JUST SOFTWARE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JUST SOFTWARE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 459.675.278

Publication

08/05/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IJIlII~mu~9~n~~p~u11!1j11[101)1111111111 516

Ondememingsnr : 0459.675.278

Benaming

(voluit) : JUST SOFTWARE

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Stationsstraat 266, 1700 Dilbeek

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder

1. UITTREKSEL UIT HET SCHRIFTELIJK BESLUIT VAN DE ENIGE VENNOOT DD. 9 APRIL 2014

De vennoot neemt kennis van het vrijwillige ontslag van de heer Guido Kestens, als zaakvoerders van de Vennootschap en dit met ingang vanaf heden.

De vennoot besluit daaropvolgend om hiernavolgende vennootschap voor onbepaalde duur te benoemen als nieuwe zaakvoerder van de Vennootschap en dit met ingang vanaf heden: M-Soft Holding NV, met. maatschappelijk adres te Kievitlaan 9, 1933 Sterrebeek, ondernemingsnummer 899.311.843 vast vertegenwoordigd door Paolo Senes BVBA, met maatschappelijk adres te Langestraat 24, bus 3 1150 Sint-Pieters Woluwe, ondernemingsnummer 0899.444.871, op zijn beurt vertegenwoordigd door de heer Paolo: Series, wonende te Kievitlaan 9, 1933 Sterrebeek.

De enige vennoot beslist om volmacht te geven aan Frederic Deltour, alsook alle andere advocaten van het kantoor LMBD Prioux, alsook aan B-Docs BVBA, Willem De Zwijgerstraat 21, 1000 Brussel, met recht tot' indeplaatsstelling, teneinde al de nodige bekendmakings- en andere formaliteiten aangaande de voorgaande= besluiten te vervullen. De volmachtdrager kan daartoe, in naam van de Vennootschap, alle verklaringen' afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en in het algemeen al het noodzakelijke doen.

2. UITTREKSEL UIT HET SCHRIFTELIJK BESLUIT VAN DE ENIGE ZAAKVOERDER DD. 9 APRIL 2014

De enige zaakvoeder beslist om alle (eventuele) bijzondere machten, van welke aard dan ook, toegekend door de vennootschap aan de (voormalige) zaakvoerder, de werknemers en/of eender welke andere derde partij met onmiddellijke ingang in te trekken.

De enige vennoot beslist om volmacht te geven aan Frederic Deltour, alsook alle andere advocaten van het, kantoor LMBD Prioux, alsook aan B-Docs BVBA, Willem De Zwijgerstraat 21, 1000 Brussel, met recht tot; indeplaatsstelling, teneinde al de nodige bekendmakings- en andere formaliteiten aangaande de voorgaande: besluiten te vervullen. De volmachtdrager kan daartoe, in naam van de Vennootschap, alle verklaringen; afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en in het algemeen al het noodzakelijke doen.

Voor ontledend uittreksel

M-Soft Holding NV,

vast vertegenwoordigd door Paolo Senes BVBA,

vertegenwoordigd door de heer Paolo Senes,

de zaakvoerder

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

16/07/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie vareggegu/OntVangen op

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

II 11H III H lIIUHll II

*14137436*



07

MIL! 2014

ter griffie van de Nedertandstalige

PAIP.,03elk *e-t koophandel Brussel

Griffie

Ondernemingsnr : 0459.675.278

Benaming

(vote) Just Software

(verkort)

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Stationsstraat 266, 1700 Dilbeek

(volledig adres)

Onderwerp akte Benoeming zaakvoerder

De algemene vergadering van 11 april 2014 beslist te benoemen met ingang vanaf heden als zaakvoerder van de vennootschap de BVBA Professional Services Westaedt (0859,847.392), vertegenwoordigd door M-Soft Holding NV (0899.311.843), vertegenwoordigd door Paolo Senes BVBA (0899.444.871), vertegenwoordigd door de Heer Paolo Senes, vaste vertegenwoordiger.

Professional Services Westaedt BVBA

Vertegenwoordigd door M-Soft Holding NV

Vertegenwoordigd door Paolo Senes BVBA

Vertegenwoordigd door de heer Paolo Senes,

Vaste vertegenwoordiger en zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

......... 

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/10/2014
ÿþRiad Wortzt 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

-,, neergelegd/ontvangen op

.: ... .v.....;.

Vii.1"-,

111111111.1.111111

II

1 bel ae Bc Sta

41."

4s" ," !." " " " " '.

S" " .". "

. "

griffie van de Nederlandstalige rteeterlle Y.41.N tmietrdietrielel Brussel

!x. 1 6 OKT. 201k

Ondernemingsnr : 0459.675.278

Benaming

(voluit) : JUST SOFTWARE

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 1700 Dilbeek-Stationsstraat 266

(volledig adres)

Onderwerp akte Omzetting kapitaal in euro - afschaffing nominale waarde van de aandelen - verlening boekjaar - aanpassing datum jaarvergadering - aanpassing

statuten aan het wetboek van vennootschappen

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris, Wendy GEUSENS te Hamont-Achel (Hamont) op elf september tweeduizend veertien, waarop volgende registratievermelding is aangebracht "Geregistreerd op het registratiekantoor HASSELT I-AA op achttien september tweeduizend veertien, Register 5, Boek 805, Bled 093, Vek 0017, ontvangen vijftig euro, (get.) de Ontvanger.

1.0MZETTING VAN HET KAPITAAL IN EURO EN AFSCHAFFING VAN DE NOMINALE WAARDE VAN DE AANDELEN

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap dal thans twee miljoen tweehonderd vijftig duizend frank (2.250.000,00 BEF) bedraagt om te zetten in vijfenvijftigduizend zevenhonderd zesenzeventig euro vier cent (55.776,04 EUR).

De vergadering beslist vervolgens het desbetreffende artikel van de statuten aan te passen aan deze wijziging als volgt: "Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfenvijftig duizend zevenhonderd zesenzeventig euro vier cent (¬ 55.776,04) en is verdeeld in tweeduizend tweehonderd vijftig (2.260) aandelen zonder nominale waarde, die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal mag verhoogd o verminderd worden overeenkomstig de bepalingen van de wet,"

2.WIJZIGING BOEKJAAR

De vergadering beslist het boekjaar te wijzigen om het voortaan te laten aanvangen op één januari en af te sluiten op eenendertig december van elk jaar.

De vergadering beslist het desbetreffende artikel van de statuten te vervangen door de volgende tekst: "Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar."

3.WIJZIGING VAN DE DATUM VAN DE JAARVERGADERING

De vergadering beslist de datum en het uur van de jaarvergadering te wijzigen en deze voortaan te houden op de eerste donderdag van mei om achttien uur.

De vergadering beslist het desbetreffende artikel te wijzigen als volgt: "Ieder jaar, de eerste donderdag van mei om achttien uur moet een jaarvergadering gehouden worden, die verplicht gehouden wordt in de gemeente van de zetel van de vennootschap. Indien deze dag een zondag of feestdag is wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden".

4.0VERGANGSMAATREGELEN

a.De vergadering beslist het lopend boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op één oktober tweeduizend dertien te verlegen en af te sluiten op eenendertig december tweeduizend veertien.

b.De vergadering beslist dat de eerstvolgende jaarvergadering die zal beraadslagen over de jaarrekening, afgesloten per eenendertig december tweeduizend veertien, zal gehouden worden op de eerste donderdag van mei tweeduizend vijftien om achttien uur.

5.AANPASSING VAN DE STATUTEN MN DE WET VAN 7 MEI 1999 HOUDENDE HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN EN DE WET "CORPORATE GOVERNANCE" VAN 2 AUGUSTUS 2002 EN DERHALVE AFSCHAFFING VAN DE BESTAANDE TEKST VAN DE STATUTEN EN GOEDKEURING VAN NIEUWE STATUTEN ZONDER TE RAKEN AAN DE WEZENLIJKE KENMERKEN VAN DE VENNOOTSCHAP

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de wet van De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de statuten aan te passen aan de wet van 7 mei 1999 houdende het Wetboek van Vennootschappen en de wet "Corporate Governance" van 2 augustus 2002 en de bestaande tekst van de statuten af te schaffen en nieuwe statuten goed te keuren zonder te raken aan de wezenlijke kenmerken van de

.vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2014 - Annexes du Moniteur belge -t TITEL I  RECHTSVORM  NAAM  ZETEL  DOEL DUUR

Artikel 1 Naam

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid en draagt de naam: «JUST SOFTWARE».

Artikel 2 Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1700 Dilbeek, Stationsstraat 266.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad,

mag de zetel naar om het even welke plaats in het Vlaamse Gewest of in het Brusselse Gewest, overgebracht

worden,

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) zal de vennootschap bijhuizen, agentschappen en

stapelhuizen in België en in het buitenland mogen oprichten.

Artikel 3 Doel

De vennootschap heeft tot doel

De aankoop en verkoop, de import en export, de ontwikkeling, de distributie en het onderhoud, de verhuring

en de produktie van aile informaticatoepassingen, zowel hardware als software en al wat daarmee rechtstreeks

of onrechtstreeks verband houdt.

Het verlenen van advies en consulting en het organiseren van opleiding en training met betrekking tot het

domein van de informatica,

Dit alles in de meest ruime zin van het woord. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie,

in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen tot de verwezenlijking

van haar doel,

De vennootschap kan alle financiële en handelsverrichtingen van roerende en onroerende aard stellen, die

rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Artikel 4 Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur vanaf haar oprichting.

TITEL II  KAPITAAL

Artikel 5 Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfenvijftig duizend zevenhonderd zesenzeventig euro vier cent (¬

55.776,04) en is verdeeld in tweeduizend tweehonderd vijftig (2250) aandelen zonder nominale waarde, die elk

een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal mag verhoogd of verminderd worden overeenkomstig de bepalingen van de wet

TITEL III  EFFECTEN

Artikel 6  Uitgifte van aandelen en obligaties

De vennootschap kan aandelen en obligaties uitgeven. Deze effecten zijn op naam en zijn voorzien van een

volgnummer.

Zij worden ingeschreven in een register. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven.

Artikel 7  Overdracht aandelen

§ 1. Vrije overdraagbaarheid

De aandelen van een vennoot kunnen zonder goedkeuring worden overgedragen onder levenden of

overgaan door overlijden, aan een vennoot,

§ 2. Overdracht onderworpen aan goedkeuring

Elke vennoot die zijn aandelen wil overdragen onder levenden aan een andere persoon dan deze die hierboven werden beschreven, moet, op straffe van nietigheid, de unanieme goedkeuring bekomen.

Daartoe, moet hij een verzoek tot de zaakvoerder(s) richten, bij aangetekende brief, met aanduiding van de naam, voornamen, beroep en woonplaats van de voorgestelde overnemer(s), van het aantal aandelen dat hij zinnens is af te staan, alsmede van de voor ieder aandeel geboden prijs.

Binnen acht dagen na ontvangst van dit bericht, moeten de zaakvoerders de inhoud ervan overmaken aan elke vennoot, bij aangetekende brief, waarbij zij een schriftelijk negatief of positief antwoord vragen binnen de vijftien dagen en benadrukken dat de vennoten die in gebreke blijven hun antwoord te versturen zoals voorzien, geacht zullen worden hun goedkeuring te verlenen. Dit antwoord van de vennoot moet bij aangetekende brief worden verstuurd.

Binnen acht dagen nadat de termijn waarbinnen de vennoten hun beslissing moesten laten kennen, is verstreken, betekent de zaakvoerder aan de overdrager het antwoord op zijn verzoek.

De erfgenamen en legatarissen die geen vennoot van rechtswege worden krachtens deze statuten, zijn ertoe gehouden de toestemming van de medevennoten te vragen volgens dezelfde formaliteiten.

Tegen weigering van goedkeuring staat geen beroep op de rechter open. Niettemin, de vennoot die het geheel of een deel van zijn aandelen wenst over te dragen, kan van de vennoten die zich verzetten eisen dat zij de aandelen zelf kopen aan de prijs die door was vermeld in de oorspronkelijke bekendmaking of, in geval van betwisting van deze prijs, aan de prijs bepaald door een deskundige. Deze deskundige wordt in gemeen overleg aangewezen of, bij gebrek aan akkoord, door de voorzitter van de rechtbank van koophandel beslissende zoals in kortgeding, op verzoek van de meest gerede partij. Alle procedure- en expertisekosten zijn voor de helft ten laste van de overdrager en voor de andere helft ten leste van de koper(s), naar evenredigheid met het door iedere koper verworven aantal aandelen als er meer dan één koper is. Hetzelfde geldt in geval van weigering van goedkeuring van een erfgenaam of legataris. ln beide gevallen moet de betaling plaatsvinden binnen de zes maanden na de weigering.

.... 1 De bepalingen van dit artikel zijn van toepassing op elke overdracht onder levenden, zowel ten bezwarende

t., titel als ten kosteloze titel, zowel vrijwillig als gedwongen (uitsluiting en uittreding) zowel in vruchtgebruik, blote

., eigendom als voile eigendom, van aandelen of enige andere effecten die recht geven op de verwerving van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2014 - Annexes du Moniteur belge aandelen.

in afwijking van het voorgaande, indien de vennootschap maar één vennoot meer telt, dan kan deze het

geheel of een deel van de aandelen vrij overdragen.

Artikel 8 Ondeelbaarheid van de aandelen en obligaties

De aandelen en obligaties zijn ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap.

Indien een effect aan verscheidene eigenaars toebehoort, kan de vennootschap de uitoefening van de

eraan verbonden rechten schorsen tot dat één enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als eigenaar

van het aandeel is aangewezen.

De mede-eigenaars zijn verplicht zich door een gemeenschappelijke volmachtdrager te laten

vertegenwoordigen en de vennootschap hiervan te berichten.

Ingeval van vruchtgebruik en voor zover geen gemeenschappelijke gemachtigde aangeduid is, moet,

behoudens inzake het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging in geld, de blote eigenaar van het effect ten opzichte

van de vennootschap vertegenwoordigd worden door de vruchtgebruiker.

Artikel 9 Beslag

De erfgenamen, legatarissen of rechthebbenden van de overleden vennoot of zelfs van een zaakvoerder

zullen, om welke reden ook, nooit het recht hebben de zegels te doen leggen op de bescheiden of documenten

van de vennootschap, noch inventaris te doen opmaken van de maatschappelijke goederen en waarden.

TITEL IV  BESTUUR  CONTROLE

Artikel 10 Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet

vennoten.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht

bepaalt.

De bevoegdheid van de zaakvoerder gaat in op datum van neerlegging van het uittreksel van de

oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel,

De duur van het mandaat van een statutaire zaakvoerder is onbeperkt, en zijn afzetting kan slechts

plaatshebben om emstige redenenh

Artikel 11  Bevoegdheden zaakvoerders

De enige zaakvoerder of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerderen zijn, heeft de meest uitgebreide

bevoegdheid om aile daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te

stellen, in het kader van het doel van de vennootschap,

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene

vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal (zullen) de zaakvoerder(s) handelen

overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande,

Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en

buiten rechte,

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van

de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd

door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

Artikel 12 Volmachten

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, van wie de

volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks van rechtshandelingen.

Artikel 13 Beëindiging mandaat zaakvoerder  gevolgen

Het overlijden of het aftreden van een zaakvoerder, om welke reden ook, brengt, zelfs als hij vennoot is, de

ontbinding van de vennootschap niet teweeg.

Deze regel geldt ook ingeval van rechterlijke onbekwaamverklaring, faillissement of onvermogen van een

zaakvoerder; het voorvallen van een van deze gebeurtenissen rechtvaardigt een onmiddellijke beëindiging van

de functie van een zaakvoerder.

Wanneer, wegens overlijden of om één of andere reden, een zaakvoerder zijn functie neerlegt, wordt het

bestuur verzekerd door de overblijvende zaakvoerder(s).

Wanneer er echter geen zaakvoerder meer is moet, door de vennoot die de meeste aandelen bezit, een

algemene vergadering bijeengeroepen worden binnen de maand na het neerleggen van de functie om in zijn

vervanging te voorzien.

Artikel 14  Notulen van de zaakvoerder(s)

De beslissingen van de zaakvoerder(s) worden vastgelegd in notulen, ondertekend door ten minste de

meerderheid van de zaakvoerder(s) die aan de beraadslagingen hebben deelgenomen.

De aan het gerecht of eiders over te leggen afschriften of uittreksels worden ondertekend door één

zaakvoerder,

Artikel 15 Controle

De controle op de vennootschap wordt uitgeoefend door één of meerdere commissarissen zo de wettelijke

bepalingen de benoeming van een commissaris voorzien of wanneer de algemene vergadering tot deze

benoeming besluit,

Iedere commissaris wordt benoemd door de algemene vergadering voor de termijn van drie jaar.

.. g

t...

" 1 t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Hun opdracht eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin hij vervalt.

De bezoldiging van de commissarissen wordt vastgesteld door de algemene vergadering, rekening houdend met de controlenorrnen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren. Deze bezoldiging bestaat in een vast bedrag, dat bij de aanvang en voor de duur van hun opdracht wordt vastgesteld. Zij kan worden gewijzigd met instemming van partijen. Buiten die bezoldiging mogen de commissarissen geen enkel voordeel, in welke vorm ook, van de vennootschap ontvangen.

TITEL V  ALGEMENE VERGADERING

Artikel 16 Bijeenkomst  bijeenroeping

Ieder jaar, de eerste donderdag van mei om achttien uur moet een jaarvergadering gehouden worden, die verplicht gehouden wordt in de gemeente van de zetel van de vennootschap.

Indien deze dag een feestdag is, wordt de vergadering de daaropvolgende werkdag, op hetzelfde uur gehouden.

De bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden, hetzij op de zetel van de vennootschap, hetzij op gelijk welke andere plaats vermeld in de oproepingsbrieven.

Een vergadering mag bovendien op elk ogenblik bijeengeroepen worden hetzij door een zaakvoerder, hetzij door een commissaris, zo er één benoemd is.

Naast de bijeenroepingen zoals voorzien door onderhavige statuten, is de bijeenroeping eveneens verplicht op aanvraag van vennoten die minstens éën/viede van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. ln dit geval geschiedt de bijeenroeping binnen de drie weken na de aanvraag,.

Bijeenroeping

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen agendapunten.

Zij worden vijftien dagen voor de vergadering bij een per post aangetekende brief verzonden aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders, behoudens schriftelijke en uitdrukkelijke instemming door de betrokkenen om deze via een ander communicatiemiddel te ontvangen of behoudens verzaking aan deze formaliteiten door de betrokkenen,

Toezenden van stukken

Samen met de oproepingsbrief, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens de wet moeten worden ter beschikking gesteld, behoudens schriftelijke en uitdrukkelijke instemming door de betrokkenen om deze via een ander communicatiemiddel te ontvangen of behoudens verzaking aan deze formaliteiten door de betrokkenen.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos verzonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Schriftelijke besluitvorming

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk aile besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Artikel 17 Stemrecht  vertegenwoordiging op de vergadering

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van stemrecht.

De vennoten kunnen zich doen vertegenwoordigen door een lasthebber die zelf geen vennoot dient te zijn, of schriftelijk hun stem uitbrengen.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

Artikel 18  Bureau algemene vergadering  afschriften

Elke algemene vergadering wordt voorgezeten door de oudste in functie zijnde zaakvoerder of, bij diens afwezigheid, door de persoon gekozen door de aanwezige vennoten.

Artikel 19 Verloop algemene vergadering

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De beslissingen op een algemene vergadering kunnen slechts genomen worden indien minstens de helft van het kapitaal vertegenwoordigd is en met een absolute meerderheid van de helft plus één van de uitgebrachte stemmen, behoudens bij de bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen waar de beslissingen genomen worden volgens de voorwaarden bepaald in het Wetboek van vennootschappen.

Verdaging jaarvergadering

Het bestuursorgaan heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

Vraagrecht

De zaakvoerders geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag. Zij hebben het recht ter algemene vergadering het woord te voeren in verband met de vervulling van hun taak.

Notulen

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en door de vennoten die erom verzoeken.

Er wordt een speciaal register gehouden waarin de notulen van de algemene vergaderingen worden bijgehouden.

De beslissingen van de enige vennoot, die handelt in de plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Behalve wanneer besluiten van de algemene vergadering bij authentieke akte moeten vastgelegd worden, moeten de afschriften voor derden worden ondertekend door één zaakvoerder.

TITEL VI  BOEKJAAR  JAARREKENING  WINSTBESTEDING

Artikel 20 Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Artikel 21  Inventaris jaarrekening

Op het einde van elk boekjaar zal het bestuur een inventaris alsmede een jaarrekening opmaken, overeenkomstig de wet.

Artikel 22 Winstbesteding

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat, De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de Wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder netto-actief moet worden verstaan het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

TITEL VII ONTBINDING VEREFFENING

Artikel 23 Aanstelling vereffenaar(s)

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging bepaalt.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdeelt/verdelen de vereffenaar(s) het netto-actief in geld of in effecten, onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld. Indien op alle eandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moet/moeten de vereffenaar(s), alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen ln geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten,

TITEL VIII  ALGEMENE SCHIKKINGEN

Artikel 24 Geschillen beslechting

Alle moeilijkheden en geschillen die zich, betreffende de interpretatie en de uitvoering van onderhavige statuten, zouden voordoen, hetzij tussen vennoten, hetzij tussen deze laatsten en erfgenamen, legatarissen of rechthebbenden van een overleden vennoot, zullen verplicht geregeld moeten worden door de rechtbank van Koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel gevestigd heeft.

Artikel 25  Wettelijke bepalingen

Voor al wat niet voorzien is in deze statuten, wordt verwezen naar de wettelijke bepalingen terzake.

Artikel 26 Woonstkeuze

Elke vennoot, zaakvoerder, commissaris of vereffenaar die in België geen aan de vennootschap geldig betekende woonplaats gekozen heeft, wordt geacht woonplaats te hebben gekozen op de zetel van de vennootschap, waar alle akten geldig aan hen kunnen betekend of aangezegd worden, waarbij de vennootschap geen andere verplichting heeft dan de bovenvermelde akten ter beschikking van de bestemmeling te houden.

Voor ontledend uittreksel

(Get.) Notaris Wendy Geusens

Samen hiermee neergelegd: de expeditie van de akte en de gecoördineerde statuten.

Op de laatste 131z. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

03/04/2013 : BL609858
19/03/2012 : BL609858
27/09/2011 : BL609858
12/05/2011 : BL609858
07/04/2010 : BL609858
06/04/2009 : BL609858
14/04/2008 : BL609858
03/04/2007 : BL609858
08/06/2015 : BL609858
31/07/2006 : BL609858
31/03/2005 : BL609858
20/04/2004 : BL609858
16/12/2003 : BL609858
14/04/2003 : BL609858
24/05/2002 : BL609858
10/04/1999 : BL609858
09/01/1997 : BL609858

Coordonnées
JUST SOFTWARE

Adresse
STATIONSSTRAAT 266 1700 DILBEEK

Code postal : 1700
Localité : DILBEEK
Commune : DILBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande