KAIROS CONSULTING

Société en commandite simple


Dénomination : KAIROS CONSULTING
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 550.679.094

Publication

29/04/2014 : n, facturen, brieven, aankondigingen, bekendmakingen, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, moet deze naam vermeld worden en onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door "COMM. V."en door de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de
De rechtsvorm en de benaming kunnen slechts bij unaniem besluit van aile vennoten worden gewijzigd.

Artikel 2 - Zetel

De zetel van de vennootschap bevindt zich te 1653 Dworp, Gemeentehuisstraat 9.

De zetel van de vennootschap wordt gevestigd en wordt verplaatst naar enige andere plaats binnen het Vlaams Gewest of Brussels Gewest, bij eenvoudige beslissing van de beherende vennoot.

Ôp de laatste blz."vanXii'R"6"vër"rrréfJ6ri":

"Hi�ytfâifà'êKïïôèïïânlgKèïdvâ�

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Gemeentehuisstraat 9 -1653 Dworp


Voor-

behouden

LuiteE-vervolg

aan het

Belgisch

Staatsbiad

Artikel 3 - Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur en verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de neerlegging van de akte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel.

De vennootschap wordt niet ontbonden bij overlijden, ontslag, failiissement, onder curatelestelling of onbekwaamverklaring van een vennoot of bij vereffening of failiissement van een

vennoot-rechtspersoon.

Zij kan slechts voortijdîg worden ontbonden bij beslissing van de beherende vennoot.

Zij mag verbintenissen aangaan voor bepaalde of onbepaalde duur en in voorkomend geval voor een termijn die de datum van haar eventuele ontbinding overtreft.

Artikel 4 - Doel

De vennootschap heeft tôt doel:

- Formuleren, formaliseren en communiceren van bedrijfsstrategieën, voor bedrijven, instellingen en organisâmes

- Bepalen van de digitale stratégie en bedrijfsarchitectuur

- Optimaliseren van de digital customer expérience (conceptual design & innovatîe, interactive video, audio processing & digital imaging, website ontwikkeling & desktop publishing

- Ontwikkelen van software (RFI/RFP development, business case development, behoeftestudies,

analyse, ontwerp en implementatie)

- Begeleiden van bedrijfstransformaties (change management, opleidingen, crisismanagement, intérim management)

O ri

SX es

- Handel in computers, computeronderdelen en digitale klank- en beeldverwerkingsapparaten - Investeringen en beheer van onroerend goed

- De vennootschap kan haar doel ook realîseren via het aangaan van participaties en het uitvoeren

van bestuursmandaten

Bovenvermelde opsomming is geenszins limitatief. De vennootschap kan aile handelingen stellen die, op welke wijze dan ook, bijdragen tôt de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Artikel 5 - Vennoten

De vennootschap bestaat uit de volgende vennoten:

- Beherend vennoot: mijnheer DEVOS Stefaan, wonende te 1653 Dworp, Gemeentehuisstraat 7. - Stille vennoot: mevrouw DEVOS Jirka, wonende te 1653 Dworp, Gemeentehuisstraat 7.

- Stille vennoot: mevrouw DEVOS Ode, wonende te 1653 Dworp, Gemeentehuisstraat 7.

Niemand kan vennoot worden dan mits aanvaarding van zijn kandtdatuur door de algemene vergadering bij eenparigheid.

De hoedanigheid van vennoot eindigt bij overlijden, bij ontslag of bij onderbewtndstelling. De uittredende vennoot of zijn rechtverkrijgenden hebben recht op terugbetaling van zijn inbreng, indien deze nog voor handen îs, in natura, of indien hij niet langer voor handen is, în tegenwaarde. Artikel 6 - Plaatsing van kapitaal en stortîng

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 18.550,00 EUR, bestaande uit 100 aandelen waarvan de waarde per aandee! 185,50 EUR bedraagt. De inbreng in geld vindt plaats als volgt:

- Mijnheer DEVOS Stefaan: een bedrag van 14.840,00 EUR waarvoor 80 aandelen worden

toegekend;

- Mevrouw DEVOS Jirka: een bedrag van 1.855,00 EUR waarvoor 10 aandelen wordt toegekend. - Mevrouw DEVOS Ode: een bedrag van 1.855,00 EUR waarvoor 10 aandelen wordt toegekend.

Artikel 8 - Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer beherende venno(o)t(en) die hun functie persoonlijk uitoefenen en zich niet kunnen laten substitueren. De beherende venno(o)t(en) is/zijn individueel bevoegd om te besluiten over aile aangelegenheden die de vennootschap betreffen, mits ze binnen haar doel vallen en niet behoren tôt de specifieke bevoegdheid van de algemene vergadering.

De beherende vennoten zijn hoofdelijk aansprakelijk en enkel zij kunnen de vennootschap in hun hoedanigheid van beherend vennoot verbinden door hun handtekening.

Op de laatste blz. van LuikB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsbiad

LwiîSQ-vervolg

Een stille vennoot kan geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens een volmacht.

Adviezen en raadgevingen, daden van contrôle en toezicht, alsmede machtigingen aan

zaakvoerders gegeven voor handelingen die buiten hun bevoegdheid liggen, verbînden de stille

vennoot niet.

Handelingen of besluiten gesteld buiten het doel van de vennootschap of strijdig met de statuten, zijn ongefdig en niet tegenwerpelijk aan derden en evenmin kunnen zij door derden worden

tegengewoipen aan de vennootschap.

De beherende venno(o)t(en) is/zijn bevoegd om onder meer (zonder dat deze opsomming lîmitatief

dient te worden gelezen):

- aile verbintenissen aan te gaan jegens derden in verband met de activiteiten van de

vennootschap, onder meer het in huur nemen van roerende en onroerende goederen, alsook het verhandelen van goederen op aile mogelijke wijzen en het verlenen van aile diensten die daarmee

•m

O ri

ON «N

SX es

gepaard gaan;

- net aangaan van leningen en het verrichten van aile effecten- en geldtransactîes;

- het geheel of ten dele in pand geven of het bezwaren met een hypotheek van het vermogen van de vennootschap;

- het aangaan van dadingen over de rechten van de vennootschap en het treffen van mïnnelijke

schîkkingen;

- het in rechte optreden namens de vennootschap;

- het uitvoeren van de besluiten van de algemene vergadering van de vennootschap; - het delegeren van de verleende macht bij wijze van de in tljd/omvang beperkte lastgeving. Artikel 10 - Algemene Vergadering

De gewone algemene vergadering zal jaarlijks plaatsvinden op de maatschappelijke zetel van de

vennootschap op de tweede dinsdag van juni om 17 u.

De algemene vergadering van de vennoten omvat zowel de beherende vennoten als de stille vennoten. De vennoten komen bijeen op uitnodiging van de voorzitter of ondervoorzîtter bij

aangetekend schrijven gezonden aan de vennoten. De uitncdiging vermeldt waar en wanneer de

vergadering zal plaats vmden en bevat de agenda.

De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter, bijgestaan docr, en bij zijn afwezigheîd vervangen door, de ondervoorzitter. De notulen worden onder zijn leidîng opgesteld door de secretarîs die geen vennoot moet zijn.

Als voorzitter fungeert de beherende vennoot die in voorkomend geval door de meerderheid van de beherende vennoten is verkozen. Aïs ondervoorzîtter fungeert de stille vennoot die in voorkomend geval door de meerderheid van de stille vennoten is verkozen.

Geen onderwerp mag in de vergadering worden aangesneden indien het niet op de agenda is vermeld, tenzij de vergadering voltallig is en înstemt met de behandeling van dit onderwerp. Er wordt gestemd per hoofd bij naamafroeping.

De algemene vergadering kan slechts geldig tôt een besluit komen indien ten minste de meerderheid van zowel de beherende vennoten als van de stille vennoten aanwezig îs of vertegenwoordigd is.

Vertegenwoordiging is geoorloofd doch alleen mogelijk wanneer de volmacht schriftelijk is gegeven aan een medevennoot en een vennoot mag niet meer dan twee andere vennoten vertegenwoordigen.

Opdat de vergadering een geldig besluit zou kunnen nemen, dient het voorstel de goedkeuring te

bekomen van de meerderheid van zowel de beherende als de stille vennoten.

De wijziging van de essentiële onderdelen van het vennootschapscontract, zijnde de wijziging van de vennootschapsvorm, de aard, de benaming, de duur van de vennootschap, de statutaire bepalingen, de criterîa van toetreding tôt de vennootschap, de soevereine macht van de algemene vergadering en de wijze waarop zij besluiten treft, de regels m.b.t. de verdeling van het bedrijfsresultaat, de bevoegdheidsbeperking van de beherende vennoten, is enkel mogelijk bij eenparig besluit van aile vennoten.

Indien net wordt gevraagd door de beherende en/of stille venno(o)t{en) is de stemming geheim. Stemming per brief is geoorloofd, mits de wilsuiting van de vennoot ondubbelzînnig blijkt uit het geschrift, dat, desgevàUend moet worden opgemaakt in de vorm als opgelegd door het bestuur.

Artikel 11 - Boekjaar - Jaarrekenîng - Bestemming van het resultaat Het boekjaar van de vennootschap valt samen met het kalenderjaar.

Op het eînde van het boekjaar wordt de boekhouding afgesloten en ma(a)k(1)(en) de beherende venno(o)t(en) de inventaris op van het vermogen van de vennootschap.Hierbij aansluitend ma(a)k(t){en) hij/zij de jaarrekening over het afgesloten boekjaar op. De jaarrekenîng omvat de

balans en de resultatenrekening. Zij vormt één geheel en wordt opgemaakt overeenkomstig de boekhoudwet en het wetboek van vennootschappen en wordt voorgelegd aan de algemene vergadering ter goedkeuring.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.


.> »

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsbiad

|_.U.r.sB-vervolg

De algemene vergadering beslist over deze goedkeuring evenals over het verienen van kwijting aan de beherende vennoten bij dubbele meerderheid van zowel de stille als de beherende

vennoten.

Het batig saldo van de resultatenrekening waarnaar de balans verwijst vormt de netto-winst van de vennootschap die als volgt wordt verdeeld:

- Vijf ten honderd wordt bestemd tôt het aanleggen van de wettelijke reserve tôt op het ogenblik dat deze tien ten honderd van het kapitaal zal bedragen.

- Het overige gedeelte van de netto-winst zal worden bestemd volgens de beslissing van de algemene vergadering.

Artikel 12 - Ontbinding, vereffening

De vennootschap wordt ontbonden, hetzij ingevolge rechterlijke beslissing die kracht van gewijsde heeft bekomen, hetzij ingevolge een besluit van de algemene vergadering, genomen met eenparig

akkoord van aile vennoten.

•m

O ri

SX es

De vennootschap bip na de ontbinding als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tôt de sluiting ervan.

De vereffening zal geschieden door een of meerdere vereffenaar(s) door de algemene vergadering te kiezen. De vereffenaar(s) treedt/treden individueel op. Hij/zii oefent/oefenen in voorkomend geval zijn/haar/hun functie uit tegen een vergoeding waarvan net bedrag wordt bepaald door de algemene vergadering bij hun aanstelling.

Het netto-provenu van de vereffening na de aanzuivering van aile schuiden van de vennootschap of consignatie van de nodige sommen om die te voidoen, wordt door de vereffenaar(s) verdeeld

onder de vennoten.

Als de vereffenaar(s) zijn/haar/hun opdracht hebben beêïndigd brengen zij verslag uit aan de algemene vergadering die na kennis te hebben genomen van het verslag van de door de vennootschap aangestelde commissaris ter verificatte de vereffeningsrekening goedkeurt en de vereffenaar(s) kwijting verleent, waarna de vereffening gesloten îs. Artikel 15-SlotbepaIingen

Met het oog op de effectieve inwerkingstelling van de vennootschap treffen comparanten in algemene vergadering verenigd, volgende besluiten en leggen zij volgende verklaringen af: - Het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2014 en neemt een aanvang op heden. - De eerste jaarvergadering zal plaats vinden in 2015.

Onderhavige onderhandse akte werd opgemaakt in 3 exemplaren te Huizingen, op 1 april 2014.

DEVOS Stefaan Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso.o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
KAIROS CONSULTING

Adresse
De vennootschap wordt gevestigd te 1653 Dworp, Gemeentehuisstraat 9, en neemt een aanvang op 1 april 2014.

Code postal : 1653
Localité : Dworp
Commune : BEERSEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande