KAISER + KRAFT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : KAISER + KRAFT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 414.348.960

Publication

12/08/2014
ÿþ Mødrd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Steatspfflekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte "'QrnVaFteen Op

Voor-

behouden aan het Belgisch 

Staatsblad

0 I AUÉ. 2014

ter griffie van de Necieriancfstalige

rechtbank var) koophandel 2russel

Griffie

Ondernemingsnr : 0414.348.960

Benaming

(voluit) : KAISER + KRAFT

(verkort)

Rechtsvorm: Naanlooze vennootschap

Zetel: Emiel Mommaertslaan, 20 1831 Diegem

(volledig adres)

Onderwerp akte: Met fusie gelijkgestelde overneming van een 100%-dochtervennootschap De raden van bestuur van

Kaiser + Kraft NV, Emiel Mommaertslaan, 20 te B - '1831 Diegem, Ond. Nr. 0414.348.960,

en

Topdeq NV, Emiel Mommaertslaan, 20 te B - 1831 Diegem, Ond. Nr.0871.438.694

hebben op 1 juli 2014 in onderlinge samenspraak het onderhavig fusievoorstel beslist, opgesteld overeenkomstig de bepalingen van de art. 719 t.e.m. 729 van het Wetboek van Vennootschappen..

Het bestuursorgaan van hierna vermelde vennootschappen heeft het initiatief genomen een fusie tot stand te brengen tussen de vennootschappen die de overdracht van het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, aan de overnemende vennootschap tot gevolg heeft, en dit overeenkomstig de beschikkingen van art. 682 van het Wetboek van Vennootschappen:

-de overnemende vennootschap KAISER + KRAFT NV, met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, Emiel Mommaertslaan, 20, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder het ondernemingsnummer, 0414.348.9604

-de overgenomen vennootschap TOPDEQ NV, met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, Emiel Mommaertslaan, 20 , ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder het ondemerningsnummer 0871.438.694.

1. Wettelijke vermeldingen

1,1. Identificatie van de betrokken vennootschappen (art. 719 10 W,Venn.)

1.1,1, Identificatie van de overnemende vennootschap

Naam: KAISER + KRAFT

Vorm: Naamloze vennootschap

Zetel: Emiel Mommaertslaan 20, 1831 Diegem

Doel: De vennootschap heeft tor doel:

De fabricatie en het verhandelen van aile transport middelen en uitrustingen van magazijninrichtingen,

verder ook aile bedrijfsuitrusting van welke aard ook evenals de bureeluitrusting.

Fabrioatie en handel in transpoortmiddelen, artikelen voor bedrijfs- kantoor- magazijninrichtingen,

geschenkartikelen enz.

Import en export van alle mogelijke artikelen, alles in de ruimste zin van het woord.

Aile overige activiteiten die direct of indirect met het doel van de vennootschap samenhangen, zowel:

commercieel als financieel, in roerende en onroerende zaken, franchising, enz.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

sumo

Op de laatste blz. van Liiik B vermelden : to:Rec Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

ee. "Ye

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Alles te doen ter bevordering van de ontwikkeling van de vennootschap alsmede het aannemen van weken als hoofdcontractant of als bemiddelaar.

Zij mag alle handels- nijverheids- financiële, roerende en onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met hat doel.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen, die hetzelfde, en soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

Ondernemingsnummer: 0414.348.960

Identificatie van de overgenomene vennootschap

Naam: TOPDEQ

Vorm: Naamloze vennootschap

Zetel: Emiel Mommaertslaan 20, 1831 Diegem

Doel De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België ais in het buitenland:

-het fabriceren, aankopen, verkopen, importeren, exporteren, distribueren en in de handel brengen, met aile middelen, inclusief door het publiceren en distribueren van catalogi en bij postorderbedrijf, van elke soort van Kantoormateriaal, inclusief en zonder beperking, toestellen, meubilair, computers, hardware apparatuur en software processen, en meer in het algemeen alle industriële materialen voor werkplaatsen en fabrieken;

-alle back-up diensten voor het postorderbedrijf uitoefenen, specifiek, maar niet beperkt tot het in de handel brengen, de ontwikkeling en de productie van catalogi en andere manieren van reclame, elektronische gegevensverwerking en nieuwe media oplossingen, het aankopen, en het opslaan van gegevens;

-enige verrichtingen bewerkstelligen met betrekking tot het doet van de vennootschap, doorheen de creatie van nieuwe vennootschappen, kapitaalinbrengen, inschrijvingen op of aankopen van aandelen of rechten, fusies, allianties, holdings, leningen of op enige andere wijze, en in het algemeen aile handels-, industriële, financiële, onroerende en roerende goederen verrichtingen treffen, dewelke rechtstreeks of onrechtstreeks, in hun geheel of gedeeltelijk, betrekkling hebben op het doel van de vennootschap of op enige andere gelijkaardige of ermee verbonden activiteiten.

Ondernemingsnummer, 0871.438.694

1.2. Boekhoudkundige datum (art. 719 2° W.Venn.)

De verrichtingen van de over te nemen vennootschap zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap is 1 april 2014.

1.3. Bijzondere rechten (art 71930 W.Venn.)

Alle aandelen die het kapitaal van de overgenomen vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de overnemende vennootschap geen aandelen die bijzondere rechten toekennen, zullen worden gecreëerd. Er bestaan geen andere effecten binnen ne over te nemen vennootschap.

Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling uitgewerkt worden.

1.4. Bijzondere bezoldiging (art. 7194° W.Venn.)

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de bestuurders van de overgenomen vennootschap, noch aan de bestuurders van de overnemende vennootschap.

2. Ruilverhouding

In toepassing van artikel 726 §1 W.Venn. zal er geen enkel aandeel uitgegeven worden door de overnemende vennootschap in ruil voor de aandelen van de overgenomene vennootschap.

Er is dus geen reden om een ruilverhouding vast te stellen.

3.0verdracht onroerend goed

De overgenomen vennootschap is niet eigenaar van een onroerend goed.

"

Voq-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

In het kader van de voorgestelde fusie zal de overgenomene vennootschap dus geen onroerende goederen of rechten overdragen aan de overnemende vennootschap.

4.Fiscaal regime

De fusie zal worden uitgevoerd onder de vrijstellingsregels van de artikelen 211 §1 en 212 van het Wetboek van de inkomstenbelasting van 1992, de artikelen 11 en 18 §3 van het Belgisch Wetboek van de belasting over de toegevoegde waarde en de artikelen 117 en 120 van het Wetboek der registratierechten.

5. Bijkomende vermeldingen

5.1.0vereenkomstig artikelen 719, al, 2 en 720 W. Venn. kan iedere aandeelhouder kennis nemen ter maatschappelijke zetel van overnemende vennootschap enfof van overgenomen vennootschap van de volgende documenten:

-onderhavig fusievoorstel;

-de jaarrekeningen van de laatste drie boekjaren van de vennootschappen KAISER KRAFT NV en van

TOPDEQ NV;

-de verstagen van de bestuutders en van de cernmissarlssen van de drie laatste baakaren van de

vennootschappen KAISER + KRAFT NV en van TOPDEQ NV;

5.2.0vereenkomstig artikel 722 §6 W. Venn en rekening houdend met het feit dat de overnemende vennootschap 100% van de aandelen bezit van de overgenomen vennootschap, is de goedkeuring van de algemene vergadering van de ovememende vennootschap voor de fusie door overneming niet vereist behoudens indien een of meerde aandeelhouders van de overnemende vennootschap, die samen minstens 5% van de geplaatst kapitaal vertegenwoordigen, de bijenroepen van een algemene vergadering van de overnemende vennootschap, die over het voorstel moet besluiten, vragen et dit uiterlijk binnen de zes weken na de openbaarmaking van onderhavig fusievoorstel ter griffie van de rechtbank van koophandel. De voltrekking van de fusie zef door de raad van bestuur van de overnennende vennootschap worden vastgesteld bij authentieke akte.

5.3.De partijen komen overeen dat de fusie uitwerking krijgt op 30 september 2014 om 24 u op de voorwaarde dat op of voor 30 september 2014 aile betrokkenen vennootschappen daartoe overeenstemmende besluiten hebben genomen. Mocht dit niet het geval zijn, dan zal de fusie voltrokken worden na de 30 september 2014 zodra aile betrokkenen vennootschappen daartoe effectief overeenstemmende besluiten hebben genornen,

5.4. De kosten van de fusieverrichtingen worden volledig gedragen door de overnemende vennootschap.

5.5.1De vennootschappen geven volmacht aan Bernd Hübinger, advocaat bij Matray, Matray & Hallet SC, rue des Fories 2 te 4020 Luik, met de bevoegdheid tot subdelegatie et tot indeplaatsstefling door elke advocaat van het kantoor, voor het ondertekenen van aile documenten met heg oog op de neerlegging van bovenstaande fusievoorstel ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel en publicatie in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad, alsook bij het ondernemingsloket en Kruispuntbank van Ondernemingen.

Onderhavige fusievoorstel werd opgesteld op 1 juif 2014, te D  Stuttgart, met de bedoeling neergelegd en bekendgemaakt te worden ter griffie van de rechtbanken van koophandel van Brussel overeenkomstig de artikelen 719 van het Wetboek van Vennootschappen.

Voor de overnemende vennootschap KAISER + KRAFT NV

Luc Vermeer Alessandro Cattaneo

Bestuurder Bestuurder

Voor de overgenomene vennootschap TOPDEQ NV

Luc Vermeer Stephan Kolbe

Bestuurder Bestuurder

Raphaël Douny - Lasthebber

. _

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/08/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Maf Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekendte maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neeligel`egdiontvangen op

0 8 AUG, 2014

ter griffie van dedMeriandstalige F,99P f t-ib,'ieH teôopnarrdel Brussel

" ,

19 7129'

Ondernemingsar : 0414.348.960

Benaming

(voluit) : KAISER +,KRAFT

(verkort) :

Rechtsvorm : Naanlooze vennootschap

Zetel : Emiel Mommaertslaan, 20 1831 Diegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming van bestuurders

De Algemene Vergadering van vennoten heeft op 4 april 2014 volgende beslissingen genomen:

1 De heer Allessandro Cattaneo, gedomicilieerd Via Francesco Petrarca 1E, I - 22071 Cadorago (CO), geboren op 30 juli 1962, in Como (Italië), wordt benoemd als bestuurder van de vennootschap met ingang van 4 april 2014. Het mandaat van de heer Allessandro Cattenao eindigt onmiddellijk na de algemene vergadering die zal beslissen over de jaarrekeningen van het jaar 2018. Her mandaat van de heer Cattaneo werd kosteloos uitgeoefend.

2.Een bijzondere volmacht wordt verleend aan Bernd Hübinger, advocaat bij het kantoor Matray, Matray & Hallet S.C., rue des Fories 2, B  4020 Luik met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling door enige advocaten van het kantoor, voor het ondertekenen van alle documenten met het oog op de neerlegging van bovenstaande besluiten ter griffie van de rechtbank van Koophandel en publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, alsook bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen.

Raphaël DOUNY

Lasthebber

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

15/10/2014
ÿþ Had Waal 11.1

In de bijlagen bij heteelgisch Staatsblad bekend te maken kopie

gi.iffie aegjefediontvangen op

na neerlegging ter



06 01(T. 201k

ter griffie van de Nederlandstalige

e k ymiÀ Brossel

Griffie

Ondernerningsnr 0414348960

Benaming

(voie KAISER + KRAFT

(verket.) .

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel: E. Mommaertslaan 20 B Bus 2 - 1831 DIEGEM

(volledig adres)

Onderwerp akte Verlenging mandaat Commissaris-Revisor

De Algemene Vergadering der Aandeelhouders van 10 juni 2014 aanvaardt volgend punt:

De herbenoeming van VMB Bedrijfsrevisoren, Entrepotkaai 3 te 2000 Antwerpen, als commissaris-revisor voor een periode van 3 jaar ingaande vanaf 10 juni 2014 en eindigend op 10 juni 2017.

Luc Vermeer! Managing Director

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

UI11I 11t! l'Allà111111

_

Op de laatste blz van Lie Blaertnelden . Recto 7; Naarn en hoeuaneeid ;rail d sifornenterendb" not,his, hemq van aeen.--;titom(en

bevoegd derechtoersocr% ton aan?.on van derder e ,!ertegervenc"nqert

Verso Naa.a en '!.nrIle<ening.

24/10/2014
ÿþraafflliffl

MA

Mod Word 11.1

7.201.L 11) 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neOrgetydlut, vemgc

no

1 2Gilk

ter grçe van d ederlandstalige

rechtnk van Wt(Mtiandel Brussel

111,111E1Plill 111111

11

Ondernemingsnr : 0414.348.960

Benaming

(voluit) : KAISER + KRAFT

(verkort) :

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: 1831 Diegem, Emiel Mommaertslaan 20

(volledig adres)

Onderwerp akte BESLISSING TOT FUSIE DOOR OVERNEMING VAN N.V. TOPDEQ

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Guy DESCAMPS, geassocieerd notaris te Sint-Gillis, van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Eric; THIBAUT de MA1SIERES & Guy DESCAMPS  Geassocieerde Notarissen", met maatschappelijke zetel te 1060 Brussel, Gulden-Vlieslaan 55/2, ingeschreven in het register van de burgerlijke vennootschappen van Brussel onder nummer 0833.554.454, op 29 september 2014, "geregistreerd vier bladen zonder renvooi op het

Iste Registratiekantoor Brussel 2 op 2/10/14 Boek 96 bled 47 vak 15. Ontvangen euro (50 ¬ ). Po De

Ontvanger (ondertekend onleesbaar)", dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Naamloze vennootschap "KAISER + KRAFT", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1831 Diegem, Emiel Mommaertslaan 20; ondememingsnummer 0414.348.960 (Brussel), onder andere volgende beslissingen heeft genomen:

A. - Overneming van de naamloze vennootschap TOPDEQ (ondememingsnummer 0871.438.694) onder het stelsel van de artikelen 676 en 719 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen (met fusie gelijkgestelde verrichtingen)

1. Lezing en onderzoek van het ontwerp van fusie

De vergadering gaat over tot de lezing en het onderzoek van het voorstel van fusie dat de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen hebben opgemaakt, zoals vermeld in de agenda en waarvan elke aandeelhouder een gratis kopie kon krijgen.

Aangezien de vennoten verklaren dat zij een perfecte kennis hebben van het voorstel en in verband ermee geen enkele opmerking hebben te formuleren, wordt dit voorstel beschouwd als bekrachtigd zonder voorbehoud.

2. Goedkeuring van de fusie

De vergadering beslist de fusie goed te keuren van deze vennootschap met de over te nemen vennootschap TOPDEQ met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, Emiel Mommaertslaan 20, ondememingsnum mer 0871.438.694, onderworpen aan de Belasting over de Toegevoegde Waarde onder nummer 871.438.694, waarvan zij de enige vennoot is, overeenkomstig het gepubliceerde voorstel van fusie.

2.1. Deze goedkeuring slaat zonder voorbehoud op voormeld voorstel van fusie. Er wordt op gewezen of, gepreciseerd dat:

a) Op boekhoudkundig vlak: de verrichtingen van de overgenomen vennootschap worden beschouwd als zijnde verricht voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 30 september 2014 om 24 uur; de overdracht vindt plaats op basis van de boekhoudkundige situatie van de overgenomen vennootschap die werd. vastgesteld op 31 maart 2014, waarvan een exemplaar hierbij wordt gevoegd,

b) Het volledige kapitaal van de overgenomen vennootschap is momenteel in het bezit van de overnemende vennootschap. Er zullen geen nieuwe aandelen van deze laatste worden gecreëerd ter gelegenheid van de fusie, overeenkomstig artikel 726 van het Wetboek van vennootschappen. De aandelen van de opgenomen vennootschap worden geannuleerd.

c) De overgenomen vennootschap heeft geen effecten (aandelen of niet) uitgegeven die aan de houders daarvan bijzondere rechten kunnen verlenen; artikel 719, 2de lid, 3° is in dit geval niet van toepassing.

d) Geen enkel bijzonder voordeel zal worden verleend aan de leden van de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen.

e) Het maatschappelijk doel van de overnemende vennootschap moet niet worden gewijzigd; de geschiktheid van het maatschappelijk doel van de overnemende vennootschap wordt vastgesteld, rekening houdend met het feit dat deze vennootschap slechts de activiteiten zal uitoefenen die daadwerkelijk door de overgenomen vennootschap werden uitgeoefend.

2.2 Bovendien wordt gepreciseerd dat:

Op de laatste blz. van WH( E. vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

a) De ovememende vennootschap, zodra de fusie definitief tot stand is gekomen, het eigendom en de risico's heeft van aile roerende en onroerende zaken en alle activa en passiva die het vermogen van de overgenomen vennootschap vormen, en op hetzelfde ogenblik al haar rechten, verplichtingen, opdrachten en contracten overneemt, met inbegrip van de contracten 'intuitu personae' en de contracten en verbintenissen die ze heeft afgesloten met het tewerkgesteld personeel, met naleving van de toepasselijke collectieve arbeidsovereenkomsten; haar garanties, rechtsvorderingen, geschillen en beroepen, al dan niet in rechte; haar schuldvorderingen, lasten en schulden; haar archief met de opdracht het te bewaren; dit alles zonder dat dit kan leiden tot schuldvernieuwing en zonder verhaal tegen de overgenomen vennootschap of haar organen om welke reden ook, met uitzondering van bedrieglijk opzet.

b) De eigendomsoverdracht gaat niettemin gepaard met een clausule van boekhoudkundige terugwerkende kracht tot de in deze akte vastgestelde datum en vanaf wanneer elke verrichting, lest of schuld die de resultatenrekening van de overgenomen vennootschap positief of negatief kan beïnvloeden wordt geacht" rechtstreeks voor rekening of ten laste van de overnemende vennootschap te zijn.

c) Overeenkomstig artikel 684 van het Wetboek van Vennootschappen kunnen de schuldeisers van elke vennootschap die deelneemt aan de fusie wier vordering ontstaan is vc5c5r de bekendmaking in de bijlag en van het Belgisch Staatsblad van de akten houdende vaststelling van de fusie en nog niet is vervallen, uiterlijk binnen de twee maanden na deze bekendmaking een zekerheid eisen niettegenstaande enig hiermee strijdend beding.

d) De fusie doet geen afbreuk aan de bestaande actieve of passieve zekerheden, ongeacht hun aard, en brengt geen enkele verplichting mee van betekening, endossement, overschrijving of inschrijving, of het nu gaat om de pandrechten op een handelszaak of de hypotheken, onverminderd de voorwaarden van voorafgaand akkoord die met aile schuldeisers zouden zijn overeengekomen.

3. Beknopt overzicht van de overgedragen activa en passiva

3.1. Bij (krachtens de wet voorzien) gebrek aan het verslag van een revisor vraagt de vergadering aan de ondergetekende notaris er akte van te nemen dat de waarde van het actief en passief vermogen dat de , overgenomen vennootschap overdraagt tengevolge van haar ontbinding zonder vereffening met het oog op de fusie met de vennootschap die haar zal overnemen, bepaald wordt op basis van de boekhoudkundige situatie van deze overgenomen vennootschap op 31 maart 2014 en waarvan een behoorlijk ondertekend exemplaar krachtens de statuten van de overgenomen vennootschap hieraan gehecht zal blijven en waarvan een tweede exemplaar, op dezelfde wijze ondertekend, als wezenlijk referentiestuk zal worden gevoegd bij de notulen inzake de fusie van de overnemende vennootschap.

Sinds de datum van boekhoudkundige retroactiviteit van de fusie heeft de boekhoudkundige situatie van de overgenomen vennootschap geen ingrijpende wijzigingen ondergaan, zoals blijkt uit een verslag van de zaakvoerder hieromtrent dat hieraan gehecht zal blijven.

3.3. Pe handelszaak van de overgenomen vennootschap (ondernemingsnummer 0871.438.594) is vrij van elk(e) pandrecht, inschrijving of overschrijving en zelfs van hypothecair mandaat. Bovendien is geen enkel element van de overgedragen handelszaak het voorwerp van pandrecht of inpandgeving.

4. Gedetailleerde behandeling van de elementen die bijzondere maatregelen inzake openbaarmaking of speciale clausules vereisen

De overgenomen vennootschap bezit geen enkel element dat bijzondere maatregelen inzake openbaarheid of speciale clausules vereist.

5. To nemen maatregelen met het oog op het verlenen van kwijting aan de leden van de bestuurs- en toezichtsorganen van de overgenomen vennootschap

Met het oog op de definitieve kwijting aan de reden van de bestuurs- en toezichtsorganen van de opgenomen vennootschap beslist de vergadering alleen te verwijzen naar de procedure bedoeld in artikel 727 van het Wetboek van vennootschappen, met dien verstande dat artikel 687 van hetzelfde wetboek niet van, toepassing

6. Uitvoerende bevoegdheden

De vergadering verleent aan elke bestuurder die deel uitmaakt van de raad van bestuur van de overnemende vennootschap aile bevoegdheden met het oog op de uitvoering van deze stukken, met inbegrip van elke verschijning voor het wijzigen of aanvullen van de rechtshandelingen van fusie in geval van vergissing of verzuim.

Bovendien benoemt de vergadering tot haar bijzondere gevolmachtigden, elk bevoegd om afzonderlijk te handelen: de Heer Luc VERMEER, gedomicilieerd te 9266 Buggenhout, KErkhofstraat 34; en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling om aile formaliteiten te vervullen inzake wijziging, overdracht of schrapping, die noodzakelijk zijn tengevolge van de fusie, bij de bevoegde handelsregisters.

== VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL ==

(get), Guy DESCAMPS, Geassocieerd notaris,

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Werd terzelfdertijd neergelegd:

expeditie van het proces-verbaal met balans en de volmachten.

Op de laatste blz. van Luk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 11.06.2013, NGL 17.06.2013 13187-0255-031
12/10/2012 : BL387069
09/07/2012 : BL387069
07/02/2012 : BL387069
28/12/2011 : BL387069
05/12/2011 : BL387069
26/09/2011 : BL387069
13/07/2011 : BL387069
27/07/2010 : BL387069
23/07/2009 : BL387069
07/01/2009 : BL387069
16/01/2008 : BL387069
09/07/2007 : BL387069
17/05/2006 : BL387069
08/08/2005 : BL387069
12/07/2004 : BL387069
07/07/2003 : BL387069
14/09/2001 : BL387069
01/07/1999 : BL387069
22/12/1994 : BL387069
28/12/1991 : BL387069
01/11/1990 : BL387069
23/07/1987 : BL387069
01/01/1986 : BL387069
21/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 31.05.2016, NGL 16.06.2016 16186-0260-029

Coordonnées
KAISER + KRAFT

Adresse
EMIEL MOMMAERTSLAAN 20 1831 DIEGEM

Code postal : 1831
Localité : Diegem
Commune : MACHELEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande