JOWE

Société en nom collectif


Dénomination : JOWE
Forme juridique : Société en nom collectif
N° entreprise : 839.692.376

Publication

29/04/2014 : Zetelwijziging
Hx<.me
'£■•=

Griffie

•-

09 eu

fi fi

e© ri ■t e©

-2 3

•F-

•M

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd 20/03/2014

1, Verplaatsing maatschappelijke zetel

De algemene vergadering beslist om de maatschappelijke zetel vanaf 20 maart 2014 te verplaatsen naar

Dutselstraat 159a te 3220 Holsbeek.

2. Bezoldigd mandaat van de zaakvoerder

De algemene vergadering beslist dat het mandaat van de zaakvoerder, mevrouw Wendy Dekoninck, vanaf 1

januari 2012 bezoldigd is.

Publicatie

De algemene vergadering geeft aan de zaakvoerder de opdracht om bovenstaande beslissingen conform artikel 74 Wetboek van Vennootschappen te publiceren in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

Wendy Dekoninck

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van LuikB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persofo)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.
27/07/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i 1111111 IRIII IIII I INI

*iaissieo*

bel

BE Sta





Ondernemingsnr : 0839.692.376

Benaming

(voluit) : JOWE

(verkort) :

,cet gelegd ter griilie dei

:echtbank van Koophande.

to Leuven, de $ nu 2492

DE GRIFFER, .

Griffie

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : 3000 LEUVEN , BRUSSELSESTRAAT 41

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG ZAAKVOERDER

Bij buitengewone algemene vergadering van 12 juni 2012 werd het ontslag als zaakvoerder van de Heer Verbeke Johan aanvaard. Er wordt niet voorzien in zijn vervanging.

Leuven , 12/06/2012

Dekoninck Wendy

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/10/2011
ÿþ Maa 2A

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ne-erge!egd ter griffie dé;

Rechtbank van Koophandef

te Leuven, de 2 8 SEP. 2011

DERI~F~FIER,

Griffie

111111J.1111111111111111111*

Vc behc aan Bete Staal

i. _.. .._.._...._..--~----------------- - ----- --

Ondernemingsnr : ~ , " %'9-- "

Benaming

(voluit) : JOWE

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : Brusselsestraat, 41, B-3000 Leuven

Onderwerp akte : Oprichting

Uittreksel uit de oprichtingsakte dd 01.09.2011

Tussen de ondergetekenden :

1. De heer VERBEKE JOHAN, geboren te Anderlecht op 6 augustus 1972, ongehuwd, wonend te 3440 Halle-Booienhoven, Grote Steenweg 86.

2. Mevrouw DEKONINCK WENDY, geboren te Leuven op 3 september 1976, echtgenote van de heer Johan Castelein, gehuwd onder het stelsel van scheiding van goederen, samenwonend te 3220 Holsbeek, Dutselstraat 159a.

werd het volgende overeengekomen

Genoemde partijen richten een handelsvennootschap op onder de vorm van een vennootschap onder: firma met als naam "Jowe", voorafgegaan of gevolgd door de vermelding "vennootschap onder firma" of.

de afkorting daarvan "VOF", en waarvan de zetel gevestigd is te 3000 Leuven, Brusselsestraat 41.

Het startkapitaal zal ¬ 5.000,00 bedragen. Dit bedrag werd door de oprichters gestort in speciën.

Titel Il Statuten

Afdeling I : rechtsvorm  benaming  duur - maatschappelijke zetel  doel

Artikel 1 : naam

De vennootschap is opgericht onder de vorm van een vennootschap onder firma met als naam

"Jowe", voorafgegaan of gevolgd door de vermelding "vennootschap onder firma" of de afkorting daarvan;

"VOF".

Artikel 2 : duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur vanaf 1 september 2011. De activiteiten zullen;

echter pas aanvangen op 1 oktober 2011.

De vennootschap wordt tenzij andersluidende onderlinge overeenkomst met éénparigheid van stemmen,: ontbonden na het verstrijken van 8 maanden na de opzegging door één van de vennoten aan de andere. vennoten gedaan per aangetekend schrijven.

Artikel 3 : zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3000 Leuven, Brusselsestraat 41.

De zaakvoerder is gemachtigd de zetel te verplaatsen, zowel in België als in het buitenland, alsook om! bijhuizen of agentschappen aldaar op te richten.

Op-delaatste tilz.. van_Luik..B.ver.meld.en.....Recta_:. Naam. en hoedanigheid .van_de. instrumenterende .n.otaris,_hetzij. va.n_de-perso(o)n(en.}

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 4 : doel

De vennootschap heeft tot doel:

1. Het uitbaten van broodjeszaken, traiteurzaken, eet  en drankgelegenheden, restaurants, frituuruitbatingen met alle diensten die daarbij horen.

2. Verkoop, in  en uitvoer, zowel in groot- als in kleinhandel van alle producten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met drank en voeding in het algemeen

3. De vennootschap zal in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken. Zij kan belangen nemen door inbreng, fusie, inschrijving of gelijk welke andere wijze, in alle zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen.

Afdeling Il : maatschappelijk kapitaal

Artikel 5 : maatschappelijk kapitaal

De comparanten doen inbrengen als volgt:

De comparant onder 1 brengt in de vennootschap een geldsom in van ¬ 2.500,00 , wat overeenkomt met

25 aandelen van de vennootschap onder firma.

De comparant onder 2 brengt in de vennootschap een geldsom in van ¬ 2.500,00 , wat overeenkomt met

25 aandelen van de vennootschap onder firma.

Bijgevolg wordt het maatschappelijk kapitaal gebracht op een som ter grootte van ¬ 5.000,00, verdeeld

over 50 aandelen met een nominale waarde van ¬ 100,00.

Artikel 6 : overdracht van een participatie

§1. De aandelen van een vennoot kunnen op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden dan met instemming van alle medevennoten.

De vennoot, die één of meerdere aandelen wil overdragen, moet van zijn voornemen aan de zaakvoerder kennis geven bij een aangetekende brief, waarin hij de naam, de voornamen, het beroep en de woonplaats van de voorgestelde overnemer meedeelt alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen en de daarvoor geboden prijs. De zaakvoerder is verplicht het voorstel bij aangetekende brief mede te delen aan de vennoten, binnen de veertien dagen.

Deze vennoten beslissen bij aangetekend schrijven, binnen de maand te rekenen vanaf de datum van het aangetekend schrijven van de zaakvoerder, of zij de aandelen zelf willen aankopen tegen de prijs zoals bepaald in §6 van onderhavig artikel.

§2. Indien de vennoten in gebreke blijven om binnen drie maanden te rekenen vanaf de datum van het aangetekend schrijven vanwege de zaakvoerder houdende het verzoek tot goedkeuring van overdracht te antwoorden, zullen zij geacht worden zich niet te verzetten tegen de overdracht.

§3. Indien meerdere vennoten hun voorkeurrecht gelijktijdig uitoefenen en voor zover zij geen andere schikkingen treffen onder hen, zullen de over te dragen aandelen worden verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat ieder van hen al bezit.

§4. In geen geval zullen de aandelen kunnen worden overgedragen door een vennoot aan een andere vennoot indien dit tot gevolg heeft dat alle aandelen van de vennootschap in één hand verenigd zouden zijn. Een dergelijke overeenkomst tussen vennoten zal strijdig zijn met de statutaire bepalingen van de vennootschap en geacht worden nietig te zijn en van generlei waarde.

§5. Bij overgang van aandelen wegens overlijden moeten de erfgenamen en/of legatarissen van de overleden vennoot de overlevende venno(o)t(en) inlichten van het overlijden en hem per aangetekend schrijven een verzoek richten om als vennoot aanvaard te worden. Dit verzoek moet gedaan worden binnen de drie maanden na het overlijden van de vennoot, bij gebreke waaraan de overlevende vennoten onmiddellijk hun voorkeurrecht zoals onderstaand bepaald zullen kunnen doen gelden.

De overlevende vennoten dienen zich per aangetekend schrijven over dit verzoek tot aanvaarding uit te spreken binnen de twee maanden na ontvangst van het verzoek.

Indien de overlevende vennoten de aanvaarding geheel of gedeeltelijk weigeren, kunnen zij binnen een termijn van drie maanden die ingaat na het verstrijken van de in voorgaand lid bedoelde termijn, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, als koper van het geheel of een gedeelte de aandelen van de overleden vennoot aanduiden. De prijsbepaling van de aandelen geschiedt in dat geval zoals bepaald bij §6 van onderhavig artikel.

Indien de overlevende vennoten de aanvaarding goedkeuren, zullen de erfgenamen en/of legatarissen van de overleden vennoot de hoedanigheid hebben van stille vennoot. De overgang van de betrokken aandelen wegens overlijden, evenals de hoedanigheid van stille vennoot van de erfgenamen, wordt gepubliceerd bij uittreksel in het Belgisch Staatsblad.

§6. De afkoopwaarde van de aandelen zal, bij gebreke aan een andersluidend akkoord tussen de partijen, worden bepaald als volgt:

De waarde van het eigen vermogen van de vennootschap, gedeeld door het aantal aandelen; namelijk het volledig volstort kapitaal te verhogen met de reserves, zowel fiscaal vrijgestelde als andere, te verhogen met het eventueel over te dragen winstsaldo en te verminderen met het over te dragen verliessaldo.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Dit alles wordt opgemaakt aan de hand van de laatste, door de algemene vergadering goedgekeurde jaarrekening.

§7. De overdracht van de aandelen, evenals de betaling van de overnameprijs dient te worden uitgevoerd binnen de zes maanden te rekenen vanaf de dag waarop de waarde van de aandelen definitief komt vast te staan en in elk geval binnen de 12 maanden te rekenen vanaf de dag waarop de aandelen ingevolge gewenste verkoop of overlijden voor overdracht beschikbaar werden gesteld.

Afdeling III : zaakvoering en toezicht

Artikel 7 : benoeming en ontslag van de zaakvoerder(s)

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt, bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun opdracht geacht van onbepaalde duur te zijn.

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat die herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Artikel 8 : bezoldiging

De algemene vergadering beslist of de zaakvoerder zijn functie al dan niet ten kosteloze titel uitoefent. Indien de zaakvoerder wordt bezoldigd, dan bepaalt de algemene vergadering, met gewone meerderheid van stemmen, het bedrag van deze vaste of evenredige vergoeding. Deze wordt geboekt op de algemene kosten, los van alle eventuele representatie-, reis- en verplaatsingskosten.

Artikel 9 : bestuur en vertegenwoordiging

Elke zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor alleen de algemene vergadering der vennoten bevoegd is. De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door de zaakvoerders.

Artikel 10 : volmachten

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor een bepaalde handeling of een specifiek omschreven reeks van handelingen zijn geoorloofd.

Artikel 11 : hoofdelijke en onbeperkte aansprakelijkheid

De vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

Artikel 12 : interne bestuursbevoegdheden

Iedere zaakvoerder, afzonderlijk handelend is bevoegd tot alle handelingen van beheer en beschikking te besluiten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen die waarvoor volgens de wet of deze statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Kwalitatieve beperkingen

De vennoten kunnen niet zonder instemming van de algemene vergadering besluiten tot rechtshandelingen omtrent de aan- of verkoop van onroerende goederen of de vestiging van een hypotheek.

Artikel 13 : uitoefening van de externe vertegenwoordigingsmacht

De vennootschap wordt, voor wat het dagelijks bestuur betreft, vertegenwoordigd door minstens één zaakvoerder. Voorts kunnen zij door onderlinge uitwisseling van informatie op een flexibele manier de vennootschap vertegenwoordigen.

Afdeling IV : algemene vergadering

Artikel 14 : dag, uur, plaats en wijze van oproeping

De jaarlijkse algemene vergadering van de vennoten wordt gehouden op de eerste vrijdag van de maand mei om 20u00 op de maatschappelijke zetel. De eerste algemene vergadering zal doorgaan in 2013. Het eerste boekjaar neemt aanvang vanaf datum van neerlegging van huidige oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en eindigt op 31 december 2012.

Als de hierboven vermelde dag een wettelijke feestdag is, dan heeft de algemene vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Te allen tijde kan een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen worden, op verzoek van de zaakvoerder(s), alleen of in college, of op verzoek van één der vennoten telkens het belang van de vennootschap dit vereist of om te beraadslagen en te besluiten over enige wijziging van de statuten of enig ander punt. Ze moet bijeengeroepen worden wanneer de vennoten die één vijfde van het maatschappelijke kapitaal vertegenwoordig-en erom vragen.

De algemene vergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel, tenzij eenieder akkoord is om de vergadering op een andere plaats te houden in België.

De vergadering zal worden voorgezeten door de zaakvoerder, of, bij afwezigheid, door de aanwezige vennoot die het hoogst procentueel participeert in het vermogen van de vennootschap.

De vergadering mag niet beraadslagen over punten die niet opgenomen zijn in de dagorde, tenzij alle vennoten aanwezig zijn en het met deze beraadslaging eens zijn.

Artikel 15 : besluitvorming en notulen

Iedere vennoot heeft recht op stem, in verhouding tot zijn deelname in het vermogen van de vennootschap, en bij staking van stemmen is de beslissing van de voorzitter doorslaggevend.

Behalve in de gevallen waar de wet een aanwezigheidsquorum en/of een bijzondere meerderheid voorziet, worden alle beslissingen genomen bij gewone meerderheid van de aandelen, ongeacht het aantal vennoten dat op de vergadering aanwezig is, zonder rekening te houden met de onthoudingen.

De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een medevennoot: geen enkele vennoot mag echter drager zijn van meer dan één volmacht.

De aandelen zijn ondeelbaar. De vennootschap erkent maar één eigenaar voor elk aandeel, voor wat de uitoefening van de aan de vennoten toegekende rechten betreft.

Indien het aandeel toebehoort aan verscheidene eigenaars, heeft de vennootschap het recht de uitoefening van de aan het aandeel verbonden rechten te schorsen totdat een enkele persoon wordt aangewezen als eigenaar van het aandeel tegenover de vennootschap.

In geval van splitsing van het eigendomsrecht van een aandeel, dan worden de eraan verbonden lidmaatschapsrechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Indien een aandeel in pand gegeven wordt, blijft het stemrecht bij de pandgever.

Elke algemene vergadering, jaarlijkse of buitengewone, kan tijdens de bijeenkomst door de zaakvoerder(s) met maximum 3 weken verdaagd worden. De tweede vergadering beraadslaagt over dezelfde dagorde als de eerste. Ze beslist definitief.

De beslissingen van de algemene vergadering worden opgenomen in een proces-verbaal, dat ondertekend wordt door de voorzitter en door de vennoten die er om vragen. Eventuele volmachten worden aan dit proces-verbaal gehecht. De processen-verbaal worden ingeschreven of gekleefd in een bijzonder register.

Afschriften of uittreksels uit processen-verbaal die moeten voorgelegd worden in en buiten rechte worden ondertekend door een zaakvoerder.

Afdeling V : jaarrekening en verdeling van winst

Artikel 16 : boekjaar

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Artikel 17 : jaarrekening  kwijting

ieder jaar op 31 december zullen een inventaris, een balans en een resultatenrekening opgemaakt worden met betrekking tot het afgelopen boekjaar. De stukken daaromtrent zullen voor goedkeuring getekend worden door de vennoten.

De jaarvergadering doet uitspraak over de aanneming van de jaarrekening.

Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerders en commissarissen te verlenen kwijting.

------------

Afdeling VI : ontbinding  vereffening

Artikel 18 : wettelijke onbekwaamheid

Wanneer een vennoot wettelijk onbekwaam is of om welke reden ook verhinderd is (Voorbeeld: langdurige afwezigheid wegens ziekte, ongeval, etc...), kan de algemene vergadering beslissen dat hij zal ophouden deel uit te maken van de vennootschap. Zij voorziet in de vervanging voor gebeurlijke bijzondere functies die de ex-vennoot waren toevertrouwd. De rechten van de onder deze omstandigheden uitgesloten vennoot worden bepaald overeenkomstig artikel 6 hierboven.

Artikel 19 : vereffenaar

ingeval van ontbinding zal de vereffening van de vennootschap plaats hebben op de wijze door de

algemene vergadering aangeduid, die beraadslaagt zoals bij een wijziging van de statuten.

Deze zal één of meer vereffenaars aanstellen, hun bevoegdheid vaststellen, evenals hun vergoeding als

nodig.

Wanneer er geen vereffenaar wordt benoemd, treden de zaakvoerders op als vereffenaars.

Bij het onbekwaam worden of bij het verdwijnen van een vereffenaar kan elke vennoot aan de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de plaats waar de zetel gevestigd is het verzoek richten om een nieuwe vereffenaar aan te stellen.

Afdeling VII : algemene bepalingen

Artikel 20 : buitenland

De vennoten, zaakvoerders, commissarissen en vereffenaars die in het buitenland wonen doen voor de

uitvoering van onderhavige statuten keuze van woonplaats op de maatschappelijke zetel, waar hen

geldig alle kennisgevingen, aanmaningen, dagvaardingen en betekeningen kunnen gedaan worden.

Artikel 21 : Vennootschappenwetboek

De bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, waarvan niet geldig zou zijn afgeweken, worden geacht te zijn ingeschreven in huidige akte, en clausules die strijdig zijn met de dwingende bepalingen van het wetboek worden geacht niet te zijn geschreven.

Afdeling VIII : slotbepalingen  overgangsbepalingen  eerste algemene vergadering

Na de oprichting wordt direct een eerste algemene vergadering gehouden waarbij enkele overgangsbepalingen worden vastgelegd indien er reeds handelingen gesteld werden voor datum van oprichting welke voor de vennootschap werden verricht.

Eerste beslissing

De comparanten verklaren verder bij toepassing van artikel 60 van het Vennootschappenwetboek dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die voor rekening en te name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf deze datum.

Aangezien de vennootschap pas rechtspersoonlijkheid verkrijgt op het ogenblik van neerlegging van een uittreksel uit de statuten ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel van Leuven, geven de : oprichters volmacht voor onbepaalde tijd aan Etugest & Partners NV, Leuvensesteenweg 149, 3070 Kortenberg om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op ; het ondernemingsloket, en/of BTW- en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten. Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

De krachtens dit mandaat gestelde verrichtingen en de verbintenissen die er uit voorvloeien zullen geacht worden van bij de oorsprong door de vennootschap onderschreven te zijn.

Het eerste boekjaar neemt aanvang vanaf datum van neerlegging van huidige oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en eindigt op 31 december 2012.

Tweede beslissing

De eerstvolgende gewone algemene vergadering zal gehouden worden op vrijdag 3 mei 2013.

Derde beslissing

De Heer Verbeke Johan en Mevrouw Dekoninck Wendy worden benoemd als zaakvoerders. Zij zullen

een onbezoldigd mandaat uitoefenen.

Verbeke Johan Dekoninck Wendy

Vennoot en Zaakvoerder Vennoot en Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

' behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
JOWE

Adresse
Brusselsestraat, 41, B-3000 Leuven

Code postal : 3000
Localité : LEUVEN
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande