KAPASA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KAPASA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 541.722.531

Publication

12/11/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13306736*

Neergelegd

07-11-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0541722531

Benaming (voluit): KAPASA

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1820 Steenokkerzeel, Wambeekstraat 67

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Paul DAUWE te Oudergem op zes november tweeduizend dertien, te registreren, blijkt dat 1) de Heer VAN ROYEN Paul Honorine Georges, geboren te Ciney, op 6 maart 1963, wonende te (1820) Steenokkerzeel, Wambeekstraat, 67; 2) Mevrouw GOOVAERTS Karin Fernanda Julia, geboren te Mechelen, op 22 april 1962, wonende te (1820) Steenokkerzeel, Wambeekstraat, 67 en 3) Mejuffrouw VAN ROYEN Sarah, geboren te Edegem, op 24 januari 1987, wonende te (1820) Steenokkerzeel, Wambeekstraat, 67, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht hebben, genaamd "KAPASA .

Alle aandelen die gecreëerd werden, zijn als volgt ingeschreven:

- door de Heer VAN ROYEN Paul, voornoemd, ten belope van tienduizend euro, hetzij tien aandelen: 10 - door Mevrouw GOOVAERTS Karin, voornoemd, ten belope van tienduizend euro, hetzij tien aandelen: 10

- door Mejuffrouw VAN ROYEN Sarah, voornoemd, ten belope van tienduizend euro, hetzij tien aandelen: 10

Hetzij samen: dertig aandelen: 30

De Heer VAN ROYEN Paul, Mevrouw GOOVAERTS Karin en Mejuffrouw VAN ROYEN Sarah verklaren en

erkennen dat de dertig aldus ingeschreven aandelen elk volledig gestort zijn door storting in geld.

Ingevolge deze stortingen, beschikt de vennootschap vanaf heden over een som van dertigduizend euro

(30.000,00 ¬ ).

Er blijkt uit de statuten hetgeen volgt:

Artikel 1. De vennootschap is een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Artikel 2. Deze vennootschap wordt genaamd : "KAPASA" (...)

Artikel 3. De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1820 Steenokkerzeel, Wambeekstraat 67. (...)

Artikel 4. De vennootschap heeft als doel voor eigen rekening, voor rekening van derden of in samenwerking

met derden, zowel in België als in het buitenland:

- Het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiingen, de verhuring van deze goederen, alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

- Het zijn van een bureau voor studie, onderzoek, bijstand, uitvoering en advies inzake organisatorische, financiële, administratieve, handels- en sociale opleiding en marketing, public relations en managementaangelegenheden.

- Elke dienstverlening van welke aard ook, de bijstand en deelname in het bestuur van vennootschappen, ondernemingen en instellingen.

- De selectie, rekrutering, opleiding en begeleiding van personeel.

- De vennootschap kan deelnemingen en participaties verwerven in andere vennootschappen, zelfs met een verschillend maatschappelijk doel.

- Het bestuur van het ingebrachte vermogen, met inbegrip van de wederbelegging van de kapitalen die eruit voortvloeien, het verwerven van participaties in om het even welke, al dan niet Belgische ondernemingen, ten einde haar vermogen te beleggen en/of derde ondernemingen, waarin zij participeert bij te staan in de bedrijfsvoering op commercieel, administratief, industrieel, financieel en technisch gebied. Aldus kan de vennootschap ondernemingen, waarin zij participeert mede besturen en toezicht uitoefenen op de bedrijfsvoering ten einde de ontwikkeling en de realisatie van het maatschappelijk doel van deze ondernemingen te stimuleren en te coördineren. Zij kan participaties verwerven door aankoop of enige andere rechtsgeldige wijze van verwerving.

De vennootschap heeft verder tot doel:

1. Voor eigen rekening, het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

2. Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in medewerking met derden bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

a) Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering.

b) Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of aval verlenen in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn, depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

c) Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, met uitzondering van beleggingsadviezen, bijstand en diensten verlenen rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur

d) Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen.

e) Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

f) De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, het kort optreden als tussenpersoon in de handel.

g) Alle verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Om dit doel te bereiken mag de vennootschap alle aankopen verrichten van grondstoffen en hulpmaterialen en diensten van derden, zowel in het binnenland als in het buitenland.

De hierboven omschreven lijst van activiteiten geldt als voorbeeld, zij is niet beperkend.

In algemene zin kan de vennootschap alle commerciële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel, of die van aard zijn om er de verwezenlijking van te vergemakkelijken of te ontwikkelen.

Zij kan onder gelijk welke vorm belangen nemen in vennootschappen, verenigingen of ondernemingen die een doel hebben dat gelijkaardig of verwant is aan het hare of dat van aard is om er de verwezenlijking van te vergemakkelijken of te ontwikkelen.

De vennootschap mag tevens, voor zover de wet het toelaat, als bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen of verenigingen optreden.

Indien het verrichten van bepaalde activiteiten onderworpen is aan voorafgaandelijke bijzondere voorwaarden van toegang tot het beroep of aan bijzondere voorschriften dan zal de vennootschap deze activiteiten niet verrichten zolang zij niet aan de gestelde voorwaarden of voorschriften zal voldoen.

Artikel 6 Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op de som van dertigduizend euro (30.000 EUR). (...) Het is verdeeld in dertig aandelen (30) zonder vermelding van waarde, elk aandeel vertegenwoordigende één/dertigste van het kapitaal en genummerd van 1 tot 30.

Het kapitaal is volledig geplaatst en is op datum van zes november tweeduizend dertien gestort ten belope van dertigduizend euro (30.000,00,-).

(...)Artikel 15 De vennootschap wordt beheerd door één of meer zaakvoerder(s), al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering voor een bepaalde of onbepaalde duur.

De vergadering stelt hun aantal vast, de duur van hun mandaat en, in geval er meerdere zijn, hun machten. Als er maar één zaakvoerder is, zullen hem al de bestuursmachten toebedeeld worden. (...)

Overeenkomstig artikel 257 van het Wetboek van Vennootschappen en behoudens organisatie door de algemene vergadering van een bestuurscollege, vertegenwoordigt iedere zaakvoerder de vennootschap jegens derden en in rechte. Hij mag alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Tenzij de algemene vergadering anders beslist, is het mandaat van de zaakvoerder kosteloos.

Artikel 16. Onafgezien de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend aan de zaakvoerder(s), kan het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsmede de vertegenwoordiging betreffende dit bestuur, toegekend wrden aan één of meerdere personen. De zaakvoerder kan, als er maar één is, of de zaakvoerders samen handelende, als er meerdere zaakvoerders zijn, kunnen hun machten, krachtens authentieke of onderhandse akte, voor één specifieke handeling of een geheel van specifieke handelingen delegeren aan een lasthebber, al dan niet vennoot. Deze mandataris vertegenwoordigt en verbindt de vennootschap binnen de perken van zijn mandaat. Zowel de zaakvoerder als de persoon belast met het dagelijks bestuur en de mandataris, mogen binnen de perken van hun machten, subdelegeren of bijzondere machten verlenen aan andere mandatarissen. Artikel 19 Elk jaar wordt de gewone algemene vergadering van rechtswege gehouden op tweede vrijdag van de maand maart om achttien uur, ter maatschappelijke zetel of op de plaats vermeld in de oproepingen. (...) Artikel 20. (...) Er dient geen bijzondere formaliteit vervuld te worden om toegelaten te worden op de algemene vergadering.

Elk aandeel geeft behoudens schorsing recht op één stem. Een stem kan ook geldig uitgebracht worden door elk telecommunicatiemiddel zoals per brief, fax, e-mail. De vennoot die zijn stem aldus heeft uitgedrukt wordt geacht deel te nemen aan de vergadering. Elk vennoot kan zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een andere vennoot, drager van een bijzondere volmacht. In dit geval wordt de lastgever geacht tegenwoordig te zijn. Elke mandataris aldus aangesteld kan meerdere vennoten vertegenwoordigen. Nochtans de rechtspersonen kunnen vertegenwoordigd zijn door een mandataris - niet vennoot. Artikel 22. Het maatschappelijk boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van elk jaar of van het daaropvolgend jaar.

Artikel 23. Op de eventuele nettowinst, zoals deze uit de jaarrekening opgemaakt door het bestuursorgaan blijkt, wordt jaarlijks vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de vorming van een wettelijke reserve. Deze

Luik B - Vervolg

voorafneming houdt op verplicht te zijn wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal bereikt. Het

saldo wordt onderworpen aan de beslissing van de algemene vergadering, beraadslagende op voorstel van het

bestuursorgaan, overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Geen verdeling mag gebeuren wanneer, op datum

van het afsluiten van het laatste boekjaar, het nettoactief zoals het uit de jaarrekening blijkt, ingevolge zulke

verdeling, kleiner is of zou worden dan het gestort bedrag van het kapitaal, verhoogd met al de reserves

waarvan de verdeling niet door de wet of de statuten toegelaten is.

Artikel 26. Na vereffening van het passief jegens derden en betaling van al de vereffeningskosten of

consignatie van deze bedragen, zal het saldo verdeeld worden onder de vennoten in verhouding tot hun

aandelen.

Echter, indien de aandelen niet gestort zijn in dezelfde verhouding, dan zullen de vereffenaars eerst het

evenwicht herstellen, hetzij door opvraging, hetzij door teruggave van fondsen.

(...) De bankrekening van de vennootschap zal het nummer BE83 0688 9845 1615 dragen.

Voorlopige bepalingen

De verschijners hebben de volgende beslissingen genomen die pas effectief zullen worden na het neerleggen

van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel, hetzij op het ogenblik dat

de vennootschap over de rechtspersoonlijkheid zal beschikken :

1° Eerste algemene vergadering

De eerste jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden in maart 2015.

2° Eerst boekjaar

Uitzonderlijk vangt het eerste boekjaar aan de dag van de neerlegging van deze akte op de griffie van de

Rechtbank van Koophandel en eindigt op dertig september tweeduizend veertien.

3° Zaakvoerder(s)

Worden benoemd tot niet-statutaire Zaakvoerder voor een onbepaalde tijd:

1. Mevrouw GOOVAERTS Karin, geboren te tweeëntwintig april duizend negenhonderdtweeënzestig, op Mechelen, wonende te (1820) Steenokkerzeel, Wambeekstraat, 67, 620422-468-08, van de Belgische nationaliteit, alhier aanwezig en die aanvaardt.

2. De Heer VAN ROYEN Paul, geboren te zes maart duizend negenhonderddrieënzestig, op Ciney, wonende te (1820) Steenokkerzeel, Wambeekstraat, 67, 630306-445-40, van de Belgische nationaliteit, alhier aanwezig en die aanvaardt.

3. Mevrouw VAN ROYEN Sarah, geboren te vierentwintig januari duizend negenhonderdzevenentachtig, op Edegem, wonende te (1820) Steenokkerzeel, Wambeekstraat, 67, 870124-146-95, van de Belgische nationaliteit, alhier aanwezig en die aanvaardt.

Hij wordt benoemd tot deze beslissing herroepen wordt en hij kan de vennootschap verbinden zonder beperking van bedragen.

In voorkomend geval zal de zaakvoerder binnen de wettelijke termijn de verbintenissen aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting overnemen.

4° Commissaris(sen)

Geen commissaris wordt benoemd.

5° Machten

Alle machten worden verleend aan de vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  FIDURO te (9270) Kalken, Heirweg, 53, om alle formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank der ondernemingen en bij de Administratie van de belasting over de toegevoegde waarde. Verbintenissen aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting

De zaakvoerder neemt alle verbintenissen over, alsmede alle verplichtingen die eruit voortvloeien, alsmede alle werkzaamheden gedaan sedert 1 juni 2013 door De Heer VAN ROYEN Paul en/of Mevrouw GOOVAERTS Karin, beiden voornoemd, in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting en in het bijzonder de verplichtingen voortvloeiende uit de aankoop van een perceel grond te Steenokkerzeel op de hoek van de Van Frachenlaan en Hamdreef.

Deze overname zal nochtans maar uitwerking hebben op het ogenblik waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben.

(Get.) Paul Dauwe, Notaris

Gelijktijdige neerlegging van een uitgifte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
KAPASA

Adresse
WAMBEEKSTRAAT 67 1820 STEENOKKERZEEL

Code postal : 1820
Localité : STEENOKKERZEEL
Commune : STEENOKKERZEEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande