KARL VANHEMELRYCK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KARL VANHEMELRYCK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 500.976.789

Publication

03/12/2012
ÿþmoi 19.1



wria In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



V u liii IflhllillUl III Neerçclegc gril7re oe,

beh aai Bel *izissia9* te I~eubven,k de van Koopha2d~, i~(3V, 2012

Staa DE~rgi~~/ER,











Ondernerningsnr : Sco S-rro '+óg

Benaming (voluit) : KARL VANHEMELRYCK

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Dorpstraat 337

3061 Bertem (Leefdaal)

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Uit de akte verleden voor not Stefan Vangoetsenhoven te Bertem (Leefdaal) op 13 november 2012 ; (neergelegd vdor registratie), houdende de oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, blijkt hetgeen volgt

De Heer VANHEMELRYCK Karl, geboren te Vilvoorde op 26 april 1972, rijksregisternummer 720426-397,72, ongehuwd, wonende te 3061 Bertem (Leefdaal), Dorpstraat 337.

2. NAAM - RECHTSVORM: De vennootschap is opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de naam "KARL VANHEMELRYCK", Deze naam moet voorkomen in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven. orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA", met nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap en onder toevoeging van het woord "rechtspersonenregistei", gevolgd door de vermelding van de zetel van de rechtbank van koophandel in welker rechtsgebied de vennootschap haar zetel heeft, en het ondernemingsnummer.

3.

DUUR: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden. Behoudens door de rechter kan de vennootschap slechts worden ontbonden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

4. ZETEL -

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3061 Bertem (Leefdaal), Dorpstraat 337.

Elke verandering van zetel: in het zelfde taalgebied kan door de zaakvoerder worden beslist en wordt door zijn zorgen bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De vennootschap mag ook in België of in het buitenland bijhuizen oprichten door beslissing van de zaakvoerder. mits inachtneming van de taalwetgeving.

v, DOL 

De vennootschap heeft als doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden, zowel in België als in het buitenland

Het verrichten van diensten onder de vorm van beheer, management en/of advies, in de meest ruime betekenis aan vennootschappen en aile andere ondernemingen, instellingen en organisaties

Het besturen, vertegenwoordigen van vennootschappen en ondernemingen in de ruimste zin.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verrichten die direct of indirect verband houden met het voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming.

Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap wordt afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch I voor rekening van de vennootschap,

Het verwerven, aanhouden en beheren van participaties, onder welke vorm ook, in Belgische of in buitenlandse bestaande of op te richten vennootschappen, ondernemingen, instellingen en organisaties, De planning en coördinatie van de vennootschappen of ondernemingen waarin ze een participatie aanhoudt, het deelnemen aan hun beheer en bestuur. Het verstrekken van trainingsadvies, sportonderricht aan individuele personen of groepen. Begeleiding en opvolging van sporters.

Het vermogen gevormd door inbrengen en aankopen en grotendeels bestaande uit onroerende

,_ goederen,_te.behouden, tebeheren in de-ruimste zin van let woord en.00rdeelkundig_uittebreiden.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voorz behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Binnen het kader van haar maatschappelijk doel Zaïde " vennootschap-mogen overgaan tot het aankopen, het aankopen op lijfrente, het opschikken, het uitrusten, het renoveren, het valoriseren, het bouwen, het huren en het verhuren van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek geven, al haar goederen in pand geven en zich borg stellen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden, op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

De onderneming In onroerende goederen voor eigen rekening.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar

maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Bedoelde opsomming is aanwijzend en niet beperkend.

6.KAPITAAL: Het maatschappelijk geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en het kapitaal is vertegenwoordigd door 100 gelijke aandelen zonder vermelding van waarde.

7.BESTUUR - De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. Indien er geen zaakvoerder is benoemd en er slechts een vennoot is, heeft hij van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Elke benoeming of ambtsbeëindiging van een zaakvoerder wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een uittreksel uit het besluit, en van een afschrift daarvan bestemd om in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt. In die stukken wordt in ieder geval nader opgegeven of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, ieder afzonderlijk, gezamenlijk dan wel als college verbinden.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van de zaakvoeder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Dit mandaat zef onbezoldigd worden uitgeoefend. Voormelde benoeming heeft zijn uitwerking vanaf de neerlegging van huidige vennootschapsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

Aan de zaakvoerder wordt, onverminderd de vergoeding van hun kosten, geen bezoldiging toegekend

a)ls er slechts een zaakvoerder en heeft hij bij een verrichting een belang van vermogensrechtelijke aard dat strijdig is met dat van de vennootschap, dan stelt hij de vennoten daarvan in ken- nis. De beslissing mag slechts worden genomen of de verrichting mag slechts worden gedaan door een persoon ad hoc voor rekening van de vennootschap.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor die tegen- strijdigheid van belangen is geplaatst, kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd, tenzij het courante verrichtingen betreft die onder normale omstandigheden plaatsvinden.

b)Zijn er verscheidene zaakvoerders, dan is de zaakvoerder die bij een beslissing of een verrichting, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat 'strijdig is met dat van de vennootschap, verplicht het college daarvan op de hoogte te brengen en zijn verklaring en rechtvaardigingsgronden te doen opnemen in de notulen van de vergadering. Het college omschrijft de aard van de beslissing of verrichting, verantwoordt het genomen besluit en vermeldt in de notulen de vermogensrechtelijke gevolgen ervan. Deze notulen worden in hun geheel opgenomen in het jaarverslag of, bij gebreke daaraan, in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd. Voormelde procedure is niet toepasselijk op gebruikelijke verrichtingen, alsook niet in de hypothese van artikel 259, §3, eerste lid Wetboek van Vennootschappen.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alteen de algemene vergadering bevoegd is,

Indien er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap, Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder elkaar de uitoefening van de bevoegdheid.

De (iedere) zaakvoerder individueel vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

}

è ç

mod 11,1

Voor;,

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht,' onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

8. WINSTVERDELING: Het batig saldo, na aftrek van de algemene onkosten, sociale lasten en ~

nodige afschrijvingen, vertegenwoordigt de nettowinst. Van de nettowinst wordt vijf procent voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve, tot dat die een/tiende van het maatschappelijk

kapitaal bedraagt. Het saldo wordt aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering.

10. BEGIN EN EINDE BOEKJAAR - Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari van ieder jaar om te eindigen op eenendertig december van het zelfde jaar. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maken de zaakvoerders een inventaris op, alsmede de jaarrekening en eventueel het jaarverslag, dit alles overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

e zaakvoerders leggen binnen de dertig dagen na goedkeuring van de jaarrekening door de algemene vergadering, de in het Wetboek van Vennootschappen genoemde documenten neer bij de Nationale Bank van België. De comparanten verklaren dat het eerste boekjaar zal eindigen op eenendertig december tweeduizend en dertien (31.12.2013), en loopt van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

11. JAARVERGADERING - De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd moet ieder jaar worden bijeengeroepen op vijftien juni am 20.00 uur.

Elke gewone of buitengewone algemene vergadering mag, staande de zitting, op drie weken worden uitgesteld door de zaakvoerder of zaakvoerders, indien er meer dan een is benoemd, ook indien het niet gaat om het vaststellen van de balans. Deze schorsing vernietigt elke genomen beslissing.

Er kan altijd een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort. Er kan ook altijd een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

Alle vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op de plaats, aangewezen in de oproeping.

12. BENOEMING ZAAKVOERDERS:

Onmiddellijk na de oprichting zijn de vennoten-oprichters in buitengewone algemene vergadering bijeengekomen en hebben zij volgende beslissing genomen: Wordt als zaakvoerder aangesteld:

de Heer VAN HEMELRYCK Karl, voomoemd, die zijn mandaat aanvaard, met ingang van heden en dit voor onbepaalde duur. Dit mandaat zal onbezoldigd worden uitgeoefend tot de algemene vergadering er anders zal over beslissen. Voormelde benoeming heeft zijn uitwerking vanaf de neerlegging van huidige vennootschapsakte op de bevoegde griffe van de rechtbank van koophandel.

13., OVERNAME VAN VERBINTENISSEN

De comparanten, tegenwoordig of vertegenwoordigd zoals gezegd, verklaren te weten dat de vennootschap haar rechtspersoonlijkheid eerst verkrijgt vanaf de neerlegging van het vennootschapsdossier op de griffie van de bevoegde rechtbank van Koophandel. Zij kan evenwel handelingen stellen vanaf heden, voor rekening van de vennootschap in oprichting tot voormelde datum van neerlegging. De comparanten verklaren met eenparigheid van stemmen, de volgende besluiten te nemen :

a)alle verbintenissen en aile verrichtingen, ondernomen sedert 1 oktober 2012 door een of meerdere vennoten, comparanten in onderhavige akte, en uit naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting, worden door de bij deze opgerichte vennootschap overgenomen. Nochtans zal deze overneming slechts uitwerking hebben vanaf het ogenblik dat de tegenwoordige vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal verkrijgen door de neerlegging van een uittreksel van haar statuten ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel,

b)Bovendien is de voomoemde Heer Vanhemelryck Karl, uitdrukkelijk gemachtigd om vanaf heden en tot op de dag van de neerlegging van een uittreksel van onderhavige statuten ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel om voor rekening van de bij deze opgerichte vennootschap aile handelingen en/of verbintenissen te sluiten die nodig of nuttig zouden zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, alle nodige machten worden hem met het oog hierop verleend door alle comparanten. Nochtans zal deze volmacht slechts uitwerking hebben indien de gevolmachtigden, bij de onderschrijving van gezegde verbintenissen, eveneens in persoonlijke naam handelen en niet uitsluitend in hoedanigheid van gevolmachtigde. De verrichtingen gesteld krachtens onderhavige volmacht genomen voor rekening van de vennootschap in oprichting en de eruit voortspruitende verbintenissen zullen geacht worden, oorspronkelijk onderschreven te zijn geweest door de bij deze opgerichte vennootschap. Deze ovemame zal slechts uitwerking hebben onder de dubbele opschortende voorwaarde van de verwezenlijking van gezegde verbintenissen en van de neerlegging van het uittreksel der statuten ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

14. MACHTEN.

Onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter bevoegde Griffie van de Rechtbank van Koophandel, worden door de comparanten voor onbepaalde tijd aan kantoor Rudi Swings BVBA met zetel te 3060 Bertem, Tervuursesteenweg 41 (0435.120.818), met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, alle machten verleend om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende de neerleggingen en/of verklaringen op het ondememingsloket, kruispuntenbank van ondernemingen, rechtspersonenregister, Administratie van de belasting over de - Toegevoegde Waarde en alle andere administratieve autoriteiten. Deze machten hebben betrekking op

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

i e mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle' beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

In bijlage: 1) uitgifte van de oprichtingsakte

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~ ~ 7 "

Voor behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
KARL VANHEMELRYCK

Adresse
DORPSTRAAT 337 3061 LEEFDAAL

Code postal : 3061
Localité : Leefdaal
Commune : BERTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande