JORIS BULENS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JORIS BULENS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 558.957.748

Publication

13/08/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

11-08-2014

Griffie

*14307163*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0558957748

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Joris Bulens

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte neergelegd voor registratie opgesteld door Meester Stijn JOYE, geassocieerde Notaris te Brussel op acht augustus tweeduizend veertien, dat :

De heer Joris Rose Marie Albert BULENS, consultant / bestuurder, geboren te Leuven op tweeëntwintig mei negentienhonderd zevenenzeventig, echtgenoot van mevrouw Els An Leen SALEMBIER, bediende, geboren te Brugge op veertien mei negentienhonderd zesenzeventig, wonende te 3001 Heverlee, Toverberg, 62. (...)

Welke verschijner ondergetekende Notaris het door artikel 215 van het Wetboek van Vennootschappen voorziene document heeft overgemaakt, en hem verzocht heeft de statuten van een handelsvennootschap die hij als volgt opricht authentiek vast te stellen, gepreciseerd zijnde dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal verkrijgen op het ogenblik van de neerlegging ter griffie van de Rechtbank van Koophandel overeenkomstig artikel 2 § 4 van het Wetboek van Vennootschappen:

Artikel 1. RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar benaming luidt : "Joris Bulens".

Alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, bestelbonnen, internetsites en andere stukken, al dan niet in elektronische vorm, uitgaande van de vennootschap moeten op leesbare wijze de naam van de vennootschap vermelden, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of afgekort "BVBA", alsmede het inschrijvingsnummer van de vennootschap in het rechtspersonenregister en de vermelding "rechtspersonenregister" of afgekort "RPR", gevolgd door de aanwijzing van de zetel van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar maatschappelijke zetel heeft. Artikel 2. ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3001 Heverlee, Toverberg, 62.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Artikel 3. DOEL.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

1) Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

2) De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een

Onderwerp akte :

Toverberg 62 3001 Leuven

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

3) Het beheer van vennootschappen, ongeacht hun doel, het optreden als vereffenaar, de uitoefening van bestuursmandaten;

4) Het geven van opleiding in deze domeinen, bij zowel publieke onderwijs instellingen als op privé-basis; het publiceren van artikels en boeken.

5) De organisatie van evenementen die samenhangen met het voorgaande.

6) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

7) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan-en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

8) Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of - ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

9) Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

10) Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Artikel 4. DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Artikel 5. KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt dertigduizend euro (¬ 30.000,00).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, genummerd van 1 tot en met 100, die ieder één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. (...)

AFDELING 1.- Algemene vergadering.

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, zijn de hiernavolgende bepalingen van toepassing op de algemene vergadering. Artikel 11.- JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand september van elk jaar om negen uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag een zaterdag of een zondag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van de zetel van de vennootschap. Zij mag tevens worden gehouden op elke andere plaats vermeld in de oproeping.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

artikel 23 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

De algemene vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De bijzondere of buitengewone vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld. (...)

Artikel 23. SCHRIFTELIJKE BESLUITVORMING

Met uitzondering van de beslissingen die bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. (...)

Artikel 24. AFSCHRIFTEN EN UITTREKSELS VAN NOTULEN

De afschriften en/of uittreksels van de notulen van de algemene vergaderingen bestemd voor derden worden ondertekend door één of meer zaakvoerders.

AFDELING 2.- Bestuur

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

Artikel 25. BESTUURSORGAAN.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Artikel 26. BESTUURSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 27. VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

AFDELING 3 : Controle.

Artikel 28. CONTROLE.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de

verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2° van het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

Artikel 29. BOEKJAAR - JAARREKENING - JAARVERSLAG.

Het boekjaar begint op een mei van elk jaar en eindigt op dertig april van het daaropvolgend jaar. (...) Artikel 30. WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst. (...)

B. INSCHRIJVING EN VOLSTORTING

Op de honderd (100) aandelen wordt terstond ingeschreven a pari in geld, tegen de prijs van driehonderd euro (¬ 300,00) door de verschijner, de heer Joris BULENS, voornoemd.

De verschijner verklaart en erkent dat elk aandeel waarop werd ingeschreven, volledig volgestort is ten belope van honderd procent (100%), door een storting in geld die hij verricht heeft op rekeningnummer BE15 7360 0811 5530 geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de bank  KBC Bank , zodat de vennootschap vanaf heden, uit dien hoofde, een som van dertigduizend euro (¬ 30.000,00) tot haar beschikking heeft.

Een attest van het bewaarnemend organisme op datum van eenendertig juli tweeduizend veertien blijft in het dossier van ondergetekende notaris bewaard.

I. ALGEMENE VERGADERING

En onmiddellijk, de vennootschap opgericht zijnde, verklaart de enige vennoot de aan de algemene vergadering toegekende bevoegdheden uit te oefenen ten einde de eerste algemene vergadering en het eerste maatschappelijk boekjaar vast te stellen, het aantal niet-statutaire zaakvoerders en commissarissen te bepalen en hen te benoemen.

De enige vennoot beslist :

1. Eerste gewone algemene vergadering

De eerste gewone algemene vergadering zal vastgesteld worden op de laatste vrijdag van de

maand september tweeduizend zestien om negen uur.

2. Maatschappelijk boekjaar

Het eerste maatschappelijk boekjaar, op heden begonnen, zal eindigen op dertig april tweeduizend

zestien.

3. Zaakvoering

De vergadering beslist het aantal niet-statutaire zaakvoerders te bepalen op een (1) en tot deze

functie te benoemen:

de heer Joris BULENS, wonende te 3001 Heverlee, Toverberg 62.

Het mandaat van de aldus benoemde niet-statutaire zaakvoerder(s) heeft een onbepaalde duur,

aanvangende op heden.

Overeenkomstig artikel 27 van de statuten wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door

een zaakvoerder.

Zij is bovendien geldig verbonden door bijzondere lasthebbers, binnen de perken van hun

mandaten.

4. Commissaris

De vergadering beslist geen commissaris te benoemen, de vennootschap voldoende aan de criteria

vermeld in artikel 141, 2° van het Wetboek van Vennootschappen. (...)

II. ZAAKVOERING

1. Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen verklaart de zaakvoering alle door de heer Joris BULENS sedert een juni tweeduizend veertien gestelde handelingen in naam van de vennootschap in oprichting op te nemen in het eerste boekjaar van onderhavige vennootschap. De zaakvoering ontslaat de heer Joris BULENS van elke aansprakelijkheid voor de handelingen gesteld in de hoedanigheid als promotor van de vennootschap in oprichting.

2. De zaakvoering verleent alle machten aan:

de burgerlijke vennootschap met de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  DBM-Tax & Accounting met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Paul Lautersstraat 1 bus 1 (RPR Brussel  KBO 0463.834.994  BTW BE 463.834.994  IAB nr. 221630 3 F 98),

met macht van indeplaatsstelling, voor het stellen van alle nodige handelingen en het vervullen van alle nodige formaliteiten met betrekking tot de inschrijving van de hierbij opgerichte vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen, het Rechtspersonenregister van Brussel, en eventueel de B.T.W.-administratie en alle andere administraties. In dit verband heeft de lasthebber alle machten alle akten, stukken, formulieren en documenten te ondertekenen. (...)

Voor eensluidend uittreksel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

Notaris Stijn JOYE - geassocieerde Notaris Tegelijk hiermee neergelegd : 1 uitgifte.

Staatsblad

03/11/2016 : ME. - JAARREKENING 30.04.2016, GGK 30.09.2016, NGL 27.10.2016 16664-0087-011

Coordonnées
JORIS BULENS

Adresse
TOVERBERG 62 3001 HEVERLEE

Code postal : 3001
Localité : Heverlee
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande