KAPPA

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : KAPPA
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 427.670.822

Publication

26/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 03.06.2014, NGL 24.06.2014 14205-0364-014
31/12/2013
ÿþMatl warel 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRuSe

7 DEC 2013

Griffie



lII II II l I I I I[I I I III in

*13196899"





II

Ondernemingsar : 0427670822

Benaming

(voluit) : KAPPA

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : 1840 LONDERZEEL, MOLENSTRAAT 7/1

(volledig adres)

Onderwerp akte : PROCES-VERBAAL VAN ALGEMENE VERGADERING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP - GOEDKEURING FUSIEVOORSTEL - VASTSTELLING FUSIE  GOEDKEURING JAARREKENING - KWIJTING BESTUURDERS  WIJZIGING DOEL  KAPITAALVERMINDERING -000RDINATIE VAN DE STATUTEN.

Uit een akte verleden voor Meester An ROBBERECHTS, notaris met standplaats te Londerzeel, op twaalf december dertien, BLIJKT DAT:

Werd gehouden een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap "KAPPA" met maatschappelijke zetel te 1840 Londerzeel, Molenstraat 711, ingeschreven in het rechtspersonen register te Brussel met ondememingsnummer 0427670822 en niet onderworpen aan de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

VOORAFGAANDE OPMERKING

Vooraf zet de voorzitter uiteen dat de vennootschap "KAPPA", de ovememende vennootschap, houder is van alle aandelen van de Naamloze Vennootschap "DEMOS", overgenomen vennootschap.

Ondergetekende notaris wordt door de algemene vergadering verzocht akte op te stellen van de met fusie door overneming gelijkgestelde handeling van de Naamloze Vennootschap "DEMOS" door huidige vennootschap, overeenkomstig artikel 676 van het Wetboek van Vennootschappen.

VASTSTELLINGEN

a) Overeenkomstig artikel 720 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen werd een kopie van het fusievoorstel, waarvan hierna sprake, verstuurd naar de aandeelhouders, die dit erkennen, uiterlijk één maand voor onderhavige algemene vergadering.

b) Overeenkomstig artikel 720 § 2 van het Wetboek van Vennootschappen hebben de aandeelhouders op de maatschappelijke zetel van de vennootschap tenminste één maand voor de algemene vergadering kennis gekregen van volgende documenten: het fusievoorstel, de jaarrekening van de laatste drie boekjaren van de overnemende en de overgenomen vennootschap, het jaarverslag opgesteld door de bestuursorganen van de overnemende en de over te nemen vennootschap en de tussentijdse cijfers omtrent de stand van het vermogen die niet meer dan drie maanden voor de datum van het fusievoorstel zijn vastgesteld.

Na deze uiteenzetting worden door de buitengewone algemene vergadering volgende beslissingen met unanimiteit genomen:

Verklaring door de voorzitter

Vooraf verklaart de voorzitter dat de overgenomen vennootschap "DEMOS' beslist heeft tot haar ontbinding zonder vereffening en tot de fusie door overneming door deze vennootschap overeenkomstig het fusievoorstel zoals hiervoor vermeld; het alles volgens de bewoordingen van het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering gehouden op heden voor ondergetekende notaris.

Eerste Besluit

Fusievoorstel

De voorzitter geeft lezing van hoger vermeld fusievoorstel. De algemene vergadering keurt dit fusievoorstel met eenparigheid van stemmen goed.

Tweede Besluit

Fusie

Overeenkomstig dit fusievoorstel beslist de algemene vergadering te fuseren door overneming door de huidige vennootschap van de Naamloze Vennootschap "DEMOS", met maatschappelijke zetel te 2400 Mol, Sint-Apollonialaan 36, overgenomen vennootschap, door overdracht door deze laatste ingevolge haar ontbinding zonder vereffening, van de algeheelheid van activa en passiva van haar vermogen, niets

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

" ' `uitgezonderd noch voorbehouden, op basis van de toestand afgesloten op dertig september tweeduizend

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2013 - Annexes du Moniteur belge dertien.

Alle handelingen door de overgenomen vennootschap verricht sinds één januari tweeduizend dertien zullen

worden beschouwd ais gedaan voor rekening van de overnemende vennootschap, op last van deze laatste aile

schulden te betalen, al haar verplichtingen en verbintenissen na te komen, al de kosten, belastingen en

hoegenaamde lasten voortspruitend uit de fusie te betalen en te dragen en haar te vrijwaren tegen alle

vorderingen.

Overeenkomstig artikel 726 van het Wetboek van Vennootschappen geeft deze overneming geen aanleiding

tot enige toekenning van aandelen, daar alle aandelen van de overgenomen vennootschap in het bezit zijn van

de overnemende vennootschap.

Derde Besluit

Vaststelling van de daadwerkelijke verwezenlijking van de fusie

De algemene vergadering verzoekt ondergetekende notaris vast te stellen dat, ingevolge de

overeenstemmende beslissingen genomen in de betrokken vennootschappen van de fusie, genoemde fusie van

zelfde vennootschappen is voltrokken en dat bijgevolg:

- de Naamloze Vennootschap "DEMOS", opgehouden heeft te bestaan;

het geheel vermogen van de Naamloze Vennootschap "DEMOS" werd overgedragen naar de Naamloze

Vennootschap "KAPPA".

Vierde Besluit

Goedkeuring van de jaarrekening van de overgenomen vennootschap

Vervolgens wordt aan de vergadering de jaarrekening van de overgenomen vennootschap "DEMOS", zoals

bedoeld in artikel 727 van het Wetboek van Vennootschappen ter goedkeuring voorgelegd.

De aandeelhouders erkennen dat zij van deze documenten hebben kunnen kennis nemen, op de wijze

bepaald in artikel 720 van het Wetboek van Vennootschappen.

Deze jaarrekening wordt vervolgens goedgekeurd door de algemene vergadering.

Vijfde Besluit

Kwijting bestuurders

Er wordt kwijting verleend aan de voltallige raad van bestuur van de Naamloze Vennootschap "DEMOS"

voor de uitoefening van hun mandaat.

Zesde, zevende en achtste Besluit

'.Het maatschappelijk doel van de overnemende vennootschap wordt aangevuld met volgende tekst:

"Uitgeverij-activiteiten in de breedst mogelijke betekenis van het woord en bij middel van gelijk welke

drager van informatie, bestaande of nog te ontwikkelen (zoals boek, seminaries, audio-video, electrotechnische

dragers)."

2, Er wordt kennisgenomen van het verslag van de raad van bestuur en van de staat van activa en passiva, dit alles zoals voorzien door het vennootschapswetboek inzake wijziging van het maatschappelijk doel.

3, Artikel 3 van de statuten wordt aangepast als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening of voor rekening van derden of in deelname met derden, zowel in België als in het buitenland:

Handel onder al zijn vormen, begrijpende de import, de export, de vertegenwoordiging en de makelarij van bouwmaterialen.

- De belegging in en het beheer van alle onroerende goederen en rechten. Zij kan alle onroerende goederen, gebouwde of ongebouwde, aankopen, verkopen, ruilen, oprichten, inrichten, omvormen, aanpassen, uitbaten, huren, verhuren, pachten, verpachten en alle gronden valoriseren en verkavelen,

- Zij heeft tevens tot doel de productie, de verwerking, de verkoop en de commercialisatie van alle vruchten van de bodem en de veeteelt,

- Uitgeverij-activiteiten in de breedst mogelijke betekenis van het woord en bij middel van gelijk welke drager van informatie, bestaande of nog te ontwikkelen (zoals boek, seminaries, audio-video, electrotechnische dragers).

- Het verlenen aan alle derden van diensten van management en alle verrichtingen van studie en andere verrichtingen die er het gevolg van zijn.

De vennootschap kan als bestuurder optreden in andere vennootschappen, al dan niet bezoldigd.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan door inbreng, fusie, intekening, deelname, financiële tussenkomst of op een andere wijze deelnemen in aile vennootschappen of ondernemingen, zowel Belgische als buitenlandse, met een gelijk of aanverwant doel of waarvan het doel, zelfs onrechtstreeks, van aard is de verwezenlijking van het hare te vergemakkelijken.

Zij kan eveneens alle overeenkomsten van samenwerking, rationalisatie, vereniging of andere afsluiten met zulke vennootschappen of ondernemingen.

Zij kan zowel in België als in het buitenland om het even welke handels-, financiële, industriële, technische, roerende en onroerende verrichtingen doen, daarin begrepen borgstelling en waarborgen geven die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met een of andere tak van haar maatschappelijk doel of die daartoe nuttig zou zijn of het vergemakkelijken en voor zover zij niet behoren tot wettelijk beschermde activiteiten."

Negende Besluit

Het maatschappelijkkapitaal wordt vermiridërdµmethondérd vijffigcÎùî d ëüró (15(].t)pQ00 arn het ----brengen van tweehonderd zestienduizend negenhonderd en zes euro en drieëntachtig cent (216.906,83 E) op zesenzestigduizend negenhonderd en zes euro en drieëntachtig cent (66.906,83 E) door terugbetaling in geld aan de aandeelhouders naar evenredigheid van hun deelneming in het kapitaal. De kapitaalvermindering zal plaatshebben zonder vernietiging van aandelen doch met evenredige vermindering van de fractiewaarde van de aandelen en wordt integraal aangerekend op het werkelijk gestort kapitaal,

Deze terugbetaling zal slechts geschieden binnen de twee maand na de publicatie der beslissing tot vermindering van het kapitaal in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad en mits naleving van de voorwaarden van artikel 613 Wetboek van Vennootschappen. Deze terugbetaling zal geschieden door afhouding op het werkelijk volstort kapitaal.

Tiende Besluit

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zesenzestigduizend negenhonderd en zes euro drieëntachtig cent (66.906,83 E), vertegenwoordigd door achtduizend zevenhonderd vijftig gelijke aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde.

Elfde Besluit

Coördinatie

De statuten van de overnemende vennootschap "KAPPA" worden gecoördineerd.

Aangezien de volledige agenda werd afgehandeld, wordt de vergadering gesloten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Bijlage: kopie van de akte, fusievoorstel, verslag van de raad van bestuur, balans minder dan 3 maanden

oud, gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden, aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

04/11/2013
ÿþ+t ,

!dot! PO? 11.1

1u4 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



BRUSSEL 3 OKT 2013

Griffie

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

111111111.81011

Ondememingsnr : 0427.670.822

Benaming (voluit) : Kappa

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Molenstraat 7 1 -1840 Londerzeel

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : Neerlegging fusievoorstel

Tekst :

FUSIEVOORSTEL

De gedelegeerde bestuurder van de N.V. KAPPA heeft de eer een Buitengewone Algemene Vergadering bijeen te roepen ter studie van Notaris An ROBBERECHTS te Londerzeel op donderdag 12 december 2013 ten einde er te beraadslagen over een absorptie door de vennootschap KAPPA N.V.

De geplande absorptie van DEMOS N.V. door KAPPA N.V. valt onder de rechtshandelingen waarbij het gehele vermogen van een of meer vennootschappen, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaat op een andere vennootschap die reeds houdster is van al hun aandelen en van de andere effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is gebonden.

Conform artikel 676 le van het wetboek van vennootschappen is deze rechtshandeling gelijkgesteld met een fusie door overneming.

De afgevaardigde bestuurder acht deze absorptie opportuun gezien uit onderhandelingen met de andere vennootschap is gebleken dat derwijze een vennootschap wordt overgenomen wiens activiteit en ervaring een belangrijke aanvulling kan betekenen voor de ovememende vennootschap. De operationele structuur van de ovememende vennootschap wordt hierdoor verstevigd.

Bepaalde handelingen voorgeschreven voor de fusie door overname dienen hier evenwel niet te worden gesteld, Zo dient er geen de ruilverhouding van de aandelen te worden voorgesteld, wat logisch is: Er worden geen nieuwe aandelen uitgegeven.

Verdere inlichtingen:

1) de rechtsvorm van de over te nemen vennootschap: Naamloze Vennootschap;

De naam is DEMOS;

Het doel is: "a) De vennootschap heeft tot doel:

- Uitgeverij-activiteiten in de breedst mogelijke betekenis van het woord en bij middel van gelijk

welke drager van informatie, bestaande of nog te ontwikkelen (zoals boek, seminaries, audio-video,

electrotechnische dragers),

- Het verlenen van waarborgstellingen.

- De vennootschap kan als bestuurder optreden in andere vennootschappen, al dan niet bezoldigd.

Dit alles in de meest ruime zin.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bljlnge7ortiil lret $elgiseliStïàfslilàd -"04TII7'Zü13`= Annëxës dü 1Glóniteur bëlgé

iïe

S

juli - vervolg Mod POF 11.1

Dc vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken,

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als commerciele aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

b) Het doel kan worden gewijzigd bij statutenwijziging, volgens artikel 559 van het Wetboek van Vennootschappen"

Zij werd opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Luc Weyts, te Machelen, op vierentwintig augustus twee duizend, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van twintig oktober daarna, onder nummer 20001020-163, de statuten werden voor het laatst gewijzigd op tien februari, tweeduizend en elf, bij akte verleden door Meester An ROBBERECHTS, notaris te Londerzeel, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van elf maart 2011 onder het nummer 0039066.

Het Ondernemingsnummer is 0473017233

Haar maatschappelijke zetel is; Sint Apollonialaan 36 te 2400 MOL

2) De naam van de overnemende vennootschap is KAPPA, Naamloze Vennootschap, met maatschappelijke zetel: 1840 Londerzeel, Molenstraat 7/1 en met ais ondernemingsnummer: 0427670822

Haar doel bestaat erin; "De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening of voor rekening van derden of in deelname met derden, zowel in België als in het buitenland:

- Handel onder al zijn vormen, begrijpende de import, de export, de vertegenwoordiging en de makelarij van bouwmaterialen.

- De belegging in en het beheer van alle onroerende goederen en rechten. Zij kan alle onroerende goederen, gebouwde of ongebouwde, aankopen, verkopen, ruilen, oprichten, inrichten, omvormen, aanpassen, uitbaten, huren, verhuren, pachten, verpachten en alle gronden valoriseren en verkavelen.

- Zij heeft tevens tot doel de productie, de verwerking, de verkoop en de commercialisatie van alle vruchten van de bodem en de veeteelt.

- Het verlenen aan alle derden van diensten van management en alle verrichtingen van studie en andere verrichtingen die er het gevolg van zijn.

De vennootschap kan als bestuurder optreden in andere vennootschappen, al dan niet bezoldigd. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan door inbreng, fusie, intekening, deelname, financiële tussenkomst of op een andere wijze deelnemen in alle vennootschappen of ondernemingen, zowel Belgische als buitenlandse, met een gelijk of aanverwant doel of waarvan het doel, zelfs onrechtstreeks, van aard is de verwezenlijking van het hare te vergemakkelijken.

Zij kan eveneens alle overeenkomsten van samenwerking, rationalisatie, vereniging of andere afsluiten met zulke vennootschappen of ondernemingen.

Zij kan zowel in België als in het buitenland om het even welke handels-, financiële, industriële, technische, roerende en onroerende verrichtingen doen, daarin begrepen borgstelling en waarborgen geven die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met een of andere tak van haar maatschappelijk doel of die daartoe nuttig zou zijn of het vergemakkelijken en voor zover zij niet behoren tot wettelijk beschermde activiteiten."

De vennootschap is opgericht onder de vorm van een naamloze vennootschap met een maatschappelijk kapitaal van tweehonderd zestienduizend negenhonderd en zes euro drieëntachtig cent (216.906,83 EUR), vertegenwoordigd door achtduizend zevenhonderd vijftig gelijke aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde.

Zij werd opgericht onder de vorm van een personenvennootschap met beperkte aansprakelijkheid ingevolge akte verleden voor notaris Emile Van Tichelen, destijds te Antwerpen, vervangende zijn ambtgenoot, notaris Frans Mortelmans, destijds te Antwerpen, op acht juli negentienhonderd vijfentachtig, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van éénendertig juli daarna, onder nummer 19850731-324, waarvan de statuten verschillende malen werden gewijzigd, en voor het laatst ingevolge akte verleden voor notaris Robberechts op achtentwintig maart tweeduizend en twaalf, voor Meester An ROBBERECHTS, notaris te Londerzeel, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vier mei tweeduizend en twaalf, onder nummer 2012-05-0410084082.

Voor-

behouden aan het Beigiech

Staatsblad

Op de laatste Hz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Betgiseh Staatsblad

irtri.1 - vervolg

Mod PDF 14.1

3) de datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap is één januari tweeduizend en dertien.

Tegelijk neergelegd: fusievoorstel

Lamberts-Van Assche Anne

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagenü'rfiret$eígisch-Staatsbiad _ 0411-1/201-3' --- -Annexes dtr Mbnïïëü'rtiélgë

r

20/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.06.2013, NGL 17.06.2013 13184-0089-012
27/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 05.06.2012, NGL 22.06.2012 12203-0600-012
04/05/2012 : BL535929
27/01/2012 : BL535929
07/07/2011 : BL535929
30/06/2011 : BL535929
24/06/2010 : BL535929
02/07/2009 : BL535929
11/07/2008 : BL535929
03/07/2008 : BL535929
28/05/2015
ÿþ , Atod wad 11.1

In de bijlagen bij het Bejgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter grifiiev'Falleaertvangert

Iu11u1uuiig~N~ill

1 8 M.'7:1 2015

t r riio van de Nederlandstalige raar bank van koophandel Brussel

Griffie

Ondememingsnr : 0427.670.822

Benaming

(voluit) : KAPPA

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Molenstraat 711 -1840 Londerzeel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

Neerlegging en bekendmaking bij uittreksel van het fusievoorstel in toepassing van artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de fusie door overneming, waarbij de NV ORBM (ondernemingsnummer 0414.105.173) de NV KAPPA (ondememingsnummer 0427.670.822) overneemt.

Uit het fusievoorstel opgemaakt door de bestuursorganen van de NV ORBM en de NV KAPPA op 11 mei 2015, blijkt het volgende:

1° de rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de vennootschappen die aan de splitsing deelnemen;

De inbrengende vennootschap is de naamloze vennootschap "KAPPA", ingeschreven in het

rechtspersonenregister te Brussel met ondernemingsnummer 0427670822 met zetel te 1840 Londerzeel, Molenstraat 711. Opgericht onder de vorm van een personenvennootschap met beperkte aansprakelijkheid blijkens akte verleden voor notaris Emile Van Tichelen te Antwerpen op 8 juli 1985, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 31 juli onder nummer 19850731-324, Waarvan de statuten meermaals werden gewijzigd, en voor het laatst blijkens akte verleden voor Meester An ROBBERECHTS, notaris met standplaats te Londerzeel, op twaalf december tweeduizend dertien, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 31 december daarna, onder het nummer 0196899.

Haar doel bestaat erin "...voor eigen rekening of voor rekening van derden of in deelname met derden, zowel in België als in het buitenland:

Handel onder al zijn vormen, begrijpende de import, de export, de vertegenwoordiging en de makelarij van bouwmaterialen.

- De belegging in en het beheer van alle onroerende goederen en rechten. Zij kan alle onroerende goederen, gebouwde of ongebouwde, aankopen, verkopen, ruilen, oprichten, inrichten, omvormen, aanpassen, uitbaten, huren, verhuren, pachten, verpachten en alle gronden valoriseren en verkavelen.

- Zij heeft tevens tot doel de productie, de verwerking, de verkoop en de commercialisatie van alle vruchten van de bodem en de veeteelt.

- Uitgeverij-activiteiten in de breedst mogelijke betekenis van het woord en bij middel van gelijk welke drager van informatie, bestaande of nog te ontwikkelen (zoals boek, seminaries, audio-video, electrotechnische dragers).

- Het verlenen aan alle derden van diensten van management en alle verrichtingen van studie en andere verrichtingen die er het gevolg van zijn.

De vennootschap kan als bestuurder optreden in andere vennootschappen, al dan niet bezoldigd.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan door inbreng, fusie, intekening, deelname, financiële tussenkomst of op een andere wijze deelnemen in alle vennootschappen of ondernemingen, zowel Belgische als buitenlandse, met een gelijk of aanverwant doel of waarvan het doel, zelfs onrechtstreeks, van aard is de verwezenlijking van het hare te vergemakkelijken.

Zij kan eveneens alle overeenkomsten van samenwerking, rationalisatie, vereniging of andere afsluiten met zulke vennootschappen of ondernemingen.

Zij kan zowel in België als in het buitenland om het even welke handels-, financiële, industriële, technische, roerende en onroerende verrichtingen doen, daarin begrepen borgstelling en waarborgen geven die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met een af andere tak van haar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

maatschappelijk doel of die daartoe nuttig zou zijn of het vergemakkelijken en voor zover zij niet behoren tot wettelijk beschermde activiteiten."

De verkrijgende vennootschap is de naamloze vennootschap "ONROERENDE BELEGGINGSMAATSCHAPPIJ VAN BRABANT', in het kort "O.R.B.M.", met zetel te 1840 Londerzeel, Molenstraat 7/1, met als ondernemingsnummer 0414.105.173 en niet onderworpen aan de Belasting over de Toegevoegde Waarde. Zij werd opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Leon Nachtergaele-Minne, destijds te Londerzeel, op achttien maart negentienhonderd vierenzeventig, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van elf april daarna, onder nummer 1060-1. De statuten werden herhaalde malen gewijzigd en voor het laatst ingevolge akte verleden voor notaris An Robberechts, te Londerzeel, op achtentwintig maart tweeduizend en twaalf, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vier mei daarna onder nummer 20120504-840950.

Haar doel bestaat uit; "...voor eigen rekening of voor rekening van derden of in deelname met derden, zowel in België als in het buitenland;

- Handel onder al zijn vormen, begrijpende de import, de export, de vertegenwoordiging en de makelarij van bouwmaterialen.

- De belegging in en het beheer van alle onroerende goederen en rechten. Zij kan alle onroerende goederen, gebouwde of ongebouwde, aankopen, verkopen, ruilen, oprichten, inrichten, omvormen, aanpassen, uitbaten, huren, verhuren, pachten, verpachten en alle gronden valoriseren en verkavelen.

- Het verlenen aan aile derden van diensten van management en alle verrichtingen van studie en andere verrichtingen die er het gevolg van zijn.

De vennootschap kan ais bestuurder optreden in andere vennootschappen, al dan niet bezoldigd.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, ais tussenpersoon of als vertegenwoordiger,

Zij kan door inbreng, fusie, intekening, deelname, financiële tussenkomst of op een andere wijze deelnemen in alle vennootschappen of ondernemingen, zowel Belgische als buitenlandse, met een gelijk of aanverwant doel of waarvan het doel, zelfs onrechtstreeks, van aard is de verwezenlijking van het hare te vergemakkelijken.

Zij kan eveneens alle overeenkomsten van samenwerking, rationalisatie, vereniging of andere afsluiten met zulke vennootschappen of ondernemingen.

Zij kan zowel in België als in het buitenland om het even welke handels-, financiële, industriële, technische, roerende en onroerende verrichtingen doen, daarin begrepen borgstelling en waarborgen geven die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met een of andere tak van haar maatschappelijk doel of die daartoe nuttig zou zijn of het vergemakkelijken en voor zover zij niet behoren tot wettelijk beschermde activiteiten."

2° de ruilverhouding van de aandelen en, in voorkomend geval, het bedrag van de opleg;

De aandeelhouders van de inbrengende vennootschap zullen in de verkrijgende vennootschap worden vergoed tegen een inbrengverhouding e rato van 1,2356 nieuwe aandelen O.R.B.M, per bestaand aandeel KAPPA .

Dit wordt verantwoord ais volgt;

Het aantal van 10.812  ter gelegenheid van de kapitaalverhoging ais gevolg van de fusie bij de verkrijgende vennootschap -- uit te geven aandelen werd bepaald als volgt:

De waarde van de inbreng door de vennootschap "KAPPA" als gevolg van de fusie wordt gedeeld door de intrinsieke waarde van één bestaand aandeel bij de overnemende vennootschap.

Dit geeft het aantal aandelen dat zal worden uitgegeven,

De intrinsieke waarde waarvan hoger sprake is vanzelfsprekend, die waarde die van toepassing was op 1 januari 2015.

3° de wijze waarop de aandelen in de verkrijgende vennootschap worden uitgereikt;

Tengevolge van de kapitaalverhoging, zal worden overgegaan tot de verdeling van de nieuw uitgegeven aandelen tussen de aandeelhouders van KAPPA. De uitreiking zal geschieden door inschrijving van de nieuw uitgegeven aandelen in het register van aandelen op naam van O.R.B.M.

Deze nieuwe aandelen zullen de facto en de jure worden beschouwd als volstort. Zij zullen identiek zijn aan de bestaande aandelen, tenzij dan dat zij zullen worden beschouwd als aandelen behorend tot een klasse "B", terwijl de aandelen binnen O.R.B.M, die bestonden véér beide geplande verrichtingen van partiële splitsing en daaropvolgende fusie zullen worden beschouwd als behorend tot een klasse "A".

Vpor ûehou aan et Belgi ch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Deze aandelen behorend tot een categorie "B' zullen pas overdraagbaar worden op 1 januari 2020.

Het uiteindelijk aantal aandelen van O.R.B.M. dat zal worden uitgegeven zal worden afgerond tot de dichtste eenheid en zou dan aanleiding geven tot de uitgifte van 10.812 aandelen. Het aantal nieuw uit te geven aandelen wordt, ten einde de gelijkheid onder de aandeelhouders te handhaven, op zijn beurt beperkt tot 10.810  zij het dat zij in het kapitaal en de winstverdeling gelijk berechtigd zijn met de bestaande aandelen. Het verschil ni. 266,59¬ zal dan worden toegewezen aan een uitgifte premie.

4° de datum vanaf welke deze aandelen recht geven te delen in de winst, alsmede elke bijzondere regeling betreffende dit recht;

Vermits de overdracht zal terugwerken tot 1 januari 2015, zal 1 januari 2015 de datum zijn vanaf dewelke de opbrengsten ontstaan zullen worden beschouwd als beharende tot de winsten van de verkrijgende vennootschap, De nieuwe aandelen zullen dus deel hebben in het resultaat zoals dat in de verkrijgende vennootschap wordt verwezenlijkt tijdens het boekjaar 2015.

5° de datum vanaf welke de handelingen van de inbrengende vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschappen;

Vermits de overdracht zal terugwerken tot 1 januari 2015, zal 1 januari 2015 ook de datum zijn vanaf dewelke de verrichtingen van de gefusioneerde vennootschap betreffende het ingebracht patrimonium vanuit boekhoudkundig standpunt worden beschouwd als zijnde verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap.

6° de rechten die de verkrijgende vennootschap toekent aan de vennoten van de bij de fusie inbrengende vennootschap of de verkrijgende vennootschap, die bijzondere rechten hebben en aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen;

Er zijn geen aandelen met bijzondere rechten in de bij fusie inbrengende vennootschap noch bij de verkrijgende vennootschap,

7° de bezoldiging die wordt toegekend aan de commissarissen, de bedrijfsrevisoren of de externe accountants voor het opstellen van het in artikel 731 bedoelde verslag;

Er werd overeengekomen dat de bedrijfsrevisor op uurbasis zijn werkzaamheden zal uitvoeren, vergoed tegen 140 ¬ per uur.

8° ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de fusie deelnemen;

Er wordt geen enkel bijzonder voordeel toegekend aan de leden van het bestuursorgaan van de inbrengende vennootschap noch aan de leden van het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap;

Samen hiermee neergelegd: fusievoorstel.

Christina Lamberts-Van Assche An Lamberts-Van Assche

Bestuurder Bestuurder

h

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/07/2007 : BL535929
16/08/2006 : BL535929
07/07/2005 : BL535929
16/08/2004 : BL535929
09/07/2003 : BL535929
25/08/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgiscl mtede fflu _t ~ kopie

na neerlegging ter griffie van a ë C~~ ft~! ûiill

,....:~. r~, " .;.:~: .,~,,, Ili me. 2015

ter greffe van de Nederlaridstallge achtbank van kOPphtnt 01 WU»

Griffie

d)Het bestuursorgaan van de vennootschap KAPPA heeft er zich van vergewist, dat sinds de datum van opstelling van het fusievoorstel en de datum van huidige algemene vergadering zich in de activa en passiva van haar vermogen geen belangrijke wijzigingen hebben vocrgedaan.

Bovendien heeft de raad van bestuur van de oveme-mende vennootschap O.R.B.M. het bestuursorgaan van de vennootschap KAPPA erover ingelicht dat er zich geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan in de activa en passiva van het vermogen van de overnemende vennootschap O.R.B.M. sinds de datum van de opstelling van het fusievoorstel en heden, met uitzondering van de kapitaalverhoging die gebeurde ingevolge de partiële splitsing van de vennootschap naamloze vennootschap BRICOMARKT, ondernemingsnummer BE0422.231.892, waarvan het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering heden werd opgesteld door ondergetekende notaris en waarvan alle aandeel-houders een perfecte kennis hebben gezien zij ook de enige aandeelhouders zijn van de betrokken vennootschappen.

e)Het fusievoorstel, de overige verslagen, alsmede een exemplaar van de jaarrekeningen, werden in" de zetel van de vennootschap voor kennisneming ter beschikking van de aandeelhouders gesteld, om deze toe te laten uiterlijk één maand voor de algemene vergadering van de stukken kennis te nemen, zoals voorgeschreven

" door artikel 697 paragraaf 2 van het Wetboek van Vennootschappen.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernerningsnr : 0427670822

Benaming

(voluit) : KAPPA

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : 1840 LONDERZEEL, MOLENSTRAAT 7/1

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNAME

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Stéphanie VAN RIET,vennoot in de vennootschap `Robberechts & Van Riet', met maatschappelijke zetel te 1840 Londerzeel, Molenstraat 87, op 28 juli 2015, BLIJKT DAT:

Werd gehouden de Buitengewone Algemene Vergadering van aandeelhouders van de naamloze vennootschap KAPPA, met maatschappelijke zetel te 1840 Londerzeel, Molenstraat 711, ondernemingsnummer 6E0427.670.822, niet onderworpen aan de Belasting over de Toegevoegde Waarde,

VOORAFGAANDE OPMERKING

Onderhavig proces-verbaal heeft onder meer tot doel een fusie door overname aan te gaan met de naamloze vennootschap ONROERENDE BELEGGINGSMAATSCHAPPIJ VAN BRABANT, in het kort `O.R.B.M,', met maatschappelijke zetel te 1840 Londerzeel, Molenstraat 7/1, onderne-mingsnummer BE0414.105.173, niet onderworpen aan de Belasting over de Toegevoegde Waarde, opgericht bij akte verleden voor notaris NACHTERGAELE MINNE Léon te Londerzeel, op 18 maart 1974, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 11 april daarna, onder nummer 1060-1, waarvan de statuten meermaals werden gewijzigd en voor het laatst bij buitengewone algemene vergadering van heden, waarvan proces-verbaal werd opgesteld op heden door ondergetekende notaris, ter publicatie in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad,

VASTSTELLINGEN

Met betrekking tot de formaliteiten die door de over te nemen vennootschap moeten worden vervuld, stelt de voorzitter van de vergadering van de vennootschap vooraf het volgende vast:

a)Het bestuursorgaan van de over te nemen vennootschap heeft op 11 mei 2015 een fusievoorstel opgemaakt. Dit fusievoorstel werd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel neergelegd op 18 mei 2015, zijnde meer dan zes weken voor de huidige algemene vergadering, zoals voorgeschreven door artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen. De publicatie van het fusievoorstel in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad gebeurde op 28 mei daarna, onder nummer 0075051,

b)De verlagen van de bestuursorganen van de fuserende vennootschappen van 26 juni 2015 worden voorgelegd.

c)De heer VAN RIE Frans, bedrijfsrevisor, voor BVBA VAN RIE & C°, heeft een schriftelijk verslag opgesteld op 30 juni 2015, zoals bepaald in artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen.

De conclusies van zijn verslag luiden als volgt:

Y

{., e

42

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

BESLISSINGEN

Na deze uiteenzetting worden door de buitengewone algemene vergadering volgende beslissingen met

unanimiteit genomen:

1. Eerste besluit Fusievoorstel

De voorzitter geeft een korte samenvatting van het fusievoorstel en van de aanvullende verslagen, zoals hoger gemeld, waarin voorgesteld wordt dat de vennootschap KAPPA door fusie overgenomen wordt door de vennootschap O.R.B.M. Het verslag van de revisor alsmede het fusievoorstel zullen worden neergelegd in het vennootschapsdossier.

2. Tweede besluit-- Beslissing tot fusie

De vergadering besluit tot de fusie van de ven-nootschap door middel van de overdracht van haar gehele vermogen (rechten en verplichtingen) aan de overnemende vennootschap O.R.B.M. en dit overeenkomstig de in het fusievoorstel opgenomen voorwaarden.

Hierbij wordt gepreciseerd dat:

a) de overdracht gebeurt op basis van de per 31 december 2014 goedgekeurde jaarrekening van de overgenomen vennootschap; de activa en passiva en de bestanddelen van het eigen vermogen zullen worden overgenomen in de boekhouding van de overnemende vennootschap, tegen de waarde die blijkt uit de voormelde jaarrekening;

b) vanuit boekhoudkundig oogpunt worden alle venichtingen van de overgenomen vennootschap vanaf 1 januari 2015 beschouwd als zijnde voltrokken voor rekening van de verkrijgende vennootschap, zodat alle verrichtingen na deze datum ten voordele en op risico van de verkrijgende vennootschap zullen zijn gebeurd.

c) de overdracht gebeurt door middel van toeken-Hing van tienduizend achthonderd en tien (10.810) volledig volgestorte nieuwe aandelen `klasse B' in de ovememende vennootschap O.R.B.M., evenals het boeken van een opleg onder de vorm van een uitgiftepremie van tweehonderd zesenzestig euro negenenvijftig cent (¬ 266,59) die wordt geïncorporeerd in het kapitaal van de vennootschap O.R.B.M.

De uit te geven nieuwe aandelen zullen identiek zijn aan de bestaande gewone aandelen en zullen deelnemen in het resultaat van de overnemende vennootschap vanaf 1 januari 2015. De nieuwe aandelen zullen evenwel aandelen `klasse B' zijn en zijn pas overdraagbaar vanaf 1 januari 2020, behoudens wegens overlijden,

De vergadering stelt vast, overeenkomstig artikel 693, 8° van het Wetboek van Vennootschappen en overeenkomstig het fusievoorstel, dat geen enkel bijzonder voordeel werd toegekend aan de leden van de raad van bestuur van enerzijds de overnemende vennootschap en anderzijds de overgenomen vennootschap.

De vergadering besluit dat dit besluit aangenomen is onder de opschortende voorwaarde van de aanvaarding van de fusie door de andere bij de verrichting betrokken vennootschap, namelijk de overnemende vennootschap O.R.B.M,

Overeenkomstig artikel 682 van het Wetboek van Vennootschappen brengt de fusie van rechtswege en gelijktijdig volgende uitwerking met zich mee:

14e ontbinding zonder vereffening van de overgenomen vennootschap, die ophoudt te bestaan;

2.de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap worden aandeelhouders van de overnemende vennootschap;

3.de overdracht aan de verkrijgende vennootschap van het gehele vermogen, rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschap.

In het door de overgenomen vennootschap KAPPA aan de overnemende vennootschap O.R.B.M. overgedragen vermogen zijn volgende onroerende goederen begrepen:

De inbreng in natura in de vennootschap O.R.B.M. bestaat uit volgende onroerende goederen:

GEMEENTE LONDERZEEL  1 STE AFDELING

GOED 1:

Een perceel grond (op het kadaster vermeld als 'huis' wat niet strookt met de realiteit) aan de Dorpsstraat +32, gekadastreerd volgens recent kadastraal uittreksel, minder dan één jaar geleden afgeleverd, sectie F, nummer 127 T, gekadastreerd volgens titel, sectie F, nummers 127 N en 127 0, met een kadastrale oppervlakte van vijf centiare (5ca).

GOED 2:

Een perceel bouwland ter plaatse genaamd 'Pluimennest', gekadastreerd volgens recent kadastraal uittreksel, minder dan één jaar geleden afgeleverd, sectie E, nummer 435 E, gekadastreerd volgens titel sectie 435 C/deel, met een kadastrale oppervlakte en volgens titel van één hectare drie are dertien centiare (1ha 03a 13ca).

GOED 3:

Een grootwarenhuis op en met grond en aanhorigheden aan de Molenstraat 21/25, gekadastreerd volgens recent kadastraal uittreksel, minder dan één jaar geleden afgeleverd, sectie F, nummer 127 Y, gekadastreerd volgens titel, sectie F, nummers 127 N en 127 0, met een kadastrale oppervlakte van vijfentwintig are dertien centiare (25a 13ca).

GOED 4:

In een gebouwencomplex genaamd 'Residenties Park Suites', gelegen 'Klemendorp', opgericht op een perceel grond, gekadastreerd volgens recent kadastraal uittreksel, minder dan één jaar geleden afgeleverd, en volgens titel, sectie E, nummer 239 X, gekadastreerd volgens titel, sectie E, nummers 241 W, 235 M 2, 239 Wideel en 241 Xldeel, met een oppervlakte volgens titel van negentig are vijfendertig centiare (90a 35ca):

1) drie autostaanplaatsen genummerd 'P 1.02', 'P 1.04' en 'P 1.24' in het deelgebouw `Parking', die elk omvatten:

" in privatieve en uitsluitende eigendom: de eigenlijke ruimte van de autostaanplaats binnen de verfomlijning;

"

" in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: tienlnegenenveertigduizend dertigsten (10/49.030sten) in de gemeenschappelijke delen van dit deelgebouw parking en evenveel negenenveertigduizend dertigsten in de algemeen gemeenschappelijke delen, waaronder de grond.

GOED 5:

In een gebouwencomplex genaamd 'Residenties Park Suites', gelegen 'Klemendorp', opgericht op een perceel grond, gekadastreerd volgens recent kadastraal uittreksel, minder dan één jaar geleden afgeleverd, en volgens titel, sectie E, nummer 239 X, met een oppervlakte volgens titel van tweeënnegentig are vijftig centiare (92a 50ca), alsook perceel sectie E, nummer 244 F, met een kadastrale oppervlakte van vijftien are zeven centiare (15a 07ca):

1) Het appartement huisnummer Klemendorp 5 002, genummerd '205' midden links op het gelijkvloers gelegen in het deelgebouw 'Park Suites Il', omvattende:

" in privatieve en uitsluitende eigendom: inkom, hal, vestiaire, WC, living met keuken, berging, terras, slaapkamer met badkamer, nachthal, berging met installatie van centrale verwarming, twee slaapkamers, badkamer, alsook bergingen 'B2.13' en 82.14' gelegen in het deelgebouw parking;

" In mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: negenhonderd en elf/negenenveertigduizend dertigsten (911/49.030sten) in de algemene gemene delen van het hele gebouwencomplex 'Residenties Park Suites Autostaanplaatsen en Park Suites i, Il, III en IV', waaronder de grond, alsook negenhonderd en elf/zestienduizendsten (911/16.000sten) in de gemene delen van het deelgebouw 'Park Suites Il',

2) negenhonderd en elf/negenenveertigduizend dertigsten (911i49.030sten) van en in een perceel grond gelegen te Londerzeel, achter de woning aan de Molenstraat 70, gekadastreerd volgens titel sectie E, nummer 244 F, met een oppervlakte van vijftien are zeven centiare (15a 07ca).

3. Derde besluit -- Kwijting

Ter gelegenheid van de goedkeuring door de algemene vergadering van aandeelhouders van de overnemende vennootschap van de eerste na de fusie opgemaakte jaarrekening zal worden beslist over de kwijting voor de raad van bestuur van de overgenomen vennootschap.

4. Vierde besluit  Bevoegdheden

Voor zover als nodig worden alle voor de uitvoe-ring van voorafgaande besluiten noodzakelijke bevoegdheden (met mogelijkheid tot sub-delegatie) verleend aan elk lid van de raad van bestuur van de overnemende vennootschap, elk bekleed met de bevoegdheid om afzonderlijk of gezamenlijk te handelen en meer specifiek met de bevoegdheid:

a)om alle formaliteiten van doorhaling of overdracht te verrichten bij alle bevoegde autoriteiten;

b)als vergoeding voor de overdracht tienduizend achthonderd en tien (10.810) volledig volgestorte nieuwe aandelen in de overnemende vennootschap te aanvaarden;

c)deze nieuwe aandelen te verdelen onder de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap, en, in voorkomend geval, de bijwerking van de registers van de aandelen op naam te verzekeren, waarbij de kosten van deze verrichtingen worden gedragen door de ovememende vennootschap;

d)in het kader van deze overdracht bij wijze van fusie de Hypotheekbewaarder ervan te ontlasten ambtshalve inschrijving te nemen, afstand te doen van aile zakelijke rechten, voorrechten, vorderingen tot vernietiging, met of zonder betaling handlichting te verlenen van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, verzet of andere beletsels.

5. Vijfde besluit - Volmacht voor de administratieve formaliteiten

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Goemans & Partners BVBA, accountants, 2800 Mechelen, Augustijnenstraat 66, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de diensten van de belasting, het Ondernemingsloket, met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen en Sociale Verzekeringskas.

CONTROLE OP DE WETTIGHEID

Ondergetekende notaris stelt vast dat aile formaliteiten werden nageleefd zoals die door de wet zijn voorgeschreven. Zij bevestigt derhalve het bestaan en zowel de interne als de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten in de zin van artikel 700 van het Wetboek van Vennootschappen.

ONTSLAG VAN AMBTSHALVE INSCHRIJVING

De Hypotheekbewaarder wordt uitdrukkelijk ontslagen van het nemen van een ambtshalve inschrijving naar aanleiding van de overschrijving van onderhavige akte.

FISCALE VERKLARINGEN

Onderhavige fusie heeft plaats onder het voor-deel van de artikelen 117 en 120 van het Wetboek van Registratierechten (artikelen 2.9.1.0.3, 2,10.1.0.3 en 2.11.1.0.2 Vlaamse Codex Fiscaliteit), artikel 211 en volgende van het Wetboek van Inkomstenbelastingen en van artikelen 11 en 18 § 3 van het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde. Derhalve is deze akte te registreren aan het vast recht.

SLUITING VAN DE VERGADERING

Aangezien de volledige agenda werd afgehandeld, wordt de

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

BIJLAGEN: voor eensluidend verklaard afschrift van de

bedrijfsrevisor, kopie fusievoorstel.

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de ins

bevoegd de rechtspersoon ten aan Verso : Naam en handtekening

uur, kopie verslag

n de perso(o)n{en) oordigen

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

05/07/2002 : BL535929
26/06/2001 : BL535929
15/07/2000 : BL535929
09/07/1999 : BL535929
03/07/1999 : BL535929
14/03/1997 : BL535929
01/01/1993 : BL535929
24/07/1990 : BL535929
31/01/1989 : DE39218
01/01/1986 : DE39218
31/07/1985 : DE39218

Coordonnées
KAPPA

Adresse
MOLENSTRAAT 7, BUS 1 1840 LONDERZEEL

Code postal : 1840
Localité : LONDERZEEL
Commune : LONDERZEEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande