JOVASTCO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JOVASTCO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.954.645

Publication

25/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 19.06.2013 13195-0233-011
24/01/2012
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*12300606*

Neergelegd

20-01-2012



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : JOVASTCO

0842954645

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 1740 Ternat, Nattestraat 38

Onderwerp akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden op zestien januari tweeduizend en twaalf, voor mij, Dirk VAN DEN HAUTE, Notaris te Sint-Kwintens-Lennik, dat een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht:

1. De vennootschap bekleedt de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid. Haar naam luidt : "JOVASTCO"

2. De zetel is gevestigd te 1740 Ternat, Nattestraat 38

3. De vennootschap werd voor een onbepaalde duur aangegaan vanaf zestien januari tweeduizend en twaalf.

4. Oprichters

De heer VAN STRIJTHEM, Johan, geboren te Asse op 14 april 1977, met woonplaats te 1740 Ternat,

Nattestraat 38.

De heer VAN STRIJTHEM, Ulrich, geboren te Aalst op 8 februari 1949, met woonplaats te 1740 Ternat,

Nattestraat 36 / A.

5. Het kapitaal werd vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, en is volstort ten belope van één/derde.

6. Op het kapitaal wordt in geld ingeschreven. De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE93 7340 3346 1167 bij KBC zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 2 januari 2012 afgeleverd bankattest.

7. Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

8. Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

9. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

10. Het toezicht van de vennootschap wordt opgedragen aan één of meer commissarissen-revisor, doch dit slechts voor zover de wet het vereist.

11. De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

- Het verlenen van diensten, adviezen en trainingen aan personen en bedrijven, in het algemeen met betrekking tot ICT, het bedrijfsbeheer, bedrijfseconomische en bedrijfstechnische aangelegenheden, fiscale, juridische, financiële en commerciële aangelegenheden, marketing, personeelsbeheer en al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt;

- Consulting op administratief, financieel, ICT en commercieel vlak;

- Het ontwikkelen en beheren van systemen, programma s, netwerken, databanken en websites, alsmede het onderhouden van computers en programmatuur en het schrijven van administratieve software, meer algemeen alle ICT toepassingen;

- Het ontwerpen, produceren en publiceren van documenten in digitale vorm en via diverse dragers;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

- Het verkrijgen, beheren en exploiteren van rechten van intellectuele of industriële aard;

- Het inrichten, organiseren en adviseren van evenementen, demonstraties, trainingen en voorstellingen met betrekking tot ICT;

- Het uitvoeren, coördineren en opmaken van ICT projecten voor ondernemingen;

- Het uitvoeren van ICT technische projecten met betrekking tot installaties en configuraties;

- Adviserende (consultancy) en ondersteunende taken (zoals opleidingen) voor het uitbouwen van

projectwerking en opzetten van een Program Management Office;

- Uitvoeren van ad-interim opdrachten op managementniveau;

- Verlenen van advies over soorten computers (hardware) en hun configuratie en toepassing van bijbehorende programmatuur (software): analyseren van behoeften en problemen van gebruiker en het aanbieden van de beste oplossing.

- De activiteiten van systeemintegrators;

- Analyseren, ontwerpen, programmeren en eventueel uitgeven van gebruiksklare systemen, inclusief systemen van automatische data-identificatie: ontwikkeling, productie, levering/samenstelling van documentatie over standaard- of speciale programmatuur;

- Het verlenen van advies met betrekking to informaticaprogramma s;

- Het verlenen van bijstand bij de toepassing van programma s;

- Het al dan niet permanent verwerken van gegevens met behulp van een eigen programma of een

programma van de klant:

- Invoeren van gegevens

- Volledige verwerking van gegevens

- Het permanent beheren van en werken met de gegevensverwerkende apparatuur van derden;

- De samenstelling van databanken door samenbrengen en al dan niet interpreteren van bestaande gegevens uit verschillende bronnen (uurroosters, industriële catalogi, wetenschappelijke gegevens, financiële informatie, adressenbestanden, enz.);

- De opslag van gegevens door middel van een computerrecord in een bepaald formaat;

- Ter beschikking stellen van databank voor het leveren van gegevens in een bepaalde volgorde online of door gegevens, op verzoek gesorteerd, toegankelijk te maken voor iedereen of voor bepaalde groep gebruikers door middel van listings, enzovoort;

- Het onderhoud en de reparatie van computers en randapparatuur;

- Het onderhoud en de reparatie van rekenmachines en overige kantoormachines;

- De overige activiteiten in verband met computers;

- Het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enz.;

- Het management en het beheren van vennootschappen, verenigingen en ondernemingen in de meest uitgebreide zin;

- Managementactiviteiten van holdings: het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere managementactiviteiten;

- Beleggen in financiële producten;

- Immobiliën;

- Verhuur en exploitatie van eigen of geleasd onroerend goed;

- Verhuur en lease van motorvoertuigen;

- Advies en bijstand aan de bedrijfswereld.

Dit alles voor eigen rekening hetzij voor rekening van derden. En in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met het doel der vennootschap verband houden, en/of nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van haar doel. De vennootschap kan functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Het beheer van deelnemingen onder gelijk welke vorm, in alle Belgische of vreemde vennootschappen of ondernemingen, zij mag in dit verband alle deelnemingen verwerven en valoriseren, evenals bestuursmandaten uitoefenen.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissieverband, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

De vennootschap zal haar doel op alle plaatsen zowel in België als in het buitenland mogen nastreven en op alle wijzen en volgens modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen.

Zij mag zich door vereniging, fusie, inschrijving, participatie, financiële tussenkomst of op om het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant is aan het hare of die van aard zijn haar activiteit te bevorderen.

In het algemeen mag de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roeren of onroerende verrichtingen en handelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met haar doel in verband staat of om de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuursfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger die door de vennootschap wordt afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke andere wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

Zij zal zowel in België als in het buitenland bijhuizen, filialen en agentschappen mogen oprichten voor het uitoefenen van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of in onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken, dit zowel in België als in het buitenland.

12. De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand juni om 18.00 uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

OVERGANGSBEPALINGEN.

SLOT- EN (OF) OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van één februari 2012 en zal worden afgesloten op 31

december 2012.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

2. Benoeming van zaakvoerder

Wordt tot zaakvoerder benoemd :

De heer VAN STRIJTHEM, Johan, voornoemd, met woonplaats te 1740 Ternat, Nattestraat 38.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Ondergetekende Notaris wijst erop dat de zaakvoerders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vóór de ondertekening van de oprichtingsakte.

3. VOLMACHTEN

Onder voorbehoud van het verwerven van de rechtspersoonlijkheid door neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel, wordt hierbij benoemd als bijzondere volmachtdrager van de vennootschap :

De heer Karl Vermeire, met kantoor te 1750 Lennik, Ninoofsesteenweg 72B2, met hierna volgende machten: De vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle openbare diensten zoals post, telegraaf, telefoon, ondernemingsregister, BTW, douane alsook tegenover alle mogelijke private ondernemingen zoals verzekeringsmaatschappijen, vervoerondernemingen, banken, beroepsorganisaties om er alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

Inzonderheid zal de volmachthouder alle nuttige formaliteiten kunnen verrichten en alle documenten ondertekenen teneinde een inschrijving te bekomen in het ondernemingsregister en voor alle latere wijzigingen en eventuele doorhaling van het ondernemingsregister.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Notaris Dirk Van Den Haute

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 16.06.2016 16181-0590-012

Coordonnées
JOVASTCO

Adresse
NATTESTRAAT 38 1740 TERNAT

Code postal : 1740
Localité : TERNAT
Commune : TERNAT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande