JUST-NEWS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JUST-NEWS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 521.970.163

Publication

22/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 01.12.2014, NGL 10.12.2014 14691-0108-007
15/03/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13301655*

Neergelegd

13-03-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0521970163

Benaming (voluit): Just-News

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3120 Tremelo, Kleinzapstraat 24

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Volgens een akte verleden voor Bart Arnauts, geassocieerde notaris te Keerbergen, op twaalf maart tweeduizend dertien, hebben:

1. Mevrouw JUSTÉ Anna Cornelia Liliane Eddy, rijksregister nummer 66.07.13-176.93, geboren te Leuven op 13 juli 1966, wonende te 3120 Tremelo, Kleinzapstraat 24.

2. De heer VAN DER AUWERA Matthias Robin Martine, rijksregister nummer 92.10.12-139.48, geboren te Leuven op 12 oktober 1992, wonende te 3120 Tremelo, Kleinzapstraat 24.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met benaming Just-News, en met zetel te 3120 Tremelo, Kleinzapstraat 24 opgericht.

De duur van deze vennootschap is een onbeperkte duur.

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro,

vertegenwoordigd door zevenhonderd vierenveertig aandelen. Het kapitaal bestaat volledig uit inbrengen in geld.

Het is door de oprichters volledig geplaatst en volgestort als volgt :

1. mevrouw Justé Anna plaatst zestienduizend tweehonderd euro, volgestort voor vijfduizend vierhonderd. Zij ontvangt 648 aandelen.

Het door haar nog te volstorten kapitaal bedraagt tienduizend achthonderd euro.

2. de heer Van der Auwera Matthias plaatst tweeduizend vierhonderd eu-ro, volgestort voor achthonderd euro. Hij ontvangt 96 aandelen.

Het door hem nog te volstorten kapitaal bedraagt duizend zeshonderd

euro.

Ondergetekende notaris bevestigt dat de som van 6.200,00 euro werd gedeponeerd op rekening nummer BE42 9730 8488 6754 geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de vennootschap Argenta Spaarbank.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft tot doel :

a) journalistiek in de meest uitgebreide zin; commercialisering en verhuur van zelf voortgebrachte creaties en de erop betrekking hebbende artikelen; uitgeven van mediadragers, waaronder boeken;

b) juridische dienstverlening; human resources, coaching;

c) uitbating van horecazaken en organiseren van

amusementsmanifestaties; decorbouw en etalages; import en export;

d) het verwerven en beheren van roerende goederen, aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden; huur en verhuur van roerende goederen;

e) het verwerven, beheren, aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, herstellen, verhuren, huren, in leasing geven en in leasing nemen, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen. Alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goeder verloop van verbintenissen door derden aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende en/of roerende goederen;

f) rekrutering en selectie; verzorgen van opleidingen;

g) financiële verrichtingen, uitgezonderd de wettelijk uitgesloten verrichtingen; leningen toestaan en krediet verstrekken aan verbonden ondernemingen; borg stellen of aval verlenen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële activa;

h) de aankoop, verkoop, invoer, uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, nieuwe en tweedehandse en/of diensten;

i) het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe of bestaande producten, technologieën en hun toepassingen;

Alle financiële, industriële of commerciële verrichtingen betreffende roerende en onroerende goederen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met het bovenstaande verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag deelnemen in of samenwerken met vennootschappen of ondernemingen die een gelijkaardig of complementair doel hebben en meer algemeen telkens wanneer deze deelname of samenwerking het verwezenlijken van het doel kan bevorderen of veilig stellen.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders. Zijn er meerdere zaakvoerders benoemd, dan besturen zij gezamenlijk.

De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd als volgt: a. door de enige zaakvoerder, indien er slechts één zaakvoerder benoemd

Luik B - Vervolg

is.

b. door de zaakvoerders gezamenlijk, indien er meer zaakvoerders benoemd zijn.

c. door de houder van een volmacht die beperkt is in de tijd en/of bepaald wat betreft het voorwerp.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd behoudens ander besluit van de algemene vergadering.

Tot statutaire zaakvoerder wordt benoemd : mevrouw Justé Anna, voornoemd. Zij aanvaardt haar mandaat. Zij is afzonderlijk bevoegd de vennootschap te vertegenwoordigen.

Jaarlijks wordt een algemene vergadering gehouden in de zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping op de 1ste maandag van de maand december om 20 uur.

Het boekjaar loopt van 01 juli van elk kalenderjaar tot en met dertig juni van het daaropvolgende kalenderjaar.

Over de bestemming van het resultaat beslist de algemene vergadering rekening houdend met de wettelijke bepalingen dienaangaande.

De oprichtingsvergadering beslist dat het eerste boekjaar eindigt op dertig juni tweeduizend veertien en de eerste jaarvergadering wordt gehouden in december 2014.

Voor ontledend uittreksel.

Bart Arnauts, geassocieerde notaris te Keerbergen.

Eveneens neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

29/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 07.12.2015, NGL 23.12.2015 15703-0112-006

Coordonnées
JUST-NEWS

Adresse
KLEINZAPSTRAAT 24 3120 TREMELO

Code postal : 3120
Localité : TREMELO
Commune : TREMELO
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande