KAPPERSHUIS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : KAPPERSHUIS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 846.327.869

Publication

25/04/2014
ÿþMooi Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Hhlu 11011111,LIII II

Vo beho aan BeI Staat

Ondememingsnr : 0846.327.869

Benaming

(voluit) : KAPPERSHUIS

(verkort):

Rechtsvorm: VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel: GASHUISSTRAAT 71, 3200 AARSCHOT

(volledig adres)

Onderwerp akte: WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

' BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN 3 APRIL 2014

Wegens verhuis van nr. 71 naar nr.73 wordt er beslist de maatschappelijke zetel vanaf heden over te: dragen naar Gasthuisstraat 73, 3200 Aarschot.

DIERCKX DIRK

ZAAKVOERDER

13/06/2012
ÿþ~ " >

Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie dei

Rechtbank van Kooph ndei

te Leuven, de 4 JOrviiulZ

DE GRIFFIER,

Griffie

ni I II II IIA 1111 IIIVIVI

*12104977*

Voi behoi

aan

Belg Staat:

Ondernemingsnr : 8Ç' 3 2,9- $62

Benaming

(voluit) : KAPPERSHUIS

(verkort) :

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : GASTHUISSTRAAT 71, 3200 AARSCHOT

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Oprichters:

1) De heer GIJSEMANS GUI, geboren op 14 april 1977, ongehuwd en wonende te Aarschot , Gasthuisstraat,

71, 2) De heer DIERCKX DIRK, geboren op 28 augustus 1967, gescheiden en wonende te Kampenhout,;

Stationsstraat 66.

De verschijners verklaren hierbij over te gaan tot oprichting van een handelsvennootschap onder de vorm

van een Vennootschap onder Firma (V.O.F.) onder de benaming KAPPERSHUIS.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3200 Aarschot, Gasthuisstraat 71.

De vennootschap heeft tot doel:

" De uitbating van een kapperszaak, voor zowel dames, heren als kinderen.

" Kleinhandel in verzorgingsproducten, juwelen en kledij.

" De uitbating van een schoonheidsverzorgingscentrum.

Dit alles moet gezien worden in de meest ruime betekenis.

De vennootschap kan ook de opdracht van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen; deelneming in activiteiten van of samenwerking met andere vennootschappen kan geschieden door overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, of welke wijze dan ook.

Zij kan zich ten gunste van dezelfde vennootschappen borg stellen of hen aval verlenen, optreden als agent: of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden, verstrekken.De vennootschap mag aile roerende of onroerende, financiële, industriële en commerciële: verrichtingen doen met betrekking tot de belegging van de reserves van de vennootschap, desgevallend; aangevuld met het gebruik van externe financiering.

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur,

Verbintenissen aangegaan namens de vennootschap in oprichting worden geacht in naam en voor rekening, te zijn aangegaan van de vennootschap.

De vennootschap wordt opgericht met storting van een maatschappelijk kapitaal van 5000¬ . Het kapitaal', wordt voor 2550¬ volstort door Gijsemans Gui, voornoemd en voor 2450¬ door Dierckx Dirk, voornoemd, De vennoten verwerven bij oprichting:

De heer Gijsmans Gui: 51 aandelen;De heer Dierckx Dirk: 49 aandelen

Er gebeurd tevens een inbreng in natura van het materieel van de eenmanszaak van Gijsmens Gui, nl.

" Inrichting kapsalon voor 4819.71¬ " Rainbouw poetsmachine voor 743.80¬

" intercap stijltang voor 88.02¬ " JV consulting schaal voor 149.40¬

" Van Corenfand expr, Voor 106.58¬ " Mado kapperstoel voor 1483.20¬

Voor een totaliteit van: 7390.71¬

Dit bedrag zal tegen geboekt worden op de rekening courant van Gijsemans Gui,

Voor iedere vennoot mag een rekening-courant geopend worden waarin alle sommen die ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn, gebracht worden. Zij zullen recht geven op een intrest berekend tegen de wettelijke intrestvoet. Wanneer de behoeften van de vennootschap een storting op deze rekening-courant nodig maken, zal deze storting door iedere vennoot gedaan worden in verhouding met het aantal aandelen in zijn bezit, tenzij er anders over beslist wordt. De terugtrekking van gedeponeerde fondsen kan enkel in gemeen overleg gebeuren.

Buiten de toestemming van alle medevennoten mogen de vennoten hun rechten in de vennootschap niet: overdragen, noch opdracht geven aan een derde om hen in de vennootschap te vertegenwcordigen.

Iedere vennoot beschikt over de maatschappelijke handtekening, maar hij zal er enkel gebruik mogen van;

" maken voor de zaken die het doel van de vennootschap uitmaken. Het bestuur van de vennootschap wordt;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

toevertrouwd aan een of meer zaakvoerders, afzonderlijk optredend, die in naam van de vennootschap alle handelingen mogen stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatsschappelijk doel.

Worden tot niet statutaire zaakvoerders benoemd voor de duur van de vennootschap:

De heren Gijsemans Gui en Dierckx Dirk,

Aan de zaakvoerders en aan de andere vennoten kan, bij gewone meerderheid van stemmen, een verloning worden uitgekeerd die voor elkeen zal bepaald worden in functie van de voor de vennootschap geleverde prestaties.

De vennoten zullen al hun tijd en al hun zorgen aan de maatschappelijke zaken besteden, Zolang de vennootschap duurt, zullen zij zich onthouden van elke rechtstreekse of onrechtstreekse deelneming aan enige; ' handels- of nijverheidsonderneming van dezelfde aard tenzij in gemeen overleg met de vennoten en mits Schriftelijke toelating.

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden op 28 augustus op de zetel van de vennootschap.

Het boekjaar begint op 01 april en eindigt op 31 maart. Het eerste boekjaar begint op 1 juni 2012 en eindigt op 31 maart 2014.

De nettowinst wordt tussen de vennoten verdeeld in dezelfde verhouding als het aantal aandelen in zijn bezit. De vennoten mogen bij enkele meerderheid van stemmen beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk vooraf genomen op de winsten. Zij zullen eveneens, bij eenvoudige meerderheid van stemmen, ; mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij bovenop de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst,

Bij beslissing van de vennoten met tweederde meerderheid kan aan iedere vennoot bovenop zijn aandeel in de winst, een vergoeding worden toegekend die voor elkeen zal bepaald worden volgens de aard van zijn werkzaamheden in de vennootschap. Deze vergoedingen zullen als wedden of vertegenwoordigingskosten bij de algemene onkosten gerekend worden. De eenmaal toegekende vergoeding kan later niet meer gewijzigd worden door de vergadering van vennoten buiten de toestemming van de betrokken vennoot om.

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden in dezelfde evenredigheid als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten.

Iedere vennoot heeft het recht de vergadering van vennoten bijeen te roepen. Daartoe moet hij al zijn medevennoten uitnodigen per aangetekende brief die hij ten laatste acht dagen voor de vergadering in de post afgegeven moet hebben. Deze brief moet de agenda vermelden.

De vergadering zal worden voorgezeten door de heer Gijsemans Gui, voornoemd, of, in zijn afwezigheid, door de oudste van de aanwezige vennoten. Zij zal gehouden worden ten maatschappelijke zetel. ledere aandeel heeft recht op een stem, maar in geval van staking van stemmen, Is die van de voorzitter beslissend, []e beslissingen worden bij enkele meerderheid genomen, behoudens afwijkende bepalingen in de statuten, Wanneer op de eerste vergadering de meerderheid van de vennoten niet aanwezig is, zal de tweede ' vergadering regelmatig mogen beraadslagen en beslissen, welk ook het aantal aanwezige vennoten is. De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een medevennoot. Geen enkele vennoot mag echter drager zijn van meer dan één mandaat.

De ontbinding van de vennootschap zal door elke vennoot aangevraagd kunnen worden, indien de verliezen vijftig procent van het kapitaal belopen. Maar in dat geval kunnen de andere vennoten de vereffening vermijden door het aandeel van het uittredende lid over te nemen, zoals bepaald in artikel 17 hierna.

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot. Zij blijft bestaan onder de overlevende vennoten. De erfgenamen van de overledene zullen het deel dat aan de overledene toekomt volgens de laatste balans die opgemaakt werd voor het overlijden enkel in speciën kunnen opeisen. Daarenboven zullen zij deel hebben in de winsten of de verliezen van het lopende jaar, vastgesteld overeenkomstig artikelen 12 en 13 na sluiting van de eerste balans na het overlijden. Hierbij wordt alleen rekening gehouden met de tijd gedurende welke de overledene nog deel uitmaakte van de vennootschap. De rekening zal betaalbaar en eisbaar zijn in vijf jaar per vijf gelijke delen, waarvan de eerste betaling zal plaatsvinden binnen de drie maanden volgend op het opmaken van de eerste balans na het overlijden.

ln geen geval, op geen enkel tijdstip en om geen enkele reden, zullen de weduwe, weduwnaar of erfgenamen van een vennoot de zegels mogen laten leggen, een inventaris laten opmaken of de werkzaamheden van de vennootschap hinderen op welke wijze ook.

Wanneer een vennoot wettelijk onbekwaam is of om welke redenen ook verhinderd is, kan

de algemene vergadering beslissen dat hij zal ophouden deel uit te maken van de vennootschap, Zij Voorziet in zijn vervanging in de bijzondere functies die hem waren toevertrouwd. De rechten van de aldus uitgesloten vennoot worden bepaald overeenkomstig artikel 17.

In geval van ontbinding van de vennootschap za! de vereffening toevertrouwd worden aan de vennoten, vereffenaar(s) aangesteld overeenkomstig artikelen 184 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. ; De bevoegdheid van vereffenaars wordt door deze voornoemde wetsbepalingen geregeld. Bovendien zullen zij het maatschappelijk vermogen in andere vennootschappen mogen inbrengen, zonder dat zij daartoe de instemming van de algemene vergadering hoeven te vragen.

p de netto-opbrengst van de vereffening zullen de vennoten hun eventuele inbreng terugnemen. Het saldo ; zal worden verdeeld volgens de verhoudingen bepaald in art.12 en 13. Het eventueel nettoverlies zal volgens dezelfde verhouding verdeeld worden onder de vennoten.

Er wordt volmacht gegeven aan Janssens Marleen, boekhouder, voor alle formaliteiten betreffende handelsrechtbank, ondememingsloket, btw administratie en sociaal verzekeringsfonds.

Opgesteld te Haacht, in drie exemplaren, op 1 juni 2012.

De oprichters,

GIJSEMANS GUI DIERCKX DIRt

Op de laatste blx. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
KAPPERSHUIS

Adresse
GASTHUISSTRAAT 71 3200 AARSCHOT

Code postal : 3200
Localité : AARSCHOT
Commune : AARSCHOT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande