KAPELLMEISTER

Société en commandite simple


Dénomination : KAPELLMEISTER
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 824.351.332

Publication

27/12/2012
ÿþ Mod 2.S

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V beh aa Bel Staa A

uhII



Neergelegd ter griffie der Rechtbank van Koophandel te Leuven, de 1 4 DEC. 2012 DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr : 0824.351.332

Benaming

(voluit) : Kapellmeister

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Rubenslaan 18 te 3191 Schiplaken

Onderwerp akte : Verlenging boekjaar en gecoördineerde statuten

Tijdens de bijzondere algemene vergadering van 26 november 2012 werd unaniem beslist dat het boekjaar lopend van 1 januari 2012 tot en met 31 december 2012 zal worden verlengd tot en met 30 september 2013. Voortaan zal elk boekjaar lopen van 1 oktober tot en met 30 september..

Tevens werden de gecoördineerde statuten unaniem goedgekeurd.

De vennoten verklaren dat de statuten van de vennootschap als volgt zullen luiden en dit ter vervanging van de oude statuten:

RECHTSVORM:

Gewone commanditaire vennootschap (GCV)

NAAM:

KAPELLMEISTER

ZETEL:

Rubenslaan 18 te 3191 Schiplaken. De zetel mag niet overgebracht worden naar een andere plaats zonder

toestemming van alle vennoten.

DUUR:

Onbepaald.

DOEL:

De vennootschap heeft tot doel:

1. Het componeren van muziek, schrijven van teksten, verzorgen van muziek- en zangmanifestaties, het deelnemen met muziek en zang aan alle activiteiten van cultuur en ontspanning, met inbegrip van film, theater, video, internet, uitzendingen van radio en televisie; de verspreiding onder het groot publiek van muziek en zang door middel van elke geluids- en/of beelddrager, zoals uitzendingen, film, video, dvd of op enige andere wijze;

2. Het bevorderen en propageren van bestaande, nieuwe en experimentele muziek, alsook het opzetten van vormingsactiviteiten op cultureel gebied, het geven van optredens, het maken van regies en producties, het componeren van muziekstukken, het maken van filmmuziek, het creëren van grafisch werk en plastische kunst en het uitwerken en publiceren van alle soorten creaties die in verband staan met muziek. Zij kan ook en met om het even welk technisch middel klank- en beeldopnamen maken en deze verspreiden. Hiertoe behoren ook de interne regelingen tussen deelnemers aan muziek- en artistieke prestaties;

3. Het uitgeven van composities en muziekstukken;

4. Het componeren, arrangeren en opnemen van muziek voor reclamedoeleinden;

5. Het produceren, adviseren en coachen van artiesten werkzaam in de cultuur- en ontspanningssector;

6. Het voeren van publiciteit en reclame en het deelnemen en het meewerken hieraan in de meest uitgebreide zin van het woord;

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

7. Het kopiëren en arrangeren van muziekstukken;

8. Het verhuren van, of handelen in muziekinstrumenten en aanverwante, theaterkledij, rekwisieten, decor, geluidsinstallaties en dergelijke;

9. Artiestenmanagement, het begeleiden van artiesten op zakelijke en financieel vlak ;

10. De ontwikkeling van informatica- en internettoepassingen en dit in de ruimste zin van het woord;

11.Consulting en businessmanagement in de ruimste zin van het woord;

12. Ontwerp, concept- en productontwikkeling aangaande bovenvermelde activiteiten;

13, Alle ondersteuning op gebied van geluidstechnieken;

14. Het verhuren en verkopen van materialen aangaande bovenvermelde activiteiten;

15. Het beheren en exploiteren van de auteursrechten van de vennoten;

16. De vennootschap kan alle mogelijke commerciële, financiële, industriële, roerende en onroerende rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, en dit zowel in België als in het buitenland, en zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden;

17. De vennootschap mag, zonder dat de hierna volgende opsomming beperkend is, gebouwen, gronden en handelsfondsen verkrijgen, vervreemden, huren of verhuren, verbouwen, brevetten, licenties, fabrieks- en handelsmerken tot stand brengen verkrijgen of overdragen, de functie van bestuurder en vereffenaar uitoefenen In andere vennootschappen, en samenwerken met, deelnemen in of zich borg stellen voor alle vennootschappen waarvan het doel gelijkaardig, gelijksoortig of samenhangend is met het hare of van aard is de verwezenlijking van haar doel te bevorderen of die voor haar een bron of afzetgebied vormen.

KAPITAAL;

Het kapitaal bedraagt 1000 euro verdeeld over 100 volstorte aandelen. De heer UITTEBROEK Kristof, wonend te Schiplaken, Rubenslaan 16 is beherend vennoot en bezit 50 volstorte aandelen, De stille vennoot bezit 50 volstorte aandelen.

De aandelen gekocht zowel door de beherend vennoot als door de stille vennoot worden gefinancierd door het eigen vermogen van de individuele vennoten. De aandelen maken geen deel uit van het gemeenschappelijke vermogen door toepassing van het wettelijk stelsel naar aanleiding van het voltrekken van een huwelijk.

BESTUUR VAN DE VENNOOTSCHAP:

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, welke derden of beherende vennoten kunnen zijn. De zaakvoerders worden benoemd door alle vennoten, bij eenparigheid van stemmen, welke hen, eveneens bij eenparigheid van stemmen, te allen tijde, zonder hun beslissing te moeten rechtvaardigen, kunnen ontslaan.

De zaakvoerder, en in geval er meerdere zijn ieder van hen, beschikt over alle machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen.

OVERDRACHT VAN AANDELEN:

Een vennoot kan zijn aandeel in de vennootschap slechts overdragen onder de levenden aan een medevennoot of aan een derde, na vooraf aan alle andere vennoten de mogelijkheid te hebben geboden van zijn aandeel in de vennootschap over te nemen tegen een prijs te bepalen in onderling akkoord, of bij gebreke van akkoord tegen een prijs vast te stellen door een deskundige, aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van eerste aanleg van het arrondissement waar de vennoot zijn woonplaats heeft.

Indien verscheidene vennoten de overname wensen, zullen zij het inkooprecht kunnen uitoefenen, ieder naar evenredigheid van het aandeel dat zij op dat ogenblik bezitten in de vennootschap.

Wanneer geen van de vennoten wenst gebruik te maken van zijn aankooprecht, kan de vennoot zijn aandeel slechts overdragen aan een derde mits deze derde vooraf aanvaard wordt door de meerderheid van twee derden van de andere vennoten,

De overnemer krijgt het bezit van de overgedragen aandelen ten opzichte van derden eerst na de vervulling van de pleegvormen voorzien bij artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek.

OVERLIJDEN

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

De erfgenamen en de echtgenoot van een overleden vennoot aan wie de aandelen van de overledene toekomen, warden van rechtswege vennoot, en vervullen de plaats van de overledene ais aandeelhouder van de vennootschap. Andere rechthebbenden van de overleden vennoot worden slechts vennoot wanneer zij als dusdanig aanvaard warden door alle andere aandeelhouders, Indien zij niet als vennoten worden toegelaten hebben zij enkel recht hun deel in waarde op te eisen, dat overeenstemt met het aandeel van de overledene in het eigen vermogen van de vennootschap, zoals dit voorkomt in de balans. De erfgenamen en rechtverkrijgenden van de overleden vennoot mogen in geen geval de zegels laten leggen of een inventaris vorderen, noch de normale gang van zaken van de vennootschap verstoren.

BOEKJAAR:

Het boekjaar gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar loopt van 1 februari 2010 tot en met 31 december2011.

Het boekjaar van 1 januari 2012 tot en met 31 december 2012 wordt verlengd tot en met 30 september

2013. Daarna zal ieder boekjaar ingaan van 1 oktober en eindigen op 30 september.

BOEKHOUDING EN JAARREKENING

De boekhouding wordt gevoerd en de jaarrekening wordt opgesteld volgens de bepalingen van de

boekhoudwetgeving van 17 juli 1975 en haar uitvoeringsbesluiten.

JAARVERGADERING  BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERINGEN:

ledere vennoot kan steeds een algemene vergadering van de vennoten bijeenroepen. Daartoe moet hij al de medevennoten uitnodigen per gewone brief of e-mail, ten laatste acht dagen voor de vergadering. Deze brief moet de dagorde vermelden. De vergadering zal worden voorgezeten door de beherend vennoot, Zij zal gehouden worden ten maatschappelijke zetel.

Alle beslissingen van de algemene vergadering vereisen de instemming van alle vennoten, tenzij anders bepaald werd in onderhavige statuten.

ONTBINDING  VEREFFENING:

In geval van ontbinding benoemt de algemene vergadering bij gewone meerderheid de vereffenaars die al dan niet vennoten kunnen zijn. Zij bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging alsook de wijze van vereffening. Worden er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar. Hij heeft de bevoegdheden die de Vennootschappenwet aan vereffenaars toekent, tenzij de algemene vergadering daar bij gewone meerderheid anders over beslist.

Het saldo na sluiting van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten volgens de verhouding van ieders aandelenbezit.

ZAAKVOERDER

De oprichters hebben beslist te benoemen tot eerste zaakvoerder, dit voor onbepaalde duur en met volledige externe vertegenwoordigingsbevoegdheid de heer Kristof Uittebroek, Rubenslaan 18 te 3191 Schiplaken, geboorteplaats: Sint-Truiden, geboortedatum: 23 maart 1979.

VOLMACHT

Volmacht wordt verleend aan Beerten Walter, Peperstraat 61 te 3071 Erps-Kwerps, om de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren, onder andere neerleggingen ter griffie van de bevoegde rechtbanken, publicaties in het Belgisch Staatsblad, inschrijvingen en wijzigingen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, kennisgevingen aan diverse overheidsdiensten (BTW, belastingen, provincie, stad enz...)

Schiplaken, 26 november 2012

Kristof Uittebroek

Zaakvoerder

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
KAPELLMEISTER

Adresse
RUBENSLAAN 18 3190 BOORTMEERBEEK

Code postal : 3190
Localité : BOORTMEERBEEK
Commune : BOORTMEERBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande