KAAMBERG

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KAAMBERG
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 827.420.391

Publication

23/08/2011
ÿþ Moi! 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

J11,1.1.1 ^~ ~~ ~~~

~~~~~~~~~ -

1111

behi aal Bel Staa

Op de laatste bfz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrurnenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

"

Onda,nem|nQsnr: 0827.420.391

Benaming

(voluit) : KAAMBERG

' Zetel~ RaymondHern~~temnsb~o~nun~~ler~3he(1S7OVVezenrbeek-

~Wezembeek-Oppem

[]ppem)

Onderwerp akte:: ONTS\NDING£N ONMIDDELLIJKE SLUITING VAN DE VEREFFENING

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met: beperkte aansprakelijkheid rAmwocnG . waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd Is te /o'vÉ Wezembeek-Oppem, Raymond Hemo|stæeno*nam1 33, ingeschreven In het rechtspersonenregister onder: nummer 0827.420.391, opgemaakt voor Meester#, Geassocieerd Notaris met standplaats te Brussel, behorend tot de Burgerlijke Vennootscha nÓ vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, "Gérard INDEKEU  Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR^, op negentien juli tweeduizend en elf,; geregistreerd op het Tweede Registratiekantoor van Jette op twee augustus nadien, boek 27 bald 71 vak 9,, ontvangen vijfentwintig euro (25 EUR), geïnd voor de Eerstaanwezend |nnpecteurm.i NDOZI /NASAKA, blijkt:

dm1dnm|gmmenewmngmdmdngdevo|gendebao|iosin0onmotóAnpodgho|dvmnstemmengenomenheoft: !

EERSTE BESLISSING

GOEDKEURING VAN OE VERSLAGEN

De vergadering neemt kennis:

~ ~~h~v~~~~~d~~~~~ ~~~~~m~~~181~n~~~k' ~ van vennootschappen, dat het voorstel tot ontbindin vand~" ""otschapinhoudt; aan dat verslag ia een staaf van activa enpæoo!vagevneQd.af~eo|otmoopdm~g~nihwemdu~endenaU[ /i

b)hetm~m~~~OUBS Marie~~. bedrijfsrevisor bij Besloten Vennootschap~~~

: beperkte aansprakelijkheid "JACQUES M.L. ET CIE", met maatschappelijke zetel te 1472 Genappe, Ch*mindoi

Messe 14. ondernemingsnummer 0439.000.360, in g van artikel 181 van het Wetboek van

Vennootschappen over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat en die' gevoegd werd bij het verslag van de zaakvoerder. '

. .

De besluiten van dit verslag van mevrouw JACQUES Marie Luu*.xonmummd.z~n letterlijk gesteld in de: volgende bewoordingen:

! .

"De samenvattende staatvanm~ha en passivavan de BVBA KAAMBERG met maatschappelijkezetel!

~ |

Hemm|ateennÓraat33te1A7OVVozembnok^Oppnm. per 80 juni %011 en op basis waarvan de ontbinding wordt: voorQaste|d, vormt naar mijn mening een volledige getrouwe en juiste weergave van de situatie van de! vennootschapdiedatum.

~ 1 Opgnmmmkte0eVlwux-Genappe.

O7 juli 2011

[HANDTEKENING] :

Jacques SCPRL, Vertegenwoordigd door ML Jacques, Bedrijfsrevisor" Met eenparigheid van stemmen ontheft de Vergadering de Voorzitter voorlezing te geven van deze: verslagen. De aanwezige vennoot erkent dat hij een exemplaar heeft ontvangen en dat hij er kennis van heeft genomen. "

RenhÓsvnnn: Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

TWEEDE BESLISSING

ONTBINDING EN SLUITING VAN DE VEREFFENING

De Vergadering beslist de vennootschap te ontbinden en dit vanaf heden.

De voornoemde vennoot verklaart dat de activa van de vennootschap volstaat om het bestaande en voorziene passief van de vennootschap te dekken en dat dientengevolge het netto-actief van de vennootschap positief is, hetgeen ook blijkt uit de verslagen van het bestuursorgaan en de voornoemde bedrijfsrevisor.

Dientengevolge, gezien de situatie van de rekeningen van de vennootschap en gezien de eenvoud daarvan, beslist de Vergadering geen vereffenaar te benoemen, keurt de rekeningen en de verdeling goed, verleent kwijting aan de zaakvoerder en beslist om de vereffening onmiddellijk te sluiten en de definitieve ontbinding van de vennootschap vast te stellen.

Teneinde zich aan te passen aan artikel 195 van het Wetboek van vennootschappen, blijven de boeken en '; de sociale documenten van de vennootschap in het bezit van heer CELIS Marc Henri Jean, wonende te Wezembeek-Oppem, Raymond Hernalsteenstraat, 27, om bewaard te worden te 3090 Overijse, Brabandtlaan 20, gedurende minimum zeven jaren.

De heer CELIS Marc Henri Jean, voornoemd, in zijn hoedanigheid van enige vennoot, verklaart alle actief I en passief vermogen van de huidige vennootschap te zijnen laste te nemen, zelfs indien deze niet voorzien zijn door de huidige sluitingsrekeningen van de vennootschap en die na de ontbinding kunnen verschijnen; hij betaalt vanaf nu alle passief ten laste van de vennootschap dat nog zou kunnen bestaan.

"-".Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

DELEGATIE VAN MACHTEN

De comparant verklaart aan te stellen als bijzonder mandataris van de vennootschap met macht van i indeplaatsstelling, de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NUMIBEL", met maatschappelijke zetel te 1180 Ukkel, Egide Van Ophemstraat 40C, ondernemingsnummer 0423.984.030, ten einde over te gaan tot de schrapping van de inschrijving van huidige vennootschap in Kruispuntbank voor ondernemingen en de Belasting over de Toegevoegde Waarde. Te dien einde mag de mandataris, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en, in het algemeen, het nodige ondernemen.

Voor eensluidend analytisch uittreksel

Gérard INDEKEU, Notaris vennoot

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormige uitgifte van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2011- Annexes du Moniteur belge

26/07/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 06.07.2011, NGL 20.07.2011 11319-0592-008

Coordonnées
KAAMBERG

Adresse
HERNALSTEENSTRAAT 33 1970 WEZEMBEEK-OPPEM

Code postal : 1970
Localité : WEZEMBEEK-OPPEM
Commune : WEZEMBEEK-OPPEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande