JP ENGINEERING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JP ENGINEERING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 891.492.554

Publication

29/04/2014 : ME. - COMPTES ANNUELS 30.09.2013, APP 03.03.2014, DPT 17.04.2014 14094-0537-011
04/09/2014
ÿþ , Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

il

*14164861*

neergelegtMontvangen op

26 M16. 2011i

ter griffie vameNederlandstalige rechtbank van koo h miel

rasse

Ondernemingsnr ; 0891.492.554

Benaming

(voluit) JI' ENGINEERING

(verkort)

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Jozef Bausstraat, 22 te 1970 Wezembeek-Oppem

(volledig adres)

Onderwerp akte: STATUTENWIJZIGING

TITEL EEN : NAAM- ZETEL  DOEL- DUUR :

ARTIKEL EEN Aard - Naam:

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de volgende naam: JP ENGINEERING.

In aile akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders, en andere stukken uitgaande van de vennootschap moet deze naam vermeld worden, en onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden " besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of de afkorting "B.V.B.A.", de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap, het woord "handelsregister of de afkorting "1-1.R." gevolgd door de vermelding van de zetel van de rechtbank van koophandel in welker rechtsgebied de vennootschap haar zetel heeft, en het inschrijvingsnummer alsmede het inschrijvingsnummer op de belasting over de toegevoegde waarde.

ARTIKEL TWEE : Zetel:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Wezembeek-Oppem, Jozef Bausstraat, 22 , en kan &ferai in België worden verplaatst, bij gewone beslissing van de zaakvoerder, die de bevoegdheid heeft om deze overdracht bekend te maken.

De vennootschap kan ook, bij gewoon besluit van de zaakvoerder, administratieve of exploitatiezetels,' bijkantoren en dochtervennootschappen vestigen overal waar hij die nodig acht, in België of in het buitenland.

ARTIKEL DRIE Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

.Alle activiteiten i.v.m. de "Consultancy" in de volgende domeinen:

-Engineering: onderzoek en ontwikkeling in de hightech sector, onderzoek en ontwikkeling in de luchtvaart

sector en onderzoek en ontwikkeling van onbemande luchtvaart (drones).

-Informatica /web / internet.

-Management en bestuur van ondernemingen en project management.

«De ontwikkeling en het verkoop van producten in de volgende domeinen:

-Industriele meetapparatuur.

-Elektronische en elektromechanische producten.

-Luchtvaartspecifieke producten, (onderdelen voor bemande & onbemande luchtvaartuigen apparatuur

voor luchtopnames, avionica en andere boord-apparatuur)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

-IT; software en web applicaties

" De uitbating van bemande en onbemande luchtvaartuigen voor luchtarbeid voor opname van luchtbeelden (de realisatie, het aankoop en het verkoop van fotos en videos) met de toepassing van aile methoden (infrarood, multispectraal, SAR, LIDAR, ...) en de luchtreklame.

'De volgende activiteiten in de domeinen van "general aviation" en lichte luchtvaart":

-De ontwikkeling en uitbating van websites voor prive luchtvaart,

-Het verzamelen van vliegveld-gerelateerde praktische piloot-informatie voor internationale vliegveld

database.

-Het verkoop van diverse diensten en applicaties voor toegang tot database

-Het aankoop, het verkoop en de restauratie van luchtvaartuigen

-Het verhuur luchtvaartuigen

-Het geven van luchtvaart opleidingen

-Het organisatie van luchtdopen

-Het organisatie van toeristische reizen voor piloten

-De publicaties van artikels en boeken, bijdrages aan tijdschriften, in de luchtvaart sector.

Aª% lle soorten investeringen in de sectoren van het vastgoed, de financiële producten, de vennootschappen en de kredieten, te weten:

-Het huur, het verhuur en de het onderverhuur van onroerende goederen.

-Het aankoop en het verkoop van onroerende goederen.

-Het erfpacht, het opstal, het vruchtgebruik,

-Het aankoop en het verkoop van aandelen, obligaties, fondsen en diverse financiële producten

-Het aankoop en het verkoop van vennootschappen.

-Het aankoop en de verkoop van internet domeinnamen.

-Het uitschrijven van kredieten en borgstelling ten voordele van de aandeelhouders of derden.

Zij zal alle verrichtingen in eigen naam en voor eigen rekening mogen doen, maar ook voor rekening van haar leden, zelfs voor rekening van derden, inzonderheid in hoedanigheid van commissionair. Zij mag alle financiële-, nijverheids-, handels-, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, en belangen nemen bij middel van inschrijving, inbreng, deelneming of op een andere wijze, in elke vennootschap of onderneming met een gelijkwaardige, verwante of aanvullende bedrijvigheid en in het algemeen aile handelingen verrichten die de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel bevorderen,

Zij mag aile roerende en onroerende goederen verwerpen, vervreemden, huren of verhuren, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden. In algemene regel mag de vennootschap alle financiële, commerciële en industriële verrichtingen doen welke in verband staan met haar doel, of welke eenvoudig van aard rijn om de verwezenlijking ervan te bevorderen en dit zowel in binnen- als in buitenland.

Zij kan meer bepaald bij wege van inbreng, fusie, inschrijving, financiële interventie of op enige andere wijze belangen nemen in vennootschappen, verenigingen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel geheel of gedeeltelijk samenvalt of verband houdt met het hare of bijdraagt tot de realisatie ervan.

ARTIKEL VIER: Duur

De vennootschap werd voor een onbepaalde duur aangegaan op heden.

Zij mag verbintenissen aangaan voor een termijn die de datum van haar eventuele ontbinding overtreft.

TITEL TWEE KAPITAAL - AANDELEN

ARTIKEL VIJF KAPITAAL:

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt vierennegentigduizend zeshonderd tachtig euro en twee cent (94.680,02 EUR), verdeeld in honderd zesentachtig aandelen zonder aanduiding van nominale waarde,

BU de oprichting van de vennootschap, werd het kapitaal vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) vertegenwoordigd honderd zesentachtig aandelen zonder aanduiding van nominale waarde

De buitengewone algemene vergadering van elf augustus twee duizend veertien heeft besloten het kapitaal te verhogen ten belope van zesenzeventigduizend tachtig euro en twee cent (76.080,02 EUR) om het van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) op vierennegentigduizend zeshonderd tachtig euro en twee cent (94.680,02 EUR) te brengen, door inbreng in geld, zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

ARTIKEL ZES:

Het maatschappelijk kapitaal kan worden verhoogd of verminderd onder de wettelijk bepaalde vormen en voorwaarden.

ARTIKEL ZEVEN : Voorkeurrecht

Bij elke kapitaalverhoging moeten de nieuwe aandelen waarop in geld wordt ingeschreven, bij voorkeur worden aangeboden aan de vennoten en wel naar verhouding van het gedeelte van het kapitaal dat wordt vertegenwoordigd door hun aandelen en gedurende een termijn van minstens vijftien dagen te rekenen vanaf de openstelling van de inschrijving.

De openstelling van de inschrijving en de inschrijvingstermijn worden vastgesteld door de algemene vergadering en bij aangetekende brief ter kennis gebracht van de vennoten.

Over wat er gebeurt met de aandelen waarop niet is ingeschreven in het kader van de uitoefening van dit voorkeurrecht, wordt beslist door de algemene vergadering.

Op de aandelen waarop niet werd ingeschreven overeenkomstig de voorgaande alineas, Kan slechts ingeschreven worden door de personen aangeduid in artikel 249 alinea 2 van het Wetboek van Vennootschappen, behalve mits akkoord van de helft van de aandeelhouders die minstens drie vierden van het kapitaal bezitten,

ARTIKEL ACHT : OPVRAGINGEN VAN STORTINGEN

Tot uitschrijving van stortingen wordt soeverein door de zaakvoerder besloten. Stortingen worden op de totaliteit van de aandelen aangerekend die de vennoot heeft ingeschreven.

De vennoot die na een bij aangetekende brief betekende opvraging van één maand, nalaat de uitgeschreven storting te verrichten, dient aan de vennootschap een rente te betalen gelijk aan de wettelijke interest vanaf de opeisbaarheid van de storting,

De zaakvoerder mag daarenboven nadat een tweede aangetekend bericht gedurende een maand zonder gevolg gebleven is, de aandelen van de gebrekkige vennoot door een vennoot of een derde, die in voorkomend geval de goedkeuring geniet, doen overnemen, overeenkomstig de statuten. Deze overname zal gebeuren tegen betaling van vijfenzeventig procent van het volstorte deel van de aandelen aan de gebrekkige vennoot en het te volstorten saldo aan de vennootschap.

Ingeval de gebrekkige vennoot zou weigeren de overdracht van zijn aandelen te tekenen in het aandelenregister, maant de zaakvoerder hem aan bij aangetekend schrijven om binnen de acht dagen over te gaan tot deze formaliteit. Wanneer de vennoot hier binnen de gestelde termijn niet aan voldoet, zal de zaakvoerder geldig in plaats van de gebrekkige vennoot kunnen tekenen.

ARTIKEL NEGEN : Aandelen;

De aandelen zijn op naan

Ze worden ingeschreven in een register van aandelen, die op de zetel van de vennootschap gehouden

wordt,

ARTIKEL TIEN Overdrachten en overgangen van aandelen:

Indien de vennootschap slechts uit een vennoot bestaat, kan deze het geheel of een deel van zijn aandelen overdragen aan wie hij dat wenst.

Indien de vennootschap uit verscheidene vennoten bestaat, worden de overdrachten van aandelen onder leven den en de overgangen van aandelen ten gevolge van overlijden overeenkomstig de artikels 249, 251 en 252 van de wetboek van vennootschappen uitgevoerd.

ARTIKEL ELF : Rechten van de erfgenamen

De erfgenamen of legatarissen, schuldeisers en rechthebbenden ten aanzien van alle aandelen van een vennoot kunnen onder geen enkel voorwendsel de goederen of waarden van de vennootschap laten verzegelen, noch vragen dat een inventaris van het vermogen van de vennootschap wordt opgemaakt. Zij

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

moeten zich voor de uitoefening van hun rechten beroepen op de balansen en de boekhouding van de vennootschap en op de besluiten van de algemene vergadering.

ARTIKEL TWAALF: Onsplitsbaarheid van de aandelen

De aandelen zijn onsplitsbaar.

indien verscheidene personen eigenaar zijn van één aandeel, kan de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat een persoon is aangewezen als de houder van dat aandeel ten opzichte van de vennootschap. Hetzelfde geldt in geval van splitsing van het eigendomsrecht van één aandeel.

TITEL DRIE BESTUUR - CONTROLE:

ARTIKEL DERTIEN ; Bestuur:

Flet bestuur van de vennootschap wordt door de enige vennoot of door de algemene vergadering aan één of meerdere zaakvoerders toevertrouwd, statutair of niet, en in het laatste geval, voor een duur waaraan ten allen tijde een einde kan gesteld worden bij beslissing van de algemene vergadering.

ARTIKEL VEERTIEN : Overdracht van bevoegdheden

De zaakvoerder, indien er slechts één is, of de zaakvoerders, indien verscheidene zaakvoerders zijn aangesteld, kunnen de volmachten die zij dienstig achten, verlenen aan één of meer gevolmachtigden , directeurs die zij in hun midden kiezen. Zij kunnen ook voor één of meer welbepaalde opdrachten bijzondere volmachten verlenen aan leden van de vennootschap.

Flet bestuur kan het dagelijks beheer van de vennootschap aan één of meerdere zaakvoerders, of aan een directeur, al dan niet vennoot, overdragen en bijzondere en bepaalde machten overdragen aan daartoe speciaal gemachtigden.

ARTIKEL VLIFTIEN Bevoegdheden

Iedere zaakvoerder beschikt over de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

ART1KEL ZESTIEN: Vergoeding van de bestuurder:

Eioven de door haar bepaalde vergoeding en de kosten van vertegenwoordiging, reiskosten en andere, kan de lgemene vergadering vaste vergoedingen toekennen die bij de algemene kosten in rekening worden gebracht.

r)e functie van zaakvoerder kan eveneens kosteloos worden uitgevoerd.

ARTIKEL ZEVENTIEN Vorderingen in rechte:

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

ARTIKEL ACHTTIEN: Handtekening van de vennootschap:

Alle handelingen die de vennootschap verbinden, alle machten en volmachten, aile contacten van agenten, bedienden of aangestelden van de vennootschap worden getekend door één zaakvoerder, met macht om alleen te handelen indien er meerdere zijn.

ARTIKEL NEGENTIEN ; Toezicht van de vennootschap

Het toezicht op de vennootschap wordt uitgeoefend door de vennoten; elk van hen heeft een individuele onderzoeks- en controlebevoegdheid voor de verrichtingen van de vennootschap, en zal meer bepaald kennis kunnen nemen van de boeken, de briefwisseling en van alle geschriften van de vennootschap.

Indien de vennootschap aan de voorwaarden, voorzien door de wet, die de tussenkomst van een commissaris noodzakelijk maken, voldoet, zal dit toezicht toevertrouwd moeten worden aan één of meerdere commissarissen, die lid zullen moeten zijn van het Instituut van Bedrijfsrevisoren.

TITEL VIER : ALGEMENE VERGADERING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL TWINTIG ; Algemene vergadering :

De algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten. Haar besluiten gelden voor iedereen, ook voor de vennoten die niet deelnamen aan de besluitvorming of die tegenstemden.

De algemene vergadering komt op uitnodiging van een zaakvoerder bijeen, telkens het vennootschapsbelang dit vereist. Een zaakvoerder kan de algemene vergadering bijeenroepen. Het bestuursorgaan moet die bijeenroepen wanneer vennoten die een vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen. De buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de plaats die Is aangeduid op de oproepingsbrief.

De jaarlijkse algemene vergadering komt verplicht samen op de zetel van de vennootschap, op de eerste maandag van maart van elk jaar om zestien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, komt de vergadering samen op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De vergadering hoort eventueel de verslagen van de zaakvoerder(s) en van de commissaris-revisor, bespreekt deze en keurt de jaarrekening al dan niet goed, beslist over de bestemming van het resultaat en beslist over de kwijting die aan de zaakvoerder(s) moet worden verleend.. Het bestuur antwoordt in het bijzonder op de haar door de vennoten getelde vragen met betrekking tot haar verslag of de punten van de agenda. Indien er commissarissen aangeduid werden, beantwoorden zij eveneens de vragen die hen gesteld werden met betrekking tot hun verslag.

De oproepingen vermelden de agenda en worden aan de vennoten ten minste vijftien volle dagen voor de vergadering toegezonden bij een ter post aangetekende brief. Wanneer alle vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn, moet geen bewijs worden geleverd van de oproepingswijze.

Ingeval de vennootschap slechts uit één vennoot bestaat, oefent hij de bevoegdheden van de algemene vergadering uit zonder dat hij deze kan delegeren,

ARTIKLE EENENTWINTIG: Stemming :

Iedere vennoot kan zich laten vertegenwoordigen door een bijzondere volmachtdrager. Hij kan zijn stem uitbrengen per brief of zelfs door elk technisch communicatiemiddel dat door een schriftelijk document wordt ondersteund.

Elke aandeel geeft recht op één stem. De vergadering beraadslaagt rechtsgeldig ongeacht het deel van het vertegenwoordigde kapitaal. De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen,

ARTIKEL TWEE EN TWINTIG ; Notulen

De beraadslagingen van de algemene vergadering worden opgetekend in notulen, die worden ondertekend door de [eden van het bureau en de aanwezige vennoten. De uittreksels uit de notulen worden ondertekend door een zaakvoerder

TITEL Vie; INVENTARIS BALANS  VERDELING:

ARTIKEL DRIEENTWINTIG : Boekjaar:

Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op eenendertig september van elk jaar.

Ieder jaar, worden door de zaakvoerder(s) een inventaris en de jaarrekening, alsook een jaarverslag opgemaakt overeenkomstig de wettelijke en reglementaire voorschriften die op de vennootschap van toepassing zijn. Deze jaarrekeningen omvatten de balans, de resultatenrekening en de bilvoegsels en vormen een geheel.

Het bestuur maakt bovendien een verslag op waarin zij rekenschap geeft van haar beheer. Dit verslag omvat verklaringen over de jaarrekeningen zodat op een getrouwe manier de evolutie van de zaken en de toestand van de vennootschap wordt weergegeven.

Het verslag omvat eveneens gegevens over belangrijke gebeurtenissen die zich voorgedaan hebben na het afsluiten van het boekjaar en voor zover zij niet van die aard zijn om ernstig nadeel aan de vennootschap te berokkenen, en een aanduiding van omstandigheden die een belangrijke invloed zouden kunnen hebben op de evolutie van de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Binnen de dertig dagen na hun goedkeuring door de algemene vergadering, worden de jaarrekeningen samen met de door de wet voorziene documenten door het bestuur bij de Nationale Bank van België neergelegd.

ARTIKEL VIERENTWINTIG : Uitkering:

Het batig saldo van de balans na aftrek van de algemene kosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen, zoals blijkt uit de goedgekeurde balans, vormt de netto-winst.

Van deze winst wordt eerst ten minste vijf procent afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve; de verplichting tot deze afhouding houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt, maar moet opnieuw worden toegepast indien om gelijk welke reden, het reservefonds beneden peil komt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de enige vennoot of van de algemene vergadering die er de bestemming van bepaalt. Er wordt opgemerkt dat elk aandeel recht geeft op een gelijk aandeel in de verdeling van de resultaten.

Onder geen beding mag winst worden uitgekeerd indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief van de vennootschap, zoals het blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet warden verstaan, het totaal van actief zoals het blijkt uit de balans, na aftrek van de voorzieningen en de schulden. Van het nettoactief zijn uitgesloten, het nog niet uitafgeschreven bedrag van de oprichtingskosten en, behoudens uitzonderlijke gevallen, het nog niet afgeschreven bedrag van de onderzoeks  en ontwikkelingskosten.

TITEL ZES : ONTBINDING  VEREFFENING:

ARTIKEL VIJFENTWINTIG Ontbinding:

De vennootschap kan ten allen tijde ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering.

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal moet de algemene vergadering bijeenkomen bij een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over de andere in de agenda aangekondige maatregelen.

De zaakvoerders zullen hun voorstellen verantwoorden in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering ter beschikking van de aandeelhouder wordt gesteld.

Indien het bestuur voorstelt om de activiteiten verder te zetten, zet zij in haar verslag de maatregelen. uiteen die zij wenst te nemen om de financiële situatie van de vennootschap terug recht te trekken. Dit verslag wordt aangekondigd in de agenda. Een kopie wordt, samen met de bijeenroeping, aan de enige vennoot of aan de vennoten gericht.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot minder dan een vierde van het maatschappelijk kapitaal, kan de ontbinding worden uitgesproken met een vierde van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanner het netto-actief gedaald is tot beneden het wettelijk minimumbedrag, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

ARTIKEL ZESEN1VONT1G: Vereffening:

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk moment ook, benoemt de enige vennoot of de algemene vergadering de vereffenaar(s), bepaalt hun bevoegdheden en hun vergoeding en bepaalt de wijze van vereffening, overeenkomstig artikel 184 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen,

ARTIKEL ZEVENENTWINTIG: Verdeling van het netto-actief:

Na aanzuivering van alle schulden en lasten en van de kosten van vereffening, wordt het netto-actief eerst aangewend voor de terugbetaling, in speciën of in effecten, van volstorte en niet afgeloste deel van de aandelen.

Het overblijvend saldo wordt overgedragen aan de enige vennoot of wordt verdeeld onder alle vennoten, in verhouding met het aantal aandelen dat elk van hen bezit.

ARTIKEL ACHTENTWINTIG : Keuze van woonplaats

De vennoten en de zaakvoerders die in het buitenland wonen, doen voor de uitvoering van de huidige statuten keuze van woonplaats in de maatschappelijke zetel waar aile kennisgevingen, aanmaningen, ' dagvaardingen en betekeningen hen geldig kunnen worden gedaan.

ARTIKEL NEGENENTWINTIG Verwijzing naar de wet:

Voor alles wat in huidige statuten niet is voorzien, wordt verwezen naar het Wetboek van Vennootschappen?

0 1.

Voorbehouden ean hot Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

04/09/2014
ÿþ Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte adlelea@legd/ontvangen op MOD WORD 11.1

Is1R1111111111

26 AUG. 2014 "

ter griffie van de Nederlandstalige rechtbank van koophandel Brussel

Greffe

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

N° d'entreprise 0891.492.554

Dénomination

(en entier) JP ENGINEERING

(en abrégé):

Forme juridique : société privée à responsabilité limitée

Siège : rue Jozef Baus, 22 à 1970 Wezembeek-Oppem

(adresse complète)

Objet(s) de l'acte :Modification des statuts

Aux termes acte reçu par le Notaire Jean MARTROYE de JOLY, résidant à Forest, le 11 août 2014, enregistré, s'est tenue l'Assemblée Générale extraordinaire des associés de la société privée à responsabilité limitée « JP ENGINEERING », dont le siège social est établi à Wezembeek-Oppem, rue Jozef Baus, 22, ayant le numéro d'entreprise 0891.492.554, constituée aux termes d'un acte reçu par le Notaire Patrick COPPlETERS't WALLANT, à Leuven, le treize août deux mille sept, aux annexes du Moniteur Belge du vingt-huit août suivant sous le numéro 2007-08-28 / 0126330.

1) L'assemblée générale a décidé de modifier l'objet social de la société en reprenant les activités qui sont reprises au rapport du gérant.

2) Le président donne lecture à l'assemblée du rapport du gérant exposant la justification détaillée de la modification proposée à l'objet social et de l'état actif et passif y annexé, arrêté à la date du trente juin deux mille quatorze , soit à une date ne remontant pas à plus de trois mois des présentes,

3) A la suite de la décision précédente, l'assemblée générale décide de modifier l'article quatre des statuts: en conséquence.

4) Dans le cadre du régime transitoire de l'article 537 alinéa 1 du CIR 1992 introduit par la loi programme du vingt-huit juin deux mille treize relatif au régime transitoire sur les bonis de liquidation, une assemblée générale du vingt-neuf avril deux mille quatorze a décidé de procéder à la distribution d'un dividende brut à hauteur de quatre-vingt-quatre mille cinq cent trente-trois euros et trente-cinq cents (84.533,35 EUR) euros, par prélèvement sur les réserves disponibles. Ces réserves taxées telle que approuvées par l'assemblée générale du quatorze mars deux mille douze peuvent être distribuées comme dividende avec application du précompte mobilier à dix pour cent (10 %), à condition que le montant reçu soit immédiatement incorporé dans le capital social

Les associés vont dès lors immédiatement procéder à une augmentation de capital à hauteur de septante-six mille quatre-vingts euros et deux cents (76.080,02 EUR) afin de pouvoir bénéficier du taux de précompte mobilier de dix pour cent (10 %).

L'assemblée décide d'augmenter le capital social actuellement fixé à dix-huit mille six cents euros (18.600 EUR) à concurrence de septante-six mille quatre-vingts euros et deux cents (76.080,02 EUR) pour le porter ainsi nonante-quatre mille six cent quatre-vingts euros et deux cents (94.680,02 EUR) par apport du montant de l'augmentation de capital en espèces, sans la création de nouvelles parts sociales.

5) L'intégralité de la présente augmentation du capital, est souscrite par les associés

6) Les associés constatent et requièrent le Notaire soussigné d'acter que le capital social a effectivement été porté à nonante-quatre six huit cent quatre-vingt euros et deux cents (94.680,02 EUR) qu'il est entièrement souscrit et représenté par cent quatre-vingt-six parts sociales.

Mentionner sur la dernière page du Volet B: Au recto: Nom et qualité du notaire Instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso " Nom et signature

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Réservé

eu

Mohiteur belge ,

Volet B - Suite

L'asselnblée décide de modifier l'article cinq des statuts comme suit pour ie mettre en concordance avec la situation nouvelle du capital et préciser l'historique du capital

ARTICLE CINQ :

« Le capital social est fixé à nonante-quatre mille six cent quatre-vingt euros et deux cents (94.680,02 EUR) et représenté par cent quatre-vingt-six parts sociales sans désignation de valeur nominale, représentant; chacune un/ cent quatre-vingt-sixième du capital social.

Lors de la constitution de la société, le capital a été fixé à dix-huit mille six cent euros et représenté par cent quatre-vingt-six parts sociales sans valeur nominale.

L'assemblée générale extraordinaire du onze août deux mille quatorze a décidé d'augmenter le capital à concurrence septante-six mille quatre-vingts euros et deux cents (76.080,02 EUR) pour le porter de dix-huit mille six cents euros à nonante-quatre mille huit cent soixante euros et deux cents (94.860,02 EUR) par apport du montant de l'augmentation de capital en espèces, sans la création de nouvelles parts sociales.»

8) L'assemblée générale ayant transféré le siège social en Région flamande, l'ensemble des statuts doit : être refondu en néerlandais.

9) L'assemblée décide de conférer tous pouvoirs au gérant pour l'exécution des résolutions prises et la mise en concordance des statuts.

Annexe: une expédition conforme, un état actif et passif et un rapport du gérant

Fait en double exemplaire par le Notaire Jean MARTROYE de JOLY, résidant à Forest

Mentionner sur la dernière page du Volet B . Au recto: Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso Nom et signature

05/07/2013 : ME. - COMPTES ANNUELS 30.09.2012, APP 04.06.2013, DPT 27.06.2013 13252-0572-011
28/09/2012
ÿþ~ . ~~.

z ~ \

_~

Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

AIDD 4K7FiD 11.1

1111L111.11111Ï11.111,1110

~ ~~ Z012

v:I3 ~r~~! 9~~r.~~a~~i

Greffe

N° d'entreprise : 0891492554

Dénomination

(en entier) :.!P ENGINEERING

(en abrégé) :

Forme juridique : SPRL

Siège : Avenue de la Chasse 135 -1040 Bruxelles

(adresse complète)

Obiet(s) de l'acte :Transfert du siège social

Extrait de la décision de l'administrateur, en date du 31 août 2012.

Par décision de l'administrateur le siège social de la société est transféré à l'adresse suivante:

Rue Jozef Baus 22 à 1970 Wezembeek-Oppem

ce changement prend effet immédiatement.

Jean-Philippe Van Damme

Gérant

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

05/06/2012 : ME. - COMPTES ANNUELS 30.09.2011, APP 14.03.2012, DPT 29.05.2012 12137-0526-013
28/12/2011
ÿþCopie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

Moe 21



1111 u

'11195905'



891.492.554

-... " JP ENGINEERING

" sprl

. Chemin de Chaubrire 8 --1380 Lasne

Transfert du siège social

Extrait de la décision de l'administrateur unique en date du 24 octobre 2011.

0

Par décision de l'administrateur unique, le siége social est transféré, avec effet au e` novembre 2011, â l'adresse suivante :

Avenue de la Chasse 135 à 1040 Bruxelles

Van Damme Jean-Philippe

Gérant

sar :a Q2rr:l.re psae Mon-. e: ~E::~ du ~Oia:r3 ; 7'2e

e7ÿ^a^t aII:J~JO:" i12 r9~l;ese':S. ~c Ty ~....~~ ~i"- . .. _ - "_ L'?.r, °,C'Sys~

Ia~t'325O : NOM et â'.Cf 8'.11rS

17/05/2011 : ME. - COMPTES ANNUELS 30.09.2010, APP 14.03.2011, DPT 11.05.2011 11110-0587-013
18/05/2010 : ME. - COMPTES ANNUELS 30.09.2009, APP 14.03.2010, DPT 08.05.2010 10116-0263-013
26/03/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 02.03.2009, NGL 25.03.2009 09083-0280-015
11/04/2017 : ME. - COMPTES ANNUELS 30.09.2016, APP 06.03.2017, DPT 30.03.2017 17080-0544-011

Coordonnées
JP ENGINEERING

Adresse
JB OVERLOOPSTRAAT 32 1970 WEZEMBEEK-OPPEM

Code postal : 1970
Localité : WEZEMBEEK-OPPEM
Commune : WEZEMBEEK-OPPEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande