K.P.L.H.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : K.P.L.H.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 891.118.907

Publication

26/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 24.06.2013, NGL 25.07.2013 13341-0451-010
26/10/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

aan .~

Iu~~n~~uua~mNmm~u~nN

Staatsblad*

: RUbK-1

/ 4 -10p 2011

Griffie

Ondernerningsnr : 0891118907

Benaming

{voiuitt : K.P.L.H.

Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firme

Zetel : 1760 Roosdaal, Reigersbaan 19

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging (in speciën) + omzetting in BVBA

Uit een buitengewone algemene vergadering gehouden voor Notaris Yves De Ruyver te Liedekerke, op; 29.09.2011, geregistreerd als volgt: "Geboekt zeven bladen, geen verzendingen te Asse 1, op 3 oktober 2011,: boek 632 blad 97, vak 14. Ontvangen; vijfentwintig euro (25¬ ). De Ontvanger: Ann Van Riet, inspecteur."

blijkt dat volgende beslissingen met eenparigheid van stemmen werden genomen:

Besluiten/Beslissingen

1. Voorafgaande verslagen

De voorzitter leest de in de agenda aangekondigde verslagen voor en de vennoten, aanwezig of: vertegenwoordigd zoals hierboven gezegd, verklaren tijdig een exemplaar van deze verslagen te hebben: ontvangen, met name:

 het verslag opgesteld door de burgerlijke vennootchap onder de vorm van een BVBA 'Luc Callaert", te: 1840 Londerzeel, Zwaluwstraat, 132, vertegenwoordigd door de heer Luc Callaert, bedrijfsrevisor: overeenkomstig artikel 395 van het Wetboek van Vennootschappen door de zaakvoerder aangesteld.

De conclusies van het verslag van de burgerlijke vennootchap onder de vorm van een BVBA "Luc Callaert", te 1840 Londerzeel, Zwaluwstraat, 132, vertegenwoordigd zoals gezegd, aangesteld door de raad van bestuur,' worden hierna letterlijk weergegeven:

'11. BESLUIT

In overeenstemming met de bepalingen van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, hebben wij de activa- en passivabestanddelen, zoals samengevat in de boekhoudkundige staat afgesloten per 30 juni 2011 van de Vennootschap Onder Firma K.P.L.H., aan een controle onderworpen en dit met het oog op de omzetting; in een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 juni 2011 die het bestuursorgaan van de: vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de: normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige: overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Het maatschappelijk kapitaal, zal na de geplande kapitaalverhoging, 18.600 EUR bedragen, waardoor het: kapitaal bovendien groter zal zijn dan het minimumkapitaal van 18.550 EUR voor een Besloten Vennootschap: met Beperkte Aansprakelijkheid, zoals vereist door artikel 214 van het Wetboek van Vennootschappen. Het: maatschappelijk kapitaal bedraagt na de omzetting en kapitaalverhoging niet meer dan het netto-actief ten bedragen van 67.171,89 EUR. Aangezien enkel de hoofdaandeelhouder intekent op de kapitaalverhoging zal; het aandeel dat door de minderheidsaandeelhouder wordt gehouden in het vermogen van, de vennootschap; verwateren. De minderheidsaandeelhouder heeft schriftelijk bevestigd af te zien van het voorkeurrecht bij dei uitgifte van de nieuwe aandelen.

Dit verslag werd opgesteld door ondergetekende bedrijfsrevisor en is bestemd voor de Buitengewone; Algemene Vergadering van de VOF K.P.L.H. die moet beslissen over de in dit verslag beschreven geplande: verrichting.

De bedrijfsrevisor,

(getekend)

LUC CALLAERT BVovvEBVBA,

Vertegenwoordigd door Luc Callaert,

Bedrijfsrevisor"

Op de 'aa.ste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te +iertecenwoordiaen

Verso : Naam er. ;landtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Verslag opgesteld door de zaakvoerder de dato 16 augustus 2011 overeenkomstig artikel 778 van het Wetboek van Vennootschappen, waarbij de omvorming van de vennootschap wordt toegelicht en waarbij niet van de conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor wordt afgeweken.

Het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor en de zaakvoerder blijven bewaard in het dossier van ondergetekende notaris. Deze verslagen zullen neergelegd worden op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel.

2. Kapitaalverhoging

a) Beslissing

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met zeventienduizend zeshonderd euro (17.600 ¬ ), zodat het kapitaal verhoogd zal worden van duizend euro (1.000 ¬ ) tot achttienduizend zeshonderd euro (18.600 E).

Deze inbreng wordt vergoed door de creatie van honderdzesenzeventig (176) aandelen, zonder nominale waarde, die identiek aan de bestaande aandelen zijn; deze aandelen worden volledig volgestort door de inbrenger, de heer De Meu Koenraad.

b) Vaststelling van de daadwerkelijke verwezenfijking van de kapitaalverhoging

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 ¬ ) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) identieke en volledig volgestorte aandelen, zonder nominale waarde.

Tot staving van zijn verklaring overhandigt de verschijner aan ondergetekende notaris, overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, een bankattest waaruit blijkt dat het te volstorten bedrag voorafgaandelijk aan het verlijden van deze akte gestort werd op de bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij Argenta op rekening 979-5369370-37, zoals blijkt uit het bankattest dat aan ondergetekende notaris wordt overhandigd.

3.Wijziging van het boekjaar en algemene vergadering

De vergadering beslist het boekjaar te wijzigen om het voortaan te laten lopen van één januari tot

éénendertig december.

Het huidige boekjaar zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

De algemene vergadering zal gehouden worden op de laatste maandag van de maand juni om tien uur

dertig in plaats van de derde woensdag van de maand november.

4. Omzetting naar een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, waarvan de

naam, de duur, de zetel en het doel dezelfde zullen zijn als die van de huidige vennootschap en waarvan de

activa- en passivabestanddelen, met inbegrip van het kapitaal en de reserves onveranderd zullen behouden

worden, zonder dat de raming van deze bestanddelen enige wijziging ondergaat.

De vergadering keurt artikelsgewijs de tekst goed van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zoals deze hierna weergegeven wordt:

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de volgende naam : "K.P.L.H.".

Die naam moet steeds onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de vermehding «besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid» of de beginletters «BVBA» en door de vermelding van de zetel van de vennootschap.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1760 Roosdaal (ex-Strijtem), Reigersbaan, 19.

Hij kan naar om het even welke plaats in België warden overgebracht, zelfs bij gewoon besluit van de

zaakvoerder, die de bevoegdheid heeft om deze overdracht bekend te maken.

De vennootschap kan ook, bij gewoon besluit van de zaakvoerder, administratieve of exploitatiezetels,

bijkantoren en dochtervennootschappen vestigen overal waar hij dit nodig acht, in België of in het buitenland.

De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening:

-Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties op het vlak van financieel beleid en administratie, dit alles in de meest ruime betekenis;

-Strategisch advies bij de financieel-administratieve ontwikkeling van vennootschappen en instellingen;

-l-iet afsluiten van boekjaren en het opmaken van aile documenten ter afsluiting van een boekjaar en dit in de meest ruime betekenis.

De vennootschap mag via inbreng, fusie of inschrijving belangen nemen en of optreden als bestuurder van andere rechtspersonen met een gelijkaardig doel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan zelf als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande.

Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

De vennootschap stelt zich tot doel roerende en onroerende goederen of rechten onder gelijk welke vorm te verwerven, te beheren en te cederen. Zij mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kan bijdragen en van aard is de opbrengst van haar goederen te bevorderen.

De vennootschap kan in de meest ruime zin kunstvoorwerpen aankopen, produceren en verkopen.

Onroerende goederen verwerven, bouwen, opschikken, uitrusten en opbouwen, de onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst; haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen in pand stellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden, participaties verwerven en beheren in andere vennootschappen, zowel binnenlandse als buitenlandse; ter vervulling van haar maatschappelijk doel, alle leningen afs¬ uiten en waarborgen verlenen.

De vennootschap kan functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 ¬ ), verdeeld in honderdzesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één/honderdzesentachtigste (11186ste) van het kapitaal en dezelfde rechten en voordelen verlenend.

Het kapitaal kan worden verhoogd onder de wettelijk bepaalde vormen en voorwaarden.

De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur.

Zij kan worden ontbonden met inachtneming van de regels gesteld voor een wijziging van de statuten.

Zij kan verbintenissen aangaan of in haar voordeel bedingen voor een termijn die de haar nadien

toegewezen duur zou overschrijden.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al of niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering, die hun aantal, de duur van hun opdracht en hun eventuele bezoldiging vaststelt. Die bezoldiging bestaat in een vaste of veranderlijke wedde die op de resultatenrekening wordt geboekt.

Iedere zaakvoerder beschikt over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is, en om de vennootschap te vertegenwoordigen jegens derden en in rechte, zij het als eiser of als verweerder

Aangeduid als statutaire zaakvoerder:

De heer De Meu Koenraad, voornoemd.

De jaarlijkse algemene vergadering komt verplicht samen in de zetel van de vennootschap, op de laatste maandag van de maand juni om tien uur dertig.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Door de zaakvoerder(s) worden dan een inventaris en de jaarrekening, alsook een jaarverslag opgemaakt

overeenkomstig de wettelijke en reglementaire voorschriften die op de vennootschap van toepassing zijn.

De algemene vergadering beslist, na de verplichte voorafnemingen, over de bestemming van de nettowinst.

Onder geen beding mag winst worden uitgekeerd indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief van de vennootschap, zoals het blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan, het totaal van het actief zoals het blijkt uit de balans, na aftrek van de voorzieningen en de schulden. Van het nettoactief zijn uitgesloten, het nog niet afgeschreven bedrag van de oprichtingskosten en, behoudens uitzonderlijke gevallen, het nog niet afgeschreven bedrag van de onderzoeks en ontwikkelingskosten.

5.Toekenning van bevoegdheden aan de zaakvoerder

De vergadering verleent zaakvoerder alle bevoegdheden om de voorgaande besluiten uit te voeren, met

inbegrip van de coördinatie van de statuten.

Wordt aangesteld tot zaakvoerder voor onbepaalde duur

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Mevrouw HEMMER!JCKX Petra, voornoemd, dewelke aanvaardt.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Bijlage: afschrift B.A.V. + coördinatie van de statuten + bijzonder verslag van de zaakvoerders + verslag van

de bedrijfsrevisor

"

DL

1.1

e

01

e

01

01

g-M

g-M

01:

et

ri)

" 01

:DL

=11

01

Op de iaatste blz. van Luik E vermelden : Recto Naam en hoedenigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoe_ad de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso " Naam en handtekening

27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.06.2015, NGL 24.07.2015 15335-0568-010

Coordonnées
K.P.L.H.

Adresse
REIGERSBAAN 19 1760 ROOSDAAL

Code postal : 1760
Localité : ROOSDAAL
Commune : ROOSDAAL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande