JR CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JR CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 546.820.870

Publication

05/03/2014
ÿþi

mod 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

n

i

*14056183*

Neerçc:leod ter grtfie des

Rechtbank van Kooph~nçieFER. 2014 Leuven, de y

pE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsrº%r : S ~-1 ~o . 8 (.rfl . a -îC),

Benaming (voluit) : JR CONSULTING

(verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Laarstraat 5

3190 Boortmeerbeek

Onderwerp akte : Oprichting - Benoemingen - Overgangsbepalingen

Uit een akte verleden voor notaris Eric De Bie, geassocieerd notaris te Antwerpen-Ekeren op 20 februari 2014 blijkt dat een vennootschap werd opgericht met de volgende kenmerken :

1. Rechtsvorm en naam

De vennootschap is een handelsvennootschap in de rechtsvorm van een besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "JR CONSULTING".

2. Zetel

De zetel is gevestigd te 3190 Boortmeerbeek, Laarstraat 5.

3. Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden.

4. Enige Vennoot

De heer ROSKIN Jozef Karel Octavie Ludovicus, geboren te Meensel-Kiezegem op eenentwintig oktober negentienhonderdachtenzestig, echtgenoot van mevrouw Beckers Valérie Anny Theo, wonend te 3190 Boortmeerbeek, Laarstraat 5.

5. Kapitaal en volstortin"

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro nul cent (¬ 18.600,00) en wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam zonder nominale waarde die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen, Het kapitaal is volstort in geld ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro nul cent (¬ 12.400,00).

6. Samenstelling kapitaal

Het kapitaal werd volledig onderschreven in geld.

7. Boekjaar

Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van elk kalenderjaar.

8. Reserves en winstverdeling

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van tenminste vijf procent voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve, Deze verplichting vervalt zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt,

De bestemming van het saldo wordt bepaald door de algemene vergadering op voorstel van de zaakvoerder(s). Het eventuele bruto-vereffeningssaldo (dit is het saldo na terugbetaling van alle schulden jegens derden) wordt bij voorrang aangewend tot terugbetaling van de effectief gestorte inbrengen. Het eventuele netto-vereffeningssaldo (dit is het saldo na terugbetaling van alle effectief gestorte inbrengen) zal worden verdeeld tussen alle vennoten naar evenredigheid van het deel van het kapitaal dat door hun aandelen wordt vertegenwoordigd, tenzij indien niet alle aandelen in dezelfde mate zijn volgestort; in deze laatste hypothese zal het eventuele netto-vereffeningssaldo worden verdeeld in verhouding tot de effectief gestorte inbrengen.

9. Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen al dan niet vennoot. Indien er één of twee zaakvoerders zijn, heeft iedere zaakvoerder individueel de volledige bestuursbevoegdheid. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen zij samen een college dat beraadslaagt en besluit volgens de gewone regels van de beraadslagende vergaderingen,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

'ed *Voor« behouden aan het Belgisch Staatsblad

De vennootschap wordt in rechte en in alle akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris is vereist, geldig vertegenwoordigd door één zaakvoerder alleen handelend of, indien er een college van zaakvoerders is bestaande uit drie of meer leden, door twee zaakvoerders gezamenlijk handelend.

10. Commissaris

Uit een te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap tijdens het eerste boekjaar zal kwalificeren als een "kleine vennootschap" zoals gedefinieerd in artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen, zodat krachtens artikel 141 van het Wetboek van Vennootschappen geen commissaris moet worden benoemd.

11. Doel

De vennootschap heeft tot doel

Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de

ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van

administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden, bij te dragen

tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

- het verwerven, door inschrijving of aankoop, en het beheren van aandelen, obligaties,

kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse,

bestaande of nog op te richten vennootschappen;

het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering;

het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen, kapitaiisatieondernemingen, ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies;

het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake

portefeuille- of kapitaalbestuur.

het waarnemen van alle bestuurs- en vereffenaarsopdrachten, het uitoefenen van mandaten

en functies in andere vennootschappen of ondernemingen;

het verhuren of huren, aan- en verkoop van onroerende goederen; alsmede alle activiteiten

die betrekking hebben op onroerende leasing;

het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa,

De handel, invoer, uitvoer, verdeling van dranken, alcoholische en niet-alcoholische, in alle mogelijke verpakkingen van alle mogelijke bestanddelen die productie en handel in dranken mogelijk maakt, evenals de aan  en verkoop van verpakkingen, vaten, leeggoed, etc.

Kortom de vennootschap heeft tot doel alle handelingen die verband houden met handel in dranken in de ruimste zin mogelijk.

Groot en kleinhandel in frisdranken, bieren, wijnen, water ed.

Ook alle commissies, tussenkomsten , .. naar aanleiding van de verkopen of handel in dranken, alcoholisch of niet-alcoholisch.

De vennootschap kan alle onroerende goederen en rechten verwerven teneinde deze geheel of gedeeltelijk als woon- en/of werkplaats ter beschikking te stellen van de zaakvoerder(s), venno(o)t(en) en hun familieleden.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

De vennootschap kan in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn op enige manier bij te dragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen van andere rechtspersonen, en mag alle leningen, ongeacht hun vorm en duur, toestaan aan derden en kan alle soorten waarborgen, zowel zakelijke als persoonlijke, verstrekken voor verbintenissen van derden.

Zij mag bij wijze van inbreng, overdracht, fusie of op enige andere wijze een belang verwerven in alle bestaande of op te richten rechtspersonen waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of waarvan het maatschappelijk doel van aard is om op enige manier de verwezenlijking van haar eigen doel te bevorderen.

Deze opsomming is exemplatief en niet beperkend.











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2014 - Annexes du Moniteur belge















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetze van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~

~ Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

92. Jaarvergadering en toelatingsvoorwaarden

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand februari om achttien (18u00) uur op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrieven vermeld. Indien deze dag een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De vennoten worden tot de vergadering toegelaten met het aantal aandelen dat op hun naam is ingeschreven in het aandelenregister op de derde werkdag vóór de vergadering. De zaakvoerder(s) kan evenwel in de oproeping bepalen dat vennoten enkel tot de vergadering worden toegelaten indien zij de vennootschap uiterlijk de derde werkdag vóór de vergadering schriftelijk hebben meegedeeld dat zij aan de vergadering zullen deelnemen, en enkel met het in deze kennisgeving vermelde aantal aandelen.

13. Volstorting kapitaal

Ondergetekende notaris bevestigt dat het volgestorte deel van het kapitaal zoals hoger vermeld werd gedeponeerd op een geblokkeerde rekening die werd geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij BKCP Bank.

14. Overgancisbepalingen

a) Het aantal zaakvoerders werd vastgesteld op één en de volgende personen werden

verkozen tot statutaire zaakvoerder : de heer Jozef Roskin voornoemd, die aanvaardt

Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd en de duur van hun mandaat is onbeperkt.

b) Het eerste boekjaar eindigt op dertig september tweeduizend vijftien.

c) De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in het jaar tweeduizend zestien.

d) De oprichter verklaart alle handelingen verricht namens de vennootschap in oprichting sinds een januari tweeduizend veertien te bekrachtigen, onder opschortende voorwaarde van verkrijging van rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

VOLMACHT KRUISPUNTBANK ONDERNEMINGEN EN BTW

De volgende persoon werd aangesteld als bijzondere lasthebber, met recht van indeplaatsstelling en elk met de bevoegdheid alleen te handelen indien meerdere personen werden aangesteld, met het oog op de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank Ondernemingen en de registratie van de vennootschap bij de B.T.W, en hem werd de volledige bevoegdheid verleend om alle daarvoor vereiste verklaringen af te leggen en documenten in te vullen en te ondertekenen in naam en voor rekening van de vennootschap, haar aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders en/of vereffenaars, dit alles onverminderd de bevoegdheid van ondergetekende notaris om de formulieren I en Il in te vullen en te ondertekenen voor zover vereist in uitvoering van de besluiten vastgesteld in deze akte : de BVBA B & L Accounting met zetel te 2930 Brasschaat, Miksebaan 150 A.

Ontledend uittreksel dat vóór registratie werd opgemaakt door notaris Eric De Bie te Antwerpen-Ekeren op 21 februari 2014 met het oog op het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid.

Bijlade : volledig afschrift

Op de laatste blz, van Luik BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
JR CONSULTING

Adresse
LAARSTRAAT 5 3190 BOORTMEERBEEK

Code postal : 3190
Localité : BOORTMEERBEEK
Commune : BOORTMEERBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande