JORIS BRAMS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JORIS BRAMS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 860.661.303

Publication

01/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 30.07.2014 14359-0330-014
02/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.03.2013, NGL 30.07.2013 13362-0175-013
28/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 24.08.2012 12445-0588-012
04/10/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1.11,111,119 1,11111* 111

eiRUSSE

Griffie 22 SEP. MI

Ondernemingsnr : 0860.661.303

Benaming

(voluit) : JORIS BRAMS

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Hazelnotenlaan 7 te 1820 Steenokkerzeel

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJK DOEL - WIJZIGING BOEKJAAR EN DATUM JAARVERGADERING - WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Volgens proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JORIS BRAMS", afgekort "JB", waarvan de maatschappelijke; ; zetel gevestigd is te 1820 Steenokkerzeel, Hazelnotenlaan 7, ingeschreven in het Rechtspersonenregister; onder ondernemingsnummer 0860.661.303, verleden voor Meester Paul MASELIS, Notaris te Schaarbeek; (1030 Brussel), op datum van veertien september tweeduizend en elf, neergelegd vóôr registratie van de akte; op het bevoegde Registratiekantoor, blijkt dat de vergadering met eenparigheid van stemmen de volgende; beslissingen heeft genomen :

EERSTE BESLUIT: WIJZIGING VAN ARTIKEL 2 VAN DE STATUTEN

De vergadering besluit de eerste zin van artikel 2 van de statuten als volgt te wijzigen ingevolge de beslissing van de zaakvoerder dd. 01 februari 2006 tot verplaatsing met ingang vanaf die datum van dei maatschappelijke zetel naar 1820 Steenokkerzeel, Hazelnotenlaan 7, zoals bekend gemaakt in de Bijlage toto het Belgisch Staasblad dd. 01 maart 2006, onder nummer 06042123:

"Artikel 2 : Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Steenokkerzeel, Hazelnotenlaan 7."

TWEEDE BESLUIT : BIJZONDER VERSLAG ZAAKVOERDERS  STAAT VAN ACTIVA EN PASSIVA WIJZIGING MAATSCHAPPELIJK DOEL

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het bijzonder verslag van de zaakvoerders, opgemaakt in toepassing van artikel 287 van het Wetboek van vennootschappen dat een omstandige: verantwoording bevat betreffende de voorgestelde wijziging van het maatschappelijk doel; bij dit verslag is een: staat van activa en passiva van de Vennootschap gevoegd die werd afgesloten per 30 juni 2011.

Alle aanwezige vennoten erkennen een afschrift van dit verslag alsmede van de vermelde staat van activa en passiva te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen en verzaken ieder afzonderlijk aan de formaliteiten van toezending ervan zoals voorgeschreven door artikel 268 juncto 269 van het Wetboek van vennootschappen.

Na goedkeuring van voormeld verslag van de zaakvoerders besluit de vergadering het maatschappelijk doel= van de Vennootschap te wijzigen en de tekst van het huidige maatschappelijk doel opgenomen in artikel 3 van de statuten te vervangen door de hierna opgenomen tekst:

"De vennootschap heeft als doel in België en in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

-de handel, invoer, uitvoer en montage van luchtvaartmateriaal. Het opleiden en het geven van scholing,: zowel theoretisch als praktisch, in het domein van de luchtvaart en de helikopterluchtvaart. De verhuur, de exploitatie, het onderhoud en de reparatie van luchtvaartuigen. Het organiseren van stages en manifestaties.; Het vervoeren van passagiers. Het uitvoeren van luchtdopen, helikoptervluchten en het slepen van publiciteit.; Het verstrekken van diensten als piloot. Het uitvoeren van luchtwaarneming, -observatie, en detectie. Het' verstrekken van adviezen met betrekking tot de burgerluchtvaart van technische of administratieve aard;

-nationaal en internationaal vervoer van goederen en van personen over de weg en alle activiteiten die daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden;

-de handel in en verhuur van wagens, boten, moto's, mobilhomes, vliegtuigen, vrachtwagens en luxe: vervoersmiddelen, met hierin inbegrepen de activiteiten van onderhoud, aan en verkoop van wisselstukken en diensten als chauffeur;

-tussenpersoon in de handel, als makelaar in goederen, als zelfstandige handelsvertegenwoordiger, als: commissionair of anderszins; het zelf produceren en handel drijven zonder enige beperking;

-het verlenen van diensten als informatiekantoor, als studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake marketing, het beheren (in regie) van de reclameruimte die in de pers of andere reclamemedia voorzien wordt,:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2011- Annexes du Moniteur belge

het vertegenwoordigen van de uitgevers of eigenaars van de reclamemedia tegenover de adverteerders, het behandelen van alle reclameopdrachten in het raam van de vertegenwoordigende media, het opmaken van ontwerpen, tekeningen, teksten, brochures, en het inrichten van verkoop door briefwisseling;

-het verlenen van recreatieve diensten, zoals het inrichten van concerten, lezingen, culturele en artistieke manifestaties en het organiseren van conferenties en tentoonstellingen.

-het uitbaten van een restaurant, taverne, hotel, feestzaal, het leveren van traiteurdiensten en het verlenen van pension en logement;

-het optreden als kok;

-het organiseren van een grootkeuken met inbegrip van aankopen, werkplanning, personeelsbeheer,...; -het creëren van nieuwe gerechten, het bijstand verlenen bij de samenstelling van menu's en dergelijke; -het produceren, aan- en verkopen van horecabenodigdheden en keukengerei;

-het organiseren van cursussen, conferenties en seminaries;

-het creëren en uitgeven van werken via eender welke media (boek, CD, DVD, ...) inzake voorvermelde activiteiten.

Aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het leveren van diensten onder de vorm van beheer (management), bestuur en advies, in de meest ruime betekenis, aan vennootschappen en alle andere ondernemingen en organisaties, waaronder zijn begrepen:

a.Het uitwerken, sturen en opvolgen van de verkoopstrategie; het bepalen van verkooptargets; het leiden van het verkoopsteam, het onderhouden van contacten met de cliënteel; het positioneren van de cliënt onderneming op de markt.

b.Het organiseren van de werkuitvoering; het uitwerken en opvolgen van werkwijzen en methodieken met het oog op het verbeteren van de kwaliteit, de klantgerichtheid en het rendement.

c.Het bepalen van de financiële strategie; het beheer van de thesaurie, het bewaken van de betalingspositie, de liquiditeiten en de investeringen; het onderhouden van de contacten met de bank.

d.Het voeren van personeelsbeleid in de brede zin van het woord (het aantrekken van geschikt personeel, het uitwerken van een beloningsbeleid, het motiveren en eventueel sanctioneren van medewerkers); het uitbouwen van de organisatie en de functies naar gelang de behoefte.

Het voorzien in de supervisie, beheren, het raad geven en controleren van vennootschappen, het beheren en besturen van vennootschappen in de meest uitgebreide zin en het verlenen van allerlei managementdiensten op het gebied van organisatie, beheer, informatisering, human resources, opleiding en boekhouding. Het geven van managementadviezen op het gebied van marketing, productie, financiën en administratief en commercieel beheer, controle van ondernemingen en organisaties en het uitwerken van organisatieprojecten in alle ondernemingen, alsmede in verband met productontwikkeling, IT-beleid en marktonderzoek hetzij autonoom hetzij samen met andere organisaties of instanties.

Het uitoefenen van de leiding en de controle, in haar hoedanigheid van bestuurder of gedelegeerd bestuurder, vereffenaar of anderszins over allerhande ondernemingen al dan niet verwant.

Het ontwikkelen, begeleiden, realiseren, coördineren en opvolgen van projecten.

Het verlenen van administratieve ondersteuning:

Het ontwikkelen, implementeren, beheren, onderhouden, aankopen, verkopen en distribueren van software en hardware; het aankopen, verkopen en distribueren van licenties, octrooien en auteursrechten; het inrichten, het (uit)geven en het distribueren van cursussen en het lesgeven in het algemeen.

Onderneming in onroerende goederen, gelegen zowel in België als in het buitenland, wat onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de huur en verhuur, het in leasing geven of nemen, de ruiling, het verlenen en ontvangen van opstalrecht, erfpacht en vruchtgebruik, het doen bouwen en verbouwen, de renovatie, de procuratie en het makelen in onroerende goederen, evenals alle andere onroerende (ver)handelingen in de meest ruime betekenis, met uitsluiting van de activiteiten die zijn onderworpen aan een bijzondere reglementering.

Onderneming in materiële en immateriële roerende goederen, wat onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de valorisatie, de huur en verhuur, het in leasing geven of nemen, de ruiling, de procuratie en het makelen in enerzijds installaties, machines, uitrusting, meubilair en rollend materieel en anderzijds concessies, octrooien, licenties, knowhow, merken en soortgelijke rechten, evenals alle andere roerende (ver)handelingen in de meest ruime betekenis, met uitsluiting van de activiteiten die zijn onderworpen aan een bijzondere reglementering.

Onderneming in geldbeleggingen, wat onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, de ruiling, het beheer, de valorisatie, de procuratie en het makelen in aandelen, obligaties, kasbons en alle andere financiële instrumenten, evenals alle andere vormen van belegging van vermogens, met uitstuiting van de activiteiten die onderworpen zijn aan een bijzondere reglementering.

Het verstrekken van leningen en voorschotten aan natuurlijke personen en rechtspersonen met uitsluiting van de activiteiten die zijn onderworpen aan een bijzondere reglementering.

Participatieondememing, wat onder meer omvat: het deelnemen in de oprichting, de ontwikkeling, de omvorming en de controle van alle ondernemingen en organisaties, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële en alle andere; de verwerving van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop, aankoopoptie, verhandeling, of op iedere andere wijze.

Het verlenen aan de ondernemingen en organisaties waarin zij deelneemt, alsook in alle andere ondernemingen en organisaties, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij financieel, met inbegrip van borgstellingen, toestaan van kredieten, of in

Voor-

lÿehoud,n

àan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2011- Annexes du Moniteur belge

hypotheek geven van onroerende goederen en/of in pand geven van roerende goederen; het uitoefenen van bestuursmandaten; het verlenen van consultancy en engineering bijstand.

De vennootschap kan ten voordele van derden alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden en alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

Tussenpersoon in de handel, als makelaar in goederen, ais zelfstandige handelsvertegenwoordiger, als commissionair of anderszins; het zelf produceren en handel drijven zonder enige beperking.

Het verlenen van onderricht en opleiding, het voeren van onderzoek, het promoveren van kunst, het inrichten van seminaries en tentoonstellingen, de verwerving, de vervreemding, het beheer, de valorisatie, de huur en verhuur, het in leasing geven of nemen, de ruiling, de procuratie en het makelen in kunstobjecten.

Zij kan optreden als zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

De vennootschap kan alle verrichtingen doen van industriële, commerciële, financiële, producerende, burgerlijke, beherende, roerende of onroerende aard, die verband houden met de verwezenlijking, de uitbreiding of de vergemakkelijking van haar doel.

Het doel zoals hiervoor bepaald kan worden uitgeoefend in België en in het buitenland, voor eigen rekening of door middel van derden en/of tussenpersonen.

De vennootschap mag haar werking uitoefenen op alle plaatsen, op alle wijzen en volgens de methoden die zij goedvindt.

Indien de uitoefening van bepaalde activiteiten onderworpen zou zijn aan voorafgaande vereisten inzake het vestigingsrecht, zal de vennootschap de uitoefening van die activiteiten uitstellen tot de verwezenlijking van deze vereisten."

DERDE BESLUIT : WIJZIGING VAN HET MAATSCHAPPELIJK BOEKJAAR

De vergadering besluit het maatschappelijk boekjaar te wijzigen om het te laten beginnen op 1 januari en te eindigen op 31 december.

ViERDE BESLUIT : OVERGANGSBEPALING.

De vergadering besluit als overgangsbepaling dat het huidige maatschappelijk boekjaar begonnen op 16 december 2010, bij wijze van uitzondering, zal eindigen op 31 december 2011.

VIJFDE BESLUIT: WIJZIGING VAN DE DATUM VAN DE JAARVERGADERING

De vergadering besluit de datum van de jaarvergadering te wijzigen om deze voortaan te houden op de derde vrijdag van de maand juni om 17u.

ZESDE BESLUIT : WIJZIGING AAN DE STATUTEN

De vergadering besluit artikel 19 en 30 van de statuten van de Vennootschap te wijzigen om ze in overeenstemming te brengen met de hogervermelde besluiten:

"Artikel 19. : Jaarvergadering

Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op de derde vrijdag van de maand juni om zeventien uur." "Artikel 30. : Boekjaar - Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december."

ZEVENDE BESLUIT : MACHTIGING AAN HET BESTUURSORGAAN

De vergadering verleent elke machtiging aan de zaakvoerders om de voorgaande besluiten uit te voeren. ACHTSTE BESLUIT: VOLMACHT ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN

De vergadering verleent aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ACTA CONSULT, met zetel te 1030 Schaarbeek, Square Eugène Plasky 92-94, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, en ieder afzonderlijk handelend, bijzondere volmacht om de formaliteiten inzake wijziging van inschrijving van de Vennootschap in het rechtspersonenregister, te vervullen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de i erkende ondernemingsloketten, ter griffie van de rechtbank van koophandel en bij de diensten van de Belasting op de Toegevoegde Waarde voor zover als nodig.

NEGENDE BESLUIT: VOLMACHT VOOR DE COORDINATIE VAN DE STATUTEN"

De vergadering verleent aan notaris Paul MASELIS, die woonplaatskeuze doet te Schaarbeek (1030 Brussel), Lambermontlaan 336, bijzondere volmacht om de gecoördineerde tekst van de statuten op te maken en neer te leggen.

Voor analytisch uittreksel

Paul MASELIS

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : gelijkvormige uitgifte van de akte, volmacht, gecoordineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/06/2011 : ME. - JAARREKENING 15.12.2010, GGK 26.05.2011, NGL 08.06.2011 11154-0508-013
25/06/2010 : ME. - JAARREKENING 15.12.2009, GGK 27.05.2010, NGL 23.06.2010 10201-0221-010
23/06/2009 : ME. - JAARREKENING 15.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 19.06.2009 09254-0294-010
06/06/2008 : ME. - JAARREKENING 15.12.2007, GGK 29.05.2008, NGL 02.06.2008 08175-0333-012
03/04/2007 : ME. - JAARREKENING 15.12.2006, GGK 29.03.2007, NGL 29.03.2007 07101-1829-012
10/06/2005 : ME. - JAARREKENING 15.12.2004, GGK 26.05.2005, NGL 07.06.2005 05228-1515-013

Coordonnées
JORIS BRAMS

Adresse
HAZELNOTENLAAN 7 1820 STEENOKKERZEEL

Code postal : 1820
Localité : STEENOKKERZEEL
Commune : STEENOKKERZEEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande