JULIUS CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JULIUS CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 501.724.382

Publication

13/12/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Nempleâd RaChtbearl'tC van i:oo0ilF:tiriuyl ~ °~..~..}~y

'~ ~ ~0 L} Cna..2.012.~3+.

CeiVFAER,

Griffie

ell

" izzoiin

Ondernemingsnr , `~ ~t1 Sc-61_

Benaming (voie :,iuliu$ Consulting

(verkort)

Rechtsvorrn . BVBA

Zetel : Langestraat 31/A

3190 Boortmeerbeek

Onderwerp akte :Oprichting - Statuten

Uit een akte verleden voor Notaris Chris VAN EDOM te Boortmeerbeek (Hever) op 23 november 2012,

gereg. 9 bladen, geen verzendingen, te Haacht op 28 november daarna, boek 5/76 blad 78 vak 8; ont-

vangen 25,00 EUR, De Ontvanger a.i. (get.) Vuegen M.J , blijkt de oprichting van de BVBA " Julius

Consulting ".

1.ENIGE VENNOOT: Mevrouw TUYTSCHAEVER. Valerie, bediende, geboren te Eeklo op 23

februari 1976 (Rijksregistemummer 76.02.23-084.60), wonende te 3190 Boortmeerbeek,

Langestraat 311A. Echtgenote van de heer Ecker Patrick, met wie zij verklaart gehuwd te zijn onder

het wettelijk stelsel ingevolge huwelijkscontract verleden voor ondergetekende notaris Chris Van

Edom te Boortmeerbeek (Hever) op 3 december 2007 sedertdien niet meer gewijzigd.

2.NAAM en VORM : " Julius Consulting ", BVBA.

3.ZETEL: Langestraat 311A te 3190 Boortmeerbeek

4.DOEL: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of

voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

consultancy in de brede zin van het woord

de organisatie en ondersteuning van evenementen, congressen en beurzen; eventbureau;

partyplanner voor bedrijven en particulieren

sales en negotiatie, consultant via interim, het geven van opleidingen binnen bedrijven,

- coaching van sales-teams

r reclamebureau

r adviesbureau op het gebied van bedrijfsbeheer, bedrijfsvoering, public relations en communicatie

arbeidsbemiddeling in al zijn vormen

zakelijke dienstverlening in de meest ruime zin van het woord;

arbeidsbemiddeling en beroepsopleiding en alle vormen van onderwijs

uitgeversmaatschappij

t- alle overige persoonlijke diensten

Voor eigen rekening het beheer, de aankoop, verkoop, huur, verhuur, onroerende leasing, het beleggen

In vastgoed en in alle andere zakelijke rechten op onroerende goederen in binnen- en buitenland, met

uitsluiting van aile activiteiten die voorbehouden zijn aan de vastgoedmakelaars.

Deze opsomming is niet beperkend.

Zij kan, ondermeer bij wijze van inbreng, fusie, overdracht, deelneming, inschrijving, financieel akkoord

of op andere wijze belangen nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België

als in het buitenland, die een zelfde, een gelijkaardig of een verwant doel nastreven of die haar

ontwikkeling kunnen bevorderen.

De vennootschap mag ten voordele van derden met wie enige juridische band bestaat, zowel in België

als in het buitenland tevens aile waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle

onroerende goederen met hypotheek bezwaren, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende

handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die

van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

i mod 11.1



Voorbehouden san het Belgisch Staatsblad

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. De vennootschap is gebonden door rechtshandelingen verricht door haar bestuursorganen, zelfs indien deze handelingen buiten haar doel liggen, tenzij de vennootschap kan bewijzen dat de derde er kennis van had of er, gezien de omstandigheden niet onkundig van kon zijn. Bekendmaking van de statuten is echter geen voldoende bewijs.

Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap die activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften terzake.

5.DUUR: onbepaald, te rekenen vanaf de neerlegging van de stukken op de Rechtbank van Koophandel.

6.MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL: 18.600,00 Euro, volledig geplaatst, en volstort bij de oprichting ten belope van 12.400,00 Euro, verdeeld in 186 gelijke aandelen met stemrecht met elk een breukwaarde van 11186ste van het kapitaal.

7.SAMENSTELLING: inbreng van geld door: mevrouw Valerie Tuytschaever, voornoemd, ten belope van 18.600,00 Euro, volstort ten belope van 12.400,00 Euro, waarvoor haar 186 aandelen zonder nominale waarde als vergoeding toegekend wordt. Wederbelegging. Mevrouw Tuytschaever Valerie verklaart dat bovengenoemde inbreng geschiedt om haar tot wederbelegging van eigen gelden te dienen, namelijk gelden afkomstig van een schenking haar gedaan door haar ouders. De in ruil voor deze inbreng verkregen aandelen zullen haar als eigen goed toebehoren, overeenkomstig artikel 1404 Burgerlijk Wetboek, hetgeen door haar echtgenoot, de heer Patrick Ecker, geboren te Watermaal-Bosvoorde, op 5 januari 1969 (Rijksregisternummer 69.01.05-253.83), wonende te 3190 Boortmeerbeek, Langestraat 31/A, die daartoe is tussengekomen word erkend en bevestigd. Overeenkomstig artikel 224 Wetboek van Vennootschappen werd genoemde bedrag bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening nr. 001-6832978-83 bij BNP Paribas Fortis Bank te brussel, geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Julius Consulting" in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 05 november 2012,

8.BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, vennoten of niet, te benoemen door de algemene vergadering, die eveneens de duur van het mandaat bepaalt en het kan hernieuwen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. Indien de vennootschap slechts één vennoot telt en indien geen zaakvoerder benoemd wordt/is, heeft de enige vennoot van rechtswege aile rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Het mandaat van de zaakvoerder is kosteloos, tent} door de algemene vergadering anders beslist. De reiskosten en kosten voor het uitvoeren van het ambt van zaakvoerder worden onmiddellijk door de vennootschap terugbetaald op voorlegging van maandelijkse door de zaakvoerders echt verklaarde afrekeningsstaten.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er meer dan één zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Externe vertegenwoordigingsmacht: De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dan treedt ieder individueel op.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders ingeval van overdreven volmacht. 9.JAARVERGADERING: ieder jaar op de eerste donderdag van de maand iuni om 14 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De vergaderingen wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping. Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, voornamen en de woonplaats of de

 ~ mod11I

Voor. i7ehou&i1

aan het

aalnssCn Staatsblad

maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van de het aantal aandelen dat zijn vertegenwoordigen te ondertekenen.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot, en dit schriftelijk of per telefax.

Ieder aandeel geeft recht op één stem. In afwijking van artikel 280 Wetboek van Vennootschappen wordt bepaald dat vennoten hun stem niet schriftelijk of per brief mogen uitbrengen.

De rechten die verbonden zijn aan de in vruchtgebruik en blote eigendom toebehorende aandelen, worden door de vruchtgebruiker uitgeoefend, behoudens andersluidend akkoord van de belanghebbende of verzet ingediend door de blote eigenaars.

ln dit laatste geval zijn de rechten geschorst tot na akkoord van de belanghebbende of na gerechtelijke uitspraak.

De eerste iaarvergaderinq zal gehouden worden op de eerste donderdag van de maand juni van het jaar 2014 om 14 uur in de zetel van de vennootschap.

10.BOEKJAAR: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de stukken op de bevoegde Rechtbank van Koophandel tot en met 31 december2013.

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet op de statuten niet mogen uitgekeerd worden. Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaal bedrag van de activa zoals blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over het saldo beslist de algemene vergadering.

11. ONTBINDING - VEREFFENING. De vennootschap kan te allen tijde ontbonden worden door een beslissing van de algemene vergadering volgens de regels die vereist zijn voor de wijziging van de statuten.De vereniging van alle aandelen in de hand van een persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. Wanneer deze een rechtspersoon is en indien binnen een jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot de bekendmaking van haar ontbinding.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan, onder voorbehoud van de homologatie door de voorzitter van de rechtbank van koophandel.

Indien er geen vereffenaar benoemd is door de algemene vergadering, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar, onder voorbehoud van de homologatie door de voorzitter van de rechtbank van koophandel.

De algemene vergadering bepaalt de emolumenten van de vereffenaars.

ingeval een vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

Indien er meerdere vereffenaars zijn, dan vormen zij een college.

De vereffenaar(s) is bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en volgende van de Vennootschappenwet, tenzij de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, anders besluit en rekening houdend met de rechten van aandelen zonder stemrecht,

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, wordt de verdeling door de bevoegde rechtbank van koophandel goedgekeurd.

12. BENOEMING EERSTE ZAAKVOERDER: De enige vennoot-oprichtster verklaart dat het zaakvoerderschap voor de duur van de vennootschap, zal waargenomen worden door mevrouw Valerie Tuytschaever, voormeld, die verklaart dit mandaat te aanvaarden en tevens bevestigt door geen enkele maatregel te zijn getroffen die zich hiertegen verzet, dit alles evenwel onder schorsende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap. Zij zal dit mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

17











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

















mod 11.1

13.BENOEMING EERSTE COMMISSARIS : De comparante heeft verklaard dat de vennootschap voor het eerste boekjaar volgens te goeder trouw verrichte schattingen zal voldoen aan de criteria voorzien in artikel 15 Wetboek van vennootschappen. iedere vennoot bezit individueel de onderzoeks-en controlebevoegdheid van een commissaris.

14. BEKRACHTIGING VERBINTENISSEN. De vennote heeft verklaard dat alle verbintenissen ontstaan en alle rechten verkregen sedert 1 september 2012, ten name van de vennootschap in oprichting door de vennootschap worden overgenomen en aldus geacht vanaf de aanvang in hoofde van de vennootschap te zijn ontstaan, dit alles onder schorsende voorwaarde van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap. De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 Wetboek van Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd. Partij heeft bevestigd door ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de wenselijkheid om deze bekrachtiging, na verkrijging van de rechtspersoonlijkheid, door de zaakvoerder te laten bevestigen. Zij heeft tevens erkend ingelicht te zijn omtrent de noodzaak om eventuele handelingen die zullen gesteld worden tussen de dag van heden en de dag van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid op dezelfde wijze te laten bekrachtigen door de zaakvoerder zodra de rechtspersoonlijkheid is verkregen.

15. VOLMACHT. De comparante, heeft volmacht gegeven aan de vennootschap "B-does" met zetel te 1000 Brussel, Willem De Zwijgerstraat 27, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, en met mogelijkheid van in de plaats stelling om alle noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het rechtspersonenregister alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en aan de vennootschap "Etugest & Partners" met zetel te 3070 Kortenberg, Leuvensesteenweg 149 evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers en eveneens met mogelijkheid van indeplaatsstelling om bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde en de Directe Belastingen en andere instanties, hiertoe de nodige documenten aan te vragen, in te vullen, te ondertekenen en neer te leggen, en te dien einde in het algemeen alles te doen wat nuttig of noodzakelijk is dit onder schorsende voorwaarde van neerlegging van een uitgifte van deze akte op de griffie van de rechtbank van Koophandel conform artikel 68 Wetboek van Vennootschappen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend Notaris Chris VAN EDOM te Boortmeerbeek (Never).

op onzegel, bestemd het BELGISCH STAATSBLAD.

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift der oprichtingsakte dd 26 november 2012 en eensluidend uittreksel

1' ~}e

Voor-

behouder)

aan 11w?.

Bel47isch

Staotsalad

~~ ;

20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 04.06.2015, NGL 10.07.2015 15296-0359-011

Coordonnées
JULIUS CONSULTING

Adresse
LANGESTRAAT 31 A 3190 BOORTMEERBEEK

Code postal : 3190
Localité : BOORTMEERBEEK
Commune : BOORTMEERBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande