KARAKTER INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KARAKTER INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 866.285.521

Publication

06/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 29.03.2014, NGL 29.04.2014 14108-0263-032
17/10/2014
ÿþ"74

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie vanda etti gdiOntvangen op

.

08 OKT, 2014

br griffie van de Nederlandstalige

e991)13?eiSYMP oe-4,mHeine Bftissel

Griffie

II

Il

Il

, Ondernemingsnr 0866.285.521

Benaming

(voluit) : Karakter lnvest

(verkort)

Rechtsvorm:

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 1850 Grimbergen, VVielewaallaan 13

(volledig adres)

Onderwerp akte: Kapitaalverhoging

Uit de notulen opgemaakt door Meester Bénédicte BOES, geassocieerd Notaris te Grimbergen, op dertig september tweeduizend veertien, blijkt dat door de buitengewone algemene vergadering volgende beslissingen

e werden genomen:

Eerste beslissing: Bespreking en goedkeuring verslagen.

Met eenparigheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerders. Aile aanwezige aandeelhouders erkennen tijdig een afschrift van dit verslag met de staat van activa en passiva te hebben ontvangen, er kennis van te hebben genomen en ze goed te keuren.

e

Het verslag van de zaakvoerders zal in het dossier van de instrumenterende notaris worden bewaard.

STEMMING: Deze beslissing werd met unanimiteit van de stemmen goedgekeurd.

Tweede beslissing: Wijziging maatschappelijk doel.

De vergadering beslist vervolgens het maatschappelijk doel te wijzigen door vervanging van artikel 3 van de

statuten door de volgende tekst:

" "Artikel 3 : Doel

De vennootschap heeft tot doel:

co Het verlenen van beleggingsadvies en financiële planning en begeleiding van particulieren, ondernemingen, organisaties en lnstitutionelen op een onafhankelijke en continue basis in België en in het buitenland. Het verstrekken van advies inzake patrimonia, beleggingen en vermogens in de ruimste zin van het woord in België en in het buitenland.

" Het verlenen van diensten van kredietbemiddeling. Het ontvangen doorgeven van orders met betrekking tot

beleggingen. Het verlenen van diensten van vermogensbeheer. Het verlenen van advies en opleiding aan

et

bedrijven. Het verlenen van coaching aan bedrijven met betrekking tot bedrijfsoverdracht, groei en innovatie.

De vennootschap mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de

et verwezenlijking ervan te bevorderen en dit in de meest ruime zin.

et

De vennootschap mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de z

verwezenlijking ervan te bevorderen en dit in de meest ruime zin

De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen en, in het algemeen. alle commerciële. industriële of financiële handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk

eel doel. met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen en de uitbating van aile intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

Zij mag aile roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs ?Is deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen In alle verbonden vennootschappen, met deweike een of andere band van deelneming bestaat. Zij mag aile leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk

et welke duur, aan de vennootschappen toestaan waarmee een of andere band van deelneming bestaan.

eel Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen In aile bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven in België of het buitenland, waarvan liet maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen. Deze lijst is exemplatief en ' niet beperkend.

Het doel van de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien door artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in consignatie, als tussenpersoon of als

 _ vertegenwoordiger.

Op de laatste blz, van t_nik B vermelden Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzten van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handlekonmg

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap aile daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard. welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel en die gelet op het uitoefenen van de activiteit als onderneming voor beleggingsadvies zijn toegelaten door de wetgeving met betrekking tot het statuut van de vennootschap voor beleggingsadvies terzake. De vennootschap zal zich in het uitoefenen van haar doel steeds schikken naar de reglementen en voorschriften die voor dit statuut door de Commissie voor het Bank, Financie en - Assurantiewezen worden uitgevaardigd.

Het doel kan worden gewijzigd bij statutenwijziging, volgens de bepalingen voorzien in artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen."

STEMMING: Deze beslissing werd met unanimiteit van de stemmen goedgekeurd.

Derde beslissing: vaststelling van de belaste reserves.

De algemene vergadering stelt vast dat de belaste reserves zoals die zijn goedgekeurd door de gewone algemene vergadering van de vennootschap op 29 maart 2013, honderd negenenzestigduizend zevenhonderd vierenzeventig komma zeventien (169.774,17) euro bedragen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening voor het boekjaar 01/10/2011 - 30/09/2012.

STEMMING: Deze beslissing werd met unanimiteit van de stemmen goedgekeurd.

Vierde beslissing: vaststelling uitkering dividend.

De algemene vergadering stelt vast dat bij bijzondere algemene vergadering van 22 september 2014 werd besloten, rekening houdend met de bepalingen van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen, om een tussentijds dividend van honderd negenenzestigduizend (169.000) euro uit te keren in toepassing van artikel 537 Iste lid van het Wetboek van Inkomstenbelastingen.

Alle vennoten hebben hierop verklaard het volledig bedrag van het tussentijds dividend onmiddellijk te willen inbrengen in het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap, mits inhouding en doorstorting van de roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10 %) van het tussentijds dividend in toepassing van voormeld artikel 537 van het Wetboek van lnkomstenbelastingen.

STEMMING: Deze beslissing werd met unanimiteit van de stemmen goedgekeurd.

Vijfde beslissing: Kapitaalverhoging door inbreng in geld.

De algemene vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90 %) van het tussentijds bruto-dividend, zijnde een verhoging voor een bedrag van honderd tweeënvijftigduizend honderd (152.100) euro, om het te brengen van honderd twintigduizend (120.000) euro tot tweehonderd tweeënzeventigduizend honderd (272.100) euro, door het creëren van driehonderd en vier (304) aandelen zonder vermelding van nominale waarde van hetzelfde type en die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen, behalve dat zij zullen delen in de resultaten vanaf heden.

Op deze nieuwe aandelen zal onmiddellijk worden ingeschreven in geld en zij zullen volledig volgestort worden bij de inschrijving. Er is geen uitgiftepremie verschuldigd. ,

STEMMING: Deze beslissing werd met unanimiteit van de stemmen goedgekeurd.

Zesde beslissing: Uitoefening van het voorkeurrecht.

Alle voormelde aandeelhouders verklaren hierbij uitdrukkelijk en individueel te verzaken aan de uitoefening van hun wettelijk voorkeurrecht.

STEMMING: Deze beslissing werd met unanimiteit van de stemmen goedgekeurd.

Zevende beslissing: Inschrijving op de kapitaalverhoging.

Vervolgens hebben de hogergenoemde aandeelhouders verklaard dat zij volledig op de hoogte zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap, en dat zij het kapitaal wensen te verhogen met negentig procent (90%) van het tussentijds bruto-dividend, zijnde een bedrag van honderd tweeënviptigduizend honderd (152.100) euro, wetende dat de resterende tien procent (10 %) als roerende voorheffing wordt ingehouden en doorgestort.

Zij verklaren bijgevolg te willen inschrijven, onder de hoger gestelde voorwaarden, als volgt:

- de heer OLBRECHTS Joost, aandeelhouder voormeld sub 1.A,, voor driehonderd en vier (304) aandelen, ten bedrage van honderd tweeënvijftigduizend honderd (152.100) euro en geheel volstort.

De voorzitter verklaart en alle aanwezigen op de vergadering erkennen dat hogergenoemde inbrengen volledig zijn volgestort door storting in speciën uitgevoerd op rekening nummer BE81 9731 2108 4124 geopend bij ARGENTA SPAARBANK NV op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KARAKTER INVEST'". Het attest van deze bank opgemaakt op 24 september 2014 zal in het dossier van ondergetekende notaris worden bewaard.

De algemene vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, en meer in het bijzonder de gevolgen van een kapitaalsvermindering binnen de 4 of 8 jaar naargelang het al dan niet gaat om een kleine vennootschap in de zin van artikel 15 van het Wetboek van vennootschappen, evenals de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije boekjaren.

STEMMING: Deze beslissing werd met unanimiteit van de stemmen goedgekeurd.

Achtste beslissing: Vaststelling van de verwezenlijking van kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, ondergetekende notaris, akte te nemen dat de kapitaalverhoging integraal is onderschreven en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk werd gebracht op tweehonderd tweeënzeventigduizend honderd (272.100) euro, vertegenwoordigd door vijfhonderd vierenveertig (544) aandelen, zonder nominale waarde.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

MMiNGbezebeslissing werd met unanimiteit van de stemmen goedgekeurd.

Negende beslissing: Wijziging van de statuten.

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de

algemene vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 5 : Kapitaal.

5.1. Geplaatst kapitaal en aandelen.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderd tweeënzeventigduizend honderd (272.100) euro.

Het is verdeeld in vijfhonderd vierenveertig (544) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Het kapitaal is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst.

5.2. Historiek van het kapitaal.

1. Bij de oprichting van de vennootschap werd het kapitaal vastgesteld op honderdduizend (100.000) euro, vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die aile meteen in geld werden volgestort tot beloop van één/vijfde.

2. Bij besluit van de buitengewone algemene vergadering van 22 oktober 2007 werd het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap verhoogd met twintigduizend (20.000) euro door storting in geld en met uitgifte van veertig (40) nieuwe aandelen.

3. Bij besluit van de buitengewone algemene vergadering van 30 september 2014 werd het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap verhoogd met het bedrag van het netto-dividend van honderd tweeënvijffigduizend honderd (152.100) euro, uitgekeerd vanuit de belaste reserves van de vennootschap, om het kapitaal te brengen door inlijving van gemeld netto-dividend, naar tweehonderd tweeënzeventigduizend honderd (272.100) euro, met uitgifte van driehonderd en vier (304) nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde van hetzelfde type."

STEMMING: Deze beslissing werd met unanimiteit van de stemmen goedgekeurd.

Tiende beslissing: Machtiging aan het bestuursorgaan.

De vergadering verleent de zaakvoerder aile bevoegdheden om de hierboven genomen besluiten uit te voeren.

STEMMING: Deze beslissing werd met unanimiteit van de stemmen goedgekeurd.

Elfde beslissing: Volmacht voor neerlegging proces-verbaal en coördinatie van de statuten.

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om onderhavig proces-verbaal op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel neer te leggen, evenals om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

STEMMING: Deze beslissing werd met unanimiteit van de stemmen goedgekeurd.

Twaalfde beslissing: Volmacht voor administratieve formaliteiten.

De vergadering verleent bij deze bijzondere volmacht aan de BVBA THOLLEBEKE & PARTNERS, kantoor houdende te 1930 Zaventem, Leuvensesteenweg 533 bus 1, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling om aile nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket, en/of BTW-en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten.

STEMMING: Deze beslissing werd met unanimiteit van de stemmen goedgekeurd.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd; een uitgifte van de akte, verslag van de zaakvoerder, gecoördineerde statuten.

Notaris Bénédicte BOES

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van L'A B vermelden Recto Naam en hoedanigherd van de. instrumenterende notaris, hetzij van de perso(oln(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegen*oordigen

Verso Naam en handtekening

03/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 29.03.2013, NGL 29.04.2013 13104-0264-031
06/09/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 31.08.2012, NGL 31.08.2012 12531-0512-032
02/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 08.03.2012, NGL 28.03.2012 12072-0444-012
03/11/2011
ÿþ wrod 2.1

fn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



IIIi IIII ll lI I l Iliui iIIu~

*11165327

~

B St

20 -10- 2011

Griffie

Ondememingsnr : 0.866.285.521

Benaming

(voluit) : Karakter Invest

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Wielewaallaan 13, 1850 Grimbergen, België

Onderwerp akte : Benoeming Zaakvoerder

"Zoals blijkt uit de notulen van de algemene vergadering van de BVBA Karakter Invest d.d. 26 september 2011 werd met ingang van 2 november 2011 beslist te benoemen tot zaakvoerder : Nathalie De Rijcke,

Wielewaallaan 13, 1850 Grimbergen. Haar benoeming geldt voor onbepaalde duur. Joost Olbrechts,

zaakvoerder

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/05/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 04.05.2011, NGL 11.05.2011 11109-0533-012
22/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 08.03.2010, NGL 19.04.2010 10093-0381-010
27/04/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 07.03.2009, NGL 15.04.2009 09113-0244-010
14/05/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 08.03.2008, NGL 06.05.2008 08132-0336-011
19/04/2007 : ME. - JAARREKENING 30.09.2006, GGK 08.03.2007, NGL 12.04.2007 07118-0264-011
10/04/2006 : ME. - JAARREKENING 30.09.2005, GGK 08.03.2006, NGL 05.04.2006 06104-0532-011

Coordonnées
KARAKTER INVEST

Adresse
WIELEWAALLAAN 13 1850 GRIMBERGEN

Code postal : 1850
Localité : GRIMBERGEN
Commune : GRIMBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande