JUDOCLUB JONA LEERBEEK-GOOIK

Association sans but lucratif


Dénomination : JUDOCLUB JONA LEERBEEK-GOOIK
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 474.312.479

Publication

19/09/2013
ÿþMOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

BRUSSEL

1 0 SEP 2013

Griffie

~

Va beht aar Bel! Staa

3143350

Ondernemingsnr : 474.312.479

Benaming

(voluit) : Judoclub Jona Leerbeek-Gooik

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : 1750 LENNIK, Ninoofsesteenweg 106

Onderwerp akte : Wijziging der statuten middels een afschrift van de gecoördineerde statuten

TITEL 1 : BENAMING, ZETEL, DOEL EN DUUR :

Laatste algemene vergadering 24/05/2013

Artikel 1 ; Benaming en zetel

Naams wijziging van de Vereniging.

Oude naam: "Judo Club Jona Leerbeek -Gooik", Nieuwe naam "Judo Club Gooik" , vereniging zonder

winstoogmerk.

De zetel van de vereniging verhuist van 1750 Lennik, Ninoofsesteenweg 106, naar 1755 Gooik, Langestraat 9 in het gerechtelijk arrondissement BRUSSEL

De exploitatiezetel van de vereniging (clubnummer Vlaamse Judofederatie 2326) is gevestigd te 1755 GOOlK, Processiestraat 15 in de sporthal "Koommolen".

Alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen en andere stukken die uitgaan van de vereniging vermelden de naam van de vereniging, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "vereniging zonder winstoogmerk" of door de afkorting "VZW", en het adres van de zetel van de vereniging.

Artikel 2 : Doel :

De vereniging heeft tot hoofddoel, met uitsluiting van enig winstoogmerk, bij te dragen tot het bevorderen van de sport in het algemeen en de judosport in het bijzonder.

Tot de concrete activiteiten waarmee de doelstellingen van de vereniging worden verwezenlijkt behoren ondermeer het aanleren, beoefenen en het verspreiden van de judosport in het algemeen. Zij zal dit doel verwezenlijken door het aan haar leden ter beschikking stellen ven materiaal en infrastructuur, het begeleiden van haar leden, het inrichten van trainingen, het inrichten en deelnemen aan regionale, provinciale, nationale en internationale stages en competities.

Om het hoger beschreven doel te verwezenlijken kan de vereniging alle initiatieven nemen die dit doel rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bevorderen, zoals het organiseren van socio-culturele activiteiten, het stichten en uitbaten van tijdschriften, het opstellen en verspreiden van andere publicaties. in die zin kan de vereniging ook handelsdaden stellen voor zover de opbrengst hiervan uitsluitend wordt besteed aan het doel waarvoor zij is opgericht.

De vereniging zal alle roerende en onroerende goederen die tot het verwezenlijken van het doel nodig of nuttig zijn in gebruik of eigendom mogen hebben.

Artikel 3 : Duur:

De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur, doch kan ten allen tijde worden ontbonden.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Moa 2.2

TITEL 2 ; LEDEN :

Artikel 4 : Lidmaatschap van de vereniging

De vereniging is als actief lid aangesloten bij de Vlaamse Judofederatie, die op haar beurt is aangesloten bij

de Koninklijke Belgische Judobond.

Zij zal strikt de statutaire bepalingen van de Vlaamse Judofederatie naleven, binnen de beperkingen van de

Belgische en Europese wetgevingen, en in zoverre de huidige statuten daarvan niet afwijken.

Artikel 5 : Werkende en toegetreden leden :

De vereniging is samengesteld uit werkende en toegetreden leden.

5.1, Werkende leden

De werkende leden maken deel uit van de Algemene Vergadering, zijn vernield in het ledenregister en hebben stemrecht. Het aantal effectieve leden is beperkt tot maximaal 10 leden en bedraagt minimum drie leden.

De huidige werkende leden worden in fine van deze coordinatie vermeld.

Toetreding van werkende leden : Elk toetredend lid van de vereniging dat door 2 werkende leden wordt voorgesteld wordt bij beslissing van de Algemene Vergadering aanvaard, waarvan minstens de helft bij de stemming aanwezig dient te zijn, met een meerderheid van 2/3 van de aanwezige leden.

Na opneming in de vereniging moet het werkend lid zijn handtekening plaatsen op het ledenregister van de werkende leden.

Uittreding van werkende leden : ieder werkend lid van de vereniging is vrij uit te treden door het schriftelijk indienen van zijn ontslag bij één van de leden van de raad van bestuur mits hij er een maand vooraf kennis van geeft en mits hij alle opeisbare bedragen heeft voldaan. De poststempel geldt als bewijs voor de beoordeling van de termijn van één maand. Worden beschouwd ais ontslagnemend : het werkend lid dat zijn bijdrage niet betaalt binnen de door de raad van bestuur vastgestelde termijn en het werkend lid dat niet aanwezig of vertegenwoordigd was op twee opeenvolgende algemene vergaderingen

Uitsluiting van werkende leden : De uitsluiting van een werkend lid kan slechts door de Algemene Vergadering, waarvan minstens de helft bij de stemming aanwezig dient te zijn, worden uitgesproken. Deze zal in een geheime stemming met een meerderheid van 213 van de aanwezige leden beslissen. Dit lid moet per aangetekend schrijven verwittigd worden en daarbij uitgenodigd worden op de Algemene Vergadering die over zijn lot zal beslissen.

Het lid krijgt de mogelijkheid om te worden gehoord door de Algemene Vergadering in zijn middelen van verdediging,

Om geldig te zijn moet de uitsluitingsprocedure vermeld staan op de dagorde van de Algemene Vergadering.

De beslissing van de Algemene Vergadering wordt het lid uiterlijk binnen de 8 werkdagen te rekenen vanaf de Algemene Vergadering per aangetekend schrijven medegedeeld.

Het niet naleven van de statutaire of regelende voorschriften en/of het voorwerp uitmaken van een strafonderzoek dat de vereniging rechtstreeks of onrechtstreeks nadeel kan berokkenen, maken redenen uit tot uitsluiting van een werkend lid.

Het werkend lid dat ontslag genomen heeft of uitgesloten werd, evenals de rechtsverkrijgenden van een overleden lid en de curator van een gefailleerd lid, kunnen niet de minste aanspraak maken op het vermogen van de vereniging en kunnen noch de terugbetaling vorderen van de bijdragen die zij gestort hebben, noch de inbrengen of schenkingen terugvorderen, noch opgave of voorlegging van rekeningen, noch het leggen van zegels en inventaris vorderen, behoudens hetgeen in deze statuten uitdrukkelijk anders is bepaald.

5.2. Toegetreden leden :

De vereniging telt ook toegetreden leden, zijnde elke natuurlijke persoon die de doelstellingen van de vereniging beoefent, ondersteunt of bevordert.

Zij maken geen deel uit van de Algemene Vergadering en hebben geen stemrecht. Zij betalen een lidmaatschapsbijdrage waardoor ze kunnen deelnemen aan de trainingen en activiteiten van de vereniging volgens de bepalingen van het huishoudelijk reglement.

De uitsluiting van toegetreden leden is een bevoegdheid van de raad van bestuur die zich desbetreffend uitspreekt met een gewone meerderheid van stemmen.

Artikel 6 ; Bijdragen

De jaarlijkse bijdrage van de werkende leden wordt vastgesteld door de raad van bestuur doch zal maximaal

250 EUR bedragen.

Het maximumbedrag wordt jaarlijks op 1 september gekoppeld aan de index der consumptieprijzen (basis augustus 2011).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 22

TITEL 3 : HET BESTUUR

Artikel 7 Samenstelling, benoeming, ontslag en duur mandaat

De raad van bestuur staat in voor het beheer van de vereniging.

De raad van bestuur beslist gezamenlijk.

De raad van bestuur is samengesteld uit ten minste drie en ten hoogste zeven bestuurders, die werkend lid zijn.

De bestuurders worden benoemd en ontslagen door de Algemene Vergadering bij gewone meerderheid van stemmen.

Zij oefenen hun mandaat kosteloos en voor onbepaalde duur uit. De Algemene Vergadering kan de bestuurders evenwel een vergoeding of bezoldiging toekennen en bepaalt in voorkomend geval zowel het bedrag ais de modaliteiten, en kan ook de duur van hun mandaat beperken.

Ieder bestuurder kan ten alle tijde ontslag nemen door dit schriftelijk in te dienen bij de Voorzitter van de raad van bestuur. Indien de Voorzitter ontslag neemt dient hij dit schriftelijk in te dienen bij de Secretaris van de raad van bestuur.

Bij ontslag of overtijden van één van de bestuurders kan deze laatste een lid voordragen tot toetreding tot de raad.

Artikel 8 : Voorzitter, secretaris en penningmeester :

De raad van bestuur kiest in zijn schoot een voorzitter, eventueel één of meerdere ondervoorzitters, een

secretaris en een penningmeester.

Artikel 9 : Vergadering, beraadslaging en beslissing :

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter of door twee bestuurders, telkens ais de

belangen van de vereniging dit vereisen.

De vergaderingen worden voorgezeten door de voorzitter en, bij diens afwezigheid, door de bestuurder die

de hoogste anciënniteit heeft in de raad van bestuur.

De oproeping zal de dagorde bevatten.

De bestuurders kunnen zich doen vertegenwoordigen in de raad van bestuur door een geschreven volmachtdrager, lid van de raad. Geen bestuurder mag drager zijn van meer dan één geschreven volmacht, die enkele geldig is voor één vergadering.

De raad van bestuur beslist bij gewone meerderheid van stemmen en kan slechts geldig beslissen indien minstens de helft van haar bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd is. Bij staking van de stemmen beslist de voorzitter of degene die hem vervangt.

De beslissingen van de raad van bestuur worden in notulen opgenomen die, na goedkeuring door de raad, ondertekend worden door de voorzitter of diegene die hem vervangt en de secretaris en ingeschreven worden in een daartoe bestemd register. Tenzij anders beslist, worden de leden geacht de nodige discretie te bewaren aangaande de besproken punten.

Artikel 10: Bevoegdheid

De raad van bestuur bezit de residuaire bevoegdheid en heeft de meest volstrekte bevoegdheid voor het stellen van alle daden van beheer of van beschikking die de vereniging aanbelangen. Alles wat door onderhavige statuten of door de vigerende wettelijke bepalingen niet uitdrukkelijk aan de Algemene Vergadering is voorbehouden, valt onder de bevoegdheid van de raad van bestuur.

De raad van bestuur bezit tevens de bevoegdheid om uit eigen gezag te beslissen over alle verrichtingen die tot haar maatschappelijk doel behoren.

Hij kan namelijk aile betalingen doen en ontvangen en daarvan kwijtschrift geven of eisen, aile inbewaargevingen doen en ontvangen, alle roerende en onroerende goederen verkrijgen, verwisselen of vervreemden, alsook in huur geven of nemen, zelfs voor langer dan negen jaar, aile officiële en private subsidies en tegemoetkomingen aanvragen, aanvaarden en ontvangen; alle legaten en giften aanvaarden en ontvangen; alle contracten, verkopingen en ondernemingen aannemen en sluiten, aile leningen aangaan met of zonder waarborg, de maatschappelijke onroerende goederen met hypotheek bezwaren, alle leningen en voorschotten met beding van dadelijke uitwinning aangaan en toestaan; alle rechten uit verbintenissen of alle zakelijke rechten verzaken, alsook alle zakelijke of persoonlijke zekerheidsstellingen, handlichting geven voor of na betaling van alle geprivilegieerde of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, inbeslagnemingen of andere verhinderingen, optreden als eiser of verweerder in alle rechtsgedingen en voor aile rechtsmachten en alle vonnissen uitvoeren of doen uitvoeren, dadingen aangaan, compromis sluiten.

Het is eveneens de raad van bestuur die op eigen hand of op afvaardiging alle agenten of personeelsleden van de vereniging benoemt of ontslaat en hun taken en bezoldiging vaststelt,

De raad van bestuur vaardigt alle huishoudelijke reglementen uit die hij nodig oordeelt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

MaD 2.2

Alle akten waarbij de vereniging verbonden wordt, alle machten en lastgevingen, alle afzettingen van agenten en personeelsleden van de vereniging, bij ontstentenis van een door een bijzondere beslissing van de raad van bestuur gegeven lastgeving, worden door de voorzitter van de raad van bestuur en twee andere bestuurders getekend, die tegenover derden geen rechtvaardiging zullen moeten geven van enige voorafgaande beslissing, machtiging of besluit. Is echter voor het verrichten van de voorgenomen handeling machtiging van de algemene vergadering vereist, dan moet van die machtiging blijk worden gegeven.

Artikel 11 : Dagelijks bestuur :

De raad van bestuur kan uit één van zijn werkende leden een afgevaardigd-bestuurder benoemen die met het dagelijks bestuur van de vereniging wordt gelast. Dit behelst de bestuurshandelingen die de noden van het dagelijks leven van de vereniging of die welke zowel wegens hun geringe belang als wegens de nood aan een snelle oplossing geen optreden van de raad van bestuur verantwoorden.) Zo verzorgt hij de lopende zaken en de dagelijkse briefwisseling en tekent geldig namens de vereniging tegenover banken, spaarkassen, verzekeraars en andere financiële instellingen en diensten.

De eventuele bezoldiging en bevoegdheden van de afgevaardigd-bestuurder worden door de raad van bestuur vastgesteld.

De raad van bestuur kan zijn bevoegdheid voor bepaalde handelingen en taken overdragen aan één van de bestuurders of zelfs aan andere personen die al dan niet lid zijn van de vereniging.

Artikel 12 : Verantwoordelijkheid :

De bestuursleden zijn persoonlijk niet gebonden door de verbintenissen van de vereniging. Hun

verantwoordelijkheid is beperkt tot de uitvoering van de ontvangen lastgeving.

TITEL 4 : ALGEMENE VERGADERING :

Artikel 13 : Samenstelling en bevoegdheden

De Algemene Vergadering bezit de bevoegdheden die de wet en de statuten haar uitdrukkelijk toekennen

en is samengesteld uit aile werkende leden. Zij wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur,

of bij diens afwezigheid of belet door de bestuurder die de hoogste anciënniteit heeft in de raad van bestuur.

Zij bezit de macht om alle beslissingen te nemen die de perken van de wettelijke of statutaire macht van de

raad van bestuur overschrijden.

Tenzij anders beslist, worden de leden geacht de nodige discretie te bewaren aangaande de besproken

punten.

De beraadslaging van de Algemene Vergadering is noodzakelijk voor de volgende punten:

1.De wijziging van de statuten;

2.De benoeming en afzetting van de bestuurders;

3.De benoeming en afzetting van de commissarissen en het bepalen van de bezoldiging ingeval er een

bezoldiging wordt toegekend;

4.De kwijting aan de bestuurders en commissarissen

5.De goedkeuring van de rekeningen en de begroting;

6.De ontbinding van de vereniging;

7.De uitsluiting van een werkend lid;

8.De omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk.

Artikel 14 : De Algemene vergaderingen :

De werkende leden van de vereniging worden minimum één keer per jaar door de raad van bestuur samengeroepen op een gewone algemene vergadering, op een door de raad van bestuur te bepalen datum en op haar uitnodiging, en dit bij voorkeur in de maand oktober.

De raad van bestuur is bovendien verplicht de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer één derde van de werkende leden daarom schriftelijk verzoekt.

Artikel 15 : Uitnodiging en agenda :

Artikel 15.1, : Uitnodigingen

De uitnodigingen waarop de agendapunten voor de Algemene Vergadering vermeld worden, moeten

minstens veertien kalenderdagen vooraf naar alle werkende leden van de Algemene Vergadering worden

verstuurd. De uitnodiging kan per brief, e-mail, fax of aangetekende brief verstuurd worden.

De uitnodiging vermeldt plaats, dag en uur van de bijeenroeping evenals de agendapunten.

Artikel 15.2. : Agendapunten :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

M0D2.2

In regel bepaalt de raad van bestuur de agendapunten. Desalniettemin zal ieder voorstel dat ondertekend is door een aantal werkende leden dat overeenstemt met één derde deel van het totaal aantal werkende leden zoals aangegeven op de laatste jaarlijkse werkende ledenlijst, op de agenda geplaatst worden, op voorwaarde dat het ten minste acht dagen voor de vastgestelde datum voor het houden van de Algemene Vergadering schriftelijk bij de raad van bestuur wordt ingediend.

Indien "uitsluiting van een lid" een agendapunt is moet de uitnodiging duidelijk omschrijven over welk lid er beraadslaagd zal worden.

Indien "wijziging van statuten" een agendapunt is moet er in de uitnodiging duidelijk staan over welke artikelen vergaderd zal worden.

Slechts over de op de agenda vermelde punten kan de algemene vergadering geldig beraadslagen.

In spoedeisende gevallen kunnen er evenwel beslissingen getroffen worden buiten de agendapunten om,

doch enkel op initiatief of met toestemming van de raad van bestuur.

Artikel 16 : Aanwezigheid en stemrecht

Aile werkende leden hebben een gelijk stemrecht op de algemene vergadering en beschikken ieder over één stem.

De werkende leden kunnen zich laten vertegenwoordigen door een schriftelijke volmacht te geven aan een ander werkend lid. Geen werkend lid mag drager zijn van meer dan één geschreven volmacht, die enkel geldig is voor één vergadering.

De stemming gebeurt mondeling, behoudens wanneer het gaat om de benoeming of afzetting van een bestuurder of om de uitsluiting van een lid. In dergelijke gevallen moet de stemming geheim zijn.

De Algemene vergadering is geldig samengesteld ongeacht het aantal aanwezige effectieve leden, De beslissing wordt bij eenvoudige meerderheid van uitgebrachte stemmen genomen. In geval van staking van stemmen is de stem van de voorzitter (of bij diens afwezigheid van het oudste aanwezige werkende lid, betreffende anciënniteit in de raad van bestuur) beslissend.

In afwijking van bovenstaande alinea kan de algemene vergadering over een statutenwijziging alleen op geldige wijze beraadslagen wanneer ten minste twee derde van de werkende leden op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Een wijziging kan alleen worden aangenomen met een meerderheid van twee derde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde werkende [eden.

Wanneer de wijziging betrekking heeft op het doel of de doeleinden waarvoor de vereniging is opgericht of de vrijwillige ontbinding tot voorwerp heeft, kan zij alleen worden aangenomen met een meerderheid van vier vijfde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

In geval op de eerste vergadering minder dan twee derde van de leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen, die geldig kan beraadslagen en besluiten alsook de wijzigingen aannemen met de meerderheden bedoeld in de voormelde paragrafen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden. De tweede vergadering mag ten vroegste vijftien dagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden.

In afwijking van bovenstaande alinea dient elke beslissing betreffende de ontbinding die door een algemene vergadering getroffen werd waarop twee derden van de werkende leden niet aanwezig zijn geweest door de burgerlijke rechtbank bekrachtigd te worden.

Artikel 17 : Bekendmaking van de beslissingen :

De beslissingen van de Algemene vergadering zullen samengevat worden onder de vorm van processen-verbaal die in een bijzonder aktenregister ingeschreven en door de voorzitter en de secretaris ondertekend worden, alsook door de werkende leden die hierom verzoeken.

De verslagen van de Algemene Vergadering zijn beschikbaar ter inzage op het adres van de Secretaris, echter zonder verplaatsing van de registers.

Processen-verbaal die derden aanbelangen, zijn beschikbaar in het verenigingsdossier op de Rechtbank van Koophandel te BRUSSEL. Afschriften en uittreksels worden door de voorzitter en één andere bestuurder ondertekend.

TITEL 5 : REKENINGEN EN BEGROTINGEN :

Artikel 18 :

Het maatschappelijk jaar begint op één oktober en eindigt op 30 september.

Ieder jaar, op het einde van het maatschappelijk jaar en voor de eerstvolgende keer op 30 september 2013,

zullen de rekeningen van het afgesloten dienstjaar gesloten worden en de begroting van het volgende

dienstjaar opgesteld.

De Raad van Bestuur zal beiden onderwerpen aan de goedkeuring van de gewone algemene vergadering.

1 4. ,1

w M0D 2.2

Luik B - Vervofg

TITEL 6 : ONTBINDING

Artikel 19 :

Ontbinding van de vereniging en de bestemming van de goederen worden geregeld bij de bepalingen van artikels 18 en 22 van de Wet van 27 juni 1921.

De vereniging wordt niet ontbonden door overlijden of uittreden van leden.

Ingeval van vrijwillige ontbinding benoemt de Algemene Vergadering die tot de ontbinding beslist, of bij gebreke daarvan de rechtbank, één of twee vereffenaars, al dan niet leden, De Algemene Vergadering bepaalt hun bevoegdheden, alsmede de wijze van vereffening met inbegrip van de bestemming van de goederen en waarden van de ontbonden vereniging.

In geval van ontbinding worden de activa, na aanzuiveren van de schulden, overgedragen aan één of meerdere verenigingen of organisaties die een doelstelling hebben die zoveel mogelijk het doel waarvoor de ontbonden vereniging werd opgericht benadert

TITEL 7 : VARIA :

Artikel 20 :

Voor aile gevallen die niet worden geregeld door onderhavige statuten zijn de beschikkingen van de Wet van 27 juni 1921 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk, de internationale verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen enlof enige andere vigerende wettelijke of reglementaire bepaling betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk van toepassing,

Artikel 21:

Wijziging raad van bestuur:

-Ontslag bestuurders:

Herman Devillé wonend: winnepenninckxstraat, 121755 Leerbeek

Eddy Rech Wonend: E. Claeslaan, 51560 Hoeilaart

Nico Chrispeels wonend: Bosstraat,21755 Gooik

-Herbenoeming bestuurders:

Luc Devillé wonend Schepdaelstraat 61540 Herfelingen

Luthgarde Detroch wonend Schepdaelstraat 61540 Herfelingen

Dirk Van Cutsem wonend Langestraat 9, 1755 Gooik

Jurgen Gregoire wonend St-Niklaastraat, 34 1540 Herfelingen

-Benoeming bestuurders

Bert Depelseneer wonend Ezelveldstraat 11 1570 Vollezele geboren op 02/05/1966 te Ninove

Jeroen Devillé wonend Edingsesteenweg 621541 Sint-Pieters Kappelle geboren op 03/02/1982 te Halle

Diederik De Baerdemaeker wonend Strijlandstraat 621755 Gooik geboren op 16/02/1993 te Halle

Koen Devillé wonend Schepdaelstraat 8 1540 Herfelingen

Gooik, 20/08/2013

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Coordonnées
JUDOCLUB JONA LEERBEEK-GOOIK

Adresse
NINOOFSESTEENWEG 106 1750 LENNIK

Code postal : 1750
Localité : Gaasbeek
Commune : LENNIK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande