JSV CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JSV CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 539.929.417

Publication

14/10/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Grensstraat 2A, 3061 Bertem (Leefdaal)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit de akte verleden voor not. Stefan Vangoetsenhoven te Bertem (Leefdaal) op 30 september 2013 (neergelegd vôôr registratie), houdende de oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, blijkt hetgeen volgt:

1. VENNOTEN

De heer SMETS Joseph Maria Elle, geboren te Leuven op 16 juli 1952, rijksregistemummer 52.0716191.82 en zijn echtgenote mevrouw DE CNIJF Rosa Maria, geboren te Opbrakel op 17 mei 1956, rijksregisternummer 56.05.17-324.86, wonende te 3061 Bertem (Leefdaal), Grensstraat 2A.

Gehuwd onder het beheer van het wettelijk stelsel ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris de Creeft, destijds te Kortenberg op 17 april 1978, gewijzigd wat de huwelijksvoordelen betreft ingevolge akte verleden voor notaris Eugène Vangoetsenhoven, destijds te Bertem (Leefdaal) op 12 september 2007, voor het overige ongewijzigd tot op heden aldus verklaard.

2. NAAM

De vennootschap is opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de naam "JSV CONSULTING". Deze naam moet voorkomen in aile akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA", met nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap en onder toevoeging van het woord "rechtspersonenregister", gevolgd door de vermelding van de zetel van de rechtbank van koophandel in welker rechtsgebied de vennootschap haar zetel heeft, en het ondernemingsnummer.

3. DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden. Behoudens door de rechter kan de vennootschap slechts worden ontbonden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

4. ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3061 Bertem (Leefdaal), Grensstraat 2A. Elke verandering van zetel in het zelfde taalgebied kan door de zaakvoerder worden beslist en wordt door zijn zorgen bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De vennootschap mag ook in België of in het; buitenland bijhuizen oprichten door beslissing van de zaakvoerder, mits inachtneming van de taalwetgeving.

5. DOEL

De vennootschap heeft als doel

A) Zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, of als

tussenpersoon, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht:

" het waarnemen van de functie van bestuurder, zaakvoerder, manager of gemandateerde in ondernemingen en vennootschappen;

" het verlenen van diensten en adviezen in de meest ruime zin van het woord aan bedrijven, ondernemingen en instanties van alle aard, onder meer op het vlak van informatica, ICT, burctica, administratie, management, marketing, engineering, productieorganisatie, bedrijfsorganisatie, bedrijfsopleiding, bedrijfsbeheer, administratie en bedrijfsanalyses, opleidingen;

" het nemen en beheren van belangen en participaties in ondernemingen en vennootschappen;

" het beheer van eigen roerend en onroerend patrimonium voor eigen rekening, zowel in volle eigendom,, blote eigendom of tijdelijk vruchtgebruik met uitsluiting van het vermogensbeheer en beleggingsadvies vcor derden;

Op de laatste blz. van Luik 6 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NI

' Ondernemingsnr : 053 9. 929, " ~

Beneming

(voluit) : JSV CONSULTING

(verkort) :

Neergelegd ter griffie der Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 3 On a 2013 DE GRIFFIER,

Griffie

I

1 155613

Vo behc

aan

Belt Staal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

ti ~." , . de vennootschap mag tevens alle verrichtingen van industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende aard zowel in volle eigendom, tijdelijk vruchtgebruik of blote eigendom stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge B) Zij kan onder meer octrooien, patenten, royalty's en aanverwante rechten verwerven, beheren en uitbaten, leningen verstrekken aan derden en zich borgstellen voor derden.

l I. Kapitaal - Aandelen.

6. KAPITAAL

Het maatschappelijk geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD (¬ 18.600,00) en het kapitaal is vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde,

7. BESTUUR

a) De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. Indien er geen zaakvoerder is benoemd en er slechts één vennoot is, heeft hij van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

b) Elke benoeming of ambtsbeëindiging van een zaakvoerder wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een uittreksel uit het besluit, en van een afschrift daarvan bestemd om in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt. In die stukken wordt in ieder geval nader opgegeven of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, ieder afzonderlijk, gezamenlijk dan wel ais college verbinden,

c) Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die betast wordt met de uitvoering van de opdracht van de zaakvoeder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwcordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Dit mandaat zal onbezoldigd worden uitgeoefend. Voormelde benoeming heeft zijn uitwerking vanaf de neerlegging van huidige vennootschapsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel,

a)Is er slechts één zaakvoerder en heeft hij bij een verrichting een belang van vermogensrechtelijke aard dat strijdig is met dat van de vennootschap, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis. De beslissing mag slechts worden genomen of de verrichting mag slechts worden gedaan door een persoon ad hoc voor rekening van de vennootschap.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor die tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd, tenzij het courante verrichtingen betreft die onder normale omstandigheden plaatsvinden.

b)Zijn er verscheidene zaakvoerders, dan is de zaakvoerder die bij een beslissing of een verrichting, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met dat van de vennootschap, verplicht het college daarvan op de hoogte te brengen en zijn verklaring en rechtvaardigingsgronden te doen opnemen in de notulen van de vergadering. Het college

omschrijft de aard van de beslissing of verrichting, verantwoordt het genomen besluit en vermeldt in de notulen de vermogensrechtelijke gevolgen ervan. Deze notulen worden in hun geheel opgenomen in het jaarverslag of, bij gebreke daaraan, in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd. Voormelde procedure is niet toepasselijk op gebruikelijke verrichtingen, alsook niet in de hypothese van artikel 259, §3, eerste lid Wetboek van Vennootschappen.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder elkaar de uitoefening van de bevoegdheid.

De (iedere) zaakvoerder individueel vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

8. WINSTVERDELING

Het batig saldo, na aftrek van de algemene onkosten, sociale lasten en nodige afschrijvingen, vertegenwoordigt de nettowinst,

Van de nettowinst wordt vijf procent voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve, totdat die één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo wordt aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering.

9. BEGIN EN EINDE BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in vanaf 1 januari van ieder jaar om te eindigen op 31 december van het zelfde jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maken de zaakvoerders een inventaris op, alsmede de jaarrekening en eventueel het jaarverslag, dit alles overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen. De zaakvoerders leggen binnen de dertig dagen na goedkeuring van de jaarrekening door de algemene vergadering, de in het Wetboek van Vennootschappen genoemde documenten neer bij de Nationale Bank van België.

Voorbehouden ;-'dan tiet

Belgisch

Staatsblad

10, JAARVERGADERING

De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde vrijdag van de maand juni om zeventien uur.

Elke gewone of buitengewone algemene vergadering mag, staande de zitting, op drie weken worden uitgesteld door de zaakvoerder of zaakvoerders, indien er meer dan één is benoemd, ook indien het niet gaat om het vaststellen van de balans. Deze schorsing vernietigt elke genomen beslissing.

Er kan altijd een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort. Er kan ook altijd een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

Alle vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op de plaats, aangewezen in de oproeping.

11. BENOEMING ZAAKVOERDERS

Onmiddellijk na de oprichting zijn de vennoten-oprichters in buitengewone algemene vergadering bijeengekomen en hebben zij volgende beslissing genomen:

Wordt als zaakvoerder aangesteld, de heer SMETS Joseph, voornoemd sub 1,die zijn mandaat aanvaard, met ingang van heden en dit voor onbepaalde duur. Dit mandaat zal onbezoldigd worden uitgeoefend, Voormelde benoeming heeft uitwerking vanaf de neerlegging van huidige vennootschapsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

12. OVERNAME VAN VERBINTENISSEN

De comparanten, tegenwoordig of vertegenwoordigd zoals gezegd, verklaren te weten dat de vennootschap haar rechtspersoonlijkheid eerst verkrijgt vanaf de neerlegging van het vennoot-schapsdossier op de griffie van de bevoegde rechtbank van Koophandel. Zij kan evenwel handelingen stellen vanaf heden, voor rekening van de vennootschap in oprichting tot voormelde datum van neerlegging. De comparanten verklaren met éénparigheid van stemmen, de volgende besluiten te nemen

a) alle verbintenissen en aile verrichtingen, ondernomen sedert 1 oktober 2013 door één of meerdere vennoten, comparanten in onderhavige akte, en uit naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting, worden door de bij deze opgerichte vennootschap overgenomen. Nochtans zal deze overneming slechts uitwerking hebben vanaf het ogenblik dat de tegenwoordige vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal verkrijgen door de neerlegging van een uittreksel van haar statuten ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

b) Bovendien is de heer SMETS Joseph uitdrukkelijk gemachtigd om vanaf heden en tot op de dag van de neerlegging van een uittreksel van onderhavige statuten ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel om voor rekening van de bij deze opgerichte vennootschap alle handelingen en/of verbintenissen te sluiten die nodig of nuttig zouden zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, alle nodige machten worden hem met het oog hierop verleend door alle comparanten. Nochtans zal deze volmacht slechts uitwerking hebben indien de gevolmachtigden, bij de onderschrijving van gezegde verbintenissen, eveneens in persoonlijke naam handelen en niet uitsluitend in hoedanigheid van gevolmachtigde. De verrichtingen gesteld krachtens onderhavige volmacht genomen voor rekening van de vennootschap in oprichting en de eruit voortspruitende verbintenissen zullen geacht worden, oorspronkelijk onderschreven te zijn geweest door de bij deze opgerichte vennootschap. Deze overname zal slechts uitwerking hebben onder de dubbele opschortende voorwaarde van de verwezenlijking van gezegde verbintenissen en van de neerlegging van het uittreksel der statuten ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

13, MACHTEN

Onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter bevoegde Griffie van de Rechtbank van Koophandel, worden door de comparanten voor onbepaalde tijd aan de CVBA Ernst & Young, Bellestraat 30, 9100 Sint-Niklaas, ondememingsnummer BE0430.543.012, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, alle machten verleend om aile mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende de neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket, kruispuntenbank van ondernemingen, rechtspersonenregister, Administratie van de belasting over de Toegevoegde Waarde en alle andere administratieve autoriteiten, Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

In bijlage: 1) uitgifte van de oprichtingsakte





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Grensstraat 2A, 3061 Bertem (Leefdaal)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit de akte verleden voor not. Stefan Vangoetsenhoven te Bertem (Leefdaal) op 30 september 2013 (neergelegd vôôr registratie), houdende de oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, blijkt hetgeen volgt:

1. VENNOTEN

De heer SMETS Joseph Maria Elle, geboren te Leuven op 16 juli 1952, rijksregistemummer 52.0716191.82 en zijn echtgenote mevrouw DE CNIJF Rosa Maria, geboren te Opbrakel op 17 mei 1956, rijksregisternummer 56.05.17-324.86, wonende te 3061 Bertem (Leefdaal), Grensstraat 2A.

Gehuwd onder het beheer van het wettelijk stelsel ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris de Creeft, destijds te Kortenberg op 17 april 1978, gewijzigd wat de huwelijksvoordelen betreft ingevolge akte verleden voor notaris Eugène Vangoetsenhoven, destijds te Bertem (Leefdaal) op 12 september 2007, voor het overige ongewijzigd tot op heden aldus verklaard.

2. NAAM

De vennootschap is opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de naam "JSV CONSULTING". Deze naam moet voorkomen in aile akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA", met nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap en onder toevoeging van het woord "rechtspersonenregister", gevolgd door de vermelding van de zetel van de rechtbank van koophandel in welker rechtsgebied de vennootschap haar zetel heeft, en het ondernemingsnummer.

3. DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden. Behoudens door de rechter kan de vennootschap slechts worden ontbonden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

4. ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3061 Bertem (Leefdaal), Grensstraat 2A. Elke verandering van zetel in het zelfde taalgebied kan door de zaakvoerder worden beslist en wordt door zijn zorgen bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De vennootschap mag ook in België of in het; buitenland bijhuizen oprichten door beslissing van de zaakvoerder, mits inachtneming van de taalwetgeving.

5. DOEL

De vennootschap heeft als doel

A) Zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, of als

tussenpersoon, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht:

" het waarnemen van de functie van bestuurder, zaakvoerder, manager of gemandateerde in ondernemingen en vennootschappen;

" het verlenen van diensten en adviezen in de meest ruime zin van het woord aan bedrijven, ondernemingen en instanties van alle aard, onder meer op het vlak van informatica, ICT, burctica, administratie, management, marketing, engineering, productieorganisatie, bedrijfsorganisatie, bedrijfsopleiding, bedrijfsbeheer, administratie en bedrijfsanalyses, opleidingen;

" het nemen en beheren van belangen en participaties in ondernemingen en vennootschappen;

" het beheer van eigen roerend en onroerend patrimonium voor eigen rekening, zowel in volle eigendom,, blote eigendom of tijdelijk vruchtgebruik met uitsluiting van het vermogensbeheer en beleggingsadvies vcor derden;

Op de laatste blz. van Luik 6 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NI

' Ondernemingsnr : 053 9. 929, " ~

Beneming

(voluit) : JSV CONSULTING

(verkort) :

Neergelegd ter griffie der Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 3 On a 2013 DE GRIFFIER,

Griffie

I

1 155613

Vo behc

aan

Belt Staal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

ti ~." , . de vennootschap mag tevens alle verrichtingen van industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende aard zowel in volle eigendom, tijdelijk vruchtgebruik of blote eigendom stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge B) Zij kan onder meer octrooien, patenten, royalty's en aanverwante rechten verwerven, beheren en uitbaten, leningen verstrekken aan derden en zich borgstellen voor derden.

l I. Kapitaal - Aandelen.

6. KAPITAAL

Het maatschappelijk geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD (¬ 18.600,00) en het kapitaal is vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde,

7. BESTUUR

a) De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. Indien er geen zaakvoerder is benoemd en er slechts één vennoot is, heeft hij van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

b) Elke benoeming of ambtsbeëindiging van een zaakvoerder wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een uittreksel uit het besluit, en van een afschrift daarvan bestemd om in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt. In die stukken wordt in ieder geval nader opgegeven of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, ieder afzonderlijk, gezamenlijk dan wel ais college verbinden,

c) Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die betast wordt met de uitvoering van de opdracht van de zaakvoeder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwcordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Dit mandaat zal onbezoldigd worden uitgeoefend. Voormelde benoeming heeft zijn uitwerking vanaf de neerlegging van huidige vennootschapsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel,

a)Is er slechts één zaakvoerder en heeft hij bij een verrichting een belang van vermogensrechtelijke aard dat strijdig is met dat van de vennootschap, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis. De beslissing mag slechts worden genomen of de verrichting mag slechts worden gedaan door een persoon ad hoc voor rekening van de vennootschap.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor die tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd, tenzij het courante verrichtingen betreft die onder normale omstandigheden plaatsvinden.

b)Zijn er verscheidene zaakvoerders, dan is de zaakvoerder die bij een beslissing of een verrichting, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met dat van de vennootschap, verplicht het college daarvan op de hoogte te brengen en zijn verklaring en rechtvaardigingsgronden te doen opnemen in de notulen van de vergadering. Het college

omschrijft de aard van de beslissing of verrichting, verantwoordt het genomen besluit en vermeldt in de notulen de vermogensrechtelijke gevolgen ervan. Deze notulen worden in hun geheel opgenomen in het jaarverslag of, bij gebreke daaraan, in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd. Voormelde procedure is niet toepasselijk op gebruikelijke verrichtingen, alsook niet in de hypothese van artikel 259, §3, eerste lid Wetboek van Vennootschappen.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder elkaar de uitoefening van de bevoegdheid.

De (iedere) zaakvoerder individueel vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

8. WINSTVERDELING

Het batig saldo, na aftrek van de algemene onkosten, sociale lasten en nodige afschrijvingen, vertegenwoordigt de nettowinst,

Van de nettowinst wordt vijf procent voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve, totdat die één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo wordt aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering.

9. BEGIN EN EINDE BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in vanaf 1 januari van ieder jaar om te eindigen op 31 december van het zelfde jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maken de zaakvoerders een inventaris op, alsmede de jaarrekening en eventueel het jaarverslag, dit alles overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen. De zaakvoerders leggen binnen de dertig dagen na goedkeuring van de jaarrekening door de algemene vergadering, de in het Wetboek van Vennootschappen genoemde documenten neer bij de Nationale Bank van België.

Voorbehouden ;-'dan tiet Belgisch Staatsblad

10, JAARVERGADERING

De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde vrijdag van de maand juni om zeventien uur.

Elke gewone of buitengewone algemene vergadering mag, staande de zitting, op drie weken worden uitgesteld door de zaakvoerder of zaakvoerders, indien er meer dan één is benoemd, ook indien het niet gaat om het vaststellen van de balans. Deze schorsing vernietigt elke genomen beslissing.

Er kan altijd een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort. Er kan ook altijd een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

Alle vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op de plaats, aangewezen in de oproeping.

11. BENOEMING ZAAKVOERDERS

Onmiddellijk na de oprichting zijn de vennoten-oprichters in buitengewone algemene vergadering bijeengekomen en hebben zij volgende beslissing genomen:

Wordt als zaakvoerder aangesteld, de heer SMETS Joseph, voornoemd sub 1,die zijn mandaat aanvaard, met ingang van heden en dit voor onbepaalde duur. Dit mandaat zal onbezoldigd worden uitgeoefend, Voormelde benoeming heeft uitwerking vanaf de neerlegging van huidige vennootschapsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

12. OVERNAME VAN VERBINTENISSEN

De comparanten, tegenwoordig of vertegenwoordigd zoals gezegd, verklaren te weten dat de vennootschap haar rechtspersoonlijkheid eerst verkrijgt vanaf de neerlegging van het vennoot-schapsdossier op de griffie van de bevoegde rechtbank van Koophandel. Zij kan evenwel handelingen stellen vanaf heden, voor rekening van de vennootschap in oprichting tot voormelde datum van neerlegging. De comparanten verklaren met éénparigheid van stemmen, de volgende besluiten te nemen

a) alle verbintenissen en aile verrichtingen, ondernomen sedert 1 oktober 2013 door één of meerdere vennoten, comparanten in onderhavige akte, en uit naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting, worden door de bij deze opgerichte vennootschap overgenomen. Nochtans zal deze overneming slechts uitwerking hebben vanaf het ogenblik dat de tegenwoordige vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal verkrijgen door de neerlegging van een uittreksel van haar statuten ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

b) Bovendien is de heer SMETS Joseph uitdrukkelijk gemachtigd om vanaf heden en tot op de dag van de neerlegging van een uittreksel van onderhavige statuten ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel om voor rekening van de bij deze opgerichte vennootschap alle handelingen en/of verbintenissen te sluiten die nodig of nuttig zouden zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, alle nodige machten worden hem met het oog hierop verleend door alle comparanten. Nochtans zal deze volmacht slechts uitwerking hebben indien de gevolmachtigden, bij de onderschrijving van gezegde verbintenissen, eveneens in persoonlijke naam handelen en niet uitsluitend in hoedanigheid van gevolmachtigde. De verrichtingen gesteld krachtens onderhavige volmacht genomen voor rekening van de vennootschap in oprichting en de eruit voortspruitende verbintenissen zullen geacht worden, oorspronkelijk onderschreven te zijn geweest door de bij deze opgerichte vennootschap. Deze overname zal slechts uitwerking hebben onder de dubbele opschortende voorwaarde van de verwezenlijking van gezegde verbintenissen en van de neerlegging van het uittreksel der statuten ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

13, MACHTEN

Onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter bevoegde Griffie van de Rechtbank van Koophandel, worden door de comparanten voor onbepaalde tijd aan de CVBA Ernst & Young, Bellestraat 30, 9100 Sint-Niklaas, ondememingsnummer BE0430.543.012, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, alle machten verleend om aile mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende de neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket, kruispuntenbank van ondernemingen, rechtspersonenregister, Administratie van de belasting over de Toegevoegde Waarde en alle andere administratieve autoriteiten, Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

In bijlage: 1) uitgifte van de oprichtingsakte





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 17.07.2015 15330-0325-011
22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 13.07.2016 16315-0416-011

Coordonnées
JSV CONSULTING

Adresse
GRENSSTRAAT 2A 3061 LEEFDAAL

Code postal : 3061
Localité : Leefdaal
Commune : BERTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande