KARMENA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KARMENA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.439.762

Publication

12/12/2011
ÿþMA 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie dei;

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 3 0 NOV, 2011

DE GRIFFIER,

11 fl IIII I1 t lit titti 11111 itI 1111 t lEt 11E

*11186420*

e o à 4 A

KARMENA

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Keerbergen, Haachtsebaan 42

" oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bieke Heyns te Herentais (Noorderwijk) op 28 november 2011, te registreren DAT de heer HANNA, Abdel Malek, wonende te 3140 Keerbergen, Haachtsebaan 42 en zijn echtgenote mevrouw MEKHAEL, Amel, wonende te 3140 Keerbergen, Haachtsebaan 42, een handelsvennootschap hebben opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid genaamd KARMENA, gevestigd te 3140 Keerbergen, Haachtsebaan 42 met een maatschappelijk kapitaal van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, waarvan elk aandeel 11186ste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigt.

De oprichters verklaren dat gans het maatschappelijk kapitaal geplaatst is, en dat op de honderd zesentachtig (186) aandelen onmiddellijk in geld werd ingetekend als volgt:

1. De heer HANNA Abdel, wonende te 3140 Keerbergen, Haachtsebaan 42, titularis van drieënnegentig (93) aandelen

2. Mevrouw MEKHAEL Amel, wonende te 3140 Keerbergen, Haachtsebaan 42, titularis van drieënnegentig (93) aandelen

Hetzij in totaal: honderd zesentachtig (186) aandelen die de totaliteit van het kapitaal vertegenwoordigen. Ingevolge voormelde inschrijving en storting dienen nog te volstorten:

-Voornoemde heer Hanna een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00)

-Voornoemde mevrouw Mekhael een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00). MAATSCHAPPELIJK DOEL:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

-De uitbating van tavernes, restaurants en feestzalen.

-Het uitoefenen van de activiteiten van restaurateur en traiteur.

-Het uitbaten van restaurant, broodjes - en pitazaak en pizzeria, alsmede het verkopen van allerlei dranken, frisdranken en tabakswaren.

-Daartoe mag de vennootschap, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking van dit doel kunnen bevorderen.

-De vennootschap zal derhalve bevoegd zijn alle handelingen te stellen die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen bevorderlijk zijn. De vennootschap mag deelnemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel en dit door inbreng, versmelting of hoe dan ook.

Deze opsomming is niet beperkend noch bepalend en dient in de breedst mogelijke zin uitgelegd te worden.

Zij heeft in het algemeen de voile rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken, en dit zowel wat betreft commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen en verrichtingen, die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen.

Zij kan deelnemingen en participaties verwerven in andere vennootschappen, zelfs met een verschillend maatschappelijk doel.

Zij kan de functies van bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar, directeur waarnemen in vennootschappen met zowel een verschillend als een gelijkaardig of aanverwant doel.

Op de'aaiste hiz. van Luck B ve-n,t.'cen Recto !haan en hoedanigheid +/Zr ce irstr,.rrlentererde rotars. hetzij van de perso(oln(en; bevoegd de rechtspersoon ten aarzien van derden te verteç,er.wooraigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

ALGEMENE VERGADERINGEN

Zitting en bijeenroeping

Ieder jaar, laatste werkdag van juni wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag. Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen.

De eerste algemene vergadering wordt gehouden in het jaar 2013 overeenkomstig de statuten.

Bovendien moet(en) de zaakvoerder(s) een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkenmale het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag der vennoten die minstens één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. In dit laatste geval, zullen de vennoten hun verzoek en de agendapunten aangeven. De zaakvoerder(s) zal (zullen) de algemene vergadering bijeenroepen ten minste vijftien dagen na de aanvraag.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda. Ze worden ten minste vijftien dagen voor de algemene vergadering verstuurd per aangetekend schrijven gericht aan de vennoten, aan de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, aan de titularissen van certificaten of obligaties en aan de commissarissen.

Iedere persoon kan verzaken aan de oproeping en zal in ieder geval als regelmatig opgeroepen worden beschouwd als hij aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stem recht.

Verdaging

Elke gewone of buitengewone algemene vergadering kan door de zaakvoerder(s) tijdens de zitting worden verdaagd met drie weken behoudens indien het de jaarlijkse algemene vergadering betreft die door deze verdaging buiten de wettelijke termijn gehouden zou worden. Deze verdaging annuleert elke genomen beslissing. De tweede vergadering zal beraadslagen over dezelfde agenda en beslist definitief.

Schriftelijke algemene vergadering

§1. De aandeelhouders kunnen, binnen de wettelijke grenzen, eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

§2. Wat de datering van de jaarvergadering betreft, wordt de datum van de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing geacht de datum te zijn van de algemene statutaire vergadering, behoudens bewijs van het tegendeel op voorwaarde dat de door alle zaakvoerders ondertekende schriftelijke beslissing twintig dagen voor de statutaire datum, de vennootschap heeft bereikt. Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend voor de datum van de beslissing.

De schriftelijke beslissing, al of niet in meerdere exemplaren, wordt aangevuld met een gedateerde en door alle zaakvoerders ondertekende verklaring dat de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing ten laatste twintig dagen voor de datum van de algemene statutaire jaarvergadering op de zetel van de vennootschap is toegekomen en alle vereiste handtekeningen draagt.

Indien de laatste schriftelijke beslissing niet is toegekomen uiterlijk binnen twintig dagen voor de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering, dan moeten de zaakvoerders de algemene vergadering bijeenroepen.

§3. Wat de datering van de bijzondere algemene vergadering betreft, wordt de datum van de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing geacht de datum te zijn waarop de beslissing is toegekomen op de zetel van de vennootschap, behoudens bewijs van het tegendeel. Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend.

De schriftelijke beslissing, opgenomen in één of meerdere goedgekeurde voorstellen, moet worden aangevuld met een gedateerde en door alle zaakvoerders ondertekende verklaring dat de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing op de zetel van de vennootschap is toegekomen op de in deze verklaring gemelde datum en alle vereiste handtekeningen draagt.

Uit het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing moet blijken of bedoeld is dat alle agendapunten als geheel moeten worden goedgekeurd om tot een geldige schriftelijke beslissing te komen, dan wel of voor elk agendapunt afzonderlijk de schriftelijke goedkeuring wordt gesolliciteerd.

§4. Het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing kan bepalen dat de goedkeuring op de zetel van de vennootschap moet toekomen vóér een welbepaalde datum om in aanmerking te komen voor een geldige schriftelijke beslissing. Is de unaniem goedgekeurde schriftelijke beslissing, in één of meerdere exemplaren, niet tijdig toegekomen vóór die datum, dan verliezen de ondertekende goedkeuringen elke rechtskracht.

Indien er een commissaris is benoemd, moeten alle beslissingen van de algemene vergadering die bij schriftelijke procedure worden genomen, hem meegedeeld worden.

Zittingen  processen-verbaal

§ 1. De algemene vergadering wordt voorgezeten door een zaakvoerder of, bij gebrek daaraan, door de aanwezige vennoot die de meeste aandelen bezit en, in geval van pariteit, door de oudste. De voorzitter zal een secretaris aanduiden die niet noodzakelijk vennoot moet zijn.

§ 2. De notulen van de algemene vergadering of van de enige vennoot worden neergelegd in een register dat wordt bewaard op de maatschappelijke zetel. Zij worden ondertekend door de voorzitter van de zitting en

DSs'^oJeen i arn'^,et

S:aa:sb:sd

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

door de aanwezige vennoten die erom vragen. De uitgiften, afschriften of uittreksels worden ondertekend door

een zaakvoerder.

Beraadslagingen

§ 1. Op de algemene vergadering geeft ieder aandeel recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen betreffende de aandelen zonder stemrecht.

Indien de vennootschap maar één vennoot telt, dan kan deze de bevoegdheden die aan de algemene vergadering zijn toegekend alleen uitoefenen.

Elke vennoot kan aan ieder andere persoon, al dan niet vennoot, door alle middelen van overdracht, een schriftelijke volmacht geven om zich laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering en daar in zijn plaats te stemmen.

§ 2. Alle algemene vergaderingen mogen alléén beslissen over de voorstellen die zijn opgenomen in de agenda, behalve als alle personen die moeten worden opgeroepen, aanwezig of vertegenwoordigd zijn en, in het laatste geval, op voorwaarde dat de volmachten dit uitdrukkelijk vermelden.

§ 3. Behalve in de door de wet bepaalde gevallen, kan de algemene vergadering beslissen welke ook de vertegenwoordigde fractie van het kapitaal mag zijn en dit bij absolute meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

§ 4. In geval van opsplitsing van het eigendomsrecht van een aandeel tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar, worden de eraan verbonden stemrechten door de vruchtgebruiker uitgeoefend.

BOEKJAAR  WINSTVERDELING - RESERVES

Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

Op deze laatste datum wordt de boekhouding van de vennootschap afgesloten en stelt (stellen) de zaakvoerder(s) een inventaris en de jaarrekening op waarvan zij, na goedkeuring door de algemene vergadering, de bekendmaking verzorgen, overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op 31 december 2012

Bestemming van de winst  reserves

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds am enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo van de winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Bij gebrek aan dergelijke bestemmingsbeslissing wordt de helft van het saldo uitgekeerd en de andere helft gereserveerd.

Verdeling van het netto-actief

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoende volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

BESTUUR:

Benoeming van zaakvoerders

De vergadering beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op 2.

Worden benoemd tot niet-statutair zaakvoerder voor een onbepaalde duur de heer Hanna Abdel en mevrouw Mekhael Amel, beide wonend te Keerbergen, Haachtsebaan 42.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris die hij goed vindt.

OVERNEMING VAN DE VERBINTENISSEN NAMENS DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

De oprichters verklaren te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

De oprichters verklaren dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van onderhavige akte. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

VOLMACHTEN

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, de heer Paul Vleugels te Herentals, Bovenrij 76 aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving, wijziging en schrapping van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

notaris Bieke HEYNS te Herentals (Noorderwijk)

Op de laatste blz. van B verme&ce1 : Recto : Naam en hoedanigheid van de nstrurnenterende no;ar s. hetz:t van de perso(oln(enj

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegerwoordiger

Verso : Naam en hiandtekening

31/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 26.08.2015 15472-0601-013

Coordonnées
KARMENA

Adresse
HAACHTSEBAAN 42 3140 KEERBERGEN

Code postal : 3140
Localité : KEERBERGEN
Commune : KEERBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande