KARL LAGERFELD BELGIUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KARL LAGERFELD BELGIUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.982.102

Publication

07/08/2013
ÿþ Maa word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111 III~I 1111111 II IY

*13123922*

i







2 9 &à. 2013.

BRUSSEL

Griffie

0 5 3 6 3d2 4.ee

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : "KARL LAGERFELD BELGIUM"

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1740 Ternat, Assesteenweg, 96.

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Oprichting. Benoemingen

Blijkens akte,verleden voor notaris Hans VEREEKEN, te Halle op 25 juli 2013, ter registratie, hebben

1,De naamloze vennootschap G.A.B. CONTROLE HOLDING, met zetel te 1080 Brussel, Gentsesteenweg ,443;rechtspersonenregister Brussel,nr 885.701.456.

2.De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Nederlands recht KARL LAGERFELD RETAIL, met zetel te 1016VR Amsterdam, ( Nederland) ,Looiersgracht 43, ingeschreven te Amsterdam nummer 54035600.

Een handelsvennootschap opgericht in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als naam KARL LAGERFELD BELGIUM

De zetel van de vennootschap wordt gevestigd te Ternat, Assesteenweg, 96.

Het initiaal maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIEN DUIZEND ZESHONDERD EURO, vertegenwoordigd door honderd deelbewijzen zonder nominale waarde,volledig onderschreven door de oprichters  elk vijftig deelbewijzen- en door hen volstort in geld. De gelden werden gestort op een bijzondere rekening geopend bij de Ing Bank op naam van de vennootschap in oprichting (bankattest van 24 juli 2013)

' De oprichtingskosten,ten laste van de vennootschap,zijn geraamd op duizend vijftig euro excl. btw.

DOEL De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel het verrichten van alle handelingen in het algemeen, alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met;

*de klein- en groothandel, import, export, de commercialisatie en fabricatie van ; kledij, lederwaren, textielartikelen, schoeisel, sieraden, uurwerken, cosmetica- en parfumartikelen en van alle goederen en producten die rechtstreeks, onrechtstreeks, in hoofdzaak of als bijhorigheid op deze categorieën van goederen betrekking hebben;

*het aanbieden van een zo ruim mogelijk dienstenpakket, zowel onder de vorm van advies, bijstand als uitvoering, op het vlak van het algemeen, marketing, publicitair, technisch en organisatorisch beleid. Deze opsomming is niet beperkend.

*bandel in onroerende goederen in de ruimste zin, waaronder het bouwen, verbouwen, verwerven, vervreemden, huren, verhuren, beheren, uitbaten, valoriseren en ordenen van alle onroerende goederen, leasing inbegrepen; optreden als makelaar in onroerende goederen en als adviseur en coördinator bij de uitvoering van bouwwerken.

*zij mag alle fabrieksmerken, patenten, licenties en vergunningen nemen, en deze aankopen, exploiteren, overdragen en verhandelen in het algemeen.

De vennootschap zal alle handelingen mogen verrichten, die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortge-'lijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen,.

De vennootschap mag (hypothecaire) waarborgen verlenen voor derden, zaakvoerders en vennoten,voorschotten en kredieten toestaan en zich voor zaakvoerders , vennoten en derden borg stellen of aval verlenen in het algemeen.

Zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake.

DUUR. De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur .

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

KAPITAAL Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde.

De aandelen zijn ondeelbaar; indien een aandeel aan verschillende eigenaars toebehoort, kan de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat één enkele persoon als eigenaar van het aandeel aangewezen is.

Wanneer een aandeel met vruchtgebruik bezwaard is, dan wordt de uitoefening van het aan dit aandeel verbonden stemrecht waargenomen door de blote eigenaar.

BESTUUR.De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waartoe volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Met betrekking tot alle handelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag dat de som van vijftigduizend euro (50.000,00 EUR) overschrijdt, is evenwel de gezamenlijke handtekening van twee zaakvoerders vereist,

De opdracht van de zaakvoerders of de werkende vennoten is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden de laatste vrijdag van de maand juni om 12 uur op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping.lndien die dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergade-ring plaats op de eerstvolgende werkdag.

Niemand mag bij de algemene vergadering een vennoot vertegenwoordigen als lasthebber, zo hij zelf geen stemgerechtigde vennoot is.

INVENTARIS - JAARREKENING -WINSTVERDELING.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december. Het eerste boekjaar begint op datum van oprichting en eindigt op 31 december 2014. "

Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds tot dit fonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. De overblijvende winst wordt aan de vennoten toebedeeld als dividend in evenredigheid met het (vruchtgebruik op het) aantal deelbewijzen dat ieder van hen bezit.De algemene vergadering kan echter bij meerderheid van stemmen een andere bestemming toekennen aan de winsten, of een andere wijze van verdeling van de winsten aannemen.

ONTBINDING,

Bij de ontbinding zal de vereffening door de zaakvoerders verwezenlijkt worden,tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars benoemt met bepaling van hun bevoegdheden,de wijze van vereffening en de hen toekomende vergoeding,

De vereffenaars hebben,tenzij de algemene vergadering hun bevoegdheid beperkt,de meest uitgebreide bevoegdheden,overeenkomstig het wetboek van vennootschappen.

Het batig saldo van de vereffening,na betaling der schulden en lasten van de vennootschap,wordt verdeeld onder de vennoten volgens eenieders deelbewijzen,en rekening houdend met de volstorting.

Bij het bestaan van deelbewijzen zonder stemrecht dient rekening te worden gehouden met de eventuele bijzondere rechten welke wettelijke of statutair aan deze deelbewijzen toegekend werden, OVERGANGSBEPALINGEN.

De gewone algemene vergadering zal voor het eerst gehouden worden in tweeduizend vijftien.

Werd aangesteld als niet statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur:

a) de bvba GAB MANAGEMENT, met zetel te Ternat, Assesteenweg 96, rechtspersonenregister Brussel - nr 0897.667.593.Vast vertegenwoordigd door de heer BROEKAERT Alain, Tony Jacqueline, wonend te Halle, Lenniksesteenweg 462,

b) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Nederlands recht KARL LAGERFELD GROUP, met zetel te 1016VR Amsterdam, (Nederland) , Looiersgracht 43, ingeschreven te Amsterdam nr 55008887 welke voor dit mandaat vast vertegenwoordigd wordt door de heer SPEETS Jur Pieter Johan, te 3039 HM Rotterdam, Statenweg 149c ,

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Neergelegd:eeensluidende uitgifte + volmacht

Hans Vereeken

Notaris



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Vonr-bbhouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
KARL LAGERFELD BELGIUM

Adresse
ASSESTEENWEG 96 1740 TERNAT

Code postal : 1740
Localité : TERNAT
Commune : TERNAT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande