worden verleden.

Artikel 26.- Notulen

Van elke vergadering wordt een verslag opgesteld. Het wordt ondertekend door de leden van het bureau en door de vennoten die erom verzoeken. Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, worden zijn beslissingen vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap bewaard wordt. Afschriften en uittreksels worden ondertekend door een zaakvoerder.

V.- BOEKJAAR - INVENTARIS - JAARREKENING

Artikel 27.- Boekjaar

Het boekjaar begint op één december en eindigt op dertig november.

Elk jaar, op einde van het boekjaar, worden de inventaris en de jaarrekening opgesteld volgens de wet.

Artikel 28.- Bestemming van de winst

Van de nettowinst van het boekjaar wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van het wettelijk

reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra het reservefonds het tiende van het

maatschappelijk kapitaal bereikt. Over het saldo wordt beslist door de gewone algemene vergadering. De

zaakvoerders bepalen datum en plaats van betaling van de dividenden.

VI.- ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel 29.- Ontbinding

De vennootschap kan op elk ogenblik ontbonden worden door beslissing van de algemene vergadering, in de

vorm zoals voorzien voor wijziging aan de statuten.

Artikel 30.- Vereffening In geval van ontbinding zal de algemene vergadering de wijze van vereffening bepalen

overeenkomstig de wettelijke

bepalingen. Het uitkeerbaar saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun

aandelenbezit, waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen.

VII.- WOONSTKEUZE -ALLERLEI

Artikel 31.- Woonstkeuze

Iedere in het buitenland wonende zaakvoerder, commissaris of vereffenaar moet woonst in België kiezen voor alles wat de uitvoering van deze statuten betreft. Is dergelijke woonstkeuze niet bekend, dan zullen alle berichten, kennisgevingen, aanmaningen, dagvaardingen en betekeningen met betrekking tot de zaken van de vennootschap geldig geschieden op de zetel van de vennootschap.

Alle kennisgevingen terzake van de vennootschap aan de effectenhouders op naam geschieden op het laatste aan de vennootschap bekendgemaakt adres. Iedere adreswijziging dient te worden bekendgemaakt aan het orgaan van bestuur van de vennootschap bij aangetekend schrijven of bij schrijven met ontvangstmelding. Artikel 32.- Verwijzing

Voor al wat niet in de statuten wordt voorzien, gelden alleen de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

INTEKENINGEN  STORTINGEN

Voornoemde comparanten hebben ingetekend op het kapitaal als volgt:

1) Mevrouw MISSOUL Joëlle, voornoemd, tekent in op honderd (100) aandelenvoor een totaal bedrag van

achttien duizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00).

De comparant heeft elk aandeel, waarop door haar wordt ingetekend, gedeeltelijk en in gelijke mate gestort en

dit ten belope van een totaal bedrag van vijftien duizend euro (¬ 15.000,00). Het totaal bedrag van de stortingen

Luik B - Vervolg

in geld, staat geboekt op een speciale rekening nummer IBAN BE19 7340 3806 3112 , ten name van de vennootschap in oprichting, bij KBC.

De comparant overhandigd mij het bewijs van die stortingen en deposito's ter bewaring in mijn dossier. Ondergetekende notaris bevestigt het bestaan van dit attest en de bewaring ervan in het dossier van de vennootschap. Van zodra een afschrift van de akte werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel zal ondergetekende notaris voormelde bankinstelling hiervan berichten, zodat de vennootschap over de bijzondere rekening kan beschikken.

BIJZONDERE SCHIKKINGEN EN BEPALINGEN VAN VOORBIJGAANDE AARD

OVERGANGSBEPALINGEN

Het eerste boekjaar neemt aanvang op datum van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte en

wordt afgesloten op dertig november tweeduizend veertien.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend vijftien.

BENOEMING VAN NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER

Wordt door de comparant tot gewone zaakvoerder benoemd en aangesteld voor de duur van de vennootschap, behoudens herroeping door de algemene vergadering met gewone meerderheid: mevrouw MISSOUL Joëlle, geboren te Leuven op achttien november duizend negenhonderdnegenenzestig, 691118-112-01, wonende te 3140 Keerbergen, Gentiaandreef 15, die verklaart haar benoeming te aanvaarden onder de bevestiging niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

NIET-AANSTELLING VAN EEN COMMISSARIS

De oprichters verzoeken mij, notaris, nog te akteren dat zij op grond van te goeder trouw verrichte schattingen,

tot het verplichting een commissaris te benoemen en dat zij ook geen commissaris wenst te benoemen.

BEKRACHTIGING VAN VERBINTENISSEN AANGEGAAN NAMENS DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING (ARTIKEL 60 WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN)

De comparant erkennen dat tot op het ogenblik van de neerlegging van het dossier op de griffie van de rechtbank van koophandel de door hen gestelde handelingen of de handelingen die vanaf één oktober tweeduizend dertien zullen worden gesteld door de zaakvoerder handelingen zijn die werden gesteld namens een vennootschap in oprichting.

De comparant voornoemd erkennen dat na de neerlegging van het dossier op de griffie van de rechtbank van koophandel de zaakvoerder namens de vennootschap zal dienen over te gaan tot de bekrachtiging van alle opdrachten en verbintenissen die door de oprichters of door de zaakvoerder zouden aanvaard of aangegaan zijn voor rekening van de vennootschap in oprichting.

FINANCIEEL PLAN

Ondergetekende notaris bevestigt hierbij dat, voorafgaandelijk aan het verlijden van onderhavige akte, de voornoemde oprichters, in uitvoering van artikel 215 van het Wetboek van Vennootschappen, aan hem een door henzelf opgemaakt en ondertekend financieel plan overhandigd hebben, waarin zij het bedrag van het maatschappelijk kapitaal van de bij deze opgerichte vennootschap verantwoorden en dat hij dit financieel plan zal bewaren op zijn kantoor om het, in de gevallen voorzien door artikel 229, 5° van het Wetboek van Vennootschappen, op verzoek van de rechter-commissaris of van de Procureur des Konings, te kunnen overleggen aan de rechtbank. De voornoemde oprichters erkennen tenslotte nog dat zij door de ondergetekende notaris uitdrukkelijk gewaarschuwd werden voor de draagwijdte van artikel 229, 5°, voornoemd, meer bepaaldelijk wat betreft de aansprakelijkheid van de oprichters indien het maatschappelijk kapitaal bij de oprichting kennelijk ontoereikend is voor de normale uitoefening van de voorgenomen bedrijvigheid. Verklaring in verband met de organieke wet notariaat. De comparanten erkennen dat de notaris waar nodig hun aandacht heeft gevestigd op tegenstrijdige belangen en/of op de aanwezigheid van onevenwichtige bedingen en hen gewezen heeft op ieders recht op eigen notariskeuze en op bijstand van een eigen raadsman. De notaris bevestigt dat de identiteit van de comparanten hem werd aangetoond aan de hand van de identiteitskaart.

VOLMACHT

De verschijners verlenen volmacht voor onbepaalde tijd aan Hugo Leducq te Turnhout of zijn vennootschap Optowin, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket, en/of BTW-, Directe Belastingen en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor ontledend uittreksel

Arnout Schotsmans, geassocieerd notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
JOMI

Adresse
GENTIAANDREEF 15 3140 KEERBERGEN

Code postal : 3140
Localité : KEERBERGEN
Commune : KEERBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande